35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens

21 november 2023
20 Toffe Sinterklaas cadeautjes voor jongens tot €10,-.

Kun jij nog wel wat inspiratie gebruiken voor Pakjesavond? Dan help ik je graag op gang met deze 35 toffe Sinterklaas cadeaus voor jongens. Ik heb geprobeerd er een lekker veelzijdige mix van te maken met cadeautjes in alle prijscategorieën en van alle soorten. Van sportief speelgoed, toffe spelletjes, prachtige boeken, creatieve Sinterklaas cadeautjes, praktische cadeaus tot elektronische speelgoed must haves die gegarandeerd een schot in de roos zijn bij jongens. En voor de meisjes heeft Cynthia ook zo’n fijn rijtje samengesteld en dat vind je hier. Hopelijk kunnen we je inspireren! 

De 35 leukste Sinterklaas cadeautjes voor jongens

Op afstand bestuurbare monstertruck

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Deze op afstand bestuurbare monstertruck maakt indruk aan alle kanten. Hij is groot, snel en is waanzinnig goed in jumps en vette tricks. Hij kan op zijn achterwielen rijden, met zijn wielen om en om op de grond stampen en op de banden zit enorm veel grip, waardoor ze iedere ondergrond aankunnen. Dé nummer 1 auto onder de op afstand bestuurbare wagens durven wij wel te zeggen. €34,99 bij Amazon.nl.

>> Lees ook: Meer dan 45 leuke & makkelijke surprise ideeën.

Twister Air

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Twister Air is een geweldige variant op het welbekende spel Twister. Met deze versie speel je het spel niet op de mat, maar via een scherm. Om te beginnen download je de Twister Air-app (geschikt voor elke smartphone of tablet) via de QR code in de doos en zet je de tablet of telefoon in de meegeleverde standaard. Daarna doen de spelers de gekleurde interactieve banden om hun polsen en enkels en zijn ze klaar voor de actie! Terwijl de muziek klinkt, bewegen de spelers hun lichaam om de banden te matchen met de gekleurde plekken op het scherm. Rekken, slaan, klappen en gekke houdingen. Hoe meer plekken je raakt, hoe hoger de score. De speler met de meeste punten wint. En je kunt ook alleen spelen en proberen om een eerder record te verbeteren. Dit interactieve spel is een fantastische en origineel cadeau voor jongens voor Sinterklaas. €18,99 bij Amazon.nl.

Schrijf en teken je eigen strips

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Dit boek helpt jonge striptekenaars op weg. Het staat vol ideeën – van avonturen met superhelden tot dierenverhalen – en er is veel ruimte om zelf te tekenen. Schrijf- en tekentips helpen je door het hele boek heen op weg. Een geweldig creatief boek. €12,50 bij Bol.com.

Pokémon Trainer Mission avonturenspel

Dit is echt een geweldig Sinterklaas cadeau voor jongens die Pokémon fan zijn. Met de elektronische Pokémon detector kunnen ze op zoek in eigen huis naar Pokémons. De detector met bewegingsdetectie geeft tips waar je heen moet. En als je de Pokémon eenmaal spot, beweeg je met de detector om hem te vangen. Op je trainerkaart kun je aanvinken welke Pokémon je allemaal al te pakken hebt. Er zijn in totaal 65 Pokémons en 40 verschillende missies om te voltooien. €29,99 bij Bol.com.

Hot Wheels City Robo Beasts Ultieme Garage met T-Rex

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Okee, dit is wel een prijzig cadeau. Maar daarvoor krijg je dan ook wel dé ultieme Hot Wheels baan. Een supersonische mega garage van maar liefst 90 cm hoog met ruimte voor 100! auto’s. In de toren woont een hongerige T-Rex die als je niet oppast je Hot Wheels auto’s opeet, terwijl ze vanaf het dak van de garage naar beneden racen. Van dit Sinterklaas cadeau worden auto liefhebbende jongens zeker blij. €69,99 bij Amazon.nl.

Game room LED verlichting voor aan de muur

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Deze LED verlichting is echt een eyecatcher aan de muur. De letters lichten op in verschillende kleuren. En je kunt het licht aan en uit doen met een schakelaar. Een te gek Sint cadeau voor gamers! €18,98 bij Temu.com.

Set: Maak je eigen alarm

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Met deze set kun je zelf een echt werkend alarm bouwen. Als je hem goed in elkaar gezet hebt, gaat het licht branden en komt er een loeiend geluid uit. Handig om indringers mee uit je kamer te houden. En een leuk Sinterklaas cadeau voor kleine uitvinders in de dop. €9,99 bij Top1Toys.nl.

>> Lees ook: Dilemma! Hoeveel geld besteed je aan Sinterklaas? En hoeveel cadeaus geef je?

LEGO 3-in-1 ruimte achtbaan

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Ruimtefans beleven een spannend dagje in hun zelf gebouwde space pretpark. De speelset bevat een kronkelende achtbaan met 3 beweegbare karretjes voor leuke ritten waarbij je langs een decoratieve ruimteraket, modellen van Saturnus en de aarde, een maanbasis en een vallende ster reist. Er is ook een coole meteoor met een verlichtingssteen, plus 5 minifiguren. En daarnaast kun je de set ook nog ombouwen tot een vrije val toren met een lift of een draaimolen. Alle sets bevatten heel veel speelelementen, waardoor kinderen er met hun eigen fantasie ontzettend veel speelplezier aan beleven, zodat dit LEGO bouwwerk absoluut niet staat te verstoffen, wanneer het eenmaal in elkaar zit. €78,74 bij Bol.com.

Pokémon sokken

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Praktische Sinterklaas cadeaus zijn kunnen ook heel leuk zijn voor jongens. Zoals deze set met 7 sokken; voor iedere dag weer een ander paar met een leuke Pokémon print. De sokken zijn lekker zacht en hebben elastiek in het boord, waardoor ze niet afzakken. En behalve in Pokémon zijn ze er ook met Spiderman, Superman en Harry Potter thema. €13,99 bij H&M.

Nerf Elite 2.0 Commander RD-6 Blaster

28 Super leuke en originele Sinterklaas cadeaus voor jongens!

Dit Nerf pistool is nu voor een wel heel aantrekkelijke actieprijs te koop! In het magazijn passen 6 pijlen die je door de trekker over te halen achter elkaar kunt weg schieten. Ze komen tot wel 27 meter ver! Bij het Nerf pistool krijg je 12 darts, dus je hebt ook een aantal reserve. Een goede cadeau deal voor Sinterklaas voor de jongens. €7,49 bij Amazon.nl.

Wetenschapsdoos met meer dan 150 leuke proefjes

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Zelf je eigen zeep, yoghurt, kaas en roomijs maken? Of onzichtbare inkt! Of figuren maken uit gelatine, kristallen laten groeien, of slijm maken? Ontdekken wat zure regen is? En waarom chemische reacties warmte veroorzaken? Met deze wetenschapsdoos kun je dat allemaal! Hij bevat alles om in totaal wel 150 activiteiten en proefjes te doen die bovendien nog leerzaam zijn ook. €33,99 bij Bol.com.

LEGO Technic Monster Jam Megalodon

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Deze LEGO Technic Megalodon bouwset is een authentieke replica van de echte Megalodon Monster Jam truck. Het bouwen van de truc is al leuk. En als je hem eenmaal in elkaar hebt gezet, kun je er waanzinnig goed mee racen. De truck heeft namelijk een pull-back functie, dus als je hem terugtrekt schiet hij vooruit. En de vinnen bewegen wanneer de monstertruck rijdt. En als de jongens uitgespeeld zijn met dit Sinterklaas cadeau, kunnen ze de truck ook nog ombouwen tot een gestroomlijnde racewagen. Eindeloos speelplezier dus! €15,29 bij Bol.com.

Hamburger sloffen

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Met deze grappige sloffen in de vorm van een hamburger hebben kinderen deze winter gegarandeerd warme voeten! De coole pantoffels hebben een super zachte voering en een anti-slip zool. En ze zijn er ook in een frietjes uitvoering. €19,99 bij H&M.

>> Lees ook: Leuke Sinterklaas spelletjes voor kinderen.

Astronaut sterrenprojector

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Dit is dé sterrenprojector die ieder kind wil! Uit het hoofd van de astronaut kun je 8 verschillende sterrenhemels laten schijnen. Zo kun je in slaap vallen onder duizenden sterren of een projectie van het noorderlicht. Super mooi en heerlijk rustgevend. Je kunt alle ledematen en het hoofd van de astronaut bewegen, zodat je hem precies goed kunt richten. €28,95 bij Bol.com.

VTech Switch & Go dino

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Uit ervaring weet ik dat de VTech Dino’s favoriet speelgoed zijn van heel veel jongens. Je kunt deze dino’s transformeren in snelle wagens en daardoor zorgen ze voor mega veel speelplezier. Ze hebben een lcd-scherm met stoere animaties en als je op de actie knop drukt, gaat de bek van de dino open, bewegen zijn pootjes en gaan er lichtjes branden. Het speelgoed maakt bovendien realistische geluiden die bij een dino of racewagen horen en vertelt je ook nog allerlei weetjes over dino’s als je op de spreekknop drukt. Er zijn in totaal 11 verschillende Switch & Go dino’s om uit te kiezen, dus voor iedere dino liefhebber is er een match. €19,99 bij Bol.com.

Stuntstep

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Staat er op het Sinterklaas lijstje een stuntstep, dan is deze een top cadeau voor de jongens! De AMIGO Wave is gemaakt van lichte, duurzame en sterke materialen zodat je er super goed mee kunt springen en stunten. Het deck bevat grieptape, waardoor je er niet zomaar vanaf schuift en achterop zit een rem voor de veiligheid. Echt Nederlands ontwerp en dat voor een zeer vriendelijke prijs. En verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren. €29,99 bij Internet-toys.com.

DJ draaitafel voor kinderen

28 Super leuke en originele Sinterklaas cadeaus voor jongens!

Dit is echt een superstoere draaitafel voor het maken en opnemen van je eigen muziekcreaties. De set heeft een crossfader, verlicht lcd-scherm en eindeloze mogelijkheden om de muziek te bewerken. En met de ingebouwde microfoon kun je je eigen soundtracks opnemen en door de muziek heen mixen. En terwijl je draait, maakt de discolamp met de coolste effecten op de beat het feestje helemaal compleet. Een leuke, complete set met eindeloos veel mogelijkheden waardoor kinderen ermee blijven spelen. €44,99 bij Bol.com.

Set van 2 Spiderman schieters

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Met deze set kunnen kleine Spidermannen met elkaar de strijd aan gaan. Het bevat 2 Spiderman handschoenen, 2 polsschieters, 10 zachte schuimrubberen kogels en 20 kogels met zuignap. Schiet op elkaar of bijvoorbeeld op een schietroos die je met raamstiften op het raam kunt tekenen. €11,99 bij Amazon.nl.

Pokémon Scarlet & Violet 151 Alakazam ex box

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Pokémon fans hebben ongetwijfeld hun Sinterklaas cadeau verlanglijstje vol staan met boxen. Ook in de wereld van onze eigen zoon draait het momenteel vooral om V-maxen, Ex-en en ‘goede pulls’. Met deze Pokémon box heb je in ieder geval alvast een hele goede kaart te pakken, want er zit sowieso een Alakazam ex in. En in de booster pakjes vind je natuurlijk nog meer leuke kaarten uit de gloednieuwe serie Pokémon kaarten. €25,99 bij Bol.com.

>> Lees ook: Meer dan 20 lekkere zoete & hartige Sinterklaas recepten voor Pakjesavond.

Mini printer

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Dit is een origineel Sinterklaas cadeau voor jongens die graag foto’s maken met hun telefoon of iPad. Of die het leuk vinden om gekke of grappige plaatjes te printen. Deze mini printer kun je namelijk via bluetooth connecten aan je apparaten en zo alles uitprinten wat je maar wil. Onze zoon heeft zo verschillende foto’s uitgeprint en in zijn kamer gehangen, stickers gemaakt en kleine kleurplaten geprint met sneakers erop om in te kleuren. Het apparaatje doet het verbazingwekkend goed en levert dus veel plezier op! €18,88 bij Temu.com.

