Magische kleurmat

13 december 2014

Holladijee! Ik heb alleen maar uitwedstrijden met Kerst! Geen boodschappen doen tussen de door stress getergde meute, niet nadenken over culinaire voor-, hoofd- en nagerechten, welke wijn erbij te schenken en of de recepten makkelijk genoeg zijn om te bereiden tussen het feestmaal van mijn baby (lees: borstvoeding) en het naar bed brengen van de kids. Ik ga straks heerlijk van de feestdagen genieten zonder me ook maar ergens druk om te maken. Alhoewel… Een uitwedstrijd met jonge kinderen vraagt ook nog om een hele organisatie. Voeding, luiers, campingbedje, slaapkleding en het hele rataplan moet je allemaal meezeulen. En dan is er nog de vraag hoe je een peuter, bijna kleuter drie diner gangen lang aan een tafel kunt laten zitten, zonder dat hij met doperwten begint te schieten, met zijn vingers gaat tekenen in de rode wijnsaus of heel hard roept dat hij het “niet te nassen” vindt en vraagt waar de patat blijft. Gelukkig heb ik daar een magisch trucje voor! Namelijk deze magische kleurmat van Crayola, die garant staat voor veel speelplezier.

kinderen, peuter, kleuter, baby, kerst, vieren, stress, thuis, familie, diner, maaltijd, gerechten, recepten, stress, druk, moe, moeilijk, overspannen, ontspannen, tips, ideeën, slapen, slaapjes, ledikant, reiswieg, bedje, eten, kindvriendelijke, vermakeDe Doodle Magic Kleurmat is een groot kunststof tekendoek waar je mini Picasso zijn creatieve uitbarstingen urenlang op kan botvieren met speciale stiften op waterbasis. Teken je erop, dan zie je in eerste instantie bijna niets. Maar na een paar tellen komt de tekening oplichten. Magisch! En als je kleine een foutje maakt of het kunstwerk is af, dan kan deze weggeveegd worden met de meegeleverde wisser gevuld met water. Het oppervlak nog even na drogen met het microvezel doekje, et voila, de mat is klaar om opnieuw vol te kladden. Vooral van dit proces krijgt Finn maar geen genoeg.

 

Je rolt de mat uit op een tafel, de vloer of hangt hem met het handvat op aan een muur of kast en je kleine kan naar hartenlust tekenen en kleuren terwijl jullie rustig van het kerstdiner genieten. Je hoeft niet bang te zijn dat de gastvrouw en gastheer achterblijven met onder gekalkte meubels of vloeren, omdat je kunstenaar nog wel eens buiten de lijntjes kleurt. De inkt is met water gemakkelijk te verwijderen van alle oppervlaktes, waaronder huid, stof en leer. Is je kind uitgespeeld? Dan rol je de mat op en sluit je hem af met klittenband. kinderen, peuter, kleuter, baby, kerst, vieren, stress, thuis, familie, diner, maaltijd, gerechten, recepten, stress, druk, moe, moeilijk, overspannen, ontspannen, tips, ideeën, slapen, slaapjes, ledikant, reiswieg, bedje, eten, kindvriendelijke, vermake Zo kun je hem makkelijk meenemen. Aan de buitenkant zit nog een klein opbergvak, waar je ook andere kleine speelgoedjes in kunt stoppen. Het perfecte cadeau dus – voor jou en je kind – om op eerste Kerstdag onder de boom te leggen! De magische kleurmat koop je hier voor €19,95.

DIY: Trommel
Speelgoed van de toekomst

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter