Ontmoet de schattige Birdies

30 maart 2015

In mijn tijd had je het Dufty huis en de zoet geurende poppetjes, ik was een die-hard Dufty groupie. Nu heb je de mini Chou Chou Birdies en het Koekoeksklok-huis. Het droomspeelgoed van iedere kleine meid die dol is op poppen en de kleur rozzzzeeeeeeee. Laat er toevallig nou hier een klein meisje wonen die volledig voldoet aan deze eisen. Vraag aan Reva wat ze voor haar verjaardag, Sinterklaas of Kerst wilt hebben en je krijgt het eenvoudige antwoord ‘roze’. Poppen kan ze niet genoeg hebben en liggen verspreid door het hele huis. Het poppensyndroom slaat nu ook al over op haar zusje Lucy.

Reva heeft inmiddels kennis gemaakt met de mini Chou Chou Birdies. Deze schattige popjes hebben allemaal hun eigen unieke look en karaktertje en gaan altijd op pad met hun matching uilenvriendje. Ze zijn gekleed in zoete outfits van jurkjes tot broekpakken of badjasjes met een bijpassende vrolijk gekleurde muts. Meisjes worden door de Birdies op een droomreis meegenomen in een fabelachtige sprookjeswereld.
speelgoed-meisjes-poppen-speelhuis-cadeau-pop-verjaardag-poppenhuis-ladylemonade_nl2

De place-to-be voor de mini Chou Chou’s is het koekoeksklok-huis. Zodra de klok 10 uur slaat, komt de uil naar buiten en opent de deur van het twee verdiepingen tellende huis. De wijzerplaat kun je omtoveren tot een gezellig balkon, die te bereiken is via de ladder. Met alle bijpassende accessoires kunnen de kleine dames super zoet spelen. Dit speelhuis is een regelrechte hit voor Reva. Momenteel zit zij in de fase waarin haar fantasie overuren draait. Het huis is het perfecte podium voor zelf bedachte toneelstukjes met de Birdies in de hoofdrol. Te leuk om te zien en vooral ontzettend grappig wat er allemaal uit Reva haar mondje komt. Het is net een papegaai, ik hoor namelijk de hele tijd mezelf praten. Oeps!! Fijn momentje van zelfreflectie. De kleine poppetjes worden overal mee naar toe gesleept tot aan het bad aan toe. Ik vraag me alleen één ding af, waarom gaan alle poppen hier in huis toch altijd bloot door het leven? Reva voelt absoluut niet de drang om een een pop weer een beetje fatsoenlijk in de kleertjes te hijssen. Hebben jullie een idee waarom? Je kunt de mini Chou Chou’s en het speelhuis hier shoppen.

En het is feest vandaag, want wij mogen een koekoeksklok-huis (incl. 1 poppetje) weggeven. Laat ons hieronder weten waarom juist jouw kindje dit te gekke speelhuis moet winnen.

Gouwe ouwe
Een boek vol vriendjes

Dit vind je misschien ook leuk

17 Reacties

 • Reply Marlies 30 maart 2015 at 7:18 am

  het zou fantastisch zijn voor mijn meisjes! Dan kunnen ze heerlijk saampjes spelen en samen met de lieve popjes mooie avonturen beleven.

 • Reply Marije 30 maart 2015 at 7:19 am

  Onze dochter is dol op poppen, barbies en alles waarover ze kan moederen! Nu is haar kleine broertje vaak de klos en wordt hij door 2 moeders achterna gezeten. Dus wat afleiding voor onze kleine meid zal heel goed uitkomen ;-).

 • Reply Kim 30 maart 2015 at 7:33 am

  Alle cute-heid op een koekoeksstokje 😉 gewoon te leuk, daarmee speel ik mee hoor met mijn twee meiden!

 • Reply Claudia Fasseur 30 maart 2015 at 8:10 am

  Ohhh, deze zijn echt té schattig

 • Reply Claudia Fasseur 30 maart 2015 at 8:16 am

  Heel bijzonder dit alleen de eerste zin is dus door gekomen….
  Onze dochter is nml een heel lief klein poppenmoedertje die alles wiegt, in bed stopt en het schattigste toe zingt. Zelfs de telefoon … zijn we hem kwijt? Ligt ie keurig ingestopt in het wiegje!

 • Reply Helma keijzer 30 maart 2015 at 8:42 am

  Wat wordt er toch steeds leuk speelgoed ontdekt…hier gaat mijn meisjeshart harder van slaan. Te schattig. Ik denk dat mijn dochter van 4 heel snel een “spaaractie” voor dit leuke speelgoed gaat bedenken. Als we het zouden winnen gillen we het van de koekoeks-daken. Fijne dag

 • Reply Marloes 30 maart 2015 at 9:27 am

  Mijn dochter van 4 is helemaal van de poppen en barbies.
  Maar ik merk ook op het moment dat ze zich soms wat verveelt.
  Dus….dit nieuwe, echt meisjesspeelgoed zal bij ons thuis zeker weer zorgen voor nieuw speelplezier!!

 • Reply Jikke 30 maart 2015 at 9:59 am

  madelief mist zo haar grote vriend opa die donderdag een hartinfarct heeft gehad en in het ziekenhuis ligt, dat zo’n mooi huis en popje deze lieve kleine poppenmama heel blij zal maken

 • Reply Karin 30 maart 2015 at 11:46 am

  Ah wat een lieve popjes zegt mijn dochtertje van 4 die met hoge koorts zielig op de bank ligt!

 • Reply Ester 30 maart 2015 at 11:51 am

  Mn dochter is een echt poppenmeisje en gek op roze terwijl t speelgoed nu nog overheerst word de verzameling autootjes van dr grote broer dus dit is zeer welkom

 • Reply Tie Morren 30 maart 2015 at 2:11 pm

  Wat een schattige popjes! Mijn dochtertje is helemaal weg van alles roze, ze zou dit ook echt geweldig vinden. Zo leuk.

 • Reply Jose 30 maart 2015 at 2:32 pm

  Wat zou onze dochter dit leuk vinden! Binnen no-time zullen ook hier de schattige kleding van de popjes op de grond belanden…. maar wellicht worden deze popjes ook weer aangekleed… We proberen het heel graag uit!

 • Reply mirella 30 maart 2015 at 2:38 pm

  Wat leuk!! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje die deze koekoeksklok huis met poppetje heel erg leuk zal vinden! Wat een leuk speelgoed bedenken ze elke keer maar weer..hier zullen alle meisjes heel veel plezier aan beleven!

 • Reply sandra 30 maart 2015 at 7:52 pm

  Wie wil dat nou niet voor dr dochter!? Zo’n leuk huisje met n lief poppetje! En met nog n meisje op komst kan ik ‘n beetje ontspannen op de bank met mn behoorlijke groeiende buik:) Wanneer mn dochter zoet aan t spelen is met birdie in het koekoeksklokhuis..

 • Reply essie 30 maart 2015 at 10:49 pm

  Onze kleine meid is niet een typisch prinsesje, haar lievelingskleur is dan ook blauw. Maar ze houdt ook zeker van poppen omdat ze daar haar fantasie op los kan laten. Ze beleven vaak grappige avonturen 🙂 Dit speelgoed lijkt me echt erg leuk voor haar en ik weet zeker dat ze er flink wat uurtjes zoet mee zou zijn

 • Reply miranda 31 maart 2015 at 8:34 pm

  Mijn meisjes zijn net zo schattig als de kleine birdies en met poppetjes en huizen spelen daar zijn ze dol op. Vooral mijn peutertje kan uuuren zoet zijn met het poppenhuis van haar zusje dus ze zou enorm blij zijn met een eigen huisje om mee te spelen.
  En in die tijd heeft mama de handen vrij om lekker om uitgebreid jullie blog uit te pluizen!

 • Reply Cynthia 2 april 2015 at 11:18 am

  Marije, jouw kleine meid is de winnares van het koekoeksklok-huis. Veel plezier ermee!

 • Laat een reactie achter