12 Handige opbergers om speelgoed in op te ruimen

17 februari 2017
opbergen; speelgoed opbergen; opbergbox; opbergdozen; kinderkamer; opbergmand; speelgoed; opruimen; babykamer; interieur; opbergzak; opbergmand, speelkleed

Nu Reva en Lucy iets groter worden gaan ze ook steeds vaker echt met elkaar spelen. Hele fantasieverhalen vliegen het huis door. Samen bouwen ze een trein van stoelen, beginnen ze een winkeltje met zelfgemaakte taarten van alle puzzelstukjes die ze hebben of is de pop weer eens jarig en worden alle slingers uit de kast gehaald. Met al het speelgoed wat er in huis is wordt gespeeld. Ik kan er ontzettend van genieten! De enige consequentie hiervan is alleen dat het huis volledig ontploft. Je breekt nog net niet je nek over de hindernisbaan van speelgoed als je van de keuken naar de woonkamer probeert te lopen. En als beneden alles ondersteboven is getrokken, verplaatsen ze zich naar hun slaapkamer en doen het daar nog een keertje dunnetjes over. Ik kijk altijd zo uit naar het moment dat ik kan beginnen met het speelgoed opbergen.

Super fijn natuurlijk dat er zo leuk gespeeld wordt, maar op een gegeven moment wil ik gewoon weer mijn huis terug. Ook al duurt een opgeruimd huis misschien welgeteld vijftien minuten, ik word er dolgelukkig van. Daarom zijn genoeg opbergers in huis een MUST voor in de woonkamer of in de kinderkamer. Ik geef je een paar leuke ideetjes.

Lees ook: ‘6 Tips voor een opgeruimde kinderkamer.’

Opbergbankje

Met het opbergbankje van Flexa Play en van Ikea – Stuvia collectie – sla je twee vliegen in één klap. In allebei kun je perfect speelgoed opbergen en je kindje heeft meteen een mooi bankje. Gooi er een paar leuke kussens op en je bent klaar.

Play & Go

Een speelkleed en een opbergzak in één van het merk Play & Go is ideaal, vooral voor de hele collectie lego blokjes. Ik blijf het een geweldige concept vinden. Kids kunnen spelen op het kleed en als er opgeruimd moet worden hoef je alleen maar aan het touw te trekken en wordt het een opbergzak. Handig! Ze zijn te koop in allerlei toffe prints en er worden steeds weer nieuwe ontwerpen aan de collectie toegevoegd.

En er is nog meer…..

Speelgoed opbergen kun je in zoveel toffe producten. De metalen ton van Kidsdepot is niet alleen heel praktisch om spullen in op te ruimen. Draai de ton om en je hebt een mooi nachtkastje of tafeltje in de kinderkamer. En eerder heb ik al een blog geschreven over het nieuwe merk Miniwoo, de stapelbare opbergbakken met de lieve snoetjes zijn toch geweldig?! Voor allerlei kleine frutsels is de opbergzak van Ferm Living heel fijn en je hebt meteen weer iets moois aan de muur hangen. Ben je een echte vintage lover dan moet je af en toe even koekeloeren bij Feestrijk. Regelmatig kun je hier de mooiste oude koffers shoppen. Deze staan prachtig in je interieur en je kunt er heel veel spullen in kwijt.

Lees ook: ’10 x Inspiratie opbergen knutselspullen.

Opberg inspiratie

opbergen; speelgoed opbergen; opbergbox; opbergdozen; kinderkamer; opbergmand; speelgoed; opruimen; babykamer; interieur; opbergzak; opbergmand

 

Miniwoo stapelbare opbergbak

Ferm Living opbergzak

Fabelab opberzak

Lees ook: ‘Handige tips voor het schoonmaken van speelgoed

3 Sprouts speelgoedkist

Tellkiddo opbergzak

Kidsdepot metalen ton

Nobobobo Box Cactus

Nobodinoz opbergmand/zak

Ikea Stuva opbergkist

Lässig speelgoedmand

Flexa Play Opbergbankje 3-in-1

Play & Go Speelkleed / opbergzak

Babykamer inrichten? Zo doe je dat!
De mooiste persoonlijke kraamcadeaus

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter