Rookmelder voor in de kinderkamer

13 maart 2017
rookmelder; brandmelder; jalo lento; kinderkamer; brand; vuur; veilig; design; babykamer; interieur; veiligheid; woonkamer; jalo lento

Het staat waarschijnlijk niet meteen bovenaan je to-do list als je de kinderkamer gaat inrichten. Een rookmelder! Het is ook niet het meest stylische product voor je interieur, maar helaas wel onmisbaar. Negen van de tien keer zien ze er vooral super saai uit. Gelukkig zijn er altijd een paar mensen die daar verandering in willen brengen. Let’s meet de Lento rookmelder van het Finse merk Jalo.

Een nachtvlinder op het plafond

Laatst kwam ik deze rookmelder tegen en vond het zo’n mooi en leuk ontwerp, die moet ik gewoon met jullie delen. Het is er namelijk eentje in de vorm van een nachtvlinder. Het speelse design en de coole kleurtjes zorgen ervoor dat deze vlinder helemaal leuk staat in de kinderkamer. Een vrolijk detail, alsof er een nachtvlinder op het plafond zit! En niet alleen daar, maar het past ook perfect in de rest van je interieur. Ik vind het een verademing dat dit soort – over het algemeen – saaie veiligheidsproducten steeds vaker in toffe designs verkrijgbaar zijn. Deze melder wil je niet ergens in een onopvallend hoekje wegstoppen, maar juist mooi in het zicht plaatsen.

‘Lees ook: Tip: Flow rookmelder.’

Het plaatsen van de rookmelder is een easy peasy klusje. De snelle manier om deze aan het plafond te bevestigen is door middel van dubbelzijdige tape en anders met de bijgeleverde schroeven en pluggen. Zodra de melder rook constateert gaat er een signaal van 85 decibel af. Het is toch een fijn idee dat zo de hele familie veilig en rustig kan slapen?! De nachtvlinder is verkrijgbaar in de kleuren groen, roze, zwart, wit en grijs. Voor iedereen zit er denk ik wel een matching kleurtje bij. De vlinder is onder andere te koop bij FonQ.

 

rookmelder; brandmelder; jalo lento; kinderkamer; brand; vuur; veilig; design; babykamer; interieur; veiligheid; woonkamer; jalo lento

Heleen helpt - Hoe geef ik mijn kind zelfvertrouwen?
20 toffe cadeau tips voor jarige dinosaurus fans

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter