Engeltjes

31 augustus 2015

De populairste speeltjes van Reva en Lucy zijn absoluut poppen in allerlei soorten, maten en vormen en het liefst naakt. Geen één pop gaat hier in huis door het leven met een leuk outfitje. Hebben de Sonny Angels even geluk dat ze standaard in hun blote billetjes mogen rondlopen. Deze poppetjes zijn echte geluksbrengers en komen uit Japan overgewaaid. Ze zijn ontzettend cute en razend populair. De blozende wangetjes, de kleine witte vleugeltjes en het blote lijfje kenmerkt een echte Sonny Angel. Op hun hoofdje prijkt er een prachtig en bijzonder hoedje in de vorm van een dier, een groente- of fruitsoort. Er zijn verschillende series verkrijgbaar of limited editions rondom speciale thema’s als kerst en kroontjes.

De poppetjes zijn 7,5 cm groot en worden in een ‘blind box’ verkocht. Het doosje is volledig gesloten dus van tevoren weet je niet welk engeltje er verstopt in zit. Je kunt wel kiezen uit welke serie je er eentje wilt hebben. Het idee is dat de Angel jou uitkiest, zo blijft het een leuke verassing. Kindjes kunnen spelen met de schattige gelukspoppetjes, maar ze staan ook heel leuk als accessoire in de kinderkamer. En voor kleine verzamelaars, die kunnen alle Sonny Angels natuurlijk lekker gaan sparen. Er bestaan meer dan 100 verschillende engeltjes en je kunt ze shoppen bij I Love Speelgoed.  sonnyangel-pop-poppetje-kind-speelgoed-spelen-meisje-kinderkamer-gelukspop-cadeau-verzamelen-hip-ladylemonade_nl10

Vandaag mogen wij één setje bestaande uit twee Sonny Angel poppetjes weggeven. We hebben natuurlijk geen idee welke lieve exemplaren we weggeven dat is nog een surprise. Winnen? Laat ons weten waarom deze twee vrolijke engeltjes jou moeten uitkiezen.

sonnyangel-pop-poppetje-kind-speelgoed-spelen-meisje-kinderkamer-gelukspop-cadeau-verzamelen-hip-ladylemonade_nl8

sonnyangel-pop-poppetje-kind-speelgoed-spelen-meisje-kinderkamer-gelukspop-cadeau-verzamelen-hip-ladylemonade_nl2 sonnyangel-pop-poppetje-kind-speelgoed-spelen-meisje-kinderkamer-gelukspop-cadeau-verzamelen-hip-ladylemonade_nl6 sonnyangel-pop-poppetje-kind-speelgoed-spelen-meisje-kinderkamer-gelukspop-cadeau-verzamelen-hip-ladylemonade_nl3 sonnyangel-pop-poppetje-kind-speelgoed-spelen-meisje-kinderkamer-gelukspop-cadeau-verzamelen-hip-ladylemonade_nl7 sonnyangel-pop-poppetje-kind-speelgoed-spelen-meisje-kinderkamer-gelukspop-cadeau-verzamelen-hip-ladylemonade_nl5

Happy circus
Consultatie- of consternatiebureau?

Dit vind je misschien ook leuk

22 Reacties

 • Reply Kim 31 augustus 2015 at 7:26 am

  Te te schattig!!! Zou ze graag winnen voor mijn twee kleine meiden die ons poppenhuis (wat nog van mij geweest is 30 jaar geleden), er mooi mee zouden opvrolijken!

 • Reply alexandra 31 augustus 2015 at 7:30 am

  Beetje geluk is altijd fijn en zeker in de vorm van deze vrolijke engeltjes.
  Ik lig bij de brievenbus..☺

 • Reply Sandra Robbe 31 augustus 2015 at 7:38 am

  Zo lief!!
  Ik zou ze graag willen winnen voor onze kleine meid.
  Na alle stoere dingen van onze zoon komt er nu heel langzaam wat roze in huis… deze popjes zouden geweldig staan op het plankje bij de box en als ze dan wat groter is kan ze er lekker mee spelen.
  Het zouden haar eerste popjes zijn! Zo lief!!

 • Reply Minke 31 augustus 2015 at 7:46 am

  Wij zijn inmiddels ook aan de Sonny Angel rage begonnen. We sparen er een eind op los. Mijn dochtertje is alleen zo fan van deze schatjes dat ze allemaal mee in bed moeten. Ze maakt hele toneelstukjes met de poppetjes. Wij zijn heel benieuwd welke er in deze doosjes verstopt zitten.

 • Reply Ilse 31 augustus 2015 at 7:59 am

  Mijn lieve lieve oudste dochter Sara (7,5 jaar) zij is net in groep 4 begonnen en het is iedere dag zo strubbelen…
  Ze gaat overstuur naar school, eet en drinkt op school nauwelijks…van alle spanning! Ze vindt school zo eng en dat terwijl de juffen ontzettend lief zijn.
  Het geeft een hoop emotie bij Sara maar ook bij mij als moeder…
  Mijn wens is dat deze engeltjes haar de kracht geven…als zij er eentje in haar schooltas zou doen en ik eentje in mijn handtas…wellicht helpt dit engeltje haar dan genieten van de basisschool tijd!
  Ik hoop het zo! Liefs Ilse

 • Reply Karien 31 augustus 2015 at 8:14 am

  Mijn dochtertje is een ontzettende poppenmoeder, en zou deze angels meteen opnemen in haar blote (ik weet niet waarom maar poppen met kleren zijn zo niet favoriet hier, alles moet uit ;-)) poppenfamilie. En ik vind ze zelf ook te schattig!!

 • Reply Van Laerhoven Lutgarde 31 augustus 2015 at 8:44 am

  Van de 6 kleinkinderen maar 1 kleindochter.. Zou fijn zijn haar nog eens extra in de watten te leggen ..

 • Reply Jose 31 augustus 2015 at 8:53 am

  superleuk voor mijn dochter. Tot ik Ilse haar bericht las. Haar dochter kan ze hopelijk echt goed gebruiken. Ik hoop dus dat zij ze mag winnen want ieder kind zou met plezier naar school moeten gaan…!

 • Reply Chantal 31 augustus 2015 at 8:55 am

  Echt te cute! Onze drie kleine duiveltjes… ehm… engeltjes natuurlijk (!) 😉 kunnen nog wel wat schattig gezelschap gebruiken!

 • Reply Maartje Colenbrander 31 augustus 2015 at 9:11 am

  Super leuk voor mijn nichtje Olivia en haar pasgeboren zusje Lotte (29-8) wat een leuk cadeautje zou dit voor hun zijn!

 • Reply Marleen 31 augustus 2015 at 9:38 am

  Ah te lief!! Ik zou graag mee willen doen… voor in de babykamer van mijn lieve kleine meisje die over 4 weekjes geboren wordt en mijn zoontje van 4 die net op de basisschool is begonnen.. vind ze stiekem ook wel cool!

 • Reply Grietje 31 augustus 2015 at 10:45 am

  Wat zijn ze leuk! Nooit van gehoord, maar meteen verliefd. En spannend dat je niet weet wat je koopt! Mijn dochter van 1,5 speelt graag met poeppa (pop). We zijn al bezig met haar verjaardag, dus misschien zijn dit wel hele leuke cadeautjes om te vragen aan de gasten.

 • Reply Susanne 31 augustus 2015 at 10:53 am

  Ze moeten ons uitkiezen omdat er al heel lang een heel eenzaam broertje op ze staat te wachten. Dat engeltje kan niet wachten om eindelijk met zijn broertjes te kunnen spelen 🙂

 • Reply Agnes 31 augustus 2015 at 11:26 am

  Omdat het hier heel gezellig is en er een lief klein jongetje en een lief klein meisje op ze staan te wachten 😉

 • Reply Miranda 31 augustus 2015 at 11:28 am

  Die zijn zo lief mijn dochtertje is bijna jarig en deze poppetjes zou ze helemaal te gek vinden.

 • Reply Mayke 31 augustus 2015 at 12:25 pm

  Ik zou deze schattige engeltjes graag willen winnen voor de dochter van mijn vriendin die onlangs bij 28 weken ter wereld is gekomen.
  Zij kan op dit moment wel (ook nog hele mooie) engeltjes in haar leven gebruiken!!

 • Reply Charlotte 31 augustus 2015 at 1:37 pm

  De Sony Angels zijn hier zeer geliefd bij dochter. Enerzijds is zij heel stoer want ze is net begonnen met voetbal maar anderzijds is ze zo lief, schattig en nog zo speels .
  Daardoor passen deze Sony Angels bij haar.
  En ja hoor : ze is ook mijn lieve, kleine Sony Angel…

 • Reply Anita 31 augustus 2015 at 10:34 pm

  Oeh die zou ik heel graag willen winnen voor mijn dochtertje Lily! Ik weet zeker dat ze daar heeeeeel erg blij van wordt!

 • Reply Marlous 31 augustus 2015 at 10:38 pm

  Ik doe mee voor mijn zusje (van 25jr 😉 ) die is een verzameling aan het opbouwen. En ik help haar graag een handje mee!

 • Reply Sandra 1 september 2015 at 11:44 am

  Mijn 2 dochters hebben kortgeleden hun opa, mijn vader, verloren. Dat hij over hen waakt als een engel is zeker! Maar een engeltje om mee te knuffelen is een fijn extraatje..

 • Reply Claudia 2 september 2015 at 8:35 pm

  Wat een leuke poppetjes! Mijn dochter roept de hele dag “poppie”, dus dit is wel heel leuk!

 • Reply Cynthia 4 september 2015 at 9:54 am

  Minke gefeliciteerd, jouw kleine meid heeft de Sonny Angels poppetjes gewonnen. Die kunnen dus ook gezellig mee in bed ;-). Veel plezier.

 • Laat een reactie achter