Tip: Flow rookmelder

16 mei 2016

Mijn ergste nachtmerrie, brand in huis. ‘s Avonds voordat ik naar bed ga check ik tig keer neurotisch of het gas ‘echt’ uit staat. Op alle verdiepingen hebben wij een rookmelder hangen. Dit geeft mij in ieder geval een veiliger gevoel. Een rookmelder heeft vooral een praktische functie, maar om nu te zeggen dat het echt een aanwinst voor je interieur is. Mwahhhh, niet echt! Totdat ik deze ontzettende leuke schatjes tegen kwam, een uil en een aap die meteen alarm slaan als er rook ontstaat.

De Flow rookmelder is van Nederlandse bodem en laat zien dat een veilig praktisch product en een mooi design prima samen gaat. Een strak en origineel ontwerp wat hartstikke leuk in een interieur past en helemaal in een kinderkamer. Deze optische rookmelder is speciaal ontwikkeld voor het vroegtijdig ontdekken van een smeulend vuurtje en dichte rook. Zodra er ergens rook ontstaat volgt er meteen een luid alarmsignaal. Het product is heel makkelijk op te hangen door middel van de bijgeleverde bevestigingsmaterialen waardoor er geen bedrading nodig is. De melder voldoet aan de Europese veiligheidsnorm voor rookmelders (EN14604). De uil en het aapje kosten € 29,95 per stuk en zijn sinds kort verkrijgbaar bij Bol.com.

rookmelder-brandmelder-veilig-veiligheid-kinderkamer-slaapkamer-interieur-design-woonkamer-brand-bescherming-ladylemonade_nl

De nieuwe moeder van de maand: Yesim
Mam, mag ik je wat vragen?

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Annemieke 7 oktober 2016 at 12:35 pm

    Wat een leuke ontwerpjes! Zeker voor de kinderkamer. Zolang dit niet de werking van het brandmeldsysteem in de weg staat.

  • Laat een reactie achter