Pimp je schrift

13 juli 2013

Af en toe krijg ik ineens het ‘fröbel-virus’ en dan moet ik iets creatiefs maken of iets opleuken. Ik heb speelgoedkisten voor Finn getimmerd, bijzettafeltjes van boomstammen gemaakt, vogelhuisjes gepimpt en kastjes opgeknapt. Maar het hoeft niet altijd een groot project te zijn. Laatst kocht ik twee simpele kartonnen boekjes; één om mijn ideeën voor Lady Lemonade in op te schrijven en de ander om als logboekje mee te nemen op onze reis naar Thailand in september. En de saaie kaft heb ik met masking tape, stickers en stempels omgetoverd in een vrolijke cover!

schriften, boeken, zelf maken, pimpen, opleuken, knutselen, masking tape, stempels, stickers, plakband, vrolijk, tape, school, vakantie, dagboek, logboek, diy, schoolspullen, how to, boekjeWat heb je nodig:

 

 

 

 

schriften, boeken, zelf maken, pimpen, opleuken, knutselen, masking tape, stempels, stickers, plakband, vrolijk, tape, school, vakantie, dagboek, logboek, diy, schoolspullen, how to, boekje Stempels zijn er echt in alle soorten en maten. Ik heb een leuk setje met onder andere een etiket waarin ik mijn naam kan schrijven. Maar je kunt ook stempels met letters kopen waarmee je je naam kunt stempelen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

 

 

 

 

schriften, boeken, zelf maken, pimpen, opleuken, knutselen, masking tape, stempels, stickers, plakband, vrolijk, tape, school, vakantie, dagboek, logboek, diy, schoolspullen, how to, boekje Als de stempels droog zijn, ga je aan de slag met de masking tape. Masking tape is helemaal hip op dit moment. Je kunt het bijna overal kopen. En het is geen slechte investering, want naast het pimpen van je schrift, kun je er ook heel leuk cadeaus mee inpakken.

 

 

 

 

 

schriften, boeken, zelf maken, pimpen, opleuken, knutselen, masking tape, stempels, stickers, plakband, vrolijk, tape, school, vakantie, dagboek, logboek, diy, schoolspullen, how to, boekje Ik heb op één van mijn schriften ook nog wat leuke stickers geplakt. Maak je een logboek voor een reis, laat dan wat ruimte over. Dan kun je er onderweg entreetickets, vliegtickets en andere leuke herinneringen op plakken.

 

 

 

 

 

schriften, boeken, zelf maken, pimpen, opleuken, knutselen, masking tape, stempels, stickers, plakband, vrolijk, tape, school, vakantie, dagboek, logboek, diy, schoolspullen, how to, boekjeTot slot nog even mijn naam erop. En klaar is mijn gepimpte schrift!

 

 

 

 

 

 

 

The Big Bengh
IJskoud het lekkerst

Dit vind je misschien ook leuk

2 Reacties

  • Reply pimpie 8 september 2013 at 10:17 am

    ik pimp nu ook mijn spullen met tape vet cool en so cuttie !! :p

  • Reply jessica 19 maart 2014 at 7:00 pm

    je kan ook met papier allerlei dingen knippen en plakken ideeen genoeg:) goed idee trouwens, ga ik onthouden!

  • Laat een reactie achter