Schommelen in huis

7 maart 2014

Altijd gezegd ‘nooit een klushuis’ en ja hoor wij hebben er onlangs één gekocht. Nog een paar maanden wachten en dan moeten we flink aan de bak. De hele boel moet van boven naar beneden gestript worden. De komende maanden zit ik of met mijn neus in de bouwmarkt foldertjes of ren ik in de rondte op één van de vele woonboulevards ergens in Nederland. Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. En hoogst waarschijnlijk zal ik soms ook even mijn frustraties eruit gooien. Helaas gaat geen enkele verbouwing over rozen. Mocht je nog tips hebben om lachend de klusmaanden door te komen dan zijn deze van harte welkom.

Eén ding waar ik al over uit ben is een schommel in huis voor de meiden. Ik hoor je al denken ‘waar dan’? Het maakt niet uit of je in een klein of groot huis woont. Je kunt een schommel heel makkelijk in de deurpost ophangen. Maak twee haken stevig in het kozijn vast en door middel van ophangogen kun je de schommel heel simpel ophangen en weer snel opruimen. In ons nieuwe huis komt dit leuke speelgoedobject tussen de openslaande deuren in de woonkamer. Het kan natuurlijk ook perfect op de slaapkamer van je kleintje.

De zwarte houten schommel uit de collectie van het Deense merk Silly U vind ik echt te gek. Strak maar met de ronde kralen toch ook weer heel lief. Deze kun je shoppen bij Grasonderjevoeten.nl. Nog meer inspiratie nodig, hier nog een paar andere schommels die wellicht bij je in de smaak vallen.

nterieur; inrichting; modern; paard; plank schommel; draak; groen; speeltuin; hout; houten; silly u; deens; spelen; JIP; retro; merk; schommel; schommelen; woonkamer; kinderkamer; kind; dreumes; peuter; babykamer; buiten; tuin; binnen; ophangen. deurpost; opruimen; klein; groot; huis; grasonderjevoeten.nl; inspiratie; speelgoed; spelen

 

1. Houten kralen schommel € 49,95 2. Schommel paard € 38,95 3. Draak schommel € 89,95 4. Planken schommel € 13,95

 

Foto credits: Silly U

Van inloopkast naar babykamer
Knipvellen

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter