Nieuw kindermeubelmerk Qboo brengt de fantasie van kinderen tot leven

23 februari 2018
Nieuw kindermeubelmerk Qboo brengt de fantasie van kinderen tot leven

Afgelopen week is het nieuwe Nederlandse kindermeubelmerk Qboo gelanceerd en WAUW wat is dit een gaaf merk voor in de kinderkamer. De oprichters Jan Dirk Porsius en Ruben Wurms willen het allerliefst dat kinderen zo veel en zo lang mogelijk hun fantasie gebruiken. Totally agree! En dat resulteert in een geweldige collectie kindermeubels die tot de verbeelding spreken en ook meteen super functioneel zijn, oftewel Fun Furniture. Vlieg in een helikopter of ga op avontuur met de jeep! Hoe cool is dat?!

De grootste inspiratiebron voor deze unieke meubelcollectie zijn de kinderen zelf. Kijk maar snel mee!

Rijdt in een kledingkast

Een kast is niet alleen handig om spullen in op te bergen, Qboo laat zien dat je er ook heel goed mee kunt spelen. De kasten zijn ontworpen in de vorm van verschillende voertuigen, zoals een jeep, een brandweerwagen, een koets of een helikopter. Perfecte combinatie toch?! Alle spullen zijn netjes opgeborgen en ondertussen hebben de kids de grootst lol!

‘Lees ook: Kindermeubilair dat met je kindje meegroeit.’

 

Alfabet stoelen

Een stoel is meer dan een voorwerp om alleen maar op te zitten en een tafel is meer dan alleen een blad om aan te werken. De Qboo stoelen kun je shoppen in alle letters van het alfabet en in vier verschillende varianten, namelijk als stoel, schommelstoel, bank of tafeltje. Maak er een naam mee of kies een grappig woord!

 

Een raket in de slaapkamer

Alle kleine astronauten opgelet! Deze raket past overal en is de perfecte plek om al je dierbare spulletjes neer te zetten.

 

Vliegen met een plank

Met deze wandplank sla je twee vliegen in één klap. Hang de vliegtuigplank boven het bed of de commode, zet er de mooiste spullen op en draai aan de propeller voor een flinke dosis fun.

 

Qboo kindermeubels

Alle Qboo meubels zijn 100% kidsproof, worden in Nederland duurzaam geproduceerd en zijn gemaakt van berkenmultiplex met een transparante toplaag van melamine. Ook handig om te weten, door het merk wordt beloofd dat de meubels ‘kinderlijk’ eenvoudig in elkaar te zetten zijn. De kids kunnen dus zelf ook aan de slag! Voor prijzen en de rest van de collectie kijk hier.

5 toffe babykamer en kinderkamer accessoires merken & mega GIVE AWAY!
Tof kinderkamer project: DIY cactus lamp neon

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter