Back to School

3 augustus 2015

Het einde van de zomervakantie is in zicht, nog eventjes en we gaan weer ‘back to normal’. Het relaxtempo gaat weer over tot de orde van de dag. Een hysterische wekker kan helaas niet meer genegeerd worden. De rol van drilinstructrice mag ook weer opgepakt worden, want te laat komen in het nieuwe schooljaar is not done. De eerste indruk bij de nieuwe juf of meester moet goed van start gaan toch? Van tevoren moet er nog wel eventjes geshopt worden voor nieuwe coole schoolspulletjes. Een toffe nieuwe rugzak, een vrolijke lunchtrommel, een hippe drinkbeker en misschien ook wel handig een leuk pennendoosje. Mocht je nog op zoek zijn dan kun je je hart ophalen bij het Noorse Merk Blafre, hier word je verrast door zoveel leuks.

De ontwerpen van van dit merk kun je vooral herkennen aan retro en kleurrijke patronen en printjes van bijvoorbeeld uiltjes, poesen, vosjes of een grote tractor. Deze designs zie je allemaal terug op de drinkbekers, lunchboxen, koffertjes, thermoflessen en pennendoosjes. Zo kunnen de kindjes met een matching lunchsetje ’s ochtends de deur uit gaan. De retro rugzakjes vind ik zelf te leuk, die zijn zóóó lief. Ingrid (de ontwerpster van Blafre) ontwierp dit rugzakje speciaal voor haar eigen kleutertje, simpel en puur in mooie basis kleuren. Met handige details, zoals een magnetisch slotje die ervoor zorgt dat kinderen de rugzak zelf makkelijk kunnen openen en sluiten. De schouderbandjes en canvas borstsluiting kunnen heel simpel aangepast worden. In stijl kunnen de kleintjes met hun gevulde hippe ‘old school’ tas naar school.

Blafre werd in 2005 opgericht door Ingrid Erøy en Remi Fagervik. De ontwerpen komen van de hand van Ingrid en Remi is de commerciële man. Hun dochtertje Nora, is de grootste inspiratiebron. Blafre heeft nog veel meer leuke items in het assortiment, deze zijn allemaal verkrijgbaar in de webshop I Love Speelgoed.

En om het nieuwe schooljaar goed van start te gaan hebben wij vandaag zo een leuke give-away. We mogen een lieve eigenwijze kleuter blij maken met een toffe gele Blafre rugzak (6 liter). Laat hieronder een leuke en spontane reactie achter en wie weet.

Succes met de eerste schoolweken!

blafre-school-accesoires-lunchtrommel-lunchbox-eten-drinken-drinkfles-fles-gezond-kleuter-rugzak-tas-ladylemonade_nl6 blafre-school-accesoires-lunchtrommel-lunchbox-eten-drinken-drinkfles-fles-gezond-kleuter-rugzak-tas-ladylemonade_nl17 blafre-school-accesoires-lunchtrommel-lunchbox-eten-drinken-drinkfles-fles-gezond-kleuter-rugzak-tas-ladylemonade_nl14 blafre-school-accesoires-lunchtrommel-lunchbox-eten-drinken-drinkfles-fles-gezond-kleuter-rugzak-tas-ladylemonade_nl19 blafre-school-accesoires-lunchtrommel-lunchbox-eten-drinken-drinkfles-fles-gezond-kleuter-rugzak-tas-ladylemonade_nl1 blafre-school-accesoires-lunchtrommel-lunchbox-eten-drinken-drinkfles-fles-gezond-kleuter-rugzak-tas-ladylemonade_nl15 blafre-school-accesoires-lunchtrommel-lunchbox-eten-drinken-drinkfles-fles-gezond-kleuter-rugzak-tas-ladylemonade_nl13 blafre-school-accesoires-lunchtrommel-lunchbox-eten-drinken-drinkfles-fles-gezond-kleuter-rugzak-tas-ladylemonade_nl2 blafre-school-accesoires-lunchtrommel-lunchbox-eten-drinken-drinkfles-fles-gezond-kleuter-rugzak-tas-ladylemonade_nl20 blafre-school-accesoires-lunchtrommel-lunchbox-eten-drinken-drinkfles-fles-gezond-kleuter-rugzak-tas-ladylemonade_nl10 blafre-school-accesoires-lunchtrommel-lunchbox-eten-drinken-drinkfles-fles-gezond-kleuter-rugzak-tas-ladylemonade_nl3blafre-school-accesoires-lunchtrommel-lunchbox-eten-drinken-drinkfles-fles-gezond-kleuter-rugzak-tas-ladylemonade_nl4 blafre-school-accesoires-lunchtrommel-lunchbox-eten-drinken-drinkfles-fles-gezond-kleuter-rugzak-tas-ladylemonade_nl12 blafre-school-accesoires-lunchtrommel-lunchbox-eten-drinken-drinkfles-fles-gezond-kleuter-rugzak-tas-ladylemonade_nl9 blafre-school-accesoires-lunchtrommel-lunchbox-eten-drinken-drinkfles-fles-gezond-kleuter-rugzak-tas-ladylemonade_nl7

Recept: Linguine met homemade pesto
Zelfgemaakte groentechips

Dit vind je misschien ook leuk

11 Reacties

 • Reply Helma 3 augustus 2015 at 7:46 am

  Eerst nog drie weken vakantie! En genieten van mijn grote meis, die straks naar groep 2 gaat. Ze wordt op de tweede schooldag 5. ze is sinds 25 juli grote zus. Dus de vakantie verloopt anders dan andere vakanties. Wat zou ze trots zijn om zo’n mooie gele rugzak te mogen winnen. De kleuterklassen hebben beren namen, in groep 1 was ze een.blauwe beer….en straks bij de nieuwe juf wordt ze een gele beer!!! Ze mag dan zelf nog een.mooie trommel en beker uitkiezen, want mama (ik) ben.verliefd op dit merk!!!!

 • Reply Maartje 3 augustus 2015 at 8:11 am

  Voor mijn nichtje Olivia! Zij wordt 10 november 4 en mag dan voor het eerst naar school. Ze kijkt er enorm naar uit en met deze rugtas zal ze zich nog ‘groter’ voelen! Ik ga voor haar duimen, groetjes van een trotse tante Maartje!

 • Reply Jose 3 augustus 2015 at 8:21 am

  Voor onze dochter Enna die sinds april naar school gaat en in augustus voor het ‘echie’ naar groep 1. En omdat ik, na tweeëneenhalf jaar thuis, per september weer aan het werk ga, zal ze dan ook 3x per week moeten overblijven. Ze heeft dus een een grotere rugtas nodig voor haar broodtrommel. Deze is superleuk dus ik ga snel op de site een broodtrommel scoren!

 • Reply Luisa 3 augustus 2015 at 8:31 am

  Mijn zoontje Jelle zou graag zo’n mooie tas winnen. Hij wordt dit jaar “eindelijk” 4 jaar en kan niet wachten om zijn zussen te volgen naar school en dan nu zelf ook op school te mogen blijven en lekker te spelen in zijn favoriete hoeken :-).

 • Reply Claudia 3 augustus 2015 at 8:47 am

  Super leuk voor mijn kleine meid! Dat zal haar vast heel mooi staan.

 • Reply Liesbeth 3 augustus 2015 at 10:32 am

  Mijn dochtertje Sophia gaat op 1 september voor het eerst naar school, ik heb mij al te pletter gezocht naar een mooi, cool rugzakje! Eindelijk hebt ik het gevonden!!!! 🙂

 • Reply Anne-Karin 3 augustus 2015 at 1:27 pm

  Voor mijn oudste dochter die al de hele ochtend een beetje verdrietig is. Ze mist haar vriendinnetjes en verveelt zich een beetje. Ze kijkt er zo naar uit om naar groep 3 te gaan, ze wil zo graag leren lezen en schrijven. ‘Helaas’ zijn we net aan de 3e week begonnen en moeten we nog even. Daarnaast is ze beetje bang dat ik, mama, haar niet naar school kan brengen omdat ik 34 weken zwanger ben nu. En omdat ze zo lief, behulpzaam en anders altijd zo vrolijk is…….

 • Reply Mirthe 3 augustus 2015 at 4:27 pm

  Mijn dochtertje wordt over twee maanden vier dus ze moet nog even geduld hebben. Ze wil alleen zooooo graag, haar beste vriendinnetje mag over een paar weken al. En daar is ze wel een beetje jaloers op. Hoe komen we deze maanden door? We kopen zo nu en dan alvast een kleinigheidje wat ze straks nodig heeft voor school. Dan heeft ze in ieder geval beetje het idee dat het bijna zover is. Deze rugzak zou ze dan ook geweldig vinden.

 • Reply Lies 4 augustus 2015 at 2:28 pm

  Zo super leuk en schattig!! Eigenlijk wil ik als ‘groot mens’ ook wel zo`n rugzak! (hoewel het er wel wat gek uit zal zien, zo`n klein tasje op een grote rug 😉 ). Ik doe heel graag mee voor de kleine van een lieve vriendin, dit rugzakje is echt perfect voor haar, en zo leuk!!!

 • Reply Cynthia 7 augustus 2015 at 1:08 pm

  Mirthe, gefeliciteerd jouw kleine meid heeft het Blafre rugzakje gewonnen. Veel plezier ermee!

 • Reply Rozemarijn 12 augustus 2016 at 3:34 pm

  Voor Sophia graag mooie spullen van dit leuke merk, de jongste van 5 kinderen. Zij wordt begin oktober 4 jaar en gaat naar school. Een nieuwe fase voor haar, voor haar zus die naar groep 8 gaat, haar 3 broers, voor haar papa en voor mij de thuisblijfmama. Alle vijf naar de basisschool.

 • Laat een reactie achter