Pura fles: stylish en oersterk!

21 oktober 2013

Smart en Stylish! Dat zijn de flessen van het nieuwe merk Pura. Deze flessen met hun vrolijke kleuren en strakke design zijn oersterk, duurzaam en absoluut veilig voor baby’s en peuters. Ze zijn gemaakt van antibacterieel roestvrij staal en 100% plasticvrij. Zo weet je zeker dat jouw kindje niet met BPA of andere schadelijke stoffen in aanraking komt. Bovendien beschermen de flesjes moedermelk tegen blootstelling aan licht. Hierdoor wordt de afbraak van belangrijke bestandsdelen van de moedermelk tegen gegaan.

De Pura speen met geïntegreerd beluchting systeem maakt het mogelijk voor je kindje om constant door te drinken. Het minimaliseert de lucht inname en voorkomt darmkrampjes. Vooral fijn als je een kleine gulzige drinker hebt. Heel handig is dat je kunt kiezen voor een speentje voor je kleinste uk of voor een tuit voor je dreumes of peuter. Is jouw kleintje nu helemaal idolaat van één bepaalde speen? Geen paniek, de spenen van de meeste merken passen gewoon op de Pura flessen.

De Pura flessen zijn ook te gebruiken met een afsluitdisk voor opslag van melk en snacks of om deze te veranderen in een drinkfles. Dankzij de grote halsopening zijn de flessen makkelijk schoon te houden, ook in de vaatwasser. De flessen zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog en in verschillende formaten. Reva drinkt ondertussen lekker uit haar eigen paarse fles. Als kleine Lucy toe is aan flesvoeding dan krijgt zij ook haar eigen kleurige vrolijke fles.

´Mission possible´ met de Lodger Shelter
Hittepetit

Dit vind je misschien ook leuk

3 Reacties

  • Reply Wendy 21 oktober 2013 at 1:52 pm

    Hè, wat leuk dit! Is echt wat andere dan die standaard flessen die je overal ziet!

  • Reply Sharon 21 oktober 2013 at 7:31 pm

    Mooie flessen, maar kun je ook zien hoeveel melk er (nog) inzit?

  • Reply Cynthia 22 oktober 2013 at 4:54 pm

    Hi Sharon, je kan er inderdaad niet doorheen kijken. Maar als je de dop eraf draait kun je heel makkelijk aan de binnenkant de maatstreepjes zien. Dan weet je precies hoeveel er in de fles zit. Werkt voor mij op deze manier ook prima.

  • Laat een reactie achter