Plexiglas bedrukken voor een persoonlijke touch in je interieur

27 maart 2023
Laat plexiglas bedrukken om je interieur persoonlijker te maken

Wil je de woonkamer of slaapkamer ook wat persoonlijker maken? Doe dit dan met foto’s! Je interieur krijgt direct een echte boost en je kijkt dagelijks naar je mooiste herinneringen. Wanneer je de foto’s laat bedrukken op plexiglas zul je een persoonlijke uitstraling geven aan jouw interieur en profiteer je van de vele voordelen van het sterke materiaal. Hoe je plexiglas het beste bedrukt met de mooiste kwaliteit lees je hier! 

Alles wat je wil weten over plexiglas bedrukken

Plexiglas bedrukken met foto’s

Je wil super graag jouw interieur een persoonlijke touch geven. Je kunt natuurlijk kiezen voor een foto in een mooi lijstje, maar als je een keertje echt iets ander wil kies dan eens voor plexiglas bedrukken! Plexiglas is een plaat die je aan een muur bevestigt of die je ergens kunt neerzetten. Het afdrukken van foto’s of afbeeldingen hierop zorgt voor een origineel effect, met als resultaat dat je een te gekke persoonlijke eye-catcher in je huis kunt neerzetten of ophangen. Je foto kan op maat worden afgedrukt, dus je kunt zelf helemaal kiezen voor welk formaat je gaat. Kies voor meerdere kleine varianten voor een creatieve art wall of ga voor één grote foto om een echt statement te maken. Genoeg opties!

Duurzame decoratie

Naast dat plexiglas een prachtig idee is voor in je interieur, is het ook een groene keus. Tegenwoordig zijn er namelijk veel mogelijkheden voor een duurzame optie van dit materiaal. Plexiglas kan gemaakt worden van gerecycled materiaal en is daardoor helemaal van deze tijd. Zo kun jij op een milieubewuste manier jouw afbeeldingen laten afdrukken. Je foto’s zijn dus niet alleen mooi om naar te kijken, ook draag je bij aan duurzaamheid door het op deze manier te doen! Naast dat het gemaakt wordt van gerecycled materiaal heeft deze afdrukmethode ook een lange levensduur. De afbeeldingen gaan jaren mee dankzij de hoge kwaliteit van het product. Zo zullen ze zelfs bij dagelijkse vertoning aan zonlicht lang mooi blijven!

>> Lees ook: Een tekening van foto laten maken – dit zijn 6 leuke adresjes

Tips voor het ophangen van plexiglas

Heb je jouw persoonlijke plexiglas met foto laten ontwikkelen en weet je al precies waar je deze wil ophangen? Wij hebben nog een paar handig ophangtips voor je!

Tip 1: Kijk of er al boorgaten in gemaakt kunnen worden bij de drukker. Dit is een optie die vaak mogelijk is en maakt het ophangen van een plexiglasplaat eenvoudiger.

Tip 2: Liever geen boorgaten maar onzichtbaar ophangen? Kies dan voor een systeem van ophangplaten om de foto zonder boorgaten op te hangen.

Tip 3: Wil jij een luxe afwerking bij het ophangen van dit materiaal? Ga dan voor een blind ophangsysteem. Dit systeem staat los van de muur en is niet te zien als het is opgehangen. Zo krijgt de foto aan de muur een luxe uitstraling!

Waar hang jij je nieuwe plexiglas foto? 

Het leuke met een plexiglas foto is dat je deze op ieder plekje in huis kunt ophangen, in de woonkamer boven de bank, in de kinderkamer, in je slaapkamer of in de hal. Het is echt een originele en mooie manier om speciale herinneringen, zoals die ene te gekke vakantie of die bijzondere familiedag, dicht bij je te houden.

Wil je graag elektrisch rijden? Op deze manier kan het ook!
Meal preppen, zo doe je dat!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter