100% mugvrij slapen

30 juni 2014

Summertime!!! Mijn favoriete seizoen van het jaar is aangebroken. Helaas heeft het ook één groot en super irritant nadeel…….. de muggen. En ik ben nu net zo iemand die gezegend is met aantrekkelijk bloed waar die vervelende zoemers dol op zijn. Jammer genoeg openen ze voortdurend de aanval op mij en wordt mijn lief, die heerlijk naast me ligt te ronken, met rust gelaten. Loop ik lekker te flaneren in mijn vrolijke zomerjurk dan ben ik altijd wel voorzien van één of meerdere rode, jeukende bulten.

De meiden probeer ik zoveel mogelijk te behoeden voor ellendige muggen of andere nare beestjes. De bekende klamboe kun je hier uiteraard voor gebruiken. Alleen laat de kwaliteit vaak te wensen over en kunnen kinderen er makkelijk in verstrikt raken. Niet een heel veilig idee. Om die redenen heeft het merk Soeze Droomtentjes ontwikkeld. Een constructie van zeer fijn muggengaas met tentstokken in frisse kleuren en prints die overal de show stelen. Deze functionele tentjes kun je namelijk in een handige mooie opbergtas overal mee naar toe nemen. Ze zijn geschikt voor junior bedden en eenpersoonsbedden en ben je onderweg dan leg je er een dun matrasje in. Dus huppakee mee op de camping, in de hotelkamer, op het strand of gewoon in de kinderkamer, je kindje slaapt overal 100% mugvrij.

nachtlamp, nachtlampje, slaapkamer, Soeze, insecten, beestjes, droomtent, droomtentjes, reisbed, slaaptent, mugvrij, tegen muggen, kinderkamer, muziek, muziekmobiel, knuffel, knuffels, inrichten, nachtrust, knuffels, knuffel, vakantie, klamboe, kinderklamboe, kinderklamboes, veilig, muggen, anti muggen, muggengaas, muggenbult, muggenbeet, kind, baby, dreumes, peuter, kleuter, handig, praktisch, zomer, kind, junior bed, eenpersoonsbed, kinderkamer, inrichten, tent, huisje, slapen, op pad, onderweg, kinderbed, groot bed, camping, kamperen, hotel, zomervakantie, baggage, meenemen, muggenbult, babykamer, bed, op vakantie, op reis, spelen, beschermen, muggengaas, gaas, matras, kleuren, prints, vrolijk, logeren, opbergtas, seizoen, Naast dat de muggen geen schijn van kans hebben om je kleine lek te prikken is het tentje ook een gezellig, knus en vertrouwd plekje. Op reis of uit logeren, kinderen slapen altijd een beetje in hun ‘eigen bedje’. Voor de allerliefste knuffelbeesten is er ruimte in één van de speciale knuffelzakken. Er is zelfs plek in de tent om een nachtlampje of muziekmobiel op te hangen. Met dit kleine huisje op bed is het peanuts om kids in bed te krijgen. De droomtentjes zijn in drie mooie prints verkrijgbaar met bijpassend beddengoed.

DIY: Play tray voor onderweg
Ik zie ik zie wat jij niet ziet

Dit vind je misschien ook leuk

3 Reacties

  • Reply mama3meiden 30 juni 2014 at 8:54 am

    Ziet er super leuk uit!! 🙂

  • Reply Mandy Plante 16 juli 2016 at 2:22 pm

    Lijkt me super handig, zo’n tentje. De links in jullie blog doen het niet… Bestaat dit bedrijf niet meer?

  • Reply Cynthia 16 juli 2016 at 11:46 pm

    Mandy, ik denk dat ze hun naam veranderd hebben. Je kunt de droomtentjes nu vinden via de link: http://www.kinder-klamboe.nl.

  • Laat een reactie achter