Tips en ideeën voor een speelhoek in de woonkamer!

29 oktober 2020

Er moet natuurlijk lekker geknutseld en gespeeld kunnen worden in de woonkamer. Eén ding wat je alleen niet wil, is dat de verzameling speelgoed van je rommelkont de inrichtingsstijl van je interieur gaat bepalen. Zodra je een speelhoek als onderdeel van je woonkamer maakt en in dezelfde sfeerstijl, creëer je een prachtig plekje waar iedereen blij van wordt.

Speelhoek woonkamer

Ga op zoek naar een hoekje in de woonkamer of een stuk muur dat vrij is! Misschien heb je ruimte genoeg voor een tipi tent, altijd een fijn stekkie waar kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Ideaal met een tipi tent is dat je deze ook altijd weer kunt verplaatsen. Ook leuk, een speelmatras die je op iedere plek in de woonkamer kunt neerleggen. Er kan zelfs geschommeld worden in de woonkamer, deze kun je namelijk heel makkelijk in de deurpost ophangen. Of als je een ruime hal hebt, dan kun je hier natuurlijk ook perfect een schommel plekje maken. Beschilder een kleine muur met krijtbordverf en de kunstenaartjes kunnen zich zonder problemen uitleven. Met masking tape op de muur een huisje maken bakent het speelhoekje niet alleen af, maar staat ook nog eens superleuk.

‘Lees ook: 20 Webshops voor toffe kids musthaves.

Leuke shopadresjes

Bij KidsDeco kun je mooie speelmatrasjes shoppen van het Spaanse merk Nobodinoz, deze staan ook helemaal leuk in je eigen interieur. Ook verkoopt dit fijne label mooie tipi tentjes in stijlvolle tinten, waar ook mama blij van wordt. Vergeet trouwens ook niet een kijkje te nemen bij het Nederlandse merk ByAlex, als je op zoekt bent naar toffe speelmatrassen. Hier kom je echt de leukste ontwerpen tegen. Als je een werkplekje in de woonkamer wil maken voor de kinderen en je bent op zoek naar leuke kinderstoeltjes kijk dan eens bij ILoveSpeelgoed, check dan zeker ook even de kinderfauteuil van Kids Concept. En in deze webshop kun je ook de mooie schommels shoppen van het merk Solvej. Last but not least, zorg dat je genoeg opbergers hebt als je niet de hele tijd rondslingerend  speelgoed in de woonkamer wil hebben. Kijk hier voor mooie exemplaren!

13 x Inspiratie – een speelhoek in de woonkamer

Hoe zo’n fijne speelhoek er dan uit zou kunnen zien in de woonkamer, ga je nu zien!

1# Canvas schommel

2# Speelhoek in de woonkamer

3# Kinderkeuken in de keuken

4# Kinderfauteuil

‘Lees ook: Een slaapkamer stylen? Zo doe je dat!

5# Houten schommel in de hal of woonkamer

6# Werkplek voor de kids

7# Speelmatras in de woonkamer

8# Tipi tent

‘Lees ook: Welke kleur in de kinderkamer? Kleur inspiratie en verf ideeën.

9# Krijtmuur en opbergbank

10# Gezellig tentje in de woonkamer

11# Kinderhoek gemaakt met masking tape op de muur

12# Schrijf- en knutselhoekje

‘Lees ook: 20 x Praktische en toffe ideetjes om speelgoed op te bergen.

13# Kinder werkplek in de woonkamer

Tips en ideeën voor een speelhoek in de woonkamer!
Halloween spelletjes | De leukste activiteiten voor je Halloween feestje
Dit zijn de leukste kinderparaplu's voor in de regen

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter