Speelhoekjes in de woonkamer

9 maart 2016

Er moet lekker geknutseld en gespeeld kunnen worden in de woonkamer. Eén ding wat je alleen niet wilt is dat de verzameling speelgoed van je rommelkont de inrichtingsstijl van je interieur gaat bepalen. Zodra je een speelhoek als onderdeel van je woonkamer maakt en in dezelfde sfeerstijl, creëer je een prachtig plekje waar iedereen blij van wordt.

Ga op zoek naar een hoekje in de woonkamer! Misschien heb je ruimte genoeg voor een tipi tent, altijd een fijn stekkie waar kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Ook leuk, een speelmatras die je op iedere plek in de woonkamer kunt neerleggen. Er kan zelfs geschommeld worden, deze kun je namelijk heel makkelijk in de deurpost ophangen. Beschilder een kleine muur met krijtbordverf en de kunstenaartjes kunnen zich zonder probleem uitleven.

speelhoek-interieur-opbergen-speelgoed-woonkamer-inrichten-inspiratie-bureau-ladylemonade_nl5Bron: Skönahem

speelhoek-interieur-opbergen-speelgoed-woonkamer-inrichten-inspiratie-bureau-ladylemonade_nl4Bron: Pinterest

speelhoek-interieur-opbergen-speelgoed-woonkamer-inrichten-inspiratie-bureau-ladylemonade_nl8Bron: Dekolethi

speelhoek-interieur-opbergen-speelgoed-woonkamer-inrichten-inspiratie-bureau-ladylemonade_nl10Bron: Love Lyish

Met de lentekriebels op mijn heupen ben ik zelf begonnen met project ‘Werkplek in de woonkamer’. Onder de trap hebben we hier een hele mooie ruimte voor. Het plaatje hoe het eruit moet komen te zien heb ik al in mijn hoofd. Nu alleen nog langs de bouwmarkt voor een stoere houten plank, twee toffe kinderstoeltjes shoppen, die ik eigenlijk stiekem ook wel voor mezelf zou willen hebben in de volwassen variant. Nog een paar handige en stijlvolle opbergers, een praktisch plankje voor alle boekjes en misschien nog wel een mooi vloerkleed en de meiden hebben hun eigen creatieve knutseltafel. Deze foto’s laten zien dat een werktafel voor de kids prima past in een mooi interieur.

speelhoek-interieur-opbergen-speelgoed-woonkamer-inrichten-inspiratie-bureau-ladylemonade_nlBron: Aurore Sfez/Pinterest

speelhoek-interieur-opbergen-speelgoed-woonkamer-inrichten-inspiratie-bureau-ladylemonade_nl1Bron: VT Wonen

speelhoek-interieur-opbergen-speelgoed-woonkamer-inrichten-inspiratie-bureau-ladylemonade_nl2Bron: VT wonen

speelhoek-interieur-opbergen-speelgoed-woonkamer-inrichten-inspiratie-bureau-ladylemonade_nl3Bron: Welke.nl

speelhoek-interieur-opbergen-speelgoed-woonkamer-inrichten-inspiratie-bureau-ladylemonade_nl9Bron: The Socialite Family

speelhoek-interieur-opbergen-speelgoed-woonkamer-inrichten-inspiratie-bureau-ladylemonade_nl7Bron: Live Loud Girl

Shop inspiratie

Dit zijn mijn favoriete musthaves voor een stijlvolle speelhoek in de woonkamer. Uiteraard zal ik nog een paar mooie foto’s met je delen zodra project ‘Werkplek’ is volbracht. Keep you posted!

speelhoek-interieur-woonkamer-kinderen-kind-spelen-speelgoed-opbergen-inspiratie-kinderstoel-tipitent-kruk-kast-ladylemonade_nl11

1.Houten schommel € 22,95 2.Kidsdepot metalen opbergbak € 27,95 3.Briki vroom vroom houten paddestoelen € 24,95 4.Roommate doodle drop € 32,95 5.Vloerkleed vanaf € 77,- 6.Gray Label Tipi tent € 109,95 7.Verner Panton Junior stoel € 39,60 8.Play & Go opbergzak € 36,95 9.Bloomingville mini kruk € 59,95 10.Flex opbergbankje 3 in 1 € 149,- 11. Nobodinoz speelmatras € 52,95

Winnen: Complete zwangerschapsoutfit
Made in France

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter