Prints charming

17 september 2013

De sfeer in de Ridderzaal is vandaag ongetwijfeld enorm somber. Maar wij gaan niet bij de pakken neerzitten en maken er met onze eigen prints charming toch nog een vrolijke en kleurrijke dag van!

1. Trendy slaappakje of rompertje met kimono sluiting. Verkrijgbaar in 4 hippe prints: lieve roze vlinders, guitige groene kikkertjes, kwispelende hondjes in taupe of een frambooskleurige hagedis. €29,25 per stuk.
2. Dek je tafel met super leuke kleuren en bonte printjes. Deze melamine kom heeft een happy print aan de buitenkant en een hip kleurtje aan de binnenkant. €10,80 per stuk.
3. Geniet van deze heerlijke collectie kussens met een mix van retro bloemenprints, stippen en streepjes in frisse kleuren. €20,- per stuk.
4. Dit schrift is folklore all over, want het heeft zowel een vrolijke print aan de binnen- als buitenkant. €3,22.
5. Deze origami vliegtuigen in 5 super snelle modellen met verschillende dessins vouw je heel eenvoudig… en weg zijn ze! €5,91 per 20 stuks.
6. Hip schoeisel voor de kleinsten onder ons. De voetjes van je kleintje blijven heerlijk warm in deze zachte baby slofjes €25,-.
7. Lekkere knusse en romantische badjas waar je meisje een gezellige winteravond in door kan brengen. €44,92.
8. Dit lieve vogel rammelaartje vergezelt je kleine bengel als eerste speelgoedje. Met een zacht rammelend belletje in z’n buik en fantastische printjes. €9,50.
9. Deze bont gekleurde koffers van Mini Labo zijn verkrijgbaar in 3 maten, maar je mag ze natuurlijk ook alle 3 kopen! V.a. €11,01.
10. Dit trendy voedingskussen is ideaal om je baby te voeden of om lekker tegen aan te kruipen om je zwangere buik wat rust te geven. In de kleuren blauw en lila. €55,95.
11. Stuur deze lantarentjes als uitnodiging, wenskaart of als lichtje in donkere tijden. €8,46 per 7 stuks met bijpassende envelop.
12. Deze superleuke retro hoes geeft je aankleedkussen meteen een hippe uitstraling. In 12 printjes. €25,- per stuk.

Lief! bij Leen
Spelen = leren

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter