Veilig op pad

9 juni 2014

Mooi weer betekent meteen ook overvolle attractieparken, een mierenhoop van mensen op het strand, druk bezochte marktjes. Helaas, jij bent niet de enige met het geweldige idee om er eens gezellig op uit te gaan met het hele gezin. Als moeder is op zo’n dagje je grootste nachtmerrie dat je kleine spring-in-‘t-veld opeens uit het zicht is verdwenen. Ook al hoor je jezelf tig keer tegen je kindje zeggen ‘wel bij papa en mama in de buurt blijven hé?’. Voor kindjes die op avontuur willen is dat soms lastig om daar gehoor aan te geven. Wederom sta jij dus op zo’n gezellige familiedag continu in opperste staat van paraatheid om niet je ontdekkingsreiziger uit het oog te verliezen.

roundy-oppad-kind-veilig-sos-strand-vakantie-zomer-zwembad-kwijt-ladylemonade_nl2Voorzorgsmaatregelen nemen voor dit soort dagen is dan toch wel handig. Met de kleurige hippe Roundy™ armbandjes wordt een lange zoektocht naar je kindje je in iedergeval bespaart gebleven. In het spatwaterdichte S.O.S.-armbandje kun je de naam van je kleine en jouw telefoonnummer invullen op een briefje. Zo kunnen mensen heel snel achterhalen bij wie dit lieve meisje of stoere ventje nou thuishoort. Binnen no-time is een verdwaald kindje weer veilig terug in de armen van papa en mama.

Laat je kindje zelf uit één van de vele vrolijke kleuren kiezen en je zal zien dat je kleine vol trots het veilige Roundy™ armbandje draagt. Ze kosten € 5,95 per stuk en zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Veilig idee toch? Kun jij tenminste ook nog een beetje ontspannen van de dag genieten.

Ik ga op reis en ik neem mee...
Zonnebescherming op z'n best

Dit vind je misschien ook leuk

3 Reacties

  • Reply Ruth 9 juni 2014 at 10:35 pm

    Wat zijn ze cool en natuurlijk heel fijn voor kleine weglopertjes. Perfect voor mijn Fedde die alleen maar op pad gaat.

  • Reply Kee Visser 15 juni 2014 at 11:55 am

    Is het briefje nog leesbaar, als het bandje in aanraking komt met zeewater ?

  • Reply Cynthia 16 juni 2014 at 10:52 am

    Hoi Kee, de Roundy armband is spat-waterdicht. Maar gaan kids echt flink ravotten en duiken in de zee dan is er wel een mogelijkheid dat het briefje nat wordt. Voor de zekerheid kun je het briefje met een watervaste stift in vullen. Dan moet het goed gaan.

  • Laat een reactie achter