Van scholier naar superheld

25 februari 2014

Wie loopt daar nu richting de kleuterschool? Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee, het is je eigen kleine superheld! Op het eerste gezicht draagt hij gewoon een stoere rugzak, maar eigenlijk is dit de perfecte dekmantel voor een geheime identiteit. Want zodra er een knuffel kwijtraakt, een kat vastzit in een boom of er een pleister geplakt moet worden op een bloedend knietje, trekt jouw held zijn verstopte cape uit de tas, doet zijn bijpassende masker op en redt wie er gered moet worden. En de superrugzak is groot genoeg om eventuele andere handige gadgets in te verstoppen. En daar vallen een drinkbeker en broodtrommeltje natuurlijk ook onder.

rugzak, schooltas, rugtas, backpack, tas, zak, rugzakje, peuter, kleuter, kinderen, school, scholier, peuterschool, crèche, kleuterschool, basisschool, kinderopvang, tasje, superhelden, verkleden, cape, masker, beker, broodtrommel, past, cadeau, verjaard De coole cape rugzak van SuperME is de ideale (school)tas voor peuters en kleuters. Maar ook perfect voor uitjes, sporten of als vakantie- of logeertas. Ze zijn gemaakt van neopreen en daardoor lichtgewicht, super sterk, isolerend (houdt warme dingen warm en koude dingen koud) en water resistant. Is de rugzak vies? Geen probleem! Je kunt de vlek behandelen of de tas in de wasmachine wassen.

rugzak, schooltas, rugtas, backpack, tas, zak, rugzakje, peuter, kleuter, kinderen, school, scholier, peuterschool, crèche, kleuterschool, basisschool, kinderopvang, tasje, superhelden, verkleden, cape, masker, beker, broodtrommel, past, cadeau, verjaard

SuperME heeft ook hoodie rugzakken voor de wat oudere kinderen. Deze vette tas heeft een ingebouwde waterdichte capuchon. Zo zie je er ook stoer uit als het regent, want superhelden gebruiken natuurlijk geen paraplu’s! De Hoodie rugzak is met al zijn opbergvakjes een perfecte tas voor school, sporten en uitjes.

 

De SuperME rugzakken zijn online te koop via www.supermehero.nl v.a. €39,95.

rugzak, schooltas, rugtas, backpack, tas, zak, rugzakje, peuter, kleuter, kinderen, school, scholier, peuterschool, crèche, kleuterschool, basisschool, kinderopvang, tasje, superhelden, verkleden, cape, masker, beker, broodtrommel, past, cadeau, verjaard

 

 

 

 

Top tien kraamcadeaus
Schaapjes tellen

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Leonie 26 februari 2014 at 9:06 am

    Ha ha! Ik heb thuis ook zo’n kleine superheld die de hele dag op een auto rondrijdt en er tatu tatu bij roept. Knuffels, de poppen van zijn zus, ze worden allemaal gered van brand, uit een boom of uit de keukenkastjes. Zo’n rugzak is dus een perfect cadeau!

  • Laat een reactie achter