Net als mama

19 mei 2014

Met mijn dagelijks ochtendritueel van sieraden omdoen gilt Reva steevast ‘mama, mama, ik ook, ik ook’. En als ik niet binnen een paar seconde reageer dan wordt het nog even in een potje krijsen duidelijk gemaakt. Dit kleine dametje is net een kraai die dol is op alles wat glimt en blingt. En dat krijgt mijn sieradendoosje behoorlijk te verduren. Want wat is er nu leuker speelgoed dan glinsterende kettingen, vrolijke gekleurde armbanden en mooi grote oorbellen. Mijn mini-me is er dol op.

Voor alle kleine meisjes die op mama willen lijken heeft het merk KAYA de liefste sieradenset voor mama en dochter. De Mom & Me lijn bestaat uit twee identieke sieraden die symbool staan voor de bijzondere band tussen jou en je kindje. Dit kan voor je baby, je dochter of zoontje zijn. En nog leuker oma kan ook meedoen, want er is ook een drie generatiesetje. Je kunt kiezen tussen armbanden, kettinkjes en oorbellen. Reva zou het geweldig vinden als ze met hetzelfde sieraad rondloopt als mama.

Tanja de ontwerpster van al dit moois maakt gebruik van luxe materialen, zoals échte zoetwaterparels, geslepen kristal en bijzondere edelstenen zoals rozenkwarts, jade en opaal. De bestseller onder de Mom & Me collectie is de ‘Key to my heart’ collectie. Aan het babyarmbandje hangt een sleuteltje, aan die van mama een slotje. Zo draagt je baby ‘forever the key to your heart’. De sieraden worden altijd mooi verpakt in een zijden sieradenbuideltje. Als dit geen succes verzekerd origineel kraamcadeau is. 

Goed nieuws, alle lezeressen van Lady Lemonade krijgen bij KAYA 15% korting. Je hoeft alleen maar de kortingscode ‘lemonade’ in te vullen bij het afrekenen en je bent klaar.

sieraden-meisje-cadeau-bruid-mama-feest-ladylemonade_nl7

 

 

Mode voor melkjongens en meisjes
Barcelona + kids = Nobodinoz

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter