Leer het alfabet aan de eettafel

24 juli 2015

Het kan allemaal met het stylische melamine kinderbestek en servies van het Deense merk Design Letters. Net even een tikkeltje anders dan wat je normaal gesproken gewend bent van kinderservies, maar onwijs leuk. Ontworpen door Tobias Jacobsen en bedrukt met de vintage letters van zijn grootvader Arne Jacobsen. Mocht je denken wie is die kerel? Hij is een wereldberoemde meubelontwerper waarvan je vast en zeker zijn alom bekende ‘Egg Chair’ wel kent.

Het strakke servies is ondergedompeld in alle letters van het alfabet en komt overal weer terug. Een eigen beker voor je kindje met zijn/haar eigen voorletter, hoe leuk is dat?! En een mooi melamine bordje waarmee je kleintje onder het genot van een broodje kaas eventjes het alfabet leert. Educatief eten, zo sla je twee vliegen in één klap. Een eerste servies of besteksetje is altijd weer zo leuk om te geven, als kraamcadeau of voor een jarige jobje of jetje. Of nog veel leuker gewoon als bijzonder presentje voor je eigen kleine allerliefste.

Het merk heeft ook ontzettende mooie houten speelblokken met de ABC print of met nummers. Of zelfs een dekbed waarmee kids zo naar het ABC dromenland vertrekken. Het merk Design Letters is verkrijgbaar bij Cozykidz.

bestek-eten-kind-kleuter-peuter-abc-ontwikkeling-servies-melamine-cadeau-verjaardag-kraamcadeau-geboorte-leren-ladylemonade_nl2 bestek-eten-kind-kleuter-peuter-abc-ontwikkeling-servies-melamine-cadeau-verjaardag-kraamcadeau-geboorte-leren-ladylemonade_nl5 bestek-eten-kind-kleuter-peuter-abc-ontwikkeling-servies-melamine-cadeau-verjaardag-kraamcadeau-geboorte-leren-ladylemonade_nl6 bestek-eten-kind-kleuter-peuter-abc-ontwikkeling-servies-melamine-cadeau-verjaardag-kraamcadeau-geboorte-leren-ladylemonade_nl10

Zelfgemaakte groentechips
My MiniStars fotoboek app

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter