Om in te bijten

18 september 2015

Sieraden hebben een onweerstaanbare aantrekkingskracht op kinderen. Zodra je een ukkepuk op je arm hebt willen die kleine grijpgrage handjes niets liever dan trekken en spelen met jouw lievelings ketting, armband of oorbellen. En als het even kan gaat vooral de ketting ook vaak nog linea recta het mondje in voor een super chill sabbel of kauw momentje. Hartstikke leuk, dan maar geen sieraden meer dragen? No way! Smartmama Chewelry maakt het mogelijk om leuke en stylische sieraden te dragen die ook nog eens 100% veilig zijn voor kinderen om op te sabbelen en te kauwen. Voor alles is een oplossing!

De sieraden worden gemaakt van zachte siliconen kralen die vrij zijn van BPA en andere rare schadelijke stoffen. Voor doorkomende tandjes is dit materiaal perfect. Het geeft namelijk dezelfde tegendruk als een bijtring en verzacht dus ook meteen het pijnlijke tandvlees. En niet geheel onbelangrijk voor mama, het materiaal is ook heel makkelijk schoon te maken.

Kindjes zijn vaak ook de grootste friemelaars en daarom is de vorm en grootte van de kralen helemaal afgestemd op de behoefte van een kindje. Hoe leuk is dat? Een ketting en een speeltje in één die ook nog de zintuigen van de kleintjes activeert. Wat ik vooral ideaal vind is dat iedere ketting een speciale veiligheidssluiting heeft die open schiet op het moment dat de ienieminie handjes iets teveel kracht zetten. Lucy heeft bij mij heel wat kettingen aan diggelen gebracht door er flink aan te trekken, maar ondertussen bleef de sluiting netjes dicht. Vervolgens kon ik meteen de stofzuiger te voorschijn toveren om die tachtigduizend kleine rotkraaltjes op te ruimen.

De basiskleuren in de collectie zijn zwart, grijs en wit en worden steeds aangevuld met verschillende tinten roze, blauw, rood en seizoenskleuren. Nieuw zijn de Kelly kettingen, die heel basic zijn maar bestaan uit een mooi gevormde, hanger aan een zwart koord. Als je helemaal in stijl op pad wilt kun je de kettingen ook nog aanvullen met bijpassende armbanden en speenkoorden. De Chewelry bijtsieraden shop je hier.

smartmama-ketting-sieraad-baby-bijten-bijtring-ketting-armband-sieraden-praktisch-handig-kind-speelgoed-ladylemonade_nl7 smartmama-ketting-sieraad-baby-bijten-bijtring-ketting-armband-sieraden-praktisch-handig-kind-speelgoed-ladylemonade_nl4 smartmama-ketting-sieraad-baby-bijten-bijtring-ketting-armband-sieraden-praktisch-handig-kind-speelgoed-ladylemonade_nl6 smartmama-ketting-sieraad-baby-bijten-bijtring-ketting-armband-sieraden-praktisch-handig-kind-speelgoed-ladylemonade_nl8 smartmama-ketting-sieraad-baby-bijten-bijtring-ketting-armband-sieraden-praktisch-handig-kind-speelgoed-ladylemonade_nl5 smartmama-ketting-sieraad-baby-bijten-bijtring-ketting-armband-sieraden-praktisch-handig-kind-speelgoed-ladylemonade_nl9 speenkoord, speenkoorden, cadeau, verjaardagscadeau, kraamcadeau, geboorte, mama, ketting, sieraad, bijten, baby, kind, tandjes, bijtring, speelgoed, kleuren, vrolijk, mode, fashion,  Vrij van BPA , zonder, geen, ontwikkeling, schadelijke stoffen, kralen, zintuigen, ontwikkelen, tandvlees, tandjes, doorkomen, pijn, spelen, duurzaam, armband, kralen, speen, hygiënisch, spelen, bijtsieraden,  pijnlijk tandvlees,

My life in 20 questions tag
Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter