Lekker eten op school

21 augustus 2014

Plakkerig en warm fruit, platgedrukte hapjes en uit elkaar gevallen boterhammen … Eten op school is lang niet zo lekker als thuis. En dus krijg ik Finn’s broodtrommel regelmatig nog half vol weer mee terug naar huis. Maar Crocodile Creek heeft voor het nieuwe schooljaar een vrolijke collectie brooddozen, snackbakjes en drinkbekers ontworpen met praktische snufjes waarmee de lunch wél vers en koel blijft!

schoolspullen, kinderen, peuters, kleuters, kleuterschool, peuterschool, basisschool, rugzak, broodtrommel, snackbackje, drinkbeker, drinkfles, lekken, niet, lekvrij, vrolijk, origineel, hip, robot, vlinder, auto's, vliegtuigen, jongens, meisjes, crocodil De vrolijk gekleurde lunchboxen met meer dan een dozijn verschillende figuurtjes – zoals robots, elfjes, brandweerauto’s, prinsessen, zeemeerminnen en dino’s – zorgen ervoor dat de lunch niet meer platgedrukt wordt. En de trommels bestaan uit één geheel, waardoor je kleine scholier de deksel niet kwijt kan raken. Kleinere hapjes, koekjes en tienuurtjes passen perfect in de bijhorende snackdoosjes. Drankjes en sapjes giet je in de roestvrijstalen drinkflessen. Geen wegwerpverpakkingen meer, dus nog goed voor het milieu ook!

Nieuw en erg praktisch zijn de herbruikbare ijszakjes die je heel simpel in de brooddoos stopt. Boterhammen blijven zo lekker koel en fruit en groente vers en knapperig, alsof het zo uit de koelkast komt. De ijszakjes – in dezelfde vrolijke motieven en kleuren als de rest van de Crocodile Creek collectie – kunnen gewoon afgewassen worden en zijn vrij van schadelijke stoffen.

Alles past perfect in de thermo lunchtassen uit dezelfde collectie van Crocodile Creek. Supercool snufje: in een geheim vakje kun je elke dag opnieuw een leuke verrassing kwijt. Wedden dat het geheime vakje als eerste open gaat!

Vla flip fun
Naar school: Klaar voor de start?

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter