Huishoudelijke mededelingen

6 november 2014

“Niet op de bank springen!” “Aan tafel blijven zitten!” “Ja, ook de korstjes moeten op!” “Voorzichtig met je broer!”… Soms denk ik wel eens: “Ik neem een bandje op”. Want hoe vaak ik dingen ook roep, het is nooit genoeg. Maar veel leuker dan een bandje is de huishoudelijke mededelingen vereeuwigen op poster of kussensloop. Dat maakt pas indruk!

posters, kaarten, kussen, hoezen, slopen, kinderen, peuters, kleuters, baby, regels, luisteren, herhalen, politie, statement, huishouden, kinderkamer, babykamer, inrichten, accessoires, interieur, huis, tips, ideeën, winnen, gratis, customizen, ontwerpen Heb je een regel van het huis? Of gedragscode? Ben je continu met je kind in gevecht over dat ene spruitje? Moet je ook eerst alle kasten checken op draken met drie ogen, voordat je uk naar bed gaat? Zijn je zonen één week heer en meester? Of ben je altijd je sleutels kwijt? Laat er dan bij Kijk-es een poster of kussenhoes voor maken! Van monster-onder-je-bed-verdwijnposters tot spruitjesaffiches, alle peuter- en kleuterproblematieken worden gecoverd. Bij sommige ontwerpen kun je ook nog één of meerdere namen toevoegen voor een extra uniek exemplaar. De posters zijn van stevige kwaliteit en dus ook zonder inlijsten – bijvoorbeeld met masking tape – mooi om op te hangen.

Beschik jij thuis ook over bijdehand kroost? Wij mogen van Kijk-es een cadeaubon van €12,50 met een setje kaarten weggeven. Wil je kans maken? Laat ons dan hieronder weten welke tekst wat jou betreft wel op een poster mag.

posters, kaarten, kussen, hoezen, slopen, kinderen, peuters, kleuters, baby, regels, luisteren, herhalen, politie, statement, huishouden, kinderkamer, babykamer, inrichten, accessoires, interieur, huis, tips, ideeën, winnen, gratis, customizen, ontwerpen

Ik hout van jou!
Mag het licht aan?

Dit vind je misschien ook leuk

8 Reacties

 • Reply Mirjana 6 november 2014 at 7:26 am

  En wat zeg je dan?

  Na bijvoorbeeld een nies, boer en scheet 🙂

 • Reply Laura 6 november 2014 at 9:17 am

  ‘Speelgoed hier’ met een pijl naar beneden die naar een speelgoedkist wijst. Mijn twee zoontjes weten er namelijk altijd een puinhoop van te maken, maar opruimen is niet hun grootste talent.

 • Reply Benthe 6 november 2014 at 9:32 am

  Ik zou erop zetten: Waarom? Daarom!

  Mijn dochter vraagt me de hele dag de oren van het hoofd. En na 100 vragen beantwoord te hebben, wil je dat wel eens zeggen!

 • Reply Patries 6 november 2014 at 10:38 am

  Ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja. Als antwoord op mijn peuterpuber. Die is twee en zegt altijd NEE!

 • Reply Elvie 6 november 2014 at 1:36 pm

  Nee mam, ik ben Olle niet! Ik ben Superman!

  Voor onze zoon die denkt dat hij een superheld is en zo ook wenst aangesproken te worden! 😉

 • Reply Renée 8 november 2014 at 12:04 am

  Ik zou dit erop zetten: Doof? Nee mam, ik luister gewoon niet!

  Ik heb namelijk een tijdje gedacht dat mijn zoontje een serieus gehoorprobleem had, maar hij luistert momenteel gewoon niet. Dan kan ik net zo goed tegen een muur praten want hij geeft geen krimp. Totdat ik vraag of hij een snoepje wil natuurlijk!

 • Reply Kate 10 november 2014 at 3:50 pm

  Wc bril naar beneden dus! Ha ha ha… Die kan ik heel goed gebruiken in mijn mannen huishouden.

  Mijn slogan: wat gebeurt op de wc, blijft op de wc! Omdat de grote, vorm en geur hier meer dan regelmatig besproken wordt. Zal wel een mannending zijn! Lucky me! 😉

 • Reply Annemieke 30 november 2014 at 11:55 pm

  Kate, jij bent de winnaar van de Kijk-es cadeaubon. Van harte gefeliciteerd en veel plezier ermee!

 • Laat een reactie achter