Bouw je eigen poppenhuis

8 januari 2014

Dat er een poppenhuis in ons meiden gezin moet komen daar bestaat geen twijfel over. Maar welke dit gaat worden dat is nog even de vraag. Het roze kartonnen poppenhuis van Tiphaine Verdier Mangan kwam ik tegen en behoort absoluut tot één van mijn favorieten.

poppenhuis, pop, poppen, speelgoed, spelen, houten, meisje, kind, meisjes, verhalen, inrichting, verhaal dozen, schilderij, 3D, muur, slaapkamer, woonkamer, verjaardag, Tiphaine Verdier Mangan, cadeau, meisje, meubels, hout, karton, inrichten, bouwen, huiDeze creatieve dame weet hoe ze de kleintjes aan het werk moet krijgen. Kindjes kunnen als kleine architecten aan de slag met het bouwen van dit poppenhuis . Met meubelstukken en stickers kan het ingericht en versierd worden. Zijn de kids uitgekeken op het poppenhuis dan doet deze het ook zeker goed aan de muur als decoratief item.

Ook kun je op haar site terecht voor bijzondere poëtische verhaalboxen. Deze lieve kleine kamertjes zijn compleet in stijl ingericht en vertellen ieder hun eigen verhaal. Zoals ‘Alice in de doos’ of ‘Roodkapje’. Heel leuk om mee te spelen of om als pronkstuk op de kamer van je kleine op te hangen. Het zijn prachtige kleine 3D schilderijtjes.

poppenhuis, pop, poppen, speelgoed, spelen, houten, meisje, kind, meisjes, verhalen, inrichting, verhaal dozen, schilderij, 3D, muur, slaapkamer, woonkamer, verjaardag, Tiphaine Verdier Mangan, cadeau, meisje, meubels, hout, karton, inrichten, bouwen, hui

Sinds kort kunnen we zowel de storyboxes als het poppenhuis van Tiphaine Verdier Mangan ook in Nederland shoppen via Je Suis Petit.

Reusachtig groot
Beste vriendjes

Dit vind je misschien ook leuk

2 Reacties

 • Reply Noor 8 januari 2014 at 2:56 pm

  Super schattig en heel origineel. Weer eens iets anders dan de gebruikelijke poppenhuizen.

 • Reply Jennifer 30 augustus 2017 at 2:11 pm

  Hallo,

  Ik klikte op de site voor het poppenhuis maar kwam op vreemde site terecht.
  Niks met poppenhuizen te maken….

 • Laat een reactie achter