Nieuwe collectie Return to Sender

11 januari 2016

Return to Sender lovers opgelet! Sinds kort kun je op het Amsterdamse Westergasterein shoppen in de enige echte eerste Return to Sender winkel. Onlangs is deze winkel feestelijk geopend en werd meteen de gloednieuwe collectie gelanceerd. En die is leuk!!!!!!!

Prachtige papieren lampionnen die overal in huis de show stelen. Handgemaakte manden uit Tanzania, vrolijke kussenhoesjes uit India, dierenhaakjes van brons die super leuk in de kinderkamer staan. Vrolijke papieren slingers voor een gezellig feestje of gewoon als versiering in huis. Papieren notitieboekjes met leuke printjes, ideaal voor die ellenlange to-do-list.
returntosender-nieuwecollectie-knuffels-accessoires-interieur-verantwoord-kinderkamer-inspiratie-goeddoel-winnen-ladylemonade_nl2Ik ben altijd dol op de bijzondere cadeautjes van Return to Sender. Zoals de gelukskistjes voor een geboorte, een huwelijk of voor de liefde. Ontzettend origineel en met een lieve boodschap. En de Zulu love letters zijn helemaal hartverwarmend. Volgens een oude Zulu traditie (Zuid-Afrika) is het niet gebruikelijk om hardop te zeggen dat je om iemand geeft, maar verstop je de boodschap in kralen. Iedere kleur en combinatie heeft zijn eigen betekenis. Het speldje kun je overal op dragen, leuk voor op bijvoorbeeld een stoere spijkerjack. Met zo’n klein en lief gebaar maak je de grootste indruk, die gaat in ieder geval op mijn cadeaulijstje! fair trade, duurzaam, winnen, win, hema, return to sender, stationery, notitieboekjes, notitieboek, boek, slingers, vlaggenslinger, verjaardag, versieren, bijdrage, katja, katja schuurman, armoede, milieuvriendelijk, arme landen, kraamcadeau, cadeau, kado, kraamfeest, geboorte, helpen, traditie, mand, opbergmand, opbergen, opruimen, woonaccessoires, feestversiering, cadeau, kado, accessoires, wonen, interieur, cadeaus, kinderkamer, babykamer, inrichting, interieur, vlaggenslinger, decoreren, decoratie, lamp, lampionnen, lampion, verlichting, papier, wandhaak, kapstok, armband, haak, dier, dieren, feest, muur, wand, inspiratie, ideeën, idee, collectie, nieuw, papierwaren, glas, servies, sieraden, geboortekistje, huwelijk, liefde, kussens, kussentjes, kussenhoes, styling, tessa vos, india, afrika, tanzania, knuffels, kinderverjaardag De nieuwe collectie komt vanuit de hele wereld. Extra bijzonder vind ik dat alle producten hun eigen verhaal vertellen en worden gemaakt vanuit een grote liefde voor traditie en ambacht. Alles wordt door vakmensen gemaakt uit de armste gebieden van de wereld. Je koopt dus niet alleen iets voor jezelf of voor iemand anders, maar je levert ook meteen een bijdrage aan een betere wereld. Mooie combi toch?! En om je alvast kennis te laten maken met de nieuwe collectie geven wij i.s.m Return to Sender een mooi verrassingspakket weg. Wil jij meedoen laat een reactie achter waarom jij graag wilt winnen en wie weet…… returntosender-nieuwecollectie-knuffels-accessoires-interieur-verantwoord-kinderkamer-inspiratie-goeddoel-winnen-ladylemonade_nl12 Return to Sender is een initiatief van Katja Schuurman en Tessa Vos, dat armoede helpt bestrijden door kleinschalige producenten in de armste gebieden van de wereld te steunen. De producten kun je in de winkel shoppen, maar ook online op www.returntosender.nl.returntosender-nieuwecollectie-knuffels-accessoires-interieur-verantwoord-kinderkamer-inspiratie-goeddoel-winnen-ladylemonade_nl4

Binnenkijken bij Nora en Rinke
DIY: 10 eyecatchers voor de kinderkamer

Dit vind je misschien ook leuk

11 Reacties

 • Reply Sanne 11 januari 2016 at 8:58 am

  Van afval scheiden tot verantwoorder eten voor natuur&dier, ik probeer mijn kinderen mee te geven hoe belangrijk het is je steentje bij te dragen aan een betere wereld. Dit initiatief is fantastisch mooi, zo verdienen de makers een eerlijk loon en wat zijn de producten prachtig. We kopen met kerst altijd een return to sender hanger voor in de boom en het zou gaaf zijn meer in ons dagelijks interieur te introduceren!

 • Reply Lisette 11 januari 2016 at 9:08 am

  Ik probeer ook altijd mijn steentje bij te dragen aan een betere wereld. Nu ik zelf kindjes heb ben ik me er alleen nog maar meer bewust van geworden en probeer ze hier ook beetje bij beetje in mee te nemen. Hoe return to sender dit doet vind ik echt zo mooi en dat in combinatie met prachtige producten te maken.

 • Reply Tineke Groen 11 januari 2016 at 10:21 am

  Wat een mooi en fijn initiatief is het om de wereld zo weer wat mooier en eerlijker te maken. Hopelijk volgen er gauw meer winkels… (Zwolle) want het is fijn dat je bij Hema de collectie deels kan vinden, maar het mag veel meer zijn 🙂 graag zou ik me laten verrassen door dit pakket en vervolgens kleine stukjes geluk door te kunnen geven.

 • Reply Lonneke 11 januari 2016 at 10:27 am

  Het voelt een beetje gek om mee te dingen naar deze prijs, omdat ik er zelf dit keer niks aan heb bijgedragen. Even getwijfeld, maar ik vind de spulletjes van Return To Sender zo mooi en bijzonder en ik ben zo nieuwsgierig naar het pakket dat ik toch maar iets van me laat horen 🙂

 • Reply Hetty Vedder 11 januari 2016 at 10:50 am

  Gaaf!!!
  Dat word een tripje A’dam!!!

 • Reply Christa 11 januari 2016 at 11:42 am

  Verassingspakketen zijn natuurlijk altijd superleuk! Daarnaast zitten er waarschijnlijk veel dingen in waar ik weer andere mensen blij mee kan maken. Zo worden er een hoop mensen blij van dit duurzame pakket!

 • Reply Ellen Vogelzang 11 januari 2016 at 12:59 pm

  Ik hou van Return to Sender! Het is zo een geweldig initiatief, en daarbij zijn alle spullen ook nog eens heel erg mooi en leuk om te hebben…en natuurlijk ook om te krijgen! Ik doe dan ook heel graag mee met deze te fijne give-away!

 • Reply Feikje 11 januari 2016 at 2:31 pm

  Net weer gestart met werken. Met twee kids toch een hele organisatie ! Ook zou het leuk zijn om wat weg te geven aan vrienden

 • Reply Lilian 11 januari 2016 at 9:45 pm

  Ik vind REturn To Sender altijd echt zo’n merk om cadeau te geven aan iemand. En ik heb er dan ook al heel veel mensen blij mee gemaakt. Wat zou ik het te gek vinden als ik het nu zelf een keer cadeau kreeg!

 • Reply Katja Schilder 12 januari 2016 at 10:04 am

  Ik doe mee omdat ik een heel nieuwsgierig aagje ben en heeeeeel erg benieuwd ben wat er in dat verrassingspakket zit. Return to sender is te gek dus het zal vast wat moois zijn!

 • Reply Cynthia 15 januari 2016 at 2:07 pm

  Lisette gefeliciteerd! Het verrassingspakketje komt z.s.m jouw kant op.

 • Laat een reactie achter