Powerfood

19 augustus 2013

Nog even en dan gaan wij een hectische maar bijzondere kraamperiode tegemoet. Een tijd waarin je zelf moet proberen om bij te komen en te genieten. Best lastig als je lichaam ontploft van de hormonen, je weinig slaap hebt en je je newborn baby moet leren kennen. Papa loopt hoogst waarschijnlijk ook als een kip zonder kop door het huis te vliegen. Met de kraamweek van Reva was ik gezegend met super lieve ouders en schoonouders die heerlijke gezonde potjes voor ons stonden te koken. Dat was echt een cadeautje en zo fijn dat we daar iedergeval niet over hoefde na te denken.

Soms wil een kraamhulp een avondhapje maken maar officieel is dat niet haar taak. Heb je geen puf om na te denken over het eten tijdens de kraamweek? Heb je ook niemand in de buurt die je een handje kan helpen? Dan kun je Dinner Baby inschakelen. Zij bezorgen gezonde biologische maaltijden tijdens je kraamweek. De gerechten worden door professionals zo samengesteld dat ze de lichamelijke tekorten aanvullen die tijdens de bevalling zijn ontstaan. Gezond eten is juist nu in deze week heel belangrijk.

Voor het hele gezin is er iets lekkers te vinden op de menukaart. Wat dacht je van; Arabische Couscous & Merquez, een Hollands Stamppotje of Thaise Noodles met Bio beef. Voor de broertjes of zusjes zijn er ook kinderporties verkrijgbaar. Als je bij Dinner Baby besteld heb je voor de hele week dagvers en gezond eten in huis. Daarnaast is het ook mogelijk om de maaltijden als kraamcadeau te geven. Ik weet zeker dat dit voor veel gezinnen een geweldig, origineel cadeau zal zijn.

Op dit moment werkt Dinner Baby alleen in de randstad. Er worden geen leveringskosten berekend. Woon je toch iets verder weg, vraag dan sowieso naar de mogelijkheden. Wellicht vallen de leveringskosten buiten de randstad mee.

Koekeloeren
Uniek bordje: designed by...

Dit vind je misschien ook leuk

3 Reacties

 • Reply Marije 19 augustus 2013 at 9:59 pm

  Wat handig! Dit idee hou ik zeker in gedachte.

 • Reply lentebloem 21 augustus 2013 at 9:35 pm

  Wat een leuk initiatief. Voor zover ik weet bestaat zoiets niet in België, maar ‘k ben ervan overtuigd dat er wel wat mensen een beroep op zouden doen.

  Anderzijds, zover ik weet wordt een kraamhulp hier wél vaak gevraagd om te koken. Zelf heb ik er geen ervaring mee. Ik had geen kraamhulp, maar mocht er ooit een tweede kindje komen, ben ik dat wel van plan.

 • Reply marleen 22 augustus 2013 at 3:28 pm

  Super leuk! Maar ik heb echt nog geen kraamhulp meegemaakt die niet wilde koken gelukkig

 • Laat een reactie achter