Winnen: Trendy SOS armband

11 juli 2016

Wij zijn net terug van een heerlijke zonvakantie met z’n viertjes. Wat is het toch fijn om niks te moeten en vooral heel druk te zijn met niets doen, beetje ijsjes eten, wijntjes drinken, plonsen in het zwembad en heel veel chillen. En ook al zitten we allemaal in de relaxstand, ik heb ook weer eens goed kunnen ervaren hoe makkelijk het is om je kind kwijt te raken. Denk je even een seconde naar links te kunnen kijken, dan sjezen de avonturiers zo alle kanten op. Je krijgt er toch een acute hartverzakking van als je zoon of dochter opeens in geen velden of wegen meer te bekennen is?! Mijn ultieme zomertip; laat kleine kinderen standaard een SOS armband dragen als je op pad gaat.

sosarmband-veilig-idband-vakantie-oppad-onderweg-armband-kind-zomer-strand-pretpark-kwijt-verdwalen-pretpark-hulp-beschering-ladylemonade_nl

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik heb ondertussen hele grote ogen in mijn rug gekregen. Reva loopt regelmatig dromerig te dwalen en duikt zo een ander straatje in dan de rest. Peuterpuber Lucy doet alles wat niet mag en rent het liefst een drukke menigte in. Heel ontspannend allemaal, NOT! En nu heel Nederland bijna vakantie heeft neemt de drukte overal alleen maar toe, op het strand, in de pretparken of op het vliegveld. En ook al doe jij nog zo hard je best om alles in de gaten te houden je kind uit het oog verliezen kan altijd gebeuren.

Reva is inmiddels helemaal fan van haar Ibiza print SOS armband van ID4ALL. Zij draag het als een mooi prinsessen armbandje. Mij geeft dit ID bandje vooral een iets relaxter gevoel als we op pad gaan. Mocht Reva toch verdwalen dan is ze hopelijk weer heel snel bij me terug. Het bandje is gemaakt van zacht geweven polyester en is waterbestendig. Op het aluminium plaatje wordt een onuitwisbare tekst gegraveerd. Je kunt zelf kiezen welke informatie je er op wilt zetten, ook handig om te vermelden als je kindje bijvoorbeeld een allergie heeft. De bandjes zijn verkrijgbaar in allerlei toffe kleurtjes en trendy prints zoals de Stars & Strips, Camouflage of Ibiza.

Winnen

Kun jij zo’n SOS armband ook heel goed gebruiken dan moet je vandaag zeker mee doen met onze winactie. We geven namelijk twee trendy ID bandjes van ID4ALL naar keuze weg, eentje voor een jongen en eentje voor een meisje.

Wat moet je doen om kans te maken?

UPDATE: Jocelyn van der Veeken en Laura de Oude, van harte gefeliciteerd! Jullie hebben allebei een SOS armbandje van ID4ALL gewonnen. Veel plezier ermee!

Kraamcadeau tip: Geboorteposter met unieke sterrenhemel
Deze foto's van je kind moet je NIET online zetten

Dit vind je misschien ook leuk

13 Reacties

 • Reply Melissa Polfliet-de Jonge 11 juli 2016 at 7:20 am

  Geweldig! Ik ben al een tijdje op zoek naar zoiets voor onze kleine man Liam. Perfect voor straks op vakantie en dagjes weg. Geeft je toch een iets geruster gevoel. Ik vind oranje net licht blauwe plaatje wel ontzettend stoer voor onze boy.

 • Reply Sterre Tijl 11 juli 2016 at 8:08 am

  Laatst op het strand heb ik staan wensen dat mijn zoontje zo’n bandje om had gehad; in een split second was ik hem kwijt en wat een schrik! Maar gelukkig was hij niet gaan dwalen maar in een strandstoel gekropen. Zo’n bandje is voor de vakantie dus echt een must!! 🙂

 • Reply Krista Bouwman 11 juli 2016 at 8:12 am

  Heel erg handig voor ons dochtertje!! Helemaal nu de tweede deze maand verwacht wordt.
  Ik ga voor de Trendy Ibiza met rood tekstbordje!!

 • Reply Marleen broeke 11 juli 2016 at 8:27 am

  Wat een leuke actie, ik ga voor trendy licht groen met blauw naambordje.

 • Reply Sharon 11 juli 2016 at 9:33 am

  Ibiza met een rood plaatje voor onze kleine avonturier!

 • Reply Chantal 11 juli 2016 at 9:46 am

  Met zo’n aapje die wij hier thuis hebben, is het geen overbodige luxe!
  In zijn enthousiasme loopt hij alle kanten op. Tja dat zorgt soms voor hartkloppingen… ?
  Het trendy blauwe bandje met het blauwe tekstvak is hier favoriet. Duimen maar…?

 • Reply Vanessa Raffaela Sibma 11 juli 2016 at 10:57 am

  Zo’n armbandje geeft een ietwat veiliger gevoel. Mijn dreumes loopt niet, maar rent. Bij alles wat hij doet. En luistert ook niet altijd even goed. Heel graag doe ik mee om de blauwe armband met blauw naamplaatje te winnen.

 • Reply Mandy Thewessem 11 juli 2016 at 11:56 am

  Met een tweeling die het mama graag moeilijk maakt door beide een andere kant op te snellen zou dit wel enigszins een geruster hart opleveren! Ik zou voor de Ibiza print gaan, zou onze popjes wel leuk staan 🙂

 • Reply Caroline Minderhoud 11 juli 2016 at 12:53 pm

  Trendy blauw bandje met blauw plaatje.

 • Reply wendy achten 11 juli 2016 at 9:38 pm

  Super mooi. Mijn meisje Sarah zou de roze of de ibazastyle heel mooi vinden.

 • Reply Anita H. 12 juli 2016 at 2:33 am

  Ik ga voor de blauwe armband met blauw naamplaatje.

 • Reply Fleur 12 juli 2016 at 2:23 pm

  Super handig! Ik zou kiezen voor het Trendy Ibiza bandje met rood tekstplaatje

 • Reply Linda 14 juli 2016 at 8:28 am

  Super handig, ik zoek al een tijdje naar armbandjes die je kunt hergebruiken. Ik ga over enkele maanden emigreren met mijn gezin, dus ik wil deze heel graag winnen voor zoon en dochter. Lijkt me perfect voor tijdens de reis en ook in een vreemd land waarvan ze nu de taal nog niet zo heel goed spreken. Ik zou kiezen voor het Ibiza bandje met rood plaatje voor mijn dochter en voor de Amerikaanse vlag met het blauwe plaatje voor mijn zoon 🙂 Ik volg jullie op IG en heb het bericht gedeeld op FB.

 • Laat een reactie achter