Een video van Sint

12 november 2014

Finally! We staan hier te trappelen van ongeduld. Dit weekend komt Sinterklaas met een afgeladen boot ons kikkerlandje weer bezoeken. Hier thuis hebben we al een voorbereiding van een aantal maanden achter de rug. Sinds afgelopen zomer, toen de mussen nog van het dak vielen, las ik Reva haar Sinterklaasboek al voor. Dit jaar zal Reva het Sinterklaasfeest voor het eerst bewust meemaken. En hoewel mijn kleine meisje zich nu nog heel stoer gedraagt, ben ik benieuwd hoe de eerste kennismaking zal verlopen. Of ze het leuk vindt of niet deze mama dompelt zichzelf gewoon onder in het kinderfeest van cadeautjes, chocoladeletters, pepernoten en Sinterklaasliedjes zingen.

Als kind wil je toch het liefst een persoonlijk praatje maken met Sinterklaas? Alleen weten we allemaal dat hij het verschrikkelijk druk heeft, dus de kans is groot dat je kleintje overgeslagen wordt. Een beteuterd gezichtje en dikke tranen van je schatje doet je mamahart verscheuren. Een geweldige uitvinding waarbij ieder kindje de persoonlijke aandacht krijgt van Sinterklaas is de Video van Sint. Het is een persoonlijke videoboodschap op dvd en/of digitaal. Sinterklaas spreekt kinderen en volwassenen toe bij naam en weet van alles te vertellen over persoonlijke feitjes, zoals leeftijd, het lievelingseten, hobby’s en speciale gebeurtenissen. Naast het persoonlijke bericht speelt zich ondertussen ook een gloednieuw avontuur af met Sinterklaas en zijn pieten.

sinterklaas-video-van-sint-cadeau-feest-kind-origineel-bericht-boodschap-ladylemonade_nl4 Vorig jaar was Reva er te klein voor, maar nu zal ze het beter begrijpen. Voor Reva, en Lucy doet mee voor spek en bonen met haar 1 jaar, heb ik een videobericht laten maken. Op de site Video van Sint kun je aan de slag. Heel simpel, foto’s uploaden van de meiden, zo staan ze straks mooi afgebeeld in het Grote Boek van Sinterklaas. Even selecteren waar de kleintjes dol op zijn, hier heb je ontzettend veel keus in. Reva is fan van poppen en van dansen. Heb je dit allemaal ingevuld dan gaan de pieten het videobericht opnemen, monteren en verwerken tot een mooi verpakte dvd. En voor je het weet ligt dit onvergetelijke cadeautje op de deurmat te wachten.

Jeroen en ik zaten samen ademloos op de bank de preview te aanschouwen. Nog even en je gaat bijna weer in Sinterklaas geloven, wat een super cool filmpje. Hilarisch als de man met de mijter en de lange witte baard de naam van je kinderen noemt en vertelt waar ze zo gek op zijn. En hij vertelt de kleintjes op het eind ook nog even waar de cadeautjes verstopt liggen. Wij kunnen niet wachten tot 5 december.

sinterklaas-video-van-sint-cadeau-feest-kind-origineel-bericht-boodschap-ladylemonade_nl7 Wil jij je kindje ook verrassen met een persoonlijk bericht van de Sint? Wij mogen een videoboodschap van de Sint weggeven. Laat ons hieronder weten waarom jouw kleintje zo zoet is geweest afgelopen jaar en wie weet ben jij de gelukkige.

Voor iedereen, heel veel plezier dit weekend bij de Sinterklaas intocht. En succes met de stuiterende kids.

DIY: Tekening voor Sint
DIY: Uitdeel uiltjes

Dit vind je misschien ook leuk

6 Reacties

 • Reply Karin 12 november 2014 at 11:08 am

  Wat leuk!!!! Mijn zoontje Bram roept ook al weken wanneer Sinterklaas komt. Hij vindt het geweldig als Sint hem een persoonlijke boodschap stuurt. Hij zal zo ontzettend blij zijn dan

 • Reply Nancy 12 november 2014 at 3:41 pm

  Vorig jaar hebben we dit ook gedaan voor onze kinderen. Onvergetelijk de uitdrukking op de gezichtjes van onze meiden. Wat voelde ze zich speciaal. Dit jaar zeker weer.

 • Reply Esther Slot 12 november 2014 at 9:19 pm

  Wat een leuk idee en origineel. Dat wil ik mijn tweeling wel cadeau doen. Dit is het eerste jaar dat ze de Sinterklaasperiode bewust mee gaan maken.

 • Reply Sabine Elvira 13 november 2014 at 12:53 pm

  Mijn dochter Mara is net 4 jaar geworden. En wat heeft ze allemaal zo zoet gedaan afgelopen jaar???

  Laten we bij het begin beginnen: Ze heeft een groter bed gekregen en is daar heerlijk in gaan slapen zonder problemen, ze is volledig zindelijk geworden heeft nog geen ongelukjes gehad, ze helpt mama altijd in de keuken en bakt de lekkerste taarten en koekjes, ze is van de peuterschool af en gaat al naar de kleuterschool waar de juf zegt dat ze heeeeeeeeel goed luistert!!

  Als dat geen zoetheid is 🙂 Ik zou het echt heel leuk vinden om mijn dochter te verrassen met een video van Sint. Zeker leuk omdat Sinterklaas dit jaar niet persoonlijk naar ons huisje zal komen. Ik denk dat ze er nu ook de perfecte leeftijd voor heeft! Ze kan het goed volgen, zit midden in het verhaal en die DVD zal echt veel impact op haar hebben. Wat zou ik graag dat blije maar vooral verbaasde koppie willen zien!!

  Ik ga duimen voor deze leuke prijs!

 • Reply Suzan 15 november 2014 at 9:04 am

  Leuk!!!!!!!! Onze zoon Boris is een dondersteen maar wel een ontzettende lieverd. Dit jaar heeft hij een klein broertje gekregen. Een grote verandering maar Boris heeft het allemaal zo goed doorstaan. Knuffelen, mama helpen, spelen en de baby troosten, hij is super lief. We zijn ontzettend trots op hem.

 • Reply Cynthia 18 november 2014 at 5:01 pm

  Sabine, jij hebt de videoboodschap van Sint gewonnen voor je kleine meid. Wat zal ze verrast zijn 😉 Veel plezier.

 • Laat een reactie achter