Dit zijn de leukste Pokemon knutsels voor kinderen

12 augustus 2023
Dit zijn de leukste Pokemon knutsels voor kinderen!

Deze knutsels zijn helemaal geweldig om te maken met Pokémon fans! Van leuke Pikachu bakjes om je schatten in te bewaren tot verschillende Pokémon wc rol figuren zoals Squirtle en Charmander en Poké ballen die je écht kunt hatchen. Pokémon ideeën genoeg dus om te knutselen!

Poké ball knutselen van papieren bordjes

Dit zijn de leukste Pokemon knutsels voor kinderen!

Deze Poké ball kun je echt hatchen. Je maakt hem van twee papieren gebaksbordjes (o.a. te koop bij de HEMA). De ene laat je heel en de ander knip je door de helft. Trek een half bordje over op rood papier, knip de halve bal uit en plak er met zwart en wit papier een streep en cirkel op. Zoek een plaatje of kleurplaat van je favo Pokémon op internet en print hem uit, of teken zelf een Pokémon op het hele bordje. Dan plak je het halve witte bordje met de bolle kant naar boven op het hele bordje. Maak met een perforator een gaatje in de zijkant van het bordje en in de zijkant van de rode halve cirkel. Steek er een splitpen doorheen (o.a. te koop bij Bol.com), buig de uiteindes aan de achterkant om en je Poké ball is klaar. Je kunt hem nu open en dicht doen!

‘Lees ook: Pokémon traktatie | 7 Super leuke traktatie ideeën & uitdeelcadeautjes tips.’

Pokémon bakje knutselen van papier

In dit vrolijke Pikachu bakje kun je al je Pokémon schatten bewaren, zoals je munten, Pokémon figuren of je allerbeste kaarten. En het is helemaal niet moeilijk om het bakje te vouwen. In de video hierboven kun je stap voor stap zien hoe het moet.

Pokémon figuren knutselen van wc rol

Dit zijn de leukste Pokemon knutsels voor kinderen!

Wie is jouw favoriete Pokémon figuur? Squirtle, Pikachu, Charmander, Eevee of misschien wel Mew? Spaar lege wc rollen en knutsel ze allemaal. Met wat papier, lijm een schaar en stiften heb je dat zo voor elkaar. En het is super leuk om ze in je kamer neer te zetten.

Pikachu vingerpopje knutselen

Deze Pikachu is ook erg leuk en makkelijk om te vouwen voor kinderen. Je kunt ze op je vinger zetten, maar ook op het uiteinde van een pen of potlood. Zo kun je je schrijfgerei zelf helemaal in Pokémon stijl maken. In de video hierboven laten we stap voor stap zien hoe je de Pikachu vouwt.

Pokémon bal ketting en armband maken met strijkkralen

Dit zijn de leukste Pokemon knutsels voor kinderen!

Kinderen die graag met strijkkralen knutselen, vinden deze Pokémon bal ketting en armband vast heel erg leuk om te maken. Je hebt er een rond legbordje voor nodig waarop je de bal maakt. Zorg ervoor dat je en strijkkraal weglaat, zodat je het touwtje voor de ketting of armband er nog doorheen kunt rijgen. Zo maak jij je eigen Pokémon sieraad.

Pokémon boekenlegger knutselen van papier

Dit zijn de leukste Pokemon knutsels voor kinderen!

Met deze leuke Pikachu boekenlegger vergeet je nooit meer waar je in je boek gebleven bent met lezen. Hier op onze website laten we stap voor stap zien hoe je de boekenlegger kunt vouwen. Alleen maak je er dan geen monster, maar een Pokémon figuurtje van!

‘Lees ook: De leukste ideeën om te knutselen met strijkkralen.’

Pikachu wuppie maken van wol

Dit zijn de leukste Pokemon knutsels voor kinderen!

En de laatste Pokémon knutsel is deze vrolijke Pikachu wuppie van wol. Je maakt eerst een pompoen van gele katoen garen (o.a. te koop bij Speelgoedpostorder.nl). En daarna plak je er een gezichtje op van papier en vergeet ook de oren en voeten van Pikachu niet!

En, vind je dit geen super leuke Pokémon knutsels allemaal? As jij nu één van deze Pokémon ideeën gaat knutselen, dan vinden wij het super leuk als je het eindresultaat met ons deelt. Dat kan bijvoorbeeld door een foto op Facebook of Instagram te posten waarin je Lady Lemonade tagt. Maar ons een privé berichtje sturen mag natuurlijk ook altijd! 

Nog meer knutselinspiratie

Behalve deze Pokémon ideeën vind je op onze website ook nog andere leuke dingen om te knutselen. Check bijvoorbeeld ons blog met de leukste wc rol knutsels voor kinderen maar eens! Of fans van dinosaurussen kunnen hun hart ophalen aan onze dino knutsels. En voor al onze andere knutseltips kun je in ons knutsel archief terecht. 

Vergeet je tot slot niet te abonneren op ons YouTube kanaal! Daar verschijnt iedere week namelijk een nieuwe creatieve video. En als gratis abonnee ben jij de eerste die dat ziet en mis je nooit meer iets van ons.

Wij maken gebruik van affiliate links. Wanneer jij iets koopt via onze website, krijgen wij daar een kleine vergoeding voor. Dit kost jou niets extra, maar helpt ons om Lady Lemonade te onderhouden.

De leukste hobby’s om te doen in de vakantie 
IJsjes knutselen | 20 Coole ideeën voor het maken van ijsjes!

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Henk 21 mei 2023 at 11:47 am

    Poep ?

  • Laat een reactie achter