Fris en fruitig wakker worden!

19 juni 2017
Kinderwekkers met muziekjes om lekker te kunnen slapen

De ochtend is niet mijn meest favoriete moment van de dag, ik wil vooral dan nog lekker slapen. Soms denk ik dat ik er gewoon niet voor gemaakt ben om meteen vol gas de dag te beginnen. Jaloers kan ik worden op mensen die meteen fris en fruitig vol energie naast hun bed staan. Reva heeft het niet van een vreemde, die is doordeweeks ’s ochtends ook niet wakker te krijgen. In tegenstelling trouwens tot haar zusje die zodra de vogeltjes gaan fluiten meteen AAN staat. Ook al neem ik ruim genoeg de tijd om Reva rustig te laten ontwaken, in the end wordt het altijd weer een race tegen de klok om op tijd de deur uit te gaan. Helaas is het in het weekend precies omgekeerd en wordt ze juist heel vroeg wakker.

Jeroen kwam met het ultieme idee om een wekker voor ons Doornoosje te kopen. Misschien helpt het de ochtenden iets soepeler te laten verlopen. Tijdens mijn zoektocht kwam ik deze leukerds tegen van het merk Bigben.

Projectiewekker

Het design en de kleurtjes vind ik al helemaal te gek, zo is een wekker tenminste ook echt als accessoire een aanwinst voor de kinderkamer. Wat ik helemaal mooi vind is dat alle drie de wekkers een projector hebben, waarmee ze de kinderkamer muur omtoveren tot één grote fantasiewereld. Bij de wekker worden drie projecties geleverd die je één voor één bovenop de wekker kunt plaatsen. Elfjes en kastelen, een reis door de ruimte of op bezoek in het dierenparadijs, naar bed gaan en wakker worden is nog nooit zo leuk geweest. De projectiewekker kun je op twee verschillende wektijden instellen, zo kan je kind in het weekend op een andere tijd wakker gemaakt worden dan doordeweeks.

Kinderwekkers met muziekjes om lekker te kunnen slapen

‘Lees ook: Pam de Pinguïn – 3 in 1 kinderwekker.

Slapen als een roosje

Maak het feestje helemaal compleet door je kind in slaap te laten vallen met een muziekje op de achtergrond. Met de sleep-functie kun je instellen hoe lang de radio moet aanblijven, deze gaat dan ook weer automatisch uit. Met de ingebouwde microfoon kun je zelf een geluid opnemen – bijvoorbeeld een favoriet muziekje of de stem van Mickey Mouse – waar je zoontje of dochtertje mee gewekt wilt worden. Daarnaast beschikt de wekker ook over een snooze en een nap functie. De wekker is in drie kleuren – blauw, mintgroen en roze – verkrijgbaar bij Bol.com en kost € 29,99.

Nu ben ik vooral benieuwd of Reva ’s ochtends iets sneller en makkelijker wakker gaat worden.

IKEA hacks: Zo maak je van een FLISAT kruk een tof kinderstoeltje
Kinderkamer delen - Inspiratie & tips voor het inrichten van de slaapkamer

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter