Huisdier

3 november 2014

Reva is van origine geen hondenvriend, in tegenstelling tot haar mama. Vanaf het eerste uur gilt ze de hele boel bij elkaar als ze een harig exemplaar voorbij ziet komen. Ook al is het een klein keffertje, het liefst klimt ze in een boom als ze dat zou kunnen. Een beetje gezonde gereserveerdheid naar dieren kan geen kwaad, maar meteen panisch worden is wel het andere uiterste.

Dankzij haar eigen hondje, een kleine witte pup, is Reva inmiddels iets relaxter geworden. Dit is een onwijs lief beestje die blaft, kwispelt en heel goed luistert. Ze doet geen vlieg kwaad dus Reva is helemaal in haar nopjes. Ons nieuwe huisdier heet Gogo en is een interactieve pluche met een eigen app. Dit lieve schattige hondje is één van de nieuwe aanwinsten in de FurReal Friends familie. Zoals alle dieren uit deze familie hebben de pluches verschillende sensoren, waardoor ze reageren op aanrakingen en bewegingen. Als je Gogo roept, komt ze kwispelend naar je toe gelopen. Als je over haar ruggetje aait gaat ze voor je zitten. Ik heb nog nooit zo’n gehoorzaam hondje gezien. De halsband is de afstandsbediening dus Reva kan ook met riem en al op pad met haar hondje.

huisdier-hond-speelgoed-knuffel-pluche-spelen-cadeau-ladylemonade_nl20

Als je gratis de FurReal Friends app download uit de App Store dan kun je ook virtueel voor Gogo zorgen. Verkleed Gogo en maak foto’s van haar, geef haar lekker te eten en drinken en ontmoet de andere diertjes uit de FurReal Friends familie. Reva is een geboren hondenbaasje die haar nieuwe vriendinnetje overstelpt met knuffels en kusjes. Sinds we zelf een ‘huisdier’ hebben is Reva minder bang geworden voor andere honden op straat.
huisdier-hond-speelgoed-knuffel-pluche-spelen-cadeau-ladylemonade_nl10

Droomt jouw kleine ook van een eigen pup? Wij mogen een Gogo hondje weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is ons laten weten waarom jouw kindje zo’n goed baasje is voor dit lieve hondje.

Met eten spelen
Gefelicitaart!

Dit vind je misschien ook leuk

19 Reacties

 • Reply brigitte 3 november 2014 at 8:11 am

  Geweldig gaaaf zeg ik deeel.meee voor onze lieve dochtertje

 • Reply Marije Koot 3 november 2014 at 8:12 am

  mijn dochter is een echte dierenvriend en zou het liefst een heel arsenaal aan huisdieren willen hebben. Omdat dit op dit moment nog niet gaat gebeuren, zou dit de perfecte oplossing zijn.

 • Reply Melissa souidy 3 november 2014 at 8:22 am

  Mijn kleine meid is een goed baasje. Omdat ze niet eventjes met GoGo speelt. Maar de hele dag! Ze zal haar hondje niet uit het oog verliezen.

 • Reply iulia van empel-stamate 3 november 2014 at 8:45 am

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje die graag een hondje willen hebben . Hj is heel zorgzaam en houd van dieren , meestal hondjes

 • Reply christa lindhout 3 november 2014 at 9:08 am

  Onze dochter van vijf is dol op de hond van opa en oma. Juist ja hun hond. Wat denk je…de vraag is al gesteld of wij geen hond kunnen nemen. Geef mij maar een hondje die we niet moeten uitlaten. Gogo is welkom dan laat ik hem ook wel eens uit 😉

 • Reply Kim 3 november 2014 at 9:08 am

  Niet voor mijn kleine maar voor mijn petekind Dieke die net vier geworden is. Zij woont aan de andere kant van het land. Dieke is stapelgek op onze hond Dribbel, maar omdat het een ‘co-ouderschappen-hond’ is, is zij soms bij haar andere baasje. Altijd een teleurstelling. Toen we laatst niet op haar verjaardag konden komen omdat ik nét bevallen was, zei ze: maar komt Dribbel dan wel? Zo schattig! Ik zou haar graag dit hondje geven zodat ze haar eigen ‘Dribbeltje’ heeft.

 • Reply elisabeth maria martina 3 november 2014 at 9:21 am

  voor een jarige job helemaal top, kleindochter lise is volgende week jarig, hier maakt oma lies haar heel graag blij mee

 • Reply Patricia Mooiweer 3 november 2014 at 9:50 am

  Myrthe wordt bijna 4 en dit cadeau zou zeker haar favoriet zijn! Ze is gek op hondjes en staat erop elk exemplaar wat we tegenkomen te aaien

 • Reply Nathalie Hellmig 3 november 2014 at 10:17 am

  Jaaaaaaaaaaaa!! Dit is echt superleuk! WAUW! Wat een onwijs schattig en leuk hondje gaan jullie weggeven! Ik wil echt héél héél héééééééél graag mijn dochtertje verrassen… ze wil echt zo ontzettend graag een hondje!! Maar wij werken beide.. dus een echte hond zit er helaas niet in.. ook zouden wij hem met vakanties ook nergens kwijt kunnen! Ik vang vaak een wimpertje van haar wang.. (mag je natuurlijk een wens doen) Dan zegt ze altijd “Ik wens… dat mama nooooooooit meer hoefde te werken en ik een hondje zou krijgen” hahah ahhhh als dat niet schattig is!! *zucht* Dus hopelijk maken jullie m’n meisje dolgelukkig en krijgt ze eindelijk haar hondje waar ze al zo lang op wacht! Zou geweldig zijn! Ze is in goede handen.. krijgt zeker te weten de nodige aandacht en knuffels die het hondje verdiend 😉 FINGERS CROSSED! Liefs Nathalie

 • Reply Helma Keijzer 3 november 2014 at 10:49 am

  Wat een schatje, en wat zou die lieverd hier welkom zijn. Ik ben helaas allergisch voor alle dieren met haren, hond, kat, cavia, konijn. Dus hier helaas geen huisdier voor dochterlief. En een visje in een kom vind ik echt zielig. Gelukkig hebben we bij toeval al twee op vakantie een hondje gehad. In de zomer van 2013, dochterlief was 2 waren we op een terrein met twee hondjes, Bobo en Chicka, dochterlief heeft foto;s op haar kamer staan van deze vriendjes en kent hun namen nog. In de zomer van 2014 waren we in een huis bij Nederlanders met hun hondje Sjoefkje. Als mijn poppenmoedertje buiten ging spelen, op haar picknick kleed met al haar poppen, kwam Sjoefke bij haar liggen. Dikke maatjes. En dan zou mijn moederhart bijna zeggen,we nemen een hondje, maar helaas. Mila kan heel goed knuffelen, zorgen, vertroetelen, en haar hartje is groot, dus dit lieve moppie is van HARTE Welkom in ons huis. Ik doe graag mee voor haar. EN dan mogen we toch een klein moppie verwelkomen!

 • Reply mirella stuiver 3 november 2014 at 10:49 am

  Aaaah wat super leuk zeg,ik zou graag mijn zoontje willen verrassen met dit super leuke hondje,helaas hebben we ons hondje eruit moeten doen omdat papa allergische was, dus ik zou het super vinden hem blij te mogen maken met dit lieve hondje

 • Reply Sofie Dekkers 3 november 2014 at 11:10 am

  Ooh, maar dat is helemaal niet moeilijk hoor, mijn dochter is een super lieve dierenvriend en eigenwijze meid die heel goed weet wat ze wil! Ze zal dan ook heel goed zorgen voor dit hondje!

 • Reply Danielle 3 november 2014 at 11:21 pm

  Superlief!! Mijn dochter zou waanzinnig graag een hondje willen, maar dat gaat helaas niet vanwege een allergie. Wat zou ze blij zijn met Gogo!! #duimen

 • Reply Chantal Hoster 3 november 2014 at 11:35 pm

  “Kijk mama, kijk nou….wat een lieverd…ahhh” zegt mijn dochter van bijna 3 bij elk hondje dat voorbij komt stappen. Het Gogo hondje zal bij ons thuis enorm veel liefde, aandacht en knuffels krijgen van niet alleen Vida, maar ook haar 2 zussen. En het hondje mag elke dag naast haar bed slapen. Een fantastisch kado voor haar 3e verjaardag op 14 december. En onze katten ook blij. Een Gogo hondje kunnen ze er prima bij hebben.

 • Reply Janneke 4 november 2014 at 10:07 pm

  Fé zou heel graag zo’n hondje willen omdat het nieuwe woord wat zij geleerd heeft ‘aai’ is… Kan ze ‘aai’ meteen in de praktijk brengen! 😉

 • Reply Jackie van Velzen 5 november 2014 at 10:39 pm

  Wat zou dit geweldig zijn voor kleine meid haar eigen hondje denk dat ze koning te rijk zal zijn haar liefste wens

 • Reply Mirjana 6 november 2014 at 7:46 am

  Lynn is dol op (huis)dieren. Onze katten worden dagelijks doodgeknuffeld. De hond van opa en oma overigens ook. Als ze thuis komt gaat ze altijd eerst in de hal zitten om de katten te knuffelen en aaien. Een eigen hondje zou te gek zijn, aangezien we voor een echte hond te weinig tijd en ruimte hebben. Hij zal met liefde verzorgd worden door Lynn.

 • Reply Chantal 11 november 2014 at 11:08 pm

  mijn 2 zoontjes zijn gek op dieren, maar de jongste is allergisch voor katten, en dus geen harige beesjes bij ons in huis. Deze geweldige leuke hond is WEL welkom in huize Beerepoot, wat zouden ze dit leuk vinden!

 • Reply Cynthia 11 november 2014 at 11:47 pm

  Bedankt voor alle leuke reacties alleen kan er maar één de winnaar zijn en dat is Janneke. Gefeliciteerd en heel veel plezier met Gogo.

 • Laat een reactie achter