Ik hout van jou!

8 november 2014

Ik heb een zwak voor houtproducten. Van houten meubels tot keukengerei en speelgoed. Mijn collectie houten autootjes is zelfs groter dan het wagenpark van mijn jongens. (Maar Finn en Charlie mogen er ook mee spelen hoor!) Nu heb ik weer zo’n fantastisch product gevonden waar mijn hart een slag sneller van gaat kloppen: De houtprints van PrintCandy.

print, op, hout, naam, customizen, personaliseren, huiskamer, kinderkamer, babykamer, woonaccessoires, accessoires, interieur, tips, ideeën, cadeau, kraamcadeau, baby, kinderen, peuter, kleuter, muur, ophangen, plankje, stamboom, poster, namen, babynamen Houtprints zijn de interieur trend van dit moment. Deze stoere plankjes maken iedere huis-, baby- en kinderkamer helemaal af. Het is moeilijk om één favoriet te kiezen. Het bordje ‘family rules’ – met quotes als “Always remember to say I love you” en “Respect others, aim for the stars” – vind ik geweldig. Maar ook de stamboom waarin je de namen van je familie kunt laten drukken, is helemaal hip en huiselijk. En de stoere letterprint met de naam van je kleine is geweldig voor in de kinderkamer, maar ook bijzonder als kraamcadeau. Alle houtprints zijn te customizen, dus je haalt altijd een super origineel woonaccessoire in huis.

print, op, hout, naam, customizen, personaliseren, huiskamer, kinderkamer, babykamer, woonaccessoires, accessoires, interieur, tips, ideeën, cadeau, kraamcadeau, baby, kinderen, peuter, kleuter, muur, ophangen, plankje, stamboom, poster, namen, babynamen De houtprints van PrintCandy worden met de hand gemaakt. De afbeelding wordt direct op het hout geprint, dus het is niet zo dat er een plaatje op wordt geplakt. Hierdoor zie je de houtstructuur nog subtiel door de afbeelding heen, wat een mooi natuurlijk effect geeft. De houtprints worden gedrukt op Fins berkentriplex. Door de mooie lichte kleur hiervan komt de print erop extra mooi uit. En omdat hout een natuurproduct is, is elk exemplaar uniek.

Wij mogen van PrintCandy een houten huisje of plankje weggeven! Welke is jouw favoriet? Laat het ons hieronder weten en wie weet heb jij dan binnenkort zo’n über coole woodprint aan de muur schitteren!

Veilig slapen
Huishoudelijke mededelingen

Dit vind je misschien ook leuk

7 Reacties

 • Reply Babette 8 november 2014 at 12:44 pm

  De stamboom, omdat onze familie na wat moeilijkheden dan toch nog uitgebreid wordt met een baby. En daar ben ik heeeeel trots op en dat mag in huis gezien worden!

 • Reply Roos 8 november 2014 at 12:46 pm

  Wat zijn die letters leuk. Ik zou er graag 1 winnen voor mijn dochter die een grote meisjes bed krijgt. Zoiets zou er fantastisch boven staan!

 • Reply Sofie Dekkers 8 november 2014 at 2:04 pm

  Oei, allebei heel mooi! Eigenlijk maakt het niet veel uit, misschien is een plankje voor mijn dochter Fien haar kamer wel leuk?! <3

 • Reply Mirjana 8 november 2014 at 5:06 pm

  De family rules vind ik erg leuk. Positief en leuk om elke dag naar te kijken.

 • Reply Eva 10 november 2014 at 3:44 pm

  Family rules! Geweldig alle namen van het gezin samen op zo’n leuk plankje!

 • Reply Kim 27 november 2014 at 9:58 pm

  Het bordje We are Family op hout is echt gek! Mooi voor bij de voordeur!

 • Reply Annemieke 1 december 2014 at 12:06 am

  Babette, jij hebt je eigen houtprint gewonnen! Heel veel plezier met het customizen en geef hem een mooie plek in je interieur!

 • Laat een reactie achter