Privé speeltuin

28 mei 2014

Kleine baby’tjes zijn achteraf gezien toch eigenlijk wel heel makkelijk. Veel slapen, eten, een beetje spelen en dan huppakee weer naar bed. Lucy daarentegen is inmiddels 9 maanden en begint een actieve tante te worden. Als een kleine speurneus rolt ze de hele kamer door op zoek naar bijzondere speeltjes. Een achteruitkijkspiegel zou voor mij best handig zijn om haar continu in de gaten te kunnen houden. Haar grote zus laat namelijk genoeg speelgoed rond slingeren die nog niet geschikt zijn voor mijn kleine dreumes.

Dit probleem is helemaal opgelost sinds Lucy haar eigen privé speeltuin in huis heeft. Een plekje speciaal voor haar waar ze zelf heerlijk op een veilige ontdekkingstocht kan gaan. De activiteitentuin van het merk Little Tikes is een interactieve speelomgeving voor kids waar je binnen heel veel plezier aan kan beleven. Kleintjes ontwikkelen spelenderwijs hun motorische en creatieve vaardigheden. Lucy weet niet wat haar overkomt, want er is zoveel leuks te doen. Er is een hindernisbaan, een verrekijker, een vormensorteerder, een leerklok, een piano, een spiegel, een ballenshaker, verplaatsbare en klikkende insecten, beweegbare dieren. De echte speeltuin buiten om de hoek is er niks bij.

En het kon natuurlijk niet uitblijven, maar Reva heeft dit gave speeltuintje ook ontdekt. Met de hindernisbaan, die door Reva als glijbaan wordt gebruikt, is zij helemaal in haar nopjes. Maakt niet hoe uit klein deze is ze propt haar kleine billetjes ertussen, gilt heel hard en doet alsof deze meters lang is. De meisjes spelen kiekeboe via de openslaande ramen, draaien fanatiek aan alle knopjes en maken met veel gegil muziek.
speelgoed-kind-baby-motoriek-creatief-ontwikkeling-ladylemonade.nl2Het speelhuis is in verschillende opstellingen neer te zetten. Het duurt even voordat alles in elkaar gezet is, maar dan heb je ook wel wat. Met op en top Hollands regenweer is het ideaal voor in huis. En voor zomerse dagen is de set perfect voor in de tuin te gebruiken. Lang plezier gaan de kleintjes er zeker van hebben, want dit speeltje is geschikt voor kindjes vanaf zes maanden tot drie jaar. Nu de meiden een momentje zoet zijn kan ik tenminste rustig een paar pannen op het vuur zetten.

Poppenmoeder
Voor de meisjes en de jongens

Dit vind je misschien ook leuk

2 Reacties

 • Reply angelica 3 december 2014 at 7:25 pm

  hallo

  waar kan ik deze kopen toevallig ook in nederland

  vg

 • Reply Cynthia 4 december 2014 at 12:55 am

  Hallo Angelica, in het bericht staat de link ‘activiteitentuin’, als je hier op klikt kom je meteen in de online shop waar dit product verkocht wordt. Succes!

 • Laat een reactie achter