Lavalamp

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Deze lavalamp staat geweldig in de kinderkamer. Je kunt er eindeloos naar blijven kijken. En bovendien geeft hij super leuk licht met al die kleurtjes. €34,95 bij Amazon.nl.

Minecraft badjas

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Deze leuke badjas met Minecraft motief houd je deze winter lekker warm. Een super zacht Sinterklaas cadeau voor jongens die er graag lekker comfortabel bijlopen. €26,99 bij Amazon.nl.

Muziek box met discolamp & microfoon

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Deze leuke muziekbox maakt er bij jullie thuis echt een feestje van. Je kunt de speaker via bluetooth aansluiten met andere apparaten, zodat je altijd je eigen favoriete muziek kunt beluisteren. En met de microfoon kan er bovendien flink meegezongen worden of het volgende liedje aangekondigd worden. De discolamp aan de bovenkant maakt het feest compleet. Op de muziek wisselt hij van kleuren, waardoor de hele kamer in een discotheek verandert. €17,99 bij Amazon.nl.

Rara, wat ben ik?

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Dit is een super leuk spel om met het hele gezin te spelen en zorgt voor enorm veel lol. Iedere speler doet een hoofdband om en krijgt daar een kaartje in met een voorwerp. Door slimme vragen te stellen moet hij of zij raden wat er op het kaartje staat. Wie als eerste drie kaarten goed geraden heeft, wint het spel. €19,99 bij Bol.com.

Drone met camera

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Dit is een geweldige drone voor beginnende piloten. Hij is makkelijk te bedienen, omdat hij stabiel in de lucht ligt en een hoogtesensor heeft. En de geïntegreerde camera zorgt voor fantastische luchtfoto’s en video’s. De drone is er in het zwart en wit. €34,99 bij Lidl-shop.nl.

>> Lees ook: De leukste Sinterklaasknutsels voor kinderen.

LEGO Minions in Gru’s lab

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Met deze leuke LEGO set kunnen Minion-fans hun eigen Minion avonturen beleven. Het is al heel leuk om Gru’s lab te bouwen. En daarna kunnen ze met Minions Kevin en Otto de bananenkelder inglijden, een voertuig testen op de schans of net als in de ander kattenkwaad uithalen. €19,99 bij Lidl-shop.nl.

Soldeer starterkit

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Deze kit bevat alle materialen om te solderen, inclusief twee feestelijke minikits om je vaardigheden te testen. Het basisgereedschap voor solderen bestaat uit een soldeerbout en een houder zodat de tafel niet verbrandt. En bij de set wordt loodvrij soldeertin meegeleverd, dat relatief makkelijk is om te solderen. Plus een kniptang. Tot slot zit er ook een geïllustreerde en gedetailleerde handleiding bij, zodat iedereen de kunst van het solderen kan leren. €26,25 bij Bol.com.

Fortnite hoodie deken

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

In deze lekkere oversized Fortnite fleecetrui kunnen kinderen heerlijk wegkruipen op de bank. In plaats van een dekentje over je heen te doen, is zo’n hoodie natuurlijk veel leuker. Zeker als hij van Fortnite is. €30,99 bij Amazon.nl.

Voetbal dekbedovertrek

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Met dit toffe dekbed scoor je gegarandeerd bij voetballers. Leg je hoofd in het doel en droom van een carrière als Ronaldo of Messi. Wedden dat jongens onder dit leuke Sinterklaas cadeau heerlijk slapen! €29,95 bij Bol.com.

Bouw je eigen sneakers

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Voor jongens met een liefde voor sneakers zijn deze bouwpakketten een leuk cadeau. Als ze eenmaal in elkaar zitten, kun je ze een mooi plekje in je kamer geven. €9,44 bij Temu.com.

Experimenteer set met 3 verschillende leuke thema’s

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Dit zijn ook hele leuke experimenteer setjes waarmee je op een leuke manier weer een stukje wijzer wordt. In alle doosjes zitten spullen om drie proefjes mee te doen. Er is een set met natuurproefjes, een set met dino experimenten en een bubbel set waarmee je o.a. reuze zeepbellen en bellen in verschillende 3D vormen kunt maken. Voor ieder wat wils dus! €9,99 bij Lidl-shop.nl.

>> Lees ook: Print hier gratis de leukste Sinterklaas kleurplaten.

Hot Wheels Super Transporter

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Dit is een geweldig en super handig Sinterklaas cadeau voor jongens die Hot Wheels verzamelaar zijn. In de transporter kun je wel 25 autootjes opbergen en hij is makkelijk overal mee naartoe te nemen. En bovendien kun je de wagen ook uitvouwen tot complete racebaan waarop 2 auto’s naast elkaar kunnen racen. €29,99 bij Bol.com.

>> Lees ook: Schoencadeautjes | 50+ Originele kleine Sinterklaas cadeautjes voor jongens & meisjes.

Playstation wekker

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Deze Playstation wekker is zo mooi dat jongens bij het open maken van hun Sinterklaas cadeau misschien wel denken dat ze een echte controller krijgen. Eens kijken of ze er nog steeds zo blij mee zijn als ‘s morgens het alarm afgaat. De wekker werkt via een USB kabel. €35,95 bij Bol.com.

Bitzee – het interactieve huisdier

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Bitzee is een ideaal Sinterklaas cadeau voor jongens die graag een huisdier willen, maar dan wel één die ze helemaal zelf kunnen verzorgen. Het is namelijk een interactief digitaal huisdier dat groeit door hem goed te verzorgen. Je kunt ze voeden, met ze spelen, laten dutten en snoepjes voor ze verdienen door spelletjes te doen. Bitzee reageert op aanrakingen, bewegingen en liefde en als je hem goed verzorgt, groeit hij uit van baby naar super Bitzee. In totaal kun je 15 Bitzee huisdieren in je case verzamelen. €36,99 bij Bol.com.

Roboticakit: Bouw je eigen robot

35 Super leuke & originele Sinterklaas cadeaus voor jongens.

Deze set bestaat uit 126 onderdelen en een tutorial en daarmee kun je een echt bewegende robot bouwen. Een leuk project voor science liefhebbers. Behalve deze versie zijn er ook nog andere robots met andere kleuren om uit te kiezen. €14,99 bij Amazon.nl.

Ik hoop dat de door mij uitgekozen Sinterklaas cadeautjes voor jongens je op leuke ideeën gebracht hebben. Mocht je zelf nog hele gave, betaalbare tips hebben voor Sinterklaas cadeaus voor jongens, laat me die dan vooral hieronder weten via de reacties. Succes met alle 5 december inkopen!

Wij maken gebruik van affiliate links. Wanneer jij iets koopt via onze website, krijgen wij daar een kleine vergoeding voor. Dit kost jou niets extra, maar helpt ons om Lady Lemonade te onderhouden.

Black Friday - Dit zijn de beste speelgoed deals van dit jaar
De 34 leukste Sinterklaas cadeaus voor meisjes

Dit vind je misschien ook leuk

2 Reacties

  • Reply Judith 19 november 2021 at 10:17 pm

    Ow wauw hier zitten echt goede tips tussen. Ik heb zelf 2 jongens van 8 en 10 jaar en op hun verlanglijstjes staan vooral Pokemonkaarten en verder hebben ze nog weinig inspiratie. Dus dank voor deze leuke tips!!

  • Reply Ria jongejan 17 november 2022 at 6:58 pm

    Jammer dat je bij topcadeaus ook een Blaster zet. Er wordt momenteel in de wereld al zoveel geschoten. Het zou toch niet fijn zijn voor een vluchtelingetje als er hier in ons land weer op hem geschoten wordt. Ik vindt dit geen speelgoed voor deze tijd. Van mij mogen de kleinkinderen er niet mee spelen. En krijgen ze het ook zeker niet cadeau.

  • Laat een reactie achter