Op een kleedje

11 mei 2015

Heb jij al je koelbox van de zolder geplukt? Het is namelijk ‘het’ moment om weer helemaal picknick-proof te worden. Hoe fijn zijn die relaxte dagen dat je ergens met je kleedje de hele middag kan genieten van het super lekkere weer. Af en toe gaat je mond open voor een één of ander gruwelijk lekker hapje of een verfrissend drankje. En voor de rest is het vooral niets doen en op je luie kont liggen. Nou ja, er moet van tevoren wel even duidelijk afgesproken worden wie het komende uur het rondrennende grut in de gaten houdt.

Eén van de zomerse hotspots in Haarlem is stadspark de Haarlemmerhout. Volop gezelligheid met alleen maar blije mensen en dus een plekje waar wij regelmatig te vinden zijn. En ideaal, er zit ook nog een kinderboerderij met speeltuin aan vast. Never a dull moment! Mocht je nou nog niet picknick klaar zijn om zo de deur uit te kunnen, wij hebben een paar handige spulletjes voor je gevonden. Het kan ook niet anders dat de meeste items van het kleurrijke merk RICE zijn. Als geen ander weten zij hoe je van ieder eetmoment een feest kan maken. Alle items kun je shoppen bij Teitloos, een online shop waar je giga hebberig van wordt.

Vandaag geven wij i.s.m met Teitloos een RICE picknickpakket weg bestaande uit een super toffe glitter schenkkan, glitter glazen, vintage covers en vrolijke plastic picknickbordjes. Jij hoeft ons alleen maar te vertellen hoe jouw ultieme zomersedag eruit ziet en wie weet ben jij de winnaar.

picknicken-zomer-eten-drinken-oppad-rice-strand-park-tuin-ladylemonade_nl3

1. Schenkkan glitter € 13,90 2. Glitterglaasjes 3 stuks € 7,50 3. Drinkbeker per stuk € 5,- 4. Limonadetap € 41,90 5. BBQ emmer € 29,90 6. Mesjes 6 stuks € 12,- 7. Vorkjes 6 stuks € 7,90 8. Lepeltjes 6 stuks € 8,60 9. Melamine beker verschillende printjes per stuk € 5,- 10. Bewaardoosjes 8 stuks € 13,90 11. Melamine bord € 7,50 verkrijgbaar in verschillende kleuren 12. Kabouterfakkel per stuk € 8,80

10 must make zomerfoto's met kinderen
Sunproof in stijl

Dit vind je misschien ook leuk

17 Reacties

 • Reply Ciska 11 mei 2015 at 7:22 am

  Mijn ideale zomerse dag is eerst heerlijk rustig aan doen ’s morgens. Buiten ontbijten.Badje in de tuin. Waterpret. En dan aan het einde van de middag lekkere salade en broodjes etc. mee en dan naar het strand. De zon in de zee zien zakken. Heerlijk!

 • Reply Zjojes 11 mei 2015 at 7:47 am

  mijn ideale zomerse dag is in Denemarken aan het strand.
  Een plek langs het strand waar op het drukste moment 10 mensen zijn. De kinderen spelen in de zee, spelen in het zand, vangen krabbetjes op de pier, ik lees een boek en neem af en toe een slokje van mijn wijntje of sapje.
  Op een gegeven moment lusten we wel een hapje te eten en maken we het kampvuur aan op de kampvuurplek op hetzelfde strand. We maken er worstjes op een stokje, eten salade en nemen nog een wijntje. En proosten we oo deze mooie dag!
  Deze plek bestaat overigens echt en gaan we ieder jaar naartoe in de zomervakantie 🙂
  Groetjes,
  Joyce

 • Reply Inge 11 mei 2015 at 8:30 am

  Mijn ideale zomerdag is als ik een klant van mij mag verrassen met een picknickmand vol met heerlijkheden van mijn bedrijfje! Ik word vrolijk als ik andere mensen vrolijk kan maken!

 • Reply Saskia 11 mei 2015 at 8:57 am

  Mijn ideale zomerdag is in onze tuin, met de dochter in haar zandbak, en mijn vriend en ik die ondertussen rustig de krant kunnen lezen. Zalig!

 • Reply Sabine Flothuis 11 mei 2015 at 8:57 am

  Mijn ideale zomerse dag breng ik op dit moment door in het bos. Lekker beschut in de schaduw en mijn dochter aan het spelen in de speeltuin!!! Op dit moment even de volle zon mijden omdat ik zwanger ben 🙂 Einde van de zomer verwachten wij ons prinsje!!

 • Reply renske 11 mei 2015 at 8:59 am

  Eerst naar het park om met mijn zoontjes te voetballen en te stoeien, dan ga ik lekker met een boek en wat te drinken op een kleedje liggen. Mijn oudste zoontje heeft het er al de hele winter over: is het al zomer? Want dan kan je picknicken! Dus we picknicken lekker in het park met limonade en broodjes en aardbeien.. Dan is het tijd voor middagslaapjes tot we in de middag in de tuin gaan spelen; scheppen in de zandbak en spetteren in het badje tot de bbq aangaat en we daar een visje opgooien!

 • Reply Maria Elena (Maria) 11 mei 2015 at 9:30 am

  Ja de ultieme zomerserie, dat is eerst heerlijk uitslapen met de vier kinderen en lieve hond. Vervolgens de tassen met strandspullen in pakken om voorlopig niet meer terug te komen. wij laten de drukke, maar oh zo gezellig stad achter ons. In de ingepakte spullen nemen wij heerlijk fruit, glutenvrij brood, lekkers en drinken mee. Daarbij deze unieke picknick dag hoort ook de inwendige mens verwend te worden. En hoe leuk zou het zijn als deze RICE picknick pakket de punt op de i zou zijn voor onze uitje. Want een picknick herhalen we graag regelmatig, zodra de kinderen, de hond en ik de kans krijgen.

 • Reply Sonja 11 mei 2015 at 9:43 am

  Heel de dag genieten van zon en water en de dag afsluiten met een lichte maaltijd op een kleedje met lieve mensen. I love Rice!!

 • Reply Sandra 11 mei 2015 at 11:59 am

  Heerlijk met manlief en dochter naar het strand. Parasol mee, goedgevulde koelbox.
  Op het strand en in het water genieten met z’n 3-en!

 • Reply Helma keijzer 11 mei 2015 at 2:14 pm

  Alles ruikt anders, vogels fluiten harder, mensen zijn vrolijk…zomer.
  Laat de zon maar schijnen! Dan gaat het binnen leven naar buiten. Ik kan niet wachten…buiten spelen, buiten eten, badje, zandbak, bbq aan. Zo fijn. En als het kan het park in met de kleine dame. Lekker picknicken tussen de middag, voor haar slaapje. Of daarna en lekker spelen in het park. Het strand is 40 minuten rijden en dat zijn heerlijke dagen…op een kleed spelen met water en zand. Turen naar de zee. Hapjes, drankjes mee. En natuurlijk de parasol en zonnebrand. Wat zou het fijn zijn om al het lekkers mee te nemen naar park of bos in dit picknick pakket van teitloos…ik doe graag mee.

 • Reply Marije Bonsema 11 mei 2015 at 3:13 pm

  Mijn ideale

 • Reply Marije Bonsema 11 mei 2015 at 3:16 pm

  Op mijn ultieme zomerse dag is iedereen vrij van werk en school. Staat het zonnetje hoog in een wolkenloze lucht en waait er af en toe een verfrissend windje. We zijn in het natuurpark in de buurt, waar we eerst op zoek gaan zoveel mogelijk dieren (otters, herten etc) op daarna heerlijk in het gras te picknicken met z’n allen. Lekkere hapjes, wat te drinken, gezelligheid! Om daarna weer heerlijk uitgerust, met een volle buik en een goed gevoel het normale (drukke) leventje weer in te stappen

 • Reply ec van gemert 11 mei 2015 at 3:41 pm

  Onze prachtige dame van 4,5 jaar mag met lekker weer niet (teveel) naar buiten. Ze spendeert veel binnenhuis. Met heel veel aanpassingen kan het even. Je moet heel erg crea zijn! Lekker picknicken binnen huis, met mooie spulletjes! Hoe blij zou ze zijn 🙂 ! Dat is een van onze manieren om een zonnige dag te vieren!

 • Reply Chantal 11 mei 2015 at 5:04 pm

  Heerlijk met mijn hubby, prinsesje en mini man, op de fiets naar het strand , en dan heerlijk de hele dag op het strand spenderen, heerlijk genieten, alles mag niks moet lekker eten, drinken, spelen en zandkastelen bouwen !!

 • Reply maaike 12 mei 2015 at 6:56 pm

  Met mn zoontje picknicken in het bos. En ondertussen allemaal bosdingetjes verzamelen om mee te knutselen. Dt zijn mijn heerlijkste zomerdagen

 • Reply Danielle 13 mei 2015 at 2:14 pm

  Mijn utlieme zomerdag is natuurlijk heerlijk op het water. Bootje, wijntje, hapje, muziekje, vrienden, familie, zonnetje, bikini, zwemmen, zonnen = Perfect!

 • Reply Cynthia 19 mei 2015 at 10:37 am

  Marije, gefeliciteerd! Je bent de winnares van het RICE picknickpakket. Dat er maar veel zonnige picknickdagen mogen komen.

 • Laat een reactie achter