Nog 3, nog 2, nog 1…

21 oktober 2014

De pepernoten in de winkels verraden het al: Sinterklaas is bijna in ons land. Spannend! Finn is helemaal hyper-de-pieper. Want wanneer komt de boot dan precies aan? En hoeveel nachtjes slapen is het nog tot pakjesavond? En iedere avond die schoentjes bij de open haard … Aaaahhhh! Voor kinderen is een week al niet te overzien, laat staan een ruime maand. Gelukkig geeft deze Sinterklaas aftelkalender houvast aan zenuwachtige en ongeduldige peutertjes.

sinterklaas, aftelkalender, kinderen, peuters, kleuters, zwarte piet, piet, sint, pakjesavond, intocht, cadeautjes, cadeaus, kado's, kadootjes, nachten, slapen, nachtjes, schoen, zetten, 5 december, poppedop, gekleurde, sint nicolaas, winnen, gratis, tips Je uk plakt gewoon iedere ochtend of avond een oranje sticker op het lege vakje met het hoogste nummer en weet zo precies hoeveel nachtjes het nog slapen is tot het Sinterklaasfeest. De kalender begint de dag na de intocht en eindigt op 5 december. Het is dan ook het perfecte eerste schoencadeautje. Ook kun je hem door ‘Sinterklaas’ laten opsturen, aangezien de achterkant van de kalender de vorm van een ansichtkaart heeft. Welk kind wil er nou geen post van de allergrootste kindervriend?!

Wij mogen van Poppedop maar liefst vijf van deze Countdown Cards voor Sinterklaas weggeven! Laat ons hieronder weten waarom jij er één wilt winnen en wie weet kun je straks samen met je kind aftellen tot Sinterklaas. Val je niet in de prijzen? Dan is er nog de troostprijs: Wie nu de kalender koopt met de code VERZENDLOOS, betaalt alleen €2,95 voor de kalender en geen verzendkosten.

DIY: Luchtballon lampion
Hallo Halloween!

Dit vind je misschien ook leuk

10 Reacties

 • Reply Josè wille 21 oktober 2014 at 7:26 am

  Mijn dochter van drie vraagt nu al elke dag of Sinterklaas komt. Dat zal na de intocht wellicht nog vaker worden. Op deze kalender kan ik meteen bij een drie data (met een paar getekende schoentjes oid) aangeven wanneer ze haar schoen mag zetten. Ik denk dat dat een hoop duidelijk zal maken!

 • Reply Nikki 21 oktober 2014 at 8:00 am

  Wij lezen hier al twee maanden het Sinterklaasboek. Mijn dochtertje wil al elke dag Sinterklaasliedjes zingen. Wij kunnen dus wel een aftelkalender gebruiken.

 • Reply Keshia 21 oktober 2014 at 9:59 am

  Mijn zoontje van 3 jaar vraagt al sinds vorige week wanneer de sint nu eindelijk komt. Het is dan ook zeer moeilijk uit te leggen aan hem dat het nog 2 maand wachten is! Dat zou zeker verholpen worden met deze fantastische aftelkalender!

 • Reply Monique 21 oktober 2014 at 10:25 pm

  Wij hadden vorig jaar ook een aftelkalender. Werkt hartstikke goed. Onze kids werden er een stuk relaxter van. Mama dus ook

 • Reply Esther van Veen 21 oktober 2014 at 10:45 pm

  Ja, die wil ik! Hier een dochter die in de waarom fase zit. Hartstikke leuk, maar soms word je er ook tureluurs van. Deze kalender helpt dan vast een beetje!

 • Reply Maaike 21 oktober 2014 at 10:51 pm

  In de ogen van mijn zoon is altijd alles morgen. Morgen gaat hij naar school, morgen is het weekend, morgen mag hij weer bij zijn neefje spelen, morgen is oma jarig en Sinterklaas komt dus ook morgen. Zou leuk zijn als hij met deze kalender kan leren dat er ook een overmorgen en volgende week bestaat! Dus wij hopen er 1 te winnen!

 • Reply Inez 22 oktober 2014 at 10:07 am

  Mijn kleuter heeft zijn verlanglijstje voor Sinterklaas al klaar en ook al 3 tekeningen gemaakt. Dus Sint leeft hier al enorm. Wat zou hij blij zijn met een aftelkalender!

 • Reply Sanne 24 oktober 2014 at 10:18 am

  Ik werk op een peuterschool en zou het geweldig vinden om er voor daar 1 te winnen. Dan hebben een heleboel ongeduldige peuters er in 1x wat aan!

 • Reply Saskia 30 oktober 2014 at 10:00 am

  De aanloop naar Sinterklaas duurt wat betreft mijn dochter Liene veel te lang. De pepernoten liggen al in de winkel, Sinterklaas staat op reclamefolders, maar waar is hij dan? En waarom mag ze haar schoen nog niet zetten. Wij hebben tot de aankomst van Sinterklaas dus zelf een vakjeskalender gemaakt waarop ze
  Iedere dag een kruisje mag zetten. Ik hoop dat we deze aftelkalender winnen voor daarna!

 • Reply Annemieke 2 november 2014 at 9:31 pm

  Josè, Saskia, Sanne, Maaike en Monique, van harte gefeliciteerd! Jullie hebben de Sinterklaas aftelkalender gewonnen. We wensen jullie heel veel plezier met het aftellen tot 5 december!

  Lieve groet, Annemieke

 • Laat een reactie achter