Engelengeduld

5 september 2014

Geduldig zijn is niet mijn sterkste kant. En laat mijn kleine peuterpuber nu nog een tandje erger zijn dan ik. Waar ik begin te zuchten als iets niet á la minute lukt begint Reva meteen te gillen en dramatisch te huilen. Waarop ik weer op mijn beurt héééél geduldig ga uitleggen dat soms niet alles meteen in één keer goed gaat. Super fijn, word ik ook weer even goed op de proef gesteld.

voorlezen-prentenboek-boek-imps&elfs-kind-illustraties-hert-retro-ladylemonade_nl2 Misschien helpt dit boekje Reva en misschien mij ook wel om dingen wat meer de tijd te geven. Het prentenboek ‘Hertstikke ongeduldig’ gaat over Hert die op zoek gaat naar een gewei. En dat gaat niet zonder slag of stoot. Al zijn dierenvriendjes helpen Hert met zijn zoektocht en komen met hilarische suggesties. Lukt het om een echt gewei voor Hert te vinden voordat hij zijn geduld verliest? Ik hou van dit soort boekjes met mooie illustraties en frisse kleuren. Sowieso heb ik een soort bambi-herten verslaving dus dan scoor je altijd bij mij. De kleuren van het boekje zijn geïnspireerd op de laatste Imps & Elfs collectie. De schrijfster Roos Hibma is namelijk groot fan van dit baby- en kinderkledingmerk. Onlangs is het boek gelanceerd in de Imps & Elfs store in Amsterdam.

voorlezen-prentenboek-boek-imps&elfs-kind-illustraties-hert-retro-ladylemonade_nl3 Heb je volgende week woensdagmiddag nog geen plannen? Maak er dan een quality time middagje van met je kleine. Imps & Elfs and friends en Billy Day Books organiseren woensdag 10 september van 14.00 – 15.00 uur een voorleesmiddag bij de Imps & Elfs and friends store op de Sloterkade 41-44 in Amsterdam. Het prentenboek ‘Hertstikke ongeduldig’ wordt voorgelezen door de schrijfster van het boek Roos Hibma. Terwijl de kids ademloos zitten te luisteren kunnen de moeders ondertussen heerlijk in alle rust shoppen. Aanmelden kan via [email protected].

Mini Dutch designer
Toverzand

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter