Hoera! Roomblush-mini is geboren

22 januari 2016

Wat begon met een collectie behangpapier, is het Belgische merk Roomblush inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig label. En het is nu helemaal tijd voor een feestje want Roombush-mini is geboren. Hoera!!! Dit betekent een spiksplinter nieuwe collectie voor de kleintjes.

Speelmatten, donsovertrekjes, dekentjes voor de de baby’s, lieve ronde kussentjes, tapijtjes en mooie opbergmanden. De nieuwe lijn kenmerkt zich door licht kleurgebruik, een eenvoudige vormgeving en speelse, frisse ontwerpen. De hele Roomblush collectie kun je met elkaar mixen & matchen en past zowel in een jongens als meiden kamer.

Roomblush ontwerpster Eline Rousseau kon het niet laten om ook een complete collectie te ontwerpen voor de kids. Dat vinden wij helemaal niet erg! Je moet alleen nog heel eventjes geduld hebben, want Roomblush-mini is verkrijgbaar vanaf begin maart. Natuurlijk geven we je alvast een sneak peak van al het leuks.

kinderkamer-babykamer-interieur-inrichten-accessoires-inrichting-kussens-vloerkleed-inspiratie-baby-dekbedovertrek-deken-scandinavisch-roomblush-opbergen-opbergzak-ladylemonade_nl4 kinderkamer-babykamer-interieur-inrichten-accessoires-inrichting-kussens-vloerkleed-inspiratie-baby-dekbedovertrek-deken-scandinavisch-roomblush-opbergen-opbergzak-ladylemonade_nl kinderkamer-babykamer-interieur-inrichten-accessoires-inrichting-kussens-vloerkleed-inspiratie-baby-dekbedovertrek-deken-scandinavisch-roomblush-opbergen-opbergzak-ladylemonade_nl1 kinderkamer-babykamer-interieur-inrichten-accessoires-inrichting-kussens-vloerkleed-inspiratie-baby-dekbedovertrek-deken-scandinavisch-roomblush-opbergen-opbergzak-ladylemonade_nl2 kinderkamer-babykamer-interieur-inrichten-accessoires-inrichting-kussens-vloerkleed-inspiratie-baby-dekbedovertrek-deken-scandinavisch-roomblush-opbergen-opbergzak-ladylemonade_nl3
Verkoop en informatie: Roomblush.com
Styling: April and May
Fotografie: Wendy van Woudenberg | Beeldsteil

Let's meet 'by June'
In de zak!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter