Een Pikachu bakje knutselen voor je Pokemon kaarten & spulletjes

25 maart 2023
Een Pikachu bakje knutselen voor je Pokemon kaarten & andere Pokémon spulletjes!

Is jouw kind een echte Pokémon fan? Dan is dit knutselidee te gek om samen te maken. Een bakje in de vorm van Pikachu waarin je je mooiste Pokémon kaarten of andere schatten kunt bewaren. Wij laten je stap voor stap zien hoe je zo’n leuk Pikachu bakje kunt knutselen!

Wat heb je nodig voor het knutselen van een Pikachu bakje?

  • Geel vel A4 papier (te koop bij de HEMA) of een geel vouwblaadje van 20x20cm. O.a. te koop bij Feestartikelen.nl.
  • Stiften
  • Lijmstift
  • Schaar
Lees ook: Dit zijn de leukste origami ideeën om te vouwen met kinderen.’

Het Pikachu bakje maken

  1. Voor het knutselen van dit Pikachu bakje heb je een groot geel vierkant nodig, dus een vouwblaadje van 20×20 cm of een geel vel A4 papier. Die moet je dan alleen nog even vierkant maken, door één van de punten diagonaal omhoog te vouwen langs de zijkant. Dan knip je de strook die overblijft af en vouw je het papier weer open; nu heb je ook een vierkant!
  2. Vouw daarna het Pikachu bakje volgens de instructie in de video hierboven. Dit kun je beter stap voor stap bekijken dan dat wij het kunnen uitleggen in woorden.
  3. Als het bakje in elkaar zit en je hem uitgevouwen hebt, kun je het gezichtje van Pikachu er op tekenen met stift. En maak ook de punten van de oren bruin.
  4. Je Pikachu bakje is nu helemaal af en klaar om jouw mooiste Pokémon schatten in te bewaren. Wat stop jij erin?
‘Lees ook: Dit zijn de leukste ideeën om te knutselen met lege wc rollen.’

En, vind je dit geen super leuke Pokémon knutsel? As jij nu ook zo’n Pikachu bakje gaat knutselen, dan vinden wij het super leuk als je het eindresultaat met ons deelt. Dat kan bijvoorbeeld door een foto op Facebook of Instagram te posten waarin je Lady Lemonade tagt. Maar ons een privé berichtje sturen mag natuurlijk ook altijd! 

Nog meer leuke Pokémon ideeën

Behalve dit vrolijke Pikachu bakje vind je op onze website ook nog andere leuke Pokémon dingen om te knutselen. Check bijvoorbeeld ons blog met de leukste Pokémon knutsels voor kinderen maar eens! En is je Pokémon fan bijna jarig, dan word je vast ook heel enthousiast van al deze Pokémon traktatie ideeën. Voor al onze andere knutseltips kun je in ons knutsel archief terecht. 

Vergeet je tot slot niet te abonneren op ons YouTube kanaal! Daar verschijnt iedere week namelijk een nieuwe creatieve video. En als gratis abonnee ben jij de eerste die dat ziet en mis je nooit meer iets van ons.

Wij maken gebruik van affiliate links. Wanneer jij iets koopt via onze website, krijgen wij daar een kleine vergoeding voor. Dit kost jou niets extra, maar helpt ons om Lady Lemonade te onderhouden.

Een vrolijke kip knutselen van een lege wc rol
Knutselen voor Pasen | Meer dan 50 super vrolijke paasknutsels voor kids!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter