Wij geven twee super toffe Nintendo Switch spellen weg!

15 december 2021
De leukste nieuwe family games voor op de Nintendo Switch!

Luid gejoel, gelach, opgewonden stemmen die elkaar proberen te overtreffen; “Ja, ja, ja, bijna!”, “Oeh!”, “Ah!”, “Nee!”, “Ik win!”. Maar soms ook geïrriteerde blikken, teleurgestelde kids die weglopen, met deuren smijten omdat ze niet tegen hun verlies kunnen en boze beschuldigingen; “Jij speelt vals!”, “Waarom moet je altijd mij hebben?!”. Ja, samen spelletjes spelen gaat hier in huize Lemonade altijd gepaard met het complete spectrum aan emoties. Maar desondanks of misschien juist wel daarom zijn wij fanatiekelingen helemaal gek op spelletjes.

Opgroeien met liefde voor spelletjes

De liefde voor spelletjes is mij vroeger met de paplepel ingegoten. In het weekend speelden we met mijn ouders altijd wel een bord- of kaartspel of het door mijn overgroot opa zelf gemaakte spel ‘Vijftienen’. Met de feestdagen werd – en wordt nog steeds – de sjoelbak opgepoetst, op de camping in Frankrijk was het jeu de boulen en kwam ik uit school, dan dook ik achter de spelcomputer om mijn vaders recordtijd in een Formule 1 game te verbreken. Met net zoveel emoties; want mijn vader won áltijd. Alles! Én van iedereen. Maar ook dat heeft zo zijn voordeel; ik ben er de beste verliezer door geworden. ?

‘Lees ook: De leukste Kerst spelletjes & activiteiten voor kinderen.’

“Het gaat niet om het winnen”, is dan ook een veel gehoorde zin. Ook hier thuis, wanneer ik nu tegen mijn eigen kinderen race in Mario Kart 8 Deluxe. Ze vinden het gamen met en tegen hun ouders net zo leuk als dat ik het vroeger vond. Een aantal jaar geleden lag er onder de kerstboom een Nintendo Switch voor het hele gezin waar we echt onwijs veel plezier van hebben. Meer nog dan we hadden verwacht. En sinds die ene kerst is er een traditie bij gekomen; ieder jaar ligt er een nieuw gezinsspel onder de boom. Twee jaar geleden was dat Just Dance, vorig jaar Ring Fit Adventure zodat we met het hele gezin ondanks de lockdown lekker door konden blijven sporten. En dit jaar is de nieuwe aanwinst Mario Party Superstars.

De leukste nieuwe family games en spelletjes voor op de Nintendo Switch!

Mario Party Superstars; hét bordspel van het jaar

Deze gloednieuwe game voor op de Nintendo Switch is een soort mega bordspel in een digitaal jasje. Echt een game met nostalgie en de beste Mario Party sinds tijden. Het spel is speciaal bedoeld om met vrienden of familie te spelen, ongeacht je game ervaring, leeftijd of skills; iedereen kan dit (winnen). Je kiest als spelers samen voor één van de vijf bordspellen met elk een eigen thema waarop je met je personage rondwandelt en zoveel mogelijk sterren probeert te verzamelen. En na ieders beurt wordt er een minigame gespeeld waarmee je extra munten kunt verdienen. Die minigames zijn echt briljant en zorgen voor leuke afwisseling! Zo is er bijvoorbeeld een Mario-variant op Tetris, kun je touwtrekken, Goombas bekogelen en meer. En alle minigames zijn ook nog eens onwijs mooi vormgegeven.

Net zoals met andere bordspellen, kun je ook in Mario Party Superstars je tegenstanders lekker dwars zitten. Bijvoorbeeld door voorwerpen te verzamelen en in te zetten, zoals een vervloekte dobbelsteen die je alleen nog maar 1,2 of 3 laat gooien. Of door tijdens de beurt van een ander stickers in beeld te laten verschijnen met geluidseffecten. Denk aan een scheet, gelach of een jammerende kat. (een favo feature hier) En ook het bord zelf kan het spel volledig in de war schoppen. Als je pech hebt, kom je bijvoorbeeld op een vak terecht waarop je van al je sterren beroofd wordt. Met één goede of foute worp kan de stand van het spel dus compleet veranderen, waardoor een potje spannend blijft tot het eind.

‘Lees ook: 50 Leuke én lekkere kersthapjes en recepten voor het kerstdiner op school.’

En wat ik ook zo leuk vindt aan Mario Party Superstars; je kunt het samen met elkaar op de bank spelen, maar ook alleen online met je vrienden, tegen andere random spelers of tegen het spel zelf. En heb je even geen zin om een heel spelbord over te gaan, dan kun je de minigames ook los spelen op de minigame-berg. Wat mij betreft echt hét digitale bordspel van het jaar en een geweldige aanwinst in onze game collectie. Een leuke tip als cadeau voor onder de kerstboom, mocht je nog op zoek zijn naar iets tofs! Je kunt het spel rechtstreeks op je Nintendo Switch downloaden in de Nintendo eShop of een tastbaar exemplaar kopen bij een winkel.

Ook brein spelletjes zijn leuk voor het hele gezin

Een ander spel dat ik jullie tot slot ook nog even wil tippen, is de eveneens gloednieuwe game Big Brain Academy: Knappe Koppen die echt nét gelanceerd is. In tegenstelling tot Mario Party Superstars heb je hier aan een portie geluk niet genoeg. Bij dit spel voor op de Nintendo Switch wordt je brein namelijk flink aan het werk gezet. Wel is dit ook echt een gezinsspel, want omdat de moeilijkheidsgraad aangepast wordt aan het niveau van de speler, is de onderlinge strijd eerlijk en kan iedereen winnen. Met als enige risico dat je kind zich straks de slimste in huis waant. ?

Big Brain Academy: Knappe Koppen bestaat uit een collectie van verschillende minigames die je kennis en vaardigheden testen in 5 categorieën; visie, geheugen, analyse, rekenen en inzicht. Weet je een opdracht goed te volbrengen, dan krijg je munten om je avatar te pimpen. En je kunt er dus brein tegen brein wedstrijden mee doen met je vrienden of familie om te ontdekken wie de slimste is. En hoe beter je in de spellen wordt, hoe hoger je niveau en hoe moeilijker de oefeningen. Een super leuk spel voor ouders en kids die van leerzame spelletjes houden! Ook deze game kun je downloaden in de Nintendo eShop of fysiek kopen bij de winkel. En voor nog meer andere leuke gezinsspellen voor op de Nintendo Switch kun je ook nog even op de website van Nintendo zelf kijken.

Nintendo Switch spellen winnen?

Ben jij nu ook enthousiast over deze geweldige nieuwe Nintendo Switch spelletjes? Doe dan mee met onze winactie! Omdat de kinderen voorlopig thuis zijn, leek het ons leuk om twee spellen weg te geven. Wil jij daarop kans maken, doe dan het volgende:

 • Schrijf je hieronder in voor deze winactie.*
 • Laat ons in een reactie weten welk spel je zou willen winnen; Mario Party Superstars of Big Brain Academy: Knappe Koppen. Dat kan onder dit blog of onder onze Facebook of Instagram post.

Eind deze week trekken we uit alle inzendingen de twee winnaars!

UPDATE: Suzanne & Maaike zijn de winnaars van de Nintendo Switch spellen. Zij zijn inmiddels persoonlijk benaderd. Van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met de spelletjes!

*Wie zich inschrijft geeft tevens toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief.

Ik ben super benieuwd of jullie ook wel eens gamen met de kinderen? Kunnen jullie kids een beetje tegen hun verlies? En wat zijn jullie lievelingsspellen? Laat het me vooral weten in een reactie hieronder!

Traktatie ideeën - 28 toffe uitdeelcadeautjes
20 Webshops voor toffe kids musthaves

Dit vind je misschien ook leuk

557 Reacties

 • Reply Lotje 21 december 2021 at 8:48 pm

  Big Brain Academy: Knappe Koppen zou super leuk zijn?

 • Reply Anouk 21 december 2021 at 8:49 pm

  Ohh big brain academy lijkt me heel leukk! Ben benieuwd

 • Reply Ingrid 21 december 2021 at 8:50 pm

  Ja leuk om te winnen wij zijn hoer fan van mario, dus mario party superstars zijn erg welkom zijn!!

 • Reply Danya 21 december 2021 at 8:51 pm

  Wat een super leuke win actie! Wij hebben nog niet heel lang een Switch en echt in de markt voor spellen. De Mario Party superstars klinkt als een heel tof spel wat wij met zijn allen kunnen spelen!

 • Reply Marike 21 december 2021 at 8:52 pm

  Oeh, mijn kinderen kregen van een hele gulle Sinterklaas een Nintendo Switch en ik ken Mario Party nog uit mijn jeugd, superleuk vond ik dat! Zou super zijn als we die winnen ?

 • Reply Deborah 21 december 2021 at 8:52 pm

  Wat een toffe win actie! Mario party superstars lijkt me leuk om thuis met het gezin een feestje te vieren in onze bubbel op oudejaarsavond!

 • Reply Jennie 21 december 2021 at 8:55 pm

  Gek op de spellen van de switch. Op dit moment doen Luigi’s Mansion en Super Mario maker het goed hier. Zoonlief (7) heeft van z’n zakgeld ook een spel gekocht voor de familie, deze ligt al een tijdje onder de kerstboom als verrassing en ik krijg iedere dag een hint ?

 • Reply Frank 21 december 2021 at 8:56 pm

  Mario Party Superstars! Hoe gaaf zou dat zijn voor in deze kerstvakantie binnen.

 • Reply Mariella 21 december 2021 at 8:56 pm

  Oh ja, Mario Party Superstars zou iemand hier heel blij van worden! Fingers crossed!

 • Reply Renske 21 december 2021 at 8:57 pm

  Heel erg leuke actie. Hier 2 kleine bollebozen, dus ik ben benieuwd of ik ze nog kan verslaan met Braun Academy

 • Reply Francisca 21 december 2021 at 8:57 pm

  Super leuk, graag Mario Party Superstars!!

 • Reply Marjolein 21 december 2021 at 8:58 pm

  Wat een super leuke actie weer! Ik zou voor ons gezin heel graag de Mario Party Superstars willen winnen. Mooi vermaak zo in deze extra lange kerstvakantie! Ik ga duimen

 • Reply Patricia 21 december 2021 at 8:58 pm

  Super Mario superstars lijkt me geweldig voor onze zoon Lenn!

 • Reply Imke 21 december 2021 at 8:59 pm

  Oooeh, ik heb vorig jaar met de lockdown veel tijd besteed aan de switch. ‘Big Brain Academy: knappe koppen’ kennen wij hier nog niet. Deze zou ik graag willen winnen!

 • Reply Lisette de Waard 21 december 2021 at 8:59 pm

  Mario party lijkt me helemaal te gek voor onze kids van 5 & 7, sinds kort de Nintendo switch hier in huis en met een nieuw spelletje zullen ze super blij mee zijn!

 • Reply Lenneke 21 december 2021 at 8:59 pm

  Super leuk! Onze meiden hebben sinds 5 december een Switch. We hebben nog niet veel spellen. Uitbreiding zou zeer welkom zijn tijdens deze beperkte kerstvakantie! Ik denk dat Big Brain Academy: Knappe Koppen een grote hit zal zijn hier in huis!

 • Reply Ryanne 21 december 2021 at 8:59 pm

  Super leuk! Wij doen graag mee voor: Mario Party Superstars!!

  Zo kunnen m’n dochter van 4 en zoon van 8 samen een spel spelen zonder dat er echt strijd is? (Of is dat te veel gevraagd ;)))

 • Reply Natasja 21 december 2021 at 9:00 pm

  Brain Academy voor de Kids van mijn beste vriendin

 • Reply Fem 21 december 2021 at 9:00 pm

  Mario party staat hier op het lijstje van onze zoons en vooral ook op die van papa ?? zouden we heeel leuk vinden. Zoonlief vraagt al 1.5 jaar om te gaan zwemmen met ons maar helaas is het elke keer als wij vakantie hebben gesloten dus dit zou wel een hele leuke goedmaken zijn!

 • Reply Sandra 21 december 2021 at 9:00 pm

  Mario Party! Daar zouden papa en de kinderen zich deze kerst goed mee vermaken als ik aan het werk ben (verpleegkundige)!

 • Reply Jojanneke 21 december 2021 at 9:01 pm

  Heel graag het Mario spel. Wat zou dat een grote verrassing zijn voor onze kinderen.

 • Reply Linda 21 december 2021 at 9:02 pm

  Oh zo leuk!!! Onze dochter heeft onlangs van haar eigen spaarcentjes de nieuwe switch OLED gekocht.
  Ik doe voor haar mee voor de Big Brain Academy: knappe koppen ??

 • Reply Esther Ippel 21 december 2021 at 9:03 pm

  Mario Party Superstars zou bij onze meiden wel een groot succes zijn !! Ze spelen graag Mario Party, maar ook graag Just Dance. Duimen maar…..?

 • Reply Deborah 21 december 2021 at 9:03 pm

  Mario Party Superstars zou superleuk zijn!

 • Reply Janneke Demmer 21 december 2021 at 9:03 pm

  Wat een leuke actie zeg! Beide spellen zijn erg leuk. Maar we hebben hier in huis wel een echte Mario-fan, dus ik ga toch voor de Mario Party Superstars! Fingers crossed….

 • Reply Nanda 21 december 2021 at 9:03 pm

  Precies dezelfde motivatie als omschreven in de blog, ligt er hier dit jaar ook een switch onder de boom. Super Mario Superstars zou geweldig startpunt zijn voor onze gezinscompeties!

 • Reply Lisette 21 december 2021 at 9:04 pm

  Mijn neefje krijgt in Januari een Nintendo switch voor zijn verjaardag, die vind het Mario Party Superstars spel vast helemaal geweldig, ik doe graag mee met de winactie!

 • Reply Marliek 21 december 2021 at 9:04 pm

  Afgelopen zondag kregen ze hier hun lang gewenste Switch. Een weekje eerder dan gepland, maar wat een succes! De Mario Party lijkt me een superleuke aanvulling!

 • Reply Debbie 21 december 2021 at 9:05 pm

  Heel graag. Net een nieuwe switch dus alle spellen zijn meer dan welkom..

 • Reply Kelly 21 december 2021 at 9:05 pm

  Wat zou ik het super leuk vinden om Mario party superstar te winnen! Super leuk om samen met het hele gezin te spelen! Wij hebben twee dochters 7 en 4. We hebben al flink geoefend op Mario party nu we in quarantaine zitten.

 • Reply Saskia 21 december 2021 at 9:05 pm

  Zou graag Mario Party winnen om met mijn nieuwe bonus-gezin te spelen ?
  Voor alle leeftijden leuk ? duimen maar..

 • Reply Bonnie 21 december 2021 at 9:06 pm

  Doe heel graag mee voor Mario Party voor ons zoontje. Grote Mario fan!! En voor ons zelf stiekem ook erg leuk 😉

 • Reply Esther 21 december 2021 at 9:06 pm

  Onze kids van 7 en 10 jaar kiezen voor Big brain academy ?

 • Reply Cristel 21 december 2021 at 9:07 pm

  Ja super tof voor onze boys. We winnen graag Mario party ? ? ?

 • Reply Miranda Taling 21 december 2021 at 9:08 pm

  Mario Party!! Elke dag een feestje maken! ???

 • Reply Annemiek 21 december 2021 at 9:08 pm

  Doe graag mee voor het spel Mario Party Superstars. Lijkt mij een erg leuk spel om deze lockdown met mijn meiden van 10 en 12 door te komen.

 • Reply Saskia 21 december 2021 at 9:09 pm

  Mario Party! Om er helemaal een feestje van te maken met ons gezin (want wat moet je anders met deze lockdown??) we duimen volop ??

 • Reply Lise 21 december 2021 at 9:09 pm

  Wat leuk! Wij hebben sinds kort een switch met Mario Kart waar we al verzot op zijn. Mario party zou dan een leuke aanvulling zijn!

 • Reply Judith 21 december 2021 at 9:10 pm

  Ik ga voor Mario Party superstars!
  Daar zouden er hier 2 heel blij van worden

 • Reply Sam 21 december 2021 at 9:11 pm

  Absoluut Big Brain Academy en dan eens kijken wie er gaat winnen (maak me stiekem wel wat zorgen ?)

 • Reply Hinke 21 december 2021 at 9:12 pm

  Mario party superstars zou helemaal geweldig zijn! Een leuke aanvulling voor onze kinderen Anne Marin en Jens

 • Reply Chantal Limbeek 21 december 2021 at 9:12 pm

  Wat een toffe aktie!! Ik zou graag de Mario Party Superstars willen winnen. Hebben net tweedehands een Switch overgenomen, dus iets te spelen erop is wel zo handig. De spellen die erbij waren zijn niet zo geschikt voor jongere kinderen dus dit zou echt super zijn

 • Reply Greetje 21 december 2021 at 9:13 pm

  Wat een moeilijke keuze om te kiezen. Maar even advies gevraagd aan zoonlief, en die zegt MARIO PARTY SUPERSTARS!!!!!!

  Dus dat word mijn keuze???

 • Reply Danielle 21 december 2021 at 9:13 pm

  Bba is fantastisch! Die hebben wel al 🙂 Mario niet, zou heel leuk zijn. De switch is net nieuw bij ons dus we hebben nog maar 1 spel 🙂

 • Reply Ilvy Dijkstra 21 december 2021 at 9:14 pm

  Mario Party is toch wel favoriet hier thuis!

 • Reply Sabine 21 december 2021 at 9:14 pm

  Wij gaan voor Mario Superstars! De switch doen we hier op vrijdagavond als in family time, waarbij Mario Kart toch wel favoriet is. Nadeel is alleen de pijnlijke vingers, omdat we in de veronderstelling blijven dat hoe harder we drukken hoe sneller we gaan??‍♀️

 • Reply Brenda 21 december 2021 at 9:15 pm

  Big brain academy: knappe koppen lijkt mij wel heel erg leuk voor mijn oudste dochtertje

 • Reply Linda 21 december 2021 at 9:15 pm

  Het lijkt me leuk om samen met onze meiden van 7 en 11 jaar de Big Brain Academy te spelen. Tof dat het wordt aangepast naar de leeftijd van de speler, zodat ook de jongste eerlijk kans heeft op winst! En… ze vinden het vast te gek om samen met ons te gamen! #fingerscrossed

 • Reply Jeroen 21 december 2021 at 9:15 pm

  Mario Party Superstars zouden de kleine dames hier super vinden! (En papa stiekem ook 😉

 • Reply Kim 21 december 2021 at 9:15 pm

  Big brain lijkt me heel leuk om samen te spelen!

 • Reply Astrid 21 december 2021 at 9:16 pm

  Mario Party superstars willen we heel graag winnen, zeker na het lezen van dit blog. Wij hebben 2 hele fanatieke kinderen dus dat wordt heel veel lol met dit spel tijdens de lockdown.

 • Reply Marijke 21 december 2021 at 9:16 pm

  Wij zouden ons zoontje (volgende maand 7!) heel blij maken met Mario Party Superstars!

 • Reply Suze Ijzerman 21 december 2021 at 9:16 pm

  Mario Party Superstars! Daar zou mijn dochtertje heel blij mee zijn!

 • Reply Manu 21 december 2021 at 9:17 pm

  Oh heel graag super Mario om de lockdown een beetje door te komen!

 • Reply Marit den Ouden 21 december 2021 at 9:17 pm

  Mario superstars lijkt mij super leuk om samen met onze dochters te doen!!

 • Reply Nina 21 december 2021 at 9:18 pm

  Toevallig met Sinterklaas de Nintendo switch gegeven. Helemaal leuk! Big brain academy zou super leuk zijn voor de afwisseling.

 • Reply Malinda 21 december 2021 at 9:19 pm

  Super leuk! Mijn oudste twee zijn echt dol op alles wat met Mario te maken heeft, dus dit zouden ze echt geweldig vinden! Wij doen dus mee voor Mario Party Superstars 😉

 • Reply Noortje 21 december 2021 at 9:19 pm

  Mario Party Superstars! Zo leuk voor de kinderen!

 • Reply Barbara 21 december 2021 at 9:19 pm

  Big Brain Academy, Knappe Koppen zou ik heel leuk vinden voor ons gezin ?

 • Reply Lieke 21 december 2021 at 9:19 pm

  Wat een leuke winactie!
  Hier twee super kleine grote fans van Mario dus Mario party zou zeker een feestje zijn?
  Wij gaan hier duimen!

 • Reply Diana 21 december 2021 at 9:21 pm

  Ooooeeee leuk…!!! Denk dat de kinderen erg blij worden van Mario Party Superstars…! Doen graag mee.

 • Reply Sietske 21 december 2021 at 9:21 pm

  Een hele gave give-away! Ik doe graag mee voor onze Joep! Maar.. ssstt, hij mag het nog niet weten. Het zou fantàstisch zijn, als ik hem -door jullie- kan verrassen! Wish me Luck..!

 • Reply Rutger 21 december 2021 at 9:23 pm

  Big Brain Academy,
  Eindelijk een kans om weer slimmer te worden dan mijn dochter van 10….

 • Reply Laura 21 december 2021 at 9:24 pm

  Ik zou heel graag Mario Party Superstars winnen voor Pim, hij wordt volgende week 8 en viert dus weer zijn verjaardag in lockdown 🙁

 • Reply Janne 21 december 2021 at 9:24 pm

  Mario party superstars zou helemaal te gek zijn voor onze zoon die helemaal gek is van Mario (en zijn switch)

 • Reply Celine 21 december 2021 at 9:24 pm

  Zo leuk! Wij hebben sindskort de Switch in huis en al helemaal fan! We kunnen wel een extra spel gebruiken en kiezen dan voor Mario Party Superstars.

 • Reply Gyselle Hoevenaars 21 december 2021 at 9:24 pm

  Big Brain Academy lijkt ons erg leuk!! Dat zou een leuke aanvulling zijn om samen te spelen.

 • Reply Esther 21 december 2021 at 9:25 pm

  Lijkt me leuk om de strijd met mijn dochters aan te gaan met Big Brain Academy: knappe koppen. Leuke uitdaging. Nu duimen….

 • Reply Cherise 21 december 2021 at 9:26 pm

  Omdat Mario Party een super leuk spel is voor het gezin en wij deze al hebben willen wij daarom graag de Big Brain Academy, Knappe Koppen spel winnen zodat. We kunnen dan nog wat langer samen spelletjes kunnen spelen!

 • Reply Amber 21 december 2021 at 9:26 pm

  Wat een geweldige give away.
  Mario party superstars heeft mijn dochtertje van de Sint gekregen. En we vinden het heel gezellig om met elkaar te gamen.

  Mede omdat ik door een dystrofie aan mijn voet ook niet veel kan. Is samen gamen echt wel een fijne bezigheid.

  Nu wil ik mijn kinderen verassen met Big Brain., mocht ik winnen.
  Heerlijk elkaar uitdagen. Ik heb er nu al zin in.

 • Reply Petra 21 december 2021 at 9:27 pm

  Yes !! wat een leuke give-away! Big Brain academie zou te gek zijn om te winnen.

 • Reply Jacqueline Drost 21 december 2021 at 9:29 pm

  Onze Dorian is helemaal in de ban van zijn gloednieuwe switch! Hij speelt graag minecraft en fifa 22 en gaat daar helemaal in op! Kan hij tegen zijn verlies? Absoluut niet! Wij doen graag mee voor de Mario Party, elkaar eens lekker voor de voeten lopen haha!

 • Reply Ivonne 21 december 2021 at 9:30 pm

  Leuk!! Hier zijn de meiden aan het sparen Mario Party. Hoe leuk om ze hier mee te verrassen ?

  Groetjes ivonne

 • Reply Joëlle 21 december 2021 at 9:30 pm

  Ik ga voor Mario Party Superstars!! Super leuk voor mijn 3 boys/gameverslaafden 😉
  Fingers crossed??

 • Reply Samira 21 december 2021 at 9:30 pm

  Ohh mario party lijkt me super leuk. Mijn dochtertje is dit weekend 6 geworden en me nog een leuk verlaat verjaardagscadeau. Wie weet wordt ze net zo’n mario fan als haar moeder.

 • Reply Nicole 21 december 2021 at 9:31 pm

  We hebben de switch sinds Sinterklaas, en zijn nu “alleen” in het bezit van Mario kart. De superstars variant lijkt me geweldig, al is het maar omdat ik dat zelf vroeger helemaal te gek vond… de oude Nintendo hebben we nog steeds en (met wat blazen en kloppen op het oude apparaat) lukt het ons soms nog steeds om een spelletje op te starten. Wat zou het fantastisch zijn als we de spellen nu kunnen herbeleven in een vernieuwd jasje!

 • Reply Susanna de vette 21 december 2021 at 9:31 pm

  Ja wij zouden mario party winnen!helemaal fijn in deze lockdown

 • Reply Sanne Kuiper 21 december 2021 at 9:32 pm

  Oh leuk, wij hebben echt net gister de Nintendo switch die onder de boom lag uitgepakt (we konden niet wachten tot kerst haha). Big brain acadamy lijkt me erg leuk om samen met mijn gezin te spelen. Toch nog een beetje thuis scholing 😉

 • Reply Nienke 21 december 2021 at 9:32 pm

  Zeker weten Mario Party! Heel tof!

 • Reply Chantal Tornij 21 december 2021 at 9:32 pm

  Ons lijkt Super Mario Superstar helemaal te gek. Wij spelen graag bordspellen zoals Rummikub en Doolhof Twist. Met dit nieuwe spel voor de Switch kunnen we veel spellen meenemen voor onderweg, en extra grappig elkaar soms plagen met stickers of geluiden, haha we hebben er nu al zin in ??

 • Reply Myrthe 21 december 2021 at 9:33 pm

  Oeh…Superleuk voor de meiden! Ik denk dat Mario Party fantastisch is om samen te spelen. Ik doe heel graag mee met deze winactie, heel leuk!

 • Reply Lisanne Paauw 21 december 2021 at 9:33 pm

  Wat een leuke actie, wij doen graag mee voor het Mario spel! Onze dochter is helemaal in de ban van Mario en alles wat er mee te maken heeft!

 • Reply Bram 21 december 2021 at 9:33 pm

  Mario superstars lijkt ons helemaal geweldig om de lockdown door te komen!

 • Reply Anneriek 21 december 2021 at 9:33 pm

  Wat een leuke actie is dit! Leuk vermaak voor de komende lockdown weken. Wij gaan voor de Mario Party?

 • Reply Bernice Menkhorst 21 december 2021 at 9:33 pm

  Wauw wat een super toffe actie.
  Graag zou ik Brain academy winnen. Leuk
  Spel om samen met de kids nog slimmer te worden ?

 • Reply Jolanda 21 december 2021 at 9:34 pm

  Ow wat zou Big Brain Academy: Knappe Koppen tof zijn!!! Hier kunnen de hersens altijd meer gekraak en uitdaging gebruiken! Zowel van de koters als van ons als ouders 😉

 • Reply Mandy 21 december 2021 at 9:34 pm

  Wat een gave winactie! Onze kinderen krijgen deze kerst een nintendo switch van de liefste opa en oma, het zou geweldig zijn als we 1 van deze spelen aan de kinderen erbij kunnen geven!

 • Reply Jose 21 december 2021 at 9:36 pm

  Toffe winactie! Wij gaan voor de Big Brain Academy 🙂 ??

 • Reply Heidie van der Steeg 21 december 2021 at 9:36 pm

  Zaterdagmiddag op de valreep nog snel met mijn dochter een Nintendo Switch gekocht waar ze lange tijd voor gespaard heeft. Dat hadden we eerst in de kerstvakantie willen doen maar nu de winkels op slot gingen, maar heel snel nog gegaan want het zelf persoonlijk gaan kopen is, zeker als je er zo lang voor gespaard hebt, toch veel leuker.
  Maar ze heeft nu maar 1 spel om te spelen. Daar moet nu weer voor gespaard worden.
  Mario Party superstars zal ze superleuk vinden. Hopelijk gaan jullie haar heel blij maken zodat ze er een spelletje bij heeft.

 • Reply Stephanie 21 december 2021 at 9:36 pm

  Jaaa wat zou dit leuk zijn. We hebben een nieuwe switch, maar nog weinig spellen. Knappe koppen zou echt super leuk zijn voor onze 2 dochters ? we gaan heel hard duimen

 • Reply Nienke 21 december 2021 at 9:36 pm

  Mario Party voor mijn drie party animals in huis ? zo kunnen we er tijdens deze lockdown toch nog een feestje van maken!

 • Reply Hanneke 21 december 2021 at 9:37 pm

  Ooh wat een leuke winactie! Zeker in deze tijd! Wij zouden graag big brain accademy willen winnen mochten wij het geluk hebben! Zou heel leuk zijn!

 • Reply Madelief 21 december 2021 at 9:37 pm

  Wat een leuke actie!! Hier staat de big brain academie op het verlanglijstje, zou leuk zijn om ze hiermee te verrassen

 • Reply Wendy 21 december 2021 at 9:37 pm

  Wat gaaf! De Kids zijn al een tijdje aan het sparen voor de Nintendo switch. Ze krijgen met de kerst het laatste beetje erbij en dan kunnen ze hem kopen. Wat zouden ze het leuk vinden om big brain academy erbij te winnen! ???

 • Reply Desiree Langemaat 21 december 2021 at 9:37 pm

  Ik wil wel een kansje maken op het mario spel voor mijn toppers

 • Reply Lenie 21 december 2021 at 9:38 pm

  Mario party superstars zou hier meer dan welkom zijn!!

 • Reply Rinneke 21 december 2021 at 9:38 pm

  Ik (bouwjaar ergens in de jaren ’80) heb vroeger uren doorgebracht achter de Super Nintendo met het spelen van Super Mario. Wat was dat gaaf. Maar ja…dat was vroeger. Die goeie oude Super Nintendo is nu natuurlijk niet cool meer volgens mijn kinderen. Een Nintendo Switch moest het worden. Maar dan wil ik graag Mario Party Superstar. Voor de kinderen. Uiteraard. Maar stiekem gewoon een beetje voor mezelf 😉

 • Reply Lindy Raa 21 december 2021 at 9:39 pm

  Wat een goed idee om eens samen te gaan gamen. Ik ben er zelf niet zo van maar zal mij er eens in gaan verdiepen. Een Braingame lijkt mij een mooi begin, die zou ik graag eens proberen.

 • Reply Familie de Lau 21 december 2021 at 9:41 pm

  Ohhh ik kan niet kiezen, keuzestress hihi. Wat leuke win actie!! We hebben sinds een paar weken een switch, nadat de kinderen heel veel van hun oude speelgoed verkocht hadden.
  Big Brain Academy hebben we als demo geprobeerd en ben zeer benieuwd naar de rest van het spel, dus bij deze zouden we die heel graag winnen ???

 • Reply Maaike 21 december 2021 at 9:43 pm

  Ik doe graag mee voor Big brain academy.
  Vroeger speelde ik die op de DS, en als ik hem win gaan zowel ik als zlmijn zoon er veel lol van hebben!

 • Reply Mariëlle 21 december 2021 at 9:44 pm

  Big Brain Academie om die koppies lekker bezig te houden deze vakantie!

 • Reply Hanneke van de Merwe 21 december 2021 at 9:44 pm

  Wat een super gave win actie!!!
  Hier 2 jongens van 11 en 7 die beiden gek zijn op spelletjes en op gamen. En familie spelletjes doe ik graag met ze mee ook op de Nintendo switch. Mario party en Mario superstars hebben ze al na lang sparen zelf gekocht en zijn heel erg geslaagd. Maar wij zouden heel graag Brain Academy winnen, want ook die lijkt ons super leuk ??????

 • Reply Rianne 21 december 2021 at 9:46 pm

  Ik ben heel benieuwd naar big brain Academy! Kerstfilms en de switch, wij komen deze weken wel door!

 • Reply Daria De Belder 21 december 2021 at 9:47 pm

  Jules kocht met zijn eigen centjes een Nintendo Switch vorig jaar.
  Hij speelt heel graag Mario Odyssee en Mario Kart. Daarom zou Mario Party Superstar voor hem een hele leuke aanvulling zijn ! (En stiekem vinden mama en papa het wel leuk om dan mee te spelen)
  ????

 • Reply Ria 21 december 2021 at 9:47 pm

  Super leuk om dit te kunnen winnen. Wij zouden kiezen voor super mario party. Mijn zoon is erg gevoelig en op dit moment is het hem allemaal wat teveel. Spelletjes spelen op de switch geeft hem rust, maar hebben wij nog niet echt veel spellen die geschikt zijn voor hem. Wat zou het super leuk zijn als we een spel winnen die niet alleen leuk is voor papa en mama, maar ook voor hem en z’n zusje. Als gezin spelletjes spelen op de switch en hopelijk komt m’n zoon en daarbij wij ook goed de extra lange vakantie door.

 • Reply Gaby 21 december 2021 at 9:48 pm

  Jaa! Mario fans hier in huis, dus wij gaan voor Mario party superstar ??

 • Reply Pip 21 december 2021 at 9:52 pm

  De Nintendo Switch is zojuist besteld en we hopen zo dat Mario Party Superstar onze allereerste game gaat worden!

 • Reply Mariet 21 december 2021 at 9:53 pm

  Wat een leuke actie! Hier net een switch in huis dus we kennen nog niet veel spelletjes. Mijn drie jongens (en ik!!) zouden heel blij worden van big brain academy!

 • Reply Tessa Versluys 21 december 2021 at 9:53 pm

  Ooooh wauw! Heel graag Mario Party Superstars! We zijn net positief getest dus zitten met kerst met het gezin thuis… dus we kunnen dit spel goed gebruiken!!!

 • Reply Marcha Dankfort 21 december 2021 at 9:54 pm

  Jaaa! Wij doen mee en hopen Mario Party te winnen! Vorig jaar kerst zaten we in quarantaine vanwege corona en hoopten dit jaar dan dubbel en dwars kerst te vieren. En wat denk je… sinds vandaag weer in quarantaine en dus weer geen kerst. Met leuke spelletjes komen we vast deze periode door! Ik duim heel hard!

 • Reply Jessica Caballer 21 december 2021 at 9:56 pm

  Ooh ik zou heel graafg Mario Party Superstar willen winnen. Dan kunnen we met ons gezin gezellig samen de kerstvakantie vieren?

 • Reply Diana 21 december 2021 at 9:56 pm

  Wat een geweldige actie! Hier in huis zijn ze ook dol op de Nintendo switch. Wij gaan voor Mario Party super stars! ?

 • Reply Marcha 21 december 2021 at 9:56 pm

  Jaaa! Wij doen mee en hopen Mario Party te winnen! Vorig jaar kerst zaten we in quarantaine vanwege corona en hoopten dit jaar dan dubbel en dwars kerst te vieren. En wat denk je… sinds vandaag weer in quarantaine en dus weer geen kerst. Met leuke spelletjes komen we vast deze periode door! Ik duim heel hard!

 • Reply Patricia van Keulen - Rustman 21 december 2021 at 9:56 pm

  Nintendo Switch is echt geweldig! Onze jongens, Yoep en Kick, spelen hiermee zo leuk samen. Ze helpen elkaar, hebben lol en dagen ons uit om een wedstrijdje mee te doen. Stiekem oefenen mijn man en iks avonds, zodat we ze op een dag kunnen verslaan ??
  Onze collectie uitbreiden met Mario Party Superstar zou te gek zijn!

 • Reply Saskia lemmens 21 december 2021 at 9:57 pm

  Leuk! Mijn dochter speelt graag Mario kart een ander spel zou erg leuk zijn vooral een leerzaam spel, wij gaan voor Big Brain Academy: Knappe Koppen.

 • Reply Marloes 21 december 2021 at 9:58 pm

  Jaaa, we zoden graag met Mario een spelletje willen spelen!

 • Reply Ellen 21 december 2021 at 9:59 pm

  Whoow Mario Party Superstars lijkt ons erg leuk!! ???

 • Reply Lydia berghuis 21 december 2021 at 10:00 pm

  Altijd als we een verjaardag bij mijn zus thuis vieren spelen alle kinderen samen Mario Party. Die traditie bouwen we graag uit naar onze eigen verjaardagen dus we doen graag mee voor Mario Party Superstars!

 • Reply Petra 21 december 2021 at 10:00 pm

  Jaaaaaaa heel graag Mario party superstar voor mijn zoontje Flynn (en natuurlijk stiekem ook voor mezelf ?)

 • Reply Christel Erdkamp 21 december 2021 at 10:01 pm

  Lieve Annemieke,
  Voor ons maakt het niet uit welk spel. Sterker nog, jij mag voor ons kiezen ze weten papa en mama ook niet welke het wordt. Het (verlate) kerstcadeau is dan ook voor ons een verrassing. En dat is vaker nog leuker dan zelf de keuze maken ❤️

 • Reply Judy Jonkman 21 december 2021 at 10:02 pm

  Wat een lieve kerst actie, waarbij ik graag ook in deze tijd cadeautjes weg geef! Mijn kinderen zijn net ietsje jonger en zou ik voorzichtig aan kennis willen laten maken met “gamen”.
  Je omschrijving is enthousiast waardoor ik meteen mee zou willen doen!
  Mario party super stars zou voor ons het mooiste cadeautje onder de kerstboom zijn

 • Reply Ines 21 december 2021 at 10:03 pm

  ? wij wagen een kansje voor de Mario Party Superstars!
  Lijkt ons een super vet spelletje om met het hele gezin te kunnen spelen!

 • Reply Marianne 21 december 2021 at 10:06 pm

  Oeww big brain academy lijkt ons erg leuk om met het hele gezin te kunnen doen!

 • Reply Linda 21 december 2021 at 10:06 pm

  Big Brain Academy: Knappe Koppen

 • Reply Sylvia 21 december 2021 at 10:06 pm

  Mario Party Superstars zou heel erg welkom zijn in ons huis! We zijn gek op bordspellen en een digitale variant zouden we graag uitproberen deze lange kerstvakantie. ?

 • Reply Tanusree 21 december 2021 at 10:08 pm

  Super gaaf! Zou heel graag Mario Party Superstar willen winnen voor ons gezin. ? Leuk om een nieuw spel uit te proberen in de vakantie. ?

 • Reply Ivana 21 december 2021 at 10:09 pm

  Ooohhh! Heel graag Mario Party Superstars! Het is voor de kids echt een feestje om samen te gamen!! Zeker in deze lockdown, als we ze weer s achter het behang kunnen plakken, om het weer gezellig te krijgen in huis.?☺️

 • Reply Nancy 21 december 2021 at 10:10 pm

  Mario party superstars zou geweldig zijn om te winnen voor mijn zoontje! Hij wil deze heel erg graag en is gek op spelletjes doen en zijn moeder stiekem ook heel erg!

 • Reply Christi-Mari 21 december 2021 at 10:11 pm

  Mario Party Superstars zou geweldig zijn.

 • Reply elisabeth maria martina 21 december 2021 at 10:11 pm

  Big Brain Academy
  wat een geweldig gebaar, verras kleinzoon tije maar met dit schitterende exemplaar
  hij gaat vast helemaal uit zijn plaat als dat mooie kado bij oma onder de kerstboom staat

 • Reply Ovilia 21 december 2021 at 10:15 pm

  Big Brain Academy: Knappe Koppen.
  Die zullen wij met veel plezier gaan spelen ?

 • Reply Anne Marleen 21 december 2021 at 10:17 pm

  Big Brain Academy: Knappe Koppen!!! Voor mijn dochter Kirsten. Speelt al een tijdje de demo. Maar met de school dicht gun ik haar het volledige spel van harte.

 • Reply Danny 21 december 2021 at 10:17 pm

  Mario Party Superstar bitte!

 • Reply Lonneke 21 december 2021 at 10:18 pm

  Mario Party Superstars zodat we de ‘gewone’ Mario Party niet meer voor onze kleuter hoeven te lenen bij de buuf :-).

 • Reply Ellen 21 december 2021 at 10:19 pm

  Whauw wat een leuke actie zeg! Onze oudste zoon van 3 heeft een spelletje op de switch maar de middelste wilt zo graag ook een eigen spelletje. Brain academy zou heel gaaf zijn voor hem. Hij wilt graag veel weten. We duimen!

 • Reply Mirna 21 december 2021 at 10:19 pm

  Heel herkenbaar, hier ook regelmatig iemand boos? en papa wint altijd, heeeeel irritant haha. Big Brain Academy zou heel leuk zijn om te winnen.

 • Reply Linda 21 december 2021 at 10:19 pm

  Allereerst wat een geweldige actie.
  Mario party natuurlijk, dat speelde ik vroeger al, op de Nintendo game cube was dat nog volgens mij. Samen met mijn tweelingzusje uren plezier mee gehad. Met mijn kids gewoon weer verder spelen. ( stiekem nog steeds een klein kind ?) dus fingers crossed ??

 • Reply Jasmijn 21 december 2021 at 10:20 pm

  Wat super lief en leuk ? Ik zou heel graag Mario Party winnen voor onze dochter die morgen (eindelijk) mag afzwemmen. Dit zou een super leuke verassing voor haar zijn ?☺️

 • Reply Laurien 21 december 2021 at 10:22 pm

  Wauwwww wat een toffe actie!! Hier doen we natuurlijk graag aan mee. Zou fantastisch zijn om Mario Party Superstars te winnen! Toi toi toi…

 • Reply Kimberly 21 december 2021 at 10:24 pm

  Jaaa super leuk graag de big Brain academy om met mijn meiden te spelen ❤️

 • Reply Michelle 21 december 2021 at 10:24 pm

  Wat een leuke winactie en hoe toevallig… met een horecazaak in corona tijden is het allemaal niet meer zo vanzelfsprekend. Na lang overwegen toch besloten de kinderen te verrassen met een switch tijdens kerst (ook leuk voor papa en mama). Mario Party Superstars super leuk voor het hele gezin!

 • Reply Kim de Schipper 21 december 2021 at 10:26 pm

  Oef…lastig kiezen want beide spellen lijken me super leuk, voor m’n zoon maar ook voor mezelf. Ja, ik ben ook zo’n moeder die maar wat graag games speelt ? Mijn keuze valt dan toch op Big Brain Aacademy!!!

 • Reply Ilse 21 december 2021 at 10:26 pm

  Wat leuk met de kinderen Mario party superstars in deze dagen doen.
  Kinderen extra genieten omdat ze dit al heel lang willen hebben.

 • Reply Bonnie 21 december 2021 at 10:27 pm

  Wat een leuke blog en leuke actie! Onze zoon Quin is super mario gek, zou graag de super mario game voor hem winnen. ♡

 • Reply Nikita 21 december 2021 at 10:30 pm

  Wat een leuke actie! Ons zoontje Ezra is dol op Mario en wij natuurlijk stiekem ook. Daarom loten we graag mee voor Mario party superstars

 • Reply Marina 21 december 2021 at 10:36 pm

  Heeel graag de mario party! Alweer geen feestje door deze ellende… .dankzij mario hebben we weer 1 groot veilig thuis haha !

 • Reply Marjolein van der stigchel 21 december 2021 at 10:36 pm

  Hallo!!! Wij doen echt heel graag mee voor mario! Hier een ziek kippie in huis met keelontsteking en het liefst ligt hij onder de deken op de bank met de switch. We hebben al veel lol met mario kart maar willen heel graah mario party voor kerst erbij hebben!!! Succes met de leuke win actie!

 • Reply Merel 21 december 2021 at 10:39 pm

  Sinds Sinterklaas hebbben we een Nintendo Switch. En daar hebben we veel lol mee. Mario Party Superstars zou dit nog leuker maken. Heelijk samen spelen met man en kids.

 • Reply Ilse 21 december 2021 at 10:42 pm

  Wij hebben nog niet zo lang een switch, maar weet zeker dat onze meiden van een Super Mario spel in deze lockdown tijd heel blij zouden worden…
  En papa en mama stiekem ook!

 • Reply Carla Vos 21 december 2021 at 10:44 pm

  Ja graag de super Mario superster!!! Daar gaan wij heel veel plezier mee beleven met onze twee kids. Mario racen is al leuk maar dit een leuke afwisseling!

 • Reply Leonie 21 december 2021 at 10:44 pm

  Super leuk! Beide spellen zouden hier in de smaak vallen.

 • Reply Wendy 21 december 2021 at 10:46 pm

  Mario party superstars heel leuk (laat) kerstcadeau voor onder de boom! Kan ik iemand heel blij mee maken, en mijzelf ook! ???

 • Reply Sophie Janssen 21 december 2021 at 10:49 pm

  Oh mijn zoon is helemaal mario fan, maar heeft nog geen mario spel op zijn switch, omdat hij tot Sinterklaas dit jaar op onze Playstation ‘moest’ spelen. Een mariospel staat op zn lijstje voor zn verjaardag eind januari, dus dit zou helemaal fantastisch zijn. Ook voor ons ouders om oude tijden weer een beetje te herleven als echte game fans.

 • Reply Stephanie Leijer 21 december 2021 at 10:49 pm

  Wat een toffe actie. Mario party super star lijkt me super om met mijn jongens te spelen. Wij spelen hier regelmatig spelletjes (kaartspelletje / bordspellen en natuurlijk de Nintendo switch) en ook hier wordt regelmatig met deuren gegooid, mokkend onder een tafel gezeten of gehuild 😉 . Ondanks dat willen ze bijna iedere dag wel weer een spelletje spelen en ik geniet ervan 😉

 • Reply Gwendolyn van der Kruijssen 21 december 2021 at 10:49 pm

  Super leuk! Ik denk dat onze drie jongens alle twee de spellen erg leuk zullen vinden. Het idee dat ze wat gewonnen hebben maakt ze al super blij.

 • Reply Bianca 21 december 2021 at 10:59 pm

  Wat een super leuke reactie. Onze zoon heeft het net de Switch gekregen voor zijn verjaardag en vindt het leuk om samen iets te spelen op de tv. Hij heeft dan ook geen voorkeur. Hij zou met allebei zeker blij zijn.

 • Reply Kim 21 december 2021 at 11:01 pm

  Wat tof! Wij zouden heel graag Mario Party winnen.. Fijne dagen!

 • Reply Elke 21 december 2021 at 11:04 pm

  Wat een gave actie zeg! Voor ons Mario party super star. Net een switch van de Sint gekregen, hoe gaaf zou een spel voor de kerst zijn. Zeker nu tijdens de lock down, leuk vermaak!

 • Reply Tanja 21 december 2021 at 11:07 pm

  Altijd al fan geweest van Mario, dus dat gaan we voor!?

 • Reply Meike 21 december 2021 at 11:08 pm

  Mario Party superstars. Eindelijk eens met het hele gezin spelen ipv alleen vader en zoon die samen Fortnite spelen…. Goede invulling tijdens kerstmis ?

 • Reply Isabel 21 december 2021 at 11:08 pm

  Leuk!! Om deze lockdown door te komen!!! Hier Mario fans!!

 • Reply Karin 21 december 2021 at 11:14 pm

  Super leuke actie maar wat een moeilijke keuze!! Ik denk dat we dan gaan brain academy. Super leuk als we dit kunnen gaan spelen op de switch!

 • Reply Cynthia 21 december 2021 at 11:15 pm

  Wauw wat een gave actie! Big brain academy zal hier heel erg gewaardeerd worden met alle knappe koppies. En natuurlijk leuk voor papa en mama ?

 • Reply Anke Boonen 21 december 2021 at 11:16 pm

  Oh tof de Mario party! Ze krijgen de switch onder de boom. Een tof spel zou fantastisch zijn.

 • Reply Tanja 21 december 2021 at 11:18 pm

  Ik doe graag mee voor de Mario party superstars!
  Mijn zoontje is een spelletjes fanaat en Mario fan dus zal hier door het dolle mee zijn!

 • Reply Ichelle 21 december 2021 at 11:18 pm

  Yes, hier één (of misschien wel twee 😉 mario fans in huis, ik doe mee voor de Mario Party Superstars! Perfect lockdown materiaal!

 • Reply Bianca 21 december 2021 at 11:20 pm

  Wat een leuke winactie! Big Brain Academy lijkt ons heel gaaf om te winnen.

 • Reply Wendy van der Neut 21 december 2021 at 11:25 pm

  Oeh Ik zou heel graag Big Brain Academy willen winnen voor mezelf ❤️

 • Reply Marjolein 21 december 2021 at 11:27 pm

  Oh wat zou dat leuk zijn voor onze 4 knappe koppen? wij doen mee voor Big Brain academy!

 • Reply Ylva 21 december 2021 at 11:30 pm

  Leuk! Big brain academy graag ☺️ Ideaal om deze lockdown door te komen. En daarna natuurlijk ook nog leuk voor beide kinderen.

 • Reply Joyce Joshua 21 december 2021 at 11:33 pm

  Wat super leuk! Ik ga voor de Big Brain. Mijn mannen hebben al genoeg spelletjes voor zichzelf, dus nu is het mijn beurt ? Kom maar op. Misschien is dit het spelletje waarmee ik ze kan verslaan

 • Reply Desiree 21 december 2021 at 11:33 pm

  Oeii Mario breng back memories! ?

 • Reply Marieke Slootweg 21 december 2021 at 11:41 pm

  Het Mario Party superstar spel⭐⭐⭐

  Het nieuwe bordspel spelen, houd zelf erg veel van spelletjes ?

 • Reply Joan 21 december 2021 at 11:43 pm

  Mario Party! Er valt niet veel te vieren maar ons leven zou een feestje worden als we Mario Party kunnen spelen tijdens de lockdown ??

 • Reply Bianca 21 december 2021 at 11:43 pm

  Mario party ? die blijft leuk voor jong en oud. Mooi cadeau voor de kids.

 • Reply Pauline Hendriks 21 december 2021 at 11:44 pm

  Wat een leuke actie! Ik zou mijn zoon superblij maken met Mario Party Superstars!

 • Reply Petra 21 december 2021 at 11:46 pm

  Good old Mario natuurlijk!

 • Reply Doret Linschooten 21 december 2021 at 11:50 pm

  Oeehhh die leuke super Mario hebben we al, echt een fantastisch spel voor jong en oud. Maar als die big Brain academy ook zo’n succes is, zou ik die graag willen winnen!

 • Reply Barbara 21 december 2021 at 11:51 pm

  Ik zou heel graag Big brain academy willen winnen! Ik speelde dit vroeger al op de Nintendo DS en m’n brein kan echt wel wat training gebruiken inmiddels….

 • Reply Renate 21 december 2021 at 11:52 pm

  Heel graag de Big brain academy ?. We hebben de Mario party net zelf gekocht en net als bij jullie is de Switch echt een gezinsding, en lijken dit de perfecte spellen om met zijn viertjes te spelen.

 • Reply Marijke 21 december 2021 at 11:52 pm

  Mario Party ? voor mijn kleine Nintendo verslaafde 7 jarige die bijna 8 wordt. Ik heb niet bepaald rekening gehouden met wederom een ‘lockdown verjaardag’’, dus het zou een mooi cadeautje voor hem zijn ?.

 • Reply Hanny 21 december 2021 at 11:54 pm

  Geweldige actie. Doe heel graag mee voor mijn kleinzoon Milan. Heel grote fan van Mario. Zal hem zeker heel blij maken. Met Mario Party Supersyars!

 • Reply Irene 21 december 2021 at 11:54 pm

  Big brain academy! Super Mario al veel gespeeld de laatste weken, en ben erg benieuwd naar deze!

 • Reply Helga 21 december 2021 at 11:58 pm

  Mario Party Superstar, voor mijn neefjes die nu in quarantaine zitten en de Nintendo Switch net hebben gekregen

 • Reply Fay Smeets 22 december 2021 at 12:00 am

  Mario party! onze oudste heeft sinds kort een nintendo switch en ze is helemaal weg van mario kart deluxe.
  Dit zou de meid zo blij maken!

 • Reply Elles 22 december 2021 at 12:08 am

  Wat een gave winactie!! Met Mario Party maak je onze jongens helemaal blij!!

 • Reply Kim 22 december 2021 at 12:10 am

  Wat een leuke winactie.. en zooo welkom in deze tijd!! Mario Party staat hier sinds deze week op het verlanglijstje van onze zoon die in januari jarig is.. Maar meedoen met deze actie en wellicht winnen.. dan kunnen ze er misschien eerder mee spelen! En wij na het werk met ze mee doen!!

 • Reply Heske Roovers 22 december 2021 at 12:23 am

  Wat een superleuke actie om de zoveelste lockdown mee door te komen! Het is bijna niet te doen om te kiezen maar als het echt moet dan de big brain o.dat het echt eens heel iets anders is voor op de switch!

 • Reply Isabel 22 december 2021 at 12:24 am

  Wat een leuke actie! Met 3 boeven hier in huis is een nieuw spelletje voor de Switch een mooie aanwinst, zeker nu in deze lockdown periode! Wij gaan voor de Mario Party superstar ?

 • Reply Linda 22 december 2021 at 12:30 am

  Wat een geweldige win actie! ⭐️
  Mijn jongste zoontje van 4 kijkt heel graag naar filmpjes van Mario party superstar op kidstube. Hij zou het geweldig vinden om dit spel ook zelf te kunnen spelen ?! Daarom zou ik graag Mario Party Superstar ⭐️ willen winnen! ????

 • Reply Tetske 22 december 2021 at 12:30 am

  Wat een leuke actie! Wij zijn net in het bezit van een switch, zo leuk om ook samen spelletjes te spelen. Mario Party zou dus super zijn voor nog meer plezier met z’n viertjes!

 • Reply Eva 22 december 2021 at 12:33 am

  Jaaa! Wat tof deze actie! Wij gaan voor de Mario Party Superstars!

 • Reply Rosemary van Duinen 22 december 2021 at 12:35 am

  Oh zeker komen we hier de lockdown me door..superfan van Mario ( kleinzoon) ,kiest natuurlijk “Mario Mario Superstar ” Wat een lieve aktie

 • Reply Tamara Bezuijen 22 december 2021 at 12:36 am

  SUPER LEUKE ACTIE! Samen met mijn kids super mario superstars spelen! Ik kan wel raden wie er gaat verliezen…??

 • Reply Tonneke 22 december 2021 at 12:38 am

  Wat een leuke winactie! Vroeger deden we veel bordspelletjes. Helaas is dit nu minder. Digitale spelletjes zijn tegenwoordig meer in trek. Misschien krijgen we de pubers met Mario Party van hun kamer af@

 • Reply Nicole 22 december 2021 at 12:43 am

  Wat een super toffe win actie!!
  Hier tweeling tieners waarbij hun mobiel vast gegroeid zit aan hun hand… dus daar geen Nintendo voor. Maar wel voor de jongste in het gezin… en dan samen met mama Mario Party Superstars spelen ????

 • Reply Ilse Cools 22 december 2021 at 12:49 am

  Ik zou heel graag Mario Party Superstars winnen! We staan op het punt een switch te kopen.. als afwisseling op de iPad nu in de lockdown..;)
  En eensspel waarbij iedereen zou kunnen winnen en dat minder leeftijdgebonden is, maakt dat we er echt met het hele gezin van zouden genieten!

 • Reply Nanda 22 december 2021 at 12:53 am

  Big brain academy; het gaat niet om het winnen… maar bij de toffe winactie wil ik dit eigenlijk wel;)

 • Reply Claudia 22 december 2021 at 12:57 am

  Wat zou het leuk zijn om mario party superstars te winnen!!

 • Reply Lotte Teunisse 22 december 2021 at 1:04 am

  Jaaaah! Hier de Nintendo switch net ontdekt en helemaal fan ?! Wij zouden heel graag ‘Big brain academy’ winnen! Zagen wel al iets van voorbij komen en ziet er tof uit. ?

 • Reply Monique 22 december 2021 at 1:15 am

  Onze middelste is een groot Mariofan, gek van spelletjes én van gamen. Met Mario party superstars zou hij ontzettend blij zijn! Ik doe dus graag voor hem mee!

 • Reply Jaklien 22 december 2021 at 1:17 am

  Ooh heel graag big brain academy die kijkt ons zo gaaf ??

 • Reply Linda 22 december 2021 at 1:20 am

  Mijn zoontje heeft “eindelijk” een switch en is daar zo enorm blij mee. Er zit alleen maar 1 spel op .
  Als kleine super Mario fan gun ik hem (en papa en mama ?) Mario party superstars. Sinterklaas was die vergeten , had mama niet goed doorgegeven.

 • Reply Ilse 22 december 2021 at 1:32 am

  Ooh yes wat leuk! Ik weet zeker dat Mario Party Superstars voor mijn zoon en dochter geweldig leuk is. Goed verjaardagscadeau voor dochter Luus die Derde Kerstdag 6 wordt!! Dan komen ze de komende weken zeker wel door als ze af en toe op de switch mogen.

 • Reply Marise Kuypers 22 december 2021 at 1:39 am

  Ooooh, graag de Knappe Koppen voor mijn knappe koppies thuis!

 • Reply Denise 22 december 2021 at 1:44 am

  Oeh door jouw vorige blog krijgen de kids “knappe koppen” voor kerst! We spelen graag spelletjes en dit leek me een win/win om onze eigen oude hersenen weer eens even op te frissen. Dank voor de inspiratie

 • Reply Martine 22 december 2021 at 2:02 am

  Wat leuk! Hier is mario kart een grote hit, dus wij gaan voor mario party superstar!

 • Reply Marthe van Raaij 22 december 2021 at 5:55 am

  Wat super leuk! Super Mario party superstars zou echt zo leuk zijn om te winnen! Perfect voor de aankomende vakantie ?

 • Reply Sophie Nieuwstraten 22 december 2021 at 7:11 am

  Wát een vette actie weer! ??? BIG BRAIN ACADEMY zou hier suuuper welkom zijn, zo leuk en ondertussen samen je hersens trainen! ?????? De kinderen weten het nog niet, maar onder de boom ligt al een extra set Joycons, dus dit zou wel de kers op de Switch-taart zijn! ??

 • Reply Natasja Bouter 22 december 2021 at 7:28 am

  Mario party superstars zou mijn dochter helemaal geweldig vinden. Ze houd van spelletjes en van bord games daar past dit spel helemaal bij

 • Reply Evelien 22 december 2021 at 7:29 am

  Super Mario zou super zijn

 • Reply Wendy Jola 22 december 2021 at 7:31 am

  Superleuke actie! Onze zoon van 6 is over 2 weken jarig en dat wordt dus eer geen verjaardag vieren want weer die lockdown 🙁 Hij is al 2 jaar aan het sparen voor de Switch en zou nu het laatste restje geld voor z’n verjaardag vragen en hem dan eindelijk zelf kopen. Nu hebben we hem dit weekend al met zijn kado verrast, want dat koppie toen we vertelde dat het weer niet doorging.. Vreselijk. Dus hij is nu helemaal in de wolken met z’n Switch en kan hem nu dus meteen uitgebreid ‘testen’ nu die thuis zit.. Maar heeft nog maar 1 spel dus dat is wel wat karig en saai haha. We maken dus graag kans op de Mario game want daar is hij groot fan van! Nu maar duimen 🙂

 • Reply Sabine Agterberg 22 december 2021 at 7:36 am

  Ik heb thuis 2 Mario fans, dus kan ik niet anders dan stemmen op super mario party superstars!

 • Reply Maartje 22 december 2021 at 7:47 am

  Big brain academy graag! Elkaar eens lekker uitdagen.

 • Reply Linda 22 december 2021 at 7:56 am

  Super tof! Heel graag Mario party super stars, onze zoon is er zo gek op! En na 3 weken quarantaine en als enige niet ziek, eindelijk naar school kunnen en toen zelf flink ziek worden van een luchtweg infectie en nu zitten we weer thuis omdat de scholen dicht zijn. Hij heeft het er echt onwijs zwaar mee, we merken het aan alles, dit spel staat op zijn verlanglijstje dus zou extra gaaf zijn voor hem ?

 • Reply Annelies 22 december 2021 at 8:11 am

  Onze dochters zouden heel blij zijn met Mario Party! Deze staat op hun verlanglijst voor de feestdagen. Zeker gezien de lockdown is dit voor ons gezin een steuntje in de rug!

 • Reply Karlijn 22 december 2021 at 8:13 am

  Oh wauw wat een super actie! De meeste spelletjes voor de switch zijn zo duur…
  Bij onze zoon staat mario party super stars heel hoog op het verlanglijstje.. daar doe ik dan ook graag voor mee !
  Fijne dagen vast

 • Reply Ester 22 december 2021 at 8:17 am

  Heeeel graag Mario Party ??? echt nostalgie! Vroeger samen met m’n zusje zovaak gespeeld. Ik herken taart eiland ?

 • Reply Esli Huijsmans 22 december 2021 at 8:32 am

  Ik zou heel graag de big Brain academy willen winnen voor mijn 2 zoontjes die wel van een uitdaging houden! Zeker als ze ook nog hun ouders ermee kunnen uitdagen ?

 • Reply Margo 22 december 2021 at 8:39 am

  Wat een leuke actie!
  Beide spellen lijken me erg leuk om samen te spelen, maar als ik moet kiezen, zou ik toch voor Big Brain Academy gaan voor m’n dametje 🙂

 • Reply Yvonne bloem 22 december 2021 at 8:48 am

  Big Brain academy dan oefent mijn dochter met haar dyslexie en dyscalculie onbewust haar lezen en cijfers. Maken we het oefenen een beetje leuk

 • Reply Christel 22 december 2021 at 8:50 am

  Ik zou graag Big Brain Academy willen winnen, voor ons gezin met 3 Kids. Lijkt me ontzettend leuk om dit spel met z’n allen te gaan spelen vooral nu we weer zoveel met z’n allen thuis zijn ?

 • Reply Floor Verseveldt 22 december 2021 at 8:55 am

  Wat leuk! Ik maak graag kans op big brain academy willen winnen voor ons gezin.

 • Reply Stephanie 22 december 2021 at 8:58 am

  Super Mario ???

 • Reply Jacqueline 22 december 2021 at 9:01 am

  Hey wat een leuke winactie! Wij hebben van de Sint dit jaar een Nintendo switch gekregen en valt ook hier erg goed in de smaak. De jongens ( 6 en 8) vinden het fantastisch en wij stiekem ook. Vooral Mario kart is favoriet. Daarom zouden wij heel graag Mario party willen winnen zodat we ons fanatisme nóg meer kunnen uiten!

 • Reply Marleen 22 december 2021 at 9:01 am

  Wat een toffe actie!
  Ik doe graag mee voor mijn drie zoontjes. Wij hebben sinds kort een Nintendo switch en nu ze flink hebben geoefend met het Paw Patrol spel zouden ze heel graag een Mario spel willen. Ik ga voor ze duimen?

 • Reply Marijke 22 december 2021 at 9:02 am

  Ik zou graag het spel Mario Party Superstars winnen voor onze 5 kids! Leuk zo voor de vakantie en in deze lockdown.

 • Reply Lisette Janssen 22 december 2021 at 9:17 am

  Big brain academy zouden mijn zoontjes echt super tof vinden! Ideaal voor in de lockdown! ?

 • Reply Astrid de Jong-Droge 22 december 2021 at 9:18 am

  De Brain game academy zou ik graag winnen voor mijn meiden.
  Wij spelen thuis ook samen met de kinderen de spellen. Vooral de Mario party is een succes. Met z’n vieren strijden individueel of in tweetallen. Het is dan super gezellig.

 • Reply Marla 22 december 2021 at 9:22 am

  Oooh zo gaaf, de mario party superstars zou ik heel graag winnen voor mijn twee mannetjes en mijzelf. Heerlijk om in deze kerstvakantie de bordspelletjes af te wisselen met een schermpje en ondertussen toch nog samen bezig te kunnen zijn.

 • Reply Judith van de Laar 22 december 2021 at 9:24 am

  Big brain academy lijkt me leuk. Weer eens wat anders dan Mario.

 • Reply Marieke 22 december 2021 at 9:24 am

  Wij doen mee voor mario party

 • Reply Iris 22 december 2021 at 9:29 am

  De kinderen zijn inderdaad toe aan afleiding de komende weeken. 3 weken vakantie is wel erg lang. Mario Party Superstars zou hier goed bij kunnen helpen.

 • Reply Linda 22 december 2021 at 9:32 am

  Wat superleuk! De big brain knappe koppen lijkt mij leuk om met zijn allen te spelen tijdens deze lockdown ?. Even met elkaar wat anders trainen ipv dansen ?

 • Reply Gracielle 22 december 2021 at 9:39 am

  Leuk op Mario big brain te winnen, kan de samen met haar oma spelen. Die ook haar oppas is. Super leuke actie ??

 • Reply Anne 22 december 2021 at 9:39 am

  Super Mario party zou helemaal geweldig zijn. Mijn zoontje is hiervoor aan het sparen

 • Reply Laura 22 december 2021 at 9:43 am

  Wat een super actie! Zou mooi en bijzonder zijn om dit te winnen. Mijn zoon zou super Mario party helemaal geweldig vinden.??

 • Reply Aleksandra 22 december 2021 at 9:46 am

  Wat tof! Big brain Academy! Heerlijk om samen met de kinderen te doen en je hebt er dan ook echt wat aan.

 • Reply S. 22 december 2021 at 9:48 am

  Here goes nothing:
  Knappe koppen graag., Kunnen we gezellig samen doen en de uitdaging aan gaan!
  Helemaal leuk als mama wint van de boys?

 • Reply Esther Jager 22 december 2021 at 9:48 am

  Big Brain Academy: Knappe Koppen.

 • Reply Jacoline van der Sluijs 22 december 2021 at 9:48 am

  Heeeel graag de Big Brian Academy! We zitten al ruim 1,5 week met z’n allen in quarantaine en ben er zooo klaar mee. Gezien het nog wel even zal duren, zal dit prima vermaak zijn!

 • Reply Melanie 22 december 2021 at 9:49 am

  Dat wordt natuurlijk Mario Party Superstars! Super leuke actie en superleuk spel 🙂

 • Reply Kim 22 december 2021 at 9:49 am

  Knappe koppennnnn!!! Hoe leuk!

 • Reply Marieke 22 december 2021 at 9:50 am

  Elk spelletje is tof om te winnen… Mario zou wel helemaal tof zijn en te gek voor de kids. Even afleiding na al het knutselen en spelen.

 • Reply Marije 22 december 2021 at 9:50 am

  Wat een super leuke winactie vooral nu de vakantie langer duurt! Hier zouden we het leuk vinden om Mario party superstar te winnen, we hebben ook een andere daar zijn we heel fanatiek mee hoe leuk zou het zijn om een nieuwe te spelen lekker weer wat anders iedereen nog fanatieker! Fijne feestdagen gewenst

 • Reply Nienke 22 december 2021 at 9:51 am

  Ik ben vandaag jarig en het lijkt me heel leuk om een spelletje voor mijn verjaardag te winnen (vorig jaar had ik al Ring Fit voor mijn verjaardag gekregen van mijn man en dochter)! Ik heb geen voorkeur ze lijken me allebei heel leuk!

 • Reply Laura v H 22 december 2021 at 9:53 am

  Mario party superstars zou top zijn voor onze 3 supersterren!

 • Reply Jennifer 22 december 2021 at 9:53 am

  Super leuke actie ?! En het spel Big Brain Academy Knappe Koppen ? gaat hier goed ontvangen worden! Dus ?? ?

 • Reply Janine 22 december 2021 at 9:53 am

  Oooh wat gaaf!! Wij zijn hier thuis ook dol op spelletjes spelen. Een kast vol met bordspellen, dobbelspellen en kaartspellen. Maar ook de Nintendo switch zorgt voor veel vermaak met ons gezin. Wij zijn met 2 pubers erg competitief en ze willen altijd het slimste zijn. Daarom zou big brain academy een geweldig spel zijn voor onze knappe koppen.

 • Reply Leonie 22 december 2021 at 9:53 am

  Oeh, wat een geweldige actie! Wij doen graag mee voor de Mario super party!

 • Reply Relinde 22 december 2021 at 9:54 am

  Oeh wat een leuke actie! De keuze is wel lastig. Maar ik denk.datijn zoon super Mario het leukste zal vinden. Fijne feestdagen

 • Reply Hanneke 22 december 2021 at 9:55 am

  Mario Party Superstars zouden we heel graag willen winnen, dan kan ik m’n man meteen overhalen om de Switch te kopen ☺️

 • Reply Lieke 22 december 2021 at 9:55 am

  Big Brain academy zou de kids weer eens een andere uitdaging geven, zou supertof zijn om te winnen

 • Reply marieke 22 december 2021 at 9:55 am

  mario party superstars is onze favoriet mario spelletjes altijd gezellig met hele gezin, niemand wordt buiten gesloten allemaal actief Samen spelen.

 • Reply Jongens mama 22 december 2021 at 9:55 am

  Wat een super win actie! Ik zou graag Big brain academy willen winnen??Dan kunnen we eindelijk weten wie de big brains ( zoals mijn jongens altijd zeggen) heeft binnen ons gezin ?

 • Reply Annie Thomassen 22 december 2021 at 9:56 am

  Voor mijn kleinkinderen wil ik heel graag het spel Mario Party Superstars winnen. Daar kan ik ze dan superblij mee maken.

 • Reply Wil 22 december 2021 at 9:56 am

  Wat een leuke kerstactie! Als oma loot ik graag mee voor de kleinkinderen. Ik weet dat dit een droomwens van ze is. Mario Party Superstars! Oma (80)doet graag een keer mee! Zo blijf ik jong!

 • Reply Maaike 22 december 2021 at 9:56 am

  Wat een super leuke winactie. Mijn zoon heeft net een switch en een Mario spelletje is natuurlijk de perfecte aanvulling! Ben benieuwd naar zijn reactie 🙂

 • Reply Mirjam 22 december 2021 at 9:56 am

  Wauw, hier de switch sinds kort in bezit, we zijn nog zoekende naar spelletjes die voor heel het gezin leuk zijn. De Mario lijkt ons super leuk, voor beide leeftijden (en voor onszelf). We gaan duimen!

 • Reply Natalie 22 december 2021 at 9:57 am

  Mario Party Superstars lijkt me superleuk! Ik wordt helemaal enthousiast als ik de omschrijving lees, een computerspel voor het hele gezin. Ik ga heel hard duimen!

 • Reply Linda tromp 22 december 2021 at 9:57 am

  Let The game begin super mario super stars echt een spel voor dit gezin vol winnaars

 • Reply Michelle de Bloeme 22 december 2021 at 9:58 am

  Knappe koppen lijkt ons leuk! Hier laatst de nintendo 64 games gedownload met de spelletjes van vroeger, ook een onverwacht groot succes bij mijn meiden van 9, 8 en 5. Vooral de mario edities waar je samen met Luigi 2 spelers kan spelen en waar je met Yoshi kunt spelen.

 • Reply Jessica 22 december 2021 at 9:58 am

  Just Dance en Animal Crossing zijn hier favoriet. Mario Party superstars zou leuk zijn!

 • Reply Thais 22 december 2021 at 9:59 am

  wow, de sint bracht net een Nintendo switch, dus dit zou geweldig zijn. Moeilijk kiezen maar ik ga toch voor de Mario Party Superstars

 • Reply Esther Barens 22 december 2021 at 9:59 am

  Toffe winactie!! Nintendo Switch is zooo leuk (o.a voor onze jongens van 7 en 9 en hun vrienden)! Wij doen graag mee voor Big Brain!! Erg leuk om samen te spelen in deze Corona tijd én Kerstvakantie!! ?✨

 • Reply Mariska 22 december 2021 at 10:02 am

  Big brain academy doen we graag voor mee!!!

 • Reply Simone Dekkers 22 december 2021 at 10:02 am

  Ik ziu voor mijn zoon ontzettend graag Big Brain Academy: Knappe Koppen winnen?

 • Reply Imina Jaarsma 22 december 2021 at 10:02 am

  Je moet er deze periode zelf maar een feestje van maken toch? Ik waag dus graag een kansje voor Mario Party! Weet zeker dat wij hier super veel plezier aan zullen beleven thuis!

 • Reply Janis 22 december 2021 at 10:02 am

  Hier grote fan van Mario Party. De superstars editie staat dan ook hoog op het wensenlijstje van onze beide kids.
  In deze lockdown en een mama herstellende van een grote buikoperatie zou het een zeer welkom cadeau zijn!

  Fijne dagen ????

 • Reply Danielle 22 december 2021 at 10:02 am

  Mario party superstars!! ?

 • Reply Susan 22 december 2021 at 10:02 am

  Wat een top actie ?wij willen graag Big Brain academy. Dit zou echt super welkom zijn aangezien we deze week dus in quarantaine zitten?

 • Reply Sharon 22 december 2021 at 10:03 am

  Mario Party Superstars zou super leuk zijn! De switch ligt namelijk onder de kerstboom ? Wat een verassing zou dat zijn ?

 • Reply Annemieke 22 december 2021 at 10:03 am

  Super Mario staat hier op het wensenlijstje om nog voor te sparen…. hoe leuk zou dat zijn als hij opeens op de mat ligt. Ik ga duimen

 • Reply Dineke 22 december 2021 at 10:03 am

  Oh wat leuk voor mijn zoon die in januari 10 jaar wordt en de switch voor zijn verjaardag krijgt! Heel graag de Mario party superstars!

 • Reply Marieke de Kock 22 december 2021 at 10:04 am

  Ik zou heel graag Mario Party Superstars winnen. Wij hebben hem al, maar Elin (10) zou het spel heel graag willen hebben. Ze heeft het niet makkelijk gehad maar staat altijd voor iedereen klaar. Ze verdient het enorm!

 • Reply Sigrid 22 december 2021 at 10:04 am

  Ik zou het zo graag voor mijn zoontje dit willen winnen! Hij heeft maar 1 spel op zijn switch. Dus het spel van Mario zou welkom zijn

 • Reply Cindy 22 december 2021 at 10:05 am

  Mario Party Superstars!!
  Die lijkt ze hier superleuk!

 • Reply Henrieke 22 december 2021 at 10:05 am

  Super Mario Party. Daar willen mijn jongens graag een feestje mee maken ?

 • Reply Carolien 22 december 2021 at 10:05 am

  Gaaf! Ik doe mee voor Mario Party Superstars! Daar zou ik mijn neefje en nichtje (broer en zus) heel blij mee kunnen maken!

 • Reply Kim 22 december 2021 at 10:05 am

  Mario Party Superstars zou hier ENORM in de smaak vallen! En wat een ontzettend leuke actie 🙂

 • Reply Michelle 22 december 2021 at 10:06 am

  Mario party zou geweldig zijn!

 • Reply Kim 22 december 2021 at 10:06 am

  Mario party superstars?

 • Reply Lianne 22 december 2021 at 10:06 am

  Oe moeilijk: kies ik voor mijn middelste dochter dan wordt het Big Brain Academy. Maar de andere twee willen liever Mario… de Switch krijgen ze voor kerst, een extra spel erbij is zeer welkom…. Ik loot graag mee voor de BigBrain Academy zodat de middelste ook wat heeft wat haar aanspreekt!

 • Reply Diny Gijsberts 22 december 2021 at 10:07 am

  Big Brain Acedemy lijkt me zó leuk voor mijn zoon met een autismespectrumstoornis !

 • Reply Laura 22 december 2021 at 10:07 am

  Sinds kort een Switch hier in huis, was een uitkomst tijdens quarantaine! Mario Party Superstars staat op het wensenlijstje van mijn kids, dus lijkt me heel gaaf om deze te winnen voor ons gezin in de kerstvakantie ?

 • Reply Lonneke Vleugels 22 december 2021 at 10:07 am

  Wauw! Ik zou graag Big Brain Academy: knappe koppen willen winnen. Lijkt me heel leuk om met de kids hier te spelen. Toch nog een beetje nadenken tijdens de vakantie ??
  Groetjes Lonneke

 • Reply Marijke Welten 22 december 2021 at 10:07 am

  Mario party staat hier hoog op t wensenlijstje!!
  Gezellig samen spelletjes spelen op de switch!! Zo komen we de gezellige winterperiode en lockdown wel door!!

 • Reply Wendy 22 december 2021 at 10:07 am

  We zouden wel een leuk spel kunnen gebruiken in deze tijd en door omstandigheden. Daarom loot ik graag mee voor Mario Party Superstars!
  Zo komen we de tijd vast goed door 😉

  Groetjes Wendy

 • Reply Annemieke 22 december 2021 at 10:08 am

  Mario Party Superstars! ?

 • Reply Hilde 22 december 2021 at 10:08 am

  Wat een leuke actie!
  Met Mario party zouden twee kindjes (en papa) héél blij zijn! ?
  Hele fijne feestdagen!?

 • Reply Sandra Vanherck 22 december 2021 at 10:08 am

  Big Brain Academy ??

 • Reply Kelly 22 december 2021 at 10:08 am

  Oeeee graag het Mario Party Spel!!!

 • Reply Wilma 22 december 2021 at 10:09 am

  Mario Party superstars zou hier goed uitkomen met 3 kinderen thuis. Ook fijn voor de dagen dat ik aan t werken.

 • Reply Luciënne 22 december 2021 at 10:09 am

  Wat een gave winactie. Mijn zoontje hoopt met Kerst een Nintendo Switch te krijgen en hij is helemaal weg van Super Mario, dus het spel Mario Party Superstars zou het perfecte spel zijn om mee te beginnen. Super leuk!

 • Reply Joanne 22 december 2021 at 10:09 am

  De Mario Party Superstar zou hier absoluut favoriet zijn! Hele leuke actie, hopelijk mag ik m’n meiden hier blij mee maken deze kerstlockdown ?

 • Reply Jessica 22 december 2021 at 10:10 am

  Mario Superstars lijkt me heel leuk! Druk aan het sparen voor een switch dus een spel is meer dan welkom!

 • Reply Marielle 22 december 2021 at 10:10 am

  Ohhhhh leuk! Aldus mijn kinderen (4 en 6 jaar) over Mario Party Superstars! Een prima vibe om op deze manier met z’n alleen binnen te zitten 🙂

 • Reply Ilse Brinkhuis 22 december 2021 at 10:10 am

  Mario heel graag voor de kleinkids. ?

 • Reply Linda de bode 22 december 2021 at 10:10 am

  De demo van de big brain academy is niet bevallen. Van Mario kunnen 3 dochters en wijzelf geen genoeg krijgen

 • Reply Marja 22 december 2021 at 10:10 am

  Heel graag Mario party voor mijn dochter Noa. Ze speelt dit spelletje heel graag bij haar vriendje. Hoe leuk als we het thuis ook kunnen spelen met elkaar.

 • Reply Jorrit 22 december 2021 at 10:10 am

  Mario party superstar zouden mijn dochters geweldig vinden (en deze papa ook!)!

 • Reply Samantha 22 december 2021 at 10:11 am

  Afgelopen jaar toen we met het gezin 3 weken in isolatie zaten vonden we onszelf zo zielig dat we overstag zijn gegaan en een Nintendo Switch hebben besteld. Mario kart en Just dance zijn hier erg in trek, maar Mario Party is toch we favoriet van de meiden. Ze willen nu zelf graag sparen voor een nieuw spel, wat ik toejuich dat ze zelf voor iets groters gaan sparen ipv die plastic troep, maar voordat ze zo ver zijn ben je een jaar verder ?
  Hoe leuk zou het zijn om ze te verrassen met Mario Party Super ⭐️ ⭐️

 • Reply Sandrijn 22 december 2021 at 10:11 am

  Yes fantastisch leuk!! Hier thuis wordt ook superfanatiek gespeeld op de switch door mijn 3 kinderen(en mezelf?) Mario Party Superstars zou hier enorm in de smaak vallen en zeker nu in de extra lange vakantie! ???

 • Reply Renske 22 december 2021 at 10:12 am

  Onze meiden zijn helemaal gek van Mario, dus de nieuwe Mario Party Superstars zou top zijn!!

 • Reply Greetje 22 december 2021 at 10:13 am

  Hier ook 3 game junkies. Zoontje van 7, dochter van 5 en ik!. Mijn zoon speelt vooral veel minecraft maar momenteel vinden wij de Mario games erg leuk. Odessey en Mario 3d world. Wij zouden heel graag Mario Party Superstars willen winnen. Deel 1 hebben we ook al. Ben erg benieuwd naar Superstars. Kunnen we gezellig samen gamen! Gr. Greetje Elzinga

 • Reply Manon van Houten 22 december 2021 at 10:13 am

  Wij zijn erachter gekomen dat de Switch hier ook een gigantisch succes is. De Big Brain academy is erg welkom voor onze grote meid die graag wat uitdaging wilt en vandaag jarig is (zou dus een leuk cadeautje zijn).

 • Reply Yvonne 22 december 2021 at 10:13 am

  Super leuk! Mario Party Superstars lijkt me erg leuk!

 • Reply Edith 22 december 2021 at 10:13 am

  dit is een gave actie ik ga voor de Mario Party Superstars. fijne feestdagen

 • Reply Lida 22 december 2021 at 10:14 am

  Wat veel reacties. Ik wil toch wel graag meedoen voor de knappe koppen . Het zijn leuke spellen die je samen kan doen . Heerlijk toch. Wij gaan ervoor.

 • Reply Karlijn 22 december 2021 at 10:14 am

  Big Brain Academy zou leuk zijn. Ze spelen hier graag op de Switch en voornamelijk sportspelletjes zijn favoriet. Maar een keer iets anders is ook gezellig!

 • Reply Ilonka 22 december 2021 at 10:14 am

  Wat een leuke actie!! Onze kinderen zouden helemaal blij worden van Mario Party superstar.

 • Reply Heidi 22 december 2021 at 10:14 am

  Hallo,
  wij krijgen binnen kort de Nintendo switch thuis.
  Idd om de lockdown beter door te komen. En om samen met elkaar te kunnen spellen.
  Wij doen altijd met ons gezin veel spellen onze kast staat vol!
  We zochten een thuis spel comp leuk voor kids en niet met dood schieten enz.
  De switch is echt leuk voor kids.
  En mario is favoriet van mijn zoontje van 8.
  Ze willen hem heel graag de spel comp.maar dan is alvast 1 spel erbij natuurlijk heel leuk.
  Mario superstar lijkt ons geweldig om te winnen.

 • Reply Kelly van Gemert 22 december 2021 at 10:14 am

  Ohhh hier zouden 2 kindjes heel blij worden van de Mario Party Superstars. Fingers crossed??

 • Reply Lotte 22 december 2021 at 10:15 am

  Mario Zou super leuk zijn. We hebben net een switch besteld dus zou te gek zijn.

 • Reply Janneke 22 december 2021 at 10:15 am

  Mario!!
  Ik zou mijn zoontje zooo blij maken!

 • Reply Marieke 22 december 2021 at 10:15 am

  Wauw wat een gave winactie, ik wil graag voor onze kinderen Mario party superstars winnen.

 • Reply Noor 22 december 2021 at 10:15 am

  Oooeeh, Mario party superstars zou heel erg leuk zijn!

 • Reply Jessica Mulder 22 december 2021 at 10:15 am

  Wow ik zou graag voor Mario. Super leuk gezelschapsspel.

 • Reply Noor 22 december 2021 at 10:16 am

  Oooeeh, Mario party superstars zou heel erg leuk zijn! Daar zouden zowel wij als onze zoontjes erg blij mee zijn

 • Reply Desiree 22 december 2021 at 10:17 am

  Superstar lijkt ons geweldig.

 • Reply Merel 22 december 2021 at 10:17 am

  Big Brain academy! Lijkt me super leuk voor mijn zoontjes! Dat zou heel goed van pas komen tijdens deze Lockdown.??

 • Reply Eline smit 22 december 2021 at 10:17 am

  Ik heb je site leren kennen deze Sinterklaas tijd. Ik heb mijn zoontje blij gemaakt met de mindcraft surprise. Super leuk gelukt ! Dank. Dus nu maar meteen meedoen met de spellen actie. Ook 9 en 6 jaar hier. Ik denk dat Mario Party een goede manier is om te leren dat het inderdaad niet alleen om winnen gaat. Want dat gaat nog al eens mis hier met 2 broertjes 😉

 • Reply Katrien Redant 22 december 2021 at 10:17 am

  we hebben sinds vorig jaar een Nintendo Switch waar onze meisjes zich echt mee amuseren. We zouden het echt geweldig vinden om onze grijze massa’s te laten draaien en samen Knappe Koppen te kunnen spelen met ons gezin en met de neefjes en nichtjes!

 • Reply Sonja 22 december 2021 at 10:18 am

  Mario Party Superstars lijkt deze mama heel erg leuk maar telkens kiezen de mannen , die zijn in de meerderheid hier thuis, toch iets anders :(, msschn dat het op deze manier een keertje lukt en kunnen ze ervaren hoe leuk het is samen!!!

 • Reply Marjolein 22 december 2021 at 10:18 am

  Ik doe graag mee voor Mario Superstars. Zoonlief is gek op de Switch en op Mario, dus dit zou geweldig zijn als aanvulling ?.

 • Reply Jonneke 22 december 2021 at 10:19 am

  Big Brain Academy: Knappe Koppen zou super leuk zijn!!! Ik hou van spellen waarbij je ook je hersen moet laten werken!! ?

 • Reply Wieke 22 december 2021 at 10:20 am

  Wat een leuke actie! Ik zou heel graag Mario Party Superstars willen winnen, dat spel heb ik ook vaak gespeeld op een andere spelcomputer. Zo leuk!!!

 • Reply Nathalie 22 december 2021 at 10:20 am

  Mario Party graag! Zo leuk om Mario-spelletjes met onze zoon te spelen.

 • Reply Marianne 22 december 2021 at 10:20 am

  Wat een toffe actie! Wij duimen voor de big brain academy! Lekker met z’n allen een spelletje spelen! I’m lovin’ it!

 • Reply Esther de Boer 22 december 2021 at 10:21 am

  Wauw wat een superleuke winactie! Na veel tegeslagen ook voor onze kids hebben we als grote verassing een Nintendo Switch onder de Kerstboom. Wat zou Mario Party Superstars een supermooie aanvulling zijn. Nu met de lockdown hoeven we zeker niet meer bang te zijn dat onze kids zich hiermee straks vervelen 🙂
  Ik ga heel hard duimen voor deze te gek gave winactie 🙂

 • Reply Vivian 22 december 2021 at 10:22 am

  Ooooh super leuk! ? Ik doe graag mee voor Mario Party Superstars! ? Heerlijk knus onder een dekentje samen spelletjes doen! Liefdevolle feestdagen gewenst voor jullie! ???✨

 • Reply Marieke 22 december 2021 at 10:22 am

  Ik zou dit heel graag willen! Wij hebben nog geen games in huis, zelf ook niet meegekregen van vroeger, maar inmiddels vind ik dit een gemis voor de kinderen (bijna 5&8). Daarom die ik graag mee met deze loterij !

 • Reply Ronald Dikken 22 december 2021 at 10:23 am

  Hoe leuk is dat! Super Mario Party Superstars onder de Kerstboom 🙂 Ik ga heel hard duimen voor mijn kinderen.

 • Reply Rycardo vos 22 december 2021 at 10:24 am

  Ik wil graag voor mijn zoon, en stiekem ook voor mijzelf. Kunnen er heerlijk samen spelen het spel Mario Party Superstars winnen! Heerlijk uren plezier! ??

 • Reply Bianca Meems 22 december 2021 at 10:25 am

  Wat een leuke winactie!! Mario Party zouden mijn 2 jongens helemaal geweldig vinden om te winnen! ?

 • Reply Sandr van Limpt 22 december 2021 at 10:26 am

  Wauw! Wat een toffe actie. Na wat individuele spellen zou het wel echt te gek zijn om Mario Party te winnen. Zo kunnen we ook keer gezellig samen een spelletje spelen.

 • Reply Monique 22 december 2021 at 10:26 am

  Toffe actie en oeh, wat moeilijk kiezen.. Maar.. aangezien Mario echt jeugdsentiment is wil ik heel graag Mario Party Superstars winnen. Kijken wie de beste is van ons gezin..

 • Reply Marloes van der Graaf 22 december 2021 at 10:27 am

  Oehhhh wij willen Mario Party superstars wel winnen ??????

 • Reply Lenie Hengeveld 22 december 2021 at 10:28 am

  Mario party superstars maakt onze 6-jarige zoon helemaal blij!

 • Reply Renate Zoet 22 december 2021 at 10:28 am

  Wat een toffe actie! Ik zou heel graag meedoen voor Mario party Superstars. Tot drie jaar geleden favoriet op de Nintendo Wii, maar sinds de Nintendo Switch in huis is gekomen wordt dit spel enorm gemist. Onwijs leuk om met ons gezin samen te spelen, ik ga duimen.

 • Reply Mandy 22 december 2021 at 10:30 am

  Wat een te gekke actie! Wij doen graag mee voor de Mario Party! Dol op spelletjes zijn wij en nu met de lockdown en kerstvakantie kunnen wij wel wat plezier gebruiken!

 • Reply Aukje 22 december 2021 at 10:30 am

  Wat een superactie!
  Giet hebben ze net een Nintendo Switch gekregen, maar nog maar 1 spel. Een extra spel zou dus heel fijn zijn. Wij gaan voor Mario party superstar! Hopelijk kan onze jongste dan ook mee doen ?

 • Reply Esther Voncken 22 december 2021 at 10:32 am

  Wij doen graag mee voor het spel Big brain academy! Lijkt mijn zoon een super tot spel!

 • Reply Eline 22 december 2021 at 10:33 am

  Hele leuke actie! Wij zouden het heel leuk vinden om Mario Party Superstars te winnen! Jeugdsentiment!

 • Reply Esmeralda 22 december 2021 at 10:34 am

  Deze keer ook een beetje voor mezelf! Ik ga voor big brain academy. Samen spelen.

 • Reply Ellen Olde Nordkamp 22 december 2021 at 10:34 am

  Ik zou dit graag winnen voor een cliënt van mij, met een licht verstandelijke beperking. Zij heeft een Nintendo switch en speelt daar graag spelletjes mee. Ik denk dat zij graag de Mario Party Superstars zou winnen. Ze vindt Mario karts ook erg leuk.

 • Reply Nathalie vd Heide 22 december 2021 at 10:35 am

  Ik doe ook graag mee voor ons gezin! Wij zijn Mario fan en gaan dus voor het Mario spel! Leuke actie! ??

 • Reply Ingrid 22 december 2021 at 10:35 am

  O mijn zoon is Super Mario fan, dus Mario Party superstars

 • Reply Marijn 22 december 2021 at 10:39 am

  Oeh! Ik moet toegeven dat ik niet zo vaak mee doe met gamen, maar Mario Party Superstars lijkt me wel een leuke om daar eens mee te starten!

 • Reply Debby 22 december 2021 at 10:39 am

  De Mario game lijkt ons super leuk. Goed idee om de kerstvakantie door te komen!

 • Reply Mila 22 december 2021 at 10:39 am

  Ik zou heel graag Mario willen winnen omdat mijn vriend heel lang in quarantaine heeft moeten zitten en zich daarbij best wel verveelde!

 • Reply Michelle 22 december 2021 at 10:40 am

  Super leuke actie. Hier zijn ze ook dol op de Switch. We hebben al (een oudere versie van) Mario Party, dus Big Brain Academy lijkt ons super leuk!

 • Reply Mandy Kuik 22 december 2021 at 10:41 am

  Wow wat een reacties al! Ons lijkt Mario Party Superstars het leukste ♡

  Fijne feestdagen! ☆

 • Reply Cherise van Veldhoven 22 december 2021 at 10:42 am

  Jaaa leuk! Wij zouden graag de uitdaging aan gaan met elkaar big brain acadamy!! ??

 • Reply Melanie 22 december 2021 at 10:42 am

  Helaas vieren wij geen kerst dit jaar omdat wij wachtende zijn op een operatie voor mijn vader en geen risico willen lopen om corona te krijgen. Daarom zou het wel erg leuk zijn als we Mario Party Superstars zouden winnen. Dan komen we toch nog gezellig de feestdagen door. Maken we er samen met dit spel een feestelijke kerstdag van.

 • Reply Janneke 22 december 2021 at 10:43 am

  Super Mario zou fantastisch zijn

 • Reply Anika 22 december 2021 at 10:43 am

  Mijn zoon wil graag Mario Party superstars winnen, maar ik doe mee, dus voor ons gezin vind ik Big Brain Academy: Knappe Koppen veel leuker 😉 Fijne feestdagen!!

 • Reply Wendy Hartgers-Schenkels 22 december 2021 at 10:44 am

  Wat een fijne winactie voor deze extra lange vakantie. Wij doen graag mee voor Knappe Koppen Brain Academy. Na jullie blog hebben we het allemaal uitgeprobeerd met de Demo versie en we vonden het een groot succes.

 • Reply Marieke de Vreede 22 december 2021 at 10:45 am

  Wat een leuke actief. Ik denk dat Big Brain Academy hier erg goed zou vallen. Afwachten maar…

 • Reply Marieke 22 december 2021 at 10:46 am

  Super toffe actie! ? Ik zie mijn dochter al van opa winnen deze kerstvakantie, lekker vroeg uit bed met haar nichtje en van mama verliezen.. ? met Mario Party. ?????

 • Reply Kim 22 december 2021 at 10:47 am

  Mario Party Superstars! Onze oudste dochter krijgt samen met papa een Switch voor hun verjaardagen, 2de kerstdag en oudjaarsdag ?, dan komt een nieuw spel zeker van pas!

 • Reply Cobi 22 december 2021 at 10:47 am

  Bigbrain training staat hier op de wensenlijst

 • Reply Marjolijn 22 december 2021 at 10:48 am

  Wauw wat super gaaf!!!! Wij winnen graag Mario party superstar!!!

 • Reply Fiona wegman 22 december 2021 at 10:50 am

  Oeh, dikke vette mariofans hier, dus wij doen mee voor super Mario party superstars. Hopelijk laten mijn kids me dan eindelijk een keertje meespelen!

 • Reply Carmen 22 december 2021 at 10:52 am

  Big Brain Academy. Super leuk om samen met de hele familie te spelen.

 • Reply Linda 22 december 2021 at 10:52 am

  Big brain academy zou super zijn! De kinderen krijgen de Switch voor kerst. Leuk om er zo’n spel bij te hebben die we met zijn allen kunnen doen.

 • Reply Daisy van Pommeren 22 december 2021 at 10:55 am

  Wat leuk om een bordspel in een nieuw jasje te steken waardoor het ook voor kinderen (die vaak meer digitaal georiënteerd zijn) uitdagend en uitnodigend is! Ons gezin van 5 dingt dus graag mee voor Mario Party Superstars ?.
  Hartelijke groet,
  Familie Van Pommeren

 • Reply Phylicia 22 december 2021 at 10:55 am

  Mario Party Superstars lijkt me leuk voor mij en mijn dochter Sophie (5 jr). Om deze tijd toch nog een beetje leuk door te komen:)

 • Reply Sandra Kruijer 22 december 2021 at 11:01 am

  Wat een leuke winactie! Hier zijn we altijd op zoek naar nieuwe spellen voor jong en oud, zodat we gezellig met z’n allen kunnen spelen. Wij gaan graag voor Mario Party Superstars.

 • Reply jacolien 22 december 2021 at 11:03 am

  mario party superstars:)

 • Reply Michelle 22 december 2021 at 11:04 am

  Wat gaaf! Een vriendin vertelde me deze week over Big Brain Academy, ik kende het nog niet. Lijkt me hartstikke leuk dus ik doe graag mee! 🙂

 • Reply Yvonne Schollaardt 22 december 2021 at 11:05 am

  Wat een leuke actie weer van jullie!! ?Meiden van ons krijgen komende kerst de Nintendo Switch cadeau, zou super voor ze zijn om Mario Party te winnen om de Party voor hun nog groter te maken!??✨

 • Reply Marjanne Bruins 22 december 2021 at 11:05 am

  Te leuk! De mariospellen zouden hier een dikke hit zijn en een perfect verjaardagscadeau voor ons kerstkind die 2e kerstdag 8 wordt!

 • Reply Immy Postma-Slot 22 december 2021 at 11:05 am

  Super leuk!! Heel graag Mario Party Superstars! Dit gaan mijn kinderen leuk vinden!! ?

 • Reply Daniëlle 22 december 2021 at 11:06 am

  Wat gaaf! Voor onze 3 jongens zou ik kiezen voor Mario Party Superstars! ?

 • Reply G.T. 22 december 2021 at 11:06 am

  Wat een leuke site heb je toch 🙂
  Ik kom hier regelmatig, heb laatst je kerstspelletjes nog gebruikt in mijn klas.
  Ik maak graag kans op Mario Party!

 • Reply Mariska 22 december 2021 at 11:07 am

  Wij gaan voor de super Mario party lijkt ons super leuk spel. En hebben we wat te doen om deze kerstvakantie door te komen.

 • Reply Sanne Willemsen 22 december 2021 at 11:09 am

  Wat een leuke actie! Big Brain Academy: Knappe Koppen lijkt ons een leuk spel!

 • Reply Esther Geerts 22 december 2021 at 11:11 am

  Wat gaaf voor de kids!! Ik doe heel graag mee!
  Zeker nu met de zoveelste lockdown en omdat we beide thuis zitten ivm contactberoep. Duimen maar..
  Allebei leuk, maar big brain is denk ik de favoriete.

 • Reply Sab 22 december 2021 at 11:12 am

  Wow gave actie zeg. Doe mee voor mario party. Mijn twee jongens van 4 en 7 kunnen niet zo heel goed tegen hun verlies ? dus dat gaan we maar even flink oefenen met dit leuke spel?

 • Reply Christel Schuiveling 22 december 2021 at 11:15 am

  Wat een super leuke winactie mijn zoon van 7 en ik hahah 39 zijn gek op spelletjes en zeker op de Nintendo Switch. Super Mario party lijkt ons een leuk spel omdat je dat met meerdere personen kan spelen. Wij zitten en klaar voor.

 • Reply Kirsten 22 december 2021 at 11:15 am

  Mario Party Superstars zou echt gaaf zijn om te winnen voor mijn zoon. Vind deze mama stiekem ook wel leuk.

 • Reply J. 22 december 2021 at 11:16 am

  Ooooh zalige give away ♡
  Mario Party graag.

 • Reply Vivian 22 december 2021 at 11:16 am

  Dit zou toch te gek zijn! Morgen is onze topper jarig, 11 jaar alweer en voor het 2e jaar op rij helaas geen verjaardagsfeest voor hem. Wie had dat gedacht! Zo ontzettend balen. Ik weet 100% zeker dat ik hem dolgelukkig maak met Mario Party Superstars…wat een super gave verrassing zou dat zijn! Zo komt hij de lockdown wel door haha (en mama stiekem ook 😉 want wie is er niet groot geworden met Mario)

 • Reply Jessie Spoor-vd Weijer 22 december 2021 at 11:17 am

  Mario Party! ??

 • Reply Misye Zemichael 22 december 2021 at 11:18 am

  Wow… hoe leuk dat dit word weggeven! Ik doe dan ook heel graag mee zoals vele anderen en maak heel graag kans op het Mario Party Superstars spel. Zo zal de lockdown en de feestdagen nog een stuk gezelliger worden en daar ga ik graag voor! #duimenmaar (Y)

 • Reply Anna 22 december 2021 at 11:20 am

  Mario Party Superstars speel deze graag met mijn dochter.

 • Reply Evelien 22 december 2021 at 11:21 am

  Whoohoo, wie wil dit nou niet winnen?! Doe mij de knappe koppen maar, het bordspel was hier ook zo’n hit!

 • Reply Sandra 22 december 2021 at 11:21 am

  Superleuke winactie! Mijn dochter zou Mario Party te gek vinden, dus waag ik graag een gokje voor haar!

 • Reply Mary 22 december 2021 at 11:24 am

  De Mario party game lijkt me echt superleuk om met z’n viertjes te spelen!?☃️????❤

 • Reply Laura 22 december 2021 at 11:25 am

  Mario party lijkt me super om samen te spelen!

 • Reply Linda 22 december 2021 at 11:26 am

  Wat een gave winactie! Wij zitten nu net in quarantaine omdat mijn zoontje van 6 positief is getest op corona. Met een beetje pech volgen wij hem op en zitten we een paar weken binnen. Zijn broertje moet sowieso 10 dagen ma zijn besmettelijkheids periode binnen blijven. Ze zijn beide mega mario fan en gek op spelletjes. Ik zou voor ons dus heel graag Mario Party Superstars willen winnen. Ik had deze via marktplaats voor ze voor de kerst gekocht, maar helaas trof ik voor de eerste keer een oplichter. Dus ja, ik heb genoeg motivatie om vol voor deze gave winactie te gaan!

 • Reply Shiva Chin 22 december 2021 at 11:28 am

  Allereerst hele fijne feestdagen voor jullie allemaal!
  Mijn zoon is dol op Mario, ik doe graag mee voor het spel: Mario Party Superstars.

 • Reply Suze 22 december 2021 at 11:30 am

  Mario zou super leuk zijn!
  En weet zeker dat mijn dochter daar heel blij mee zal zijn!⭐??

 • Reply Steffie 22 december 2021 at 11:31 am

  Mario Party Superstars!

 • Reply Sam 22 december 2021 at 11:35 am

  Leuke winactie! En nog leuker: zoon Sam van 7 jaar kiest voor de brain academy! Duimen!

 • Reply Angelina 22 december 2021 at 11:36 am

  Ja graag! Net een week de switch in huis na lang sparen met het spel Mario Kart. Leuk om ze te verblijden met een extra spel Mario Party superstar!!

 • Reply kempenaers 22 december 2021 at 11:43 am

  doe zeer graag mee voor een nieuw spel voor mijn kleinzoontjes, graag mario party superstar

 • Reply brants 22 december 2021 at 11:46 am

  doe graag mee voor mijn kleinzonen voor het spel big brain academy

 • Reply Sigrid Jonkman 22 december 2021 at 11:46 am

  Wat een leuke actie. Met Mario party superstar maak ik mijn dochter heel erg blij! Veel speel plezier gegarandeerd in de kerstvakantie.

 • Reply Jessica Mens 22 december 2021 at 11:46 am

  Wat een gave winactie! Wat een leuke gezinstraditie om te gaan starten als de kids ouder zijn. Maar voor nu al leuk om met mijn man te spelen. We zitten midden in we rot tijd omdat mijn schoonmoeder net is overleden, dus we kunnen wel even wat vrolijkheid gebruiken. Ik zou dan graag Mario Party Superstar willen winnen. Ik ben dol op spelletjes zowel bord als op de switch!

 • Reply Annefleur 22 december 2021 at 11:49 am

  Wat een super acties van jullie, dat komt echt goed uit in deze lange kerstvakantie. Big Brain Academy: Knappe Koppen lijkt me ideaal voor onze meisjes.

 • Reply Eline 22 december 2021 at 11:49 am

  Mijn kinderen hebben ze geen van beide , dus geen voorkeur, alleen hard duimen

 • Reply Marieke 22 december 2021 at 11:50 am

  Ja, Mario party zou heel welkom zijn. Voor mijn lieve kanjer van een neefje. Hij heeft het zwaar op school.. Ontspanning gun ik hem zo.

 • Reply Sylvia 22 december 2021 at 11:52 am

  Wat een super aktie! 2 spellen die op ons verlanglijstje staan! We gaan voor big brain academy. DUIMEN! ??

 • Reply Patricia 22 december 2021 at 11:53 am

  Wij zouden Big Brain Academy heel erg leuk vinden! Hebben allemaal een switch hier (3 kinderen en euh Oja mama ook ?)

 • Reply Delphine 22 december 2021 at 11:53 am

  Wat een leuke actie zo rond de feestdagen. Met ons jongensgezin gaan we duimen voor mario party superstar. ???

 • Reply Angela Bor 22 december 2021 at 12:03 pm

  Leuk! Jax zou kiezen voor het Mario Spel, wat zullen we een lol hebben met JAX en zijn vriendjes. We hebben al diverse Mario spellen en deze staat hoog op z’n wishlist.

 • Reply Suzanne van Loenen-Borsboom 22 december 2021 at 12:06 pm

  Mario Party! Kunnen we misschien toch nog een beetje een feestje vieren. Sint gaf de switch voor 5december, nu wordt mijn oudste over 1,5 week 7 jaar en is gek op Mario, dit zou het wel net even extra speciaal maken deze ‘verlengde’ vakantie waarin we al zo weinig kunnen en ook amper visite mogen ontvangen voor zijn verjaardag…

 • Reply Denise 22 december 2021 at 12:08 pm

  De kinderen hebben van Sint een switch gekregen, dus het spel “Big Brain Academy: Knappe Koppen” is ontzettend welkom!!

 • Reply Karin 22 december 2021 at 12:14 pm

  Mario Party Superstars

 • Reply Jacqueline van de Manakker 22 december 2021 at 12:17 pm

  Mario Party Superstars zouden ze hier heel erg blij mee zijn.

 • Reply Petra 22 december 2021 at 12:19 pm

  Leuke winactie. Ik ga voor de Big Brain Academy

 • Reply Judith 22 december 2021 at 12:24 pm

  Ik zou echt super graag Mario Party Superstars willen winnen voor mijn zoontje van 10. Hij heeft eindelijk na lang sparen met zijn eigen geld de nintendo switch kunnen kopen en met sinterklaas zijn eerste spel gekregen. Hij is helemaal gek van Mario, dus hij zal hiermee de lockdown wel doorkomen…

 • Reply Judith 22 december 2021 at 12:24 pm

  Wat een leuke winactie!! Tijd om thuis een feestje ervan te maken met Mario Party Superstars!

 • Reply Marinka 22 december 2021 at 12:28 pm

  Leuk! Mario Party Superstars……kunnen we mooi als gezin een spelletjes spelen tijdens Oud & Nieuw!

 • Reply sabeth 22 december 2021 at 12:31 pm

  Ohhh wat leuk! Ik ga voor Mario. Mijn zoon heeft bijna zijn geld bij elkaar gespaard voor de switch dus hoe leuk als hij dan een spel van mij krijgt!

 • Reply Linda Rijnders 22 december 2021 at 12:34 pm

  Mijn zoontje heeft onlangs van zn zakgeld een nintento switch lite gekocht en zou met elk nieuw spel heel erg blij zijn!

 • Reply Anouk 22 december 2021 at 12:39 pm

  De Mario Party lijkt me super leuk en gezellig om met ons allen te spelen!

 • Reply Marion 22 december 2021 at 12:41 pm

  Oeh, ja tof! Game on met het hele gezin! ?

 • Reply Daphne van den Tillart 22 december 2021 at 12:43 pm

  Wij doen graag mee voor een van deze leuke spellen. Welke? Dat maakt ons helemaal niets uit want ze lijken ons beide superleuk!

 • Reply Susan 22 december 2021 at 12:49 pm

  Wat een leuke actie!
  Wij gaan voor Mario Party!
  Elin zou dit erg leuk vinden om met haar nichtje Fe te spelen in de vakantie..

 • Reply Sabine 22 december 2021 at 12:53 pm

  Mario Party voor onze 2 meiden ? kunnen we gezellig met zijn allen doen ?

 • Reply Marije 22 december 2021 at 1:05 pm

  Wij gaan voor Mario Party, maken we er thuis een gezellig feestje van!

 • Reply petra Stalenhoef 22 december 2021 at 1:13 pm

  Oei wat een leuke actie! Wij hebben na 1,5 jaar lang zeuren en zelf sparen van onze zoons besloten de Ninento Switch onder de kerstboom te leggen, helaas met nog maar 1 spelletje, dus een tweede is van harte welkom om de kerstvakantie mee door te komen!

 • Reply Susan 22 december 2021 at 1:16 pm

  Wij winnen graag de mario party. Eens kijken of wij als ouders eens kunnen winnen van onze bloedfanatieke zoon?

 • Reply Dennis van de Sande 22 december 2021 at 1:17 pm

  Ik doe graag mee voor Mario Party Superstars, mijn dochtertje is ook al gek op de wii versie van dit spel!

 • Reply Geraldine 22 december 2021 at 1:26 pm

  Wat zou dat te gek zijn! Wij wagen een gokje voor Mario Party Superstars!! Oma is ook fan van de switch dus die kan ook mooi mee doen haha!

 • Reply Stefanie V 22 december 2021 at 1:35 pm

  Ik maak heel graag kans mijn zoontje Bart (een enorme Mario fan) te kunnen verrassen met Mario Party Superstars! ?❤️?????

 • Reply Karen 22 december 2021 at 1:40 pm

  Wij spelen mee voor Mario Party Superstars! 😀 Maar het Brain-spel lijkt ons ook erg leuk 🙂

 • Reply Danielle 22 december 2021 at 1:40 pm

  Superleuke winactie!!

  Ik zou heel graag Big Brain Academy winnen voor mijn zoontjes Dex en Odin! Dus wij doen daar voor mee!

 • Reply Linda 22 december 2021 at 1:43 pm

  Oeh die Mario party zouden wij wel willen winnen. Samen in de kerstvakantie spelen met mijn kinderen van 10 en 6. Zij winnen al vaak met Mario kart, dus hoop ik met deze minigames te winnen!

 • Reply Evelien de Boer 22 december 2021 at 1:44 pm

  Ik doe super graag mee voor Mario Party Superstars ?
  Deze zouden mijn kids (en ikzelf) echt geweldig vinden!! ❤️?

 • Reply Nicoline Bruinsma 22 december 2021 at 1:51 pm

  Wat een super leuke actie! Ik doe graag mee voor Mario Party Superstars. Vroeger toen ik jonger was speelde ik Mario Party heel veel met mijn zusje op de Nintendo 64. Heb ondertussen de Switch maar nog geen Mario Party en zou ik graag met mijn jongens van 8 en 10 jaar willen spelen en samen met ze oude herinneringen ophalen <3

 • Reply Hans en Sonja Schaap 22 december 2021 at 1:52 pm

  Wauw. We doen dolgraag mee voor onze zoon Martin. Martin wil heel graag Big Brain Academy: Knappe Koppen. Dus daar gaan we voor…

 • Reply Sandy van Hengel 22 december 2021 at 1:53 pm

  Mario Party Superstars we sparen al een tijdje voor een mario spel voor de nintendo. Maar een euro in de maand schiet niet zo op. Wat zouden we hier blij mee zijn. Zou een super mooi cadeau zijn! Bedankt voor deze toffe actie!

 • Reply Meryl 22 december 2021 at 2:00 pm

  Toevallig ligt er bij ons een Switch onder de ?. Een eerste spelletje hiervoor winnen zou dus supertof zijn! Wij gaan voor Mario Party Superstars! Fijne feestdagen allemaal!

 • Reply Annemiek van Dijk 22 december 2021 at 2:04 pm

  Wat een super leuke winactie! Ik doe heel erg graag mee voor het spel Mario Party Superstars! Kunnen mijn man en ik de strijd aangaan met onze twee dochters. Kijken of we nog van ze kunnen winnen….ik vrees echter dat dat lastig gaat worden 😉

 • Reply Mandy Timmer-Kraaijeveld 22 december 2021 at 2:04 pm

  Big Brain Academy: knappe koppen. Dat zou echt superleuk zijn. Overdag samen met onze zoon en ‘s avonds kunnen pa en ma los tegen elkaar. Heerlijke afleiding na een dag hard werken en geen mogelijkheid om te sporten, dan doen we maar aan denksport ?

 • Reply Susanna 22 december 2021 at 2:12 pm

  Mijn neefje zou Mario party superstar helemaal te gek vinden !

 • Reply Rowan 22 december 2021 at 2:14 pm

  Mario party?
  Lijkt ons heel leuk?

 • Reply Rianne 22 december 2021 at 2:14 pm

  Mario Super Stars! Lijkt ons superleuk!

 • Reply Anke 22 december 2021 at 2:15 pm

  Mijn 2 jongens zijn enorme Mario fans, dus we doen graag mee voor Mario Party Superstars! Ze zullen helemaal uit hun dak gaan als ze dit spel zouden winnen!

 • Reply Gemma 22 december 2021 at 2:16 pm

  Graag het spel Mario party superstar voor mijn kleinzoon Meks! Denk dat hij het helemaal te gek vindt! En vooral in deze tijd is iets nieuws extra leuk! We duimen!

 • Reply Jennifer 22 december 2021 at 2:25 pm

  Mij lijken ze allebei leuk ik zou ons dan ook gelukkig prijzen met welke van de 2 dan ook?
  We hebben de nitendo aangeschaft om de tijd door te komen tijdens alle ziekenhuis opnames. Nu weer hier 2 weken tijdens de feestdagen en ik heb mijn spel al uitgespeeld dus we zijn wel toe aan iets nieuws en gezelligs

 • Reply Alena 22 december 2021 at 2:27 pm

  Big brain Academy! Zou het heel leuk zijn om te winnen ?

 • Reply Monique 22 december 2021 at 2:38 pm

  Mario! Zo, nu eerst de stad in om de speurtocht te doen en een Nintendo Switch zien te winnen ?

 • Reply Lisa Martens 22 december 2021 at 2:45 pm

  Graag Mario Party Superstars

 • Reply Linda 22 december 2021 at 2:51 pm

  ?voor Mario Party Superstars!!

 • Reply Sanne 22 december 2021 at 2:53 pm

  Leuke winstactie! Wij doen ook graag spelletjes met het hele gezin, zeker nu we weer veel thuis zitten! Mario party superstars zou heel leuk zijn om samen te ontdekken

 • Reply Linda Wijbenga 22 december 2021 at 2:55 pm

  Big brain academy, Lijkt me zo leuk om dat met z’n viertjes te doen!

 • Reply Monique 22 december 2021 at 3:00 pm

  Big Brain Academy zou super gaaf zijn om te winnen!!??

 • Reply Judith 22 december 2021 at 3:02 pm

  Wij willen graag de Mario Party Superstars winnen?

 • Reply Adrienne 22 december 2021 at 3:07 pm

  Mario Party superstars zouden de 2 jongens hier heel gaaf vinden! Ze zijn erg fan van Mario. De jongste kan niet zo goed tegen zijn verlies, dus ik denk dat papa en mama maar mee moeten doen om alles in goede banen te leiden, wat een straf 😉

 • Reply Inge 22 december 2021 at 3:15 pm

  Wat een toffe winactie! Hier zijn ze gek van Mario en van spelletjes! Dus dat is de ultieme combi…. fijne feestdagen!!!

 • Reply Jennifer 22 december 2021 at 3:15 pm

  Mario Party Superstars!

 • Reply Claartje 22 december 2021 at 3:23 pm

  Beide spellen zouden fantastisch zijn, dus voor ons geen voorkeur ?

 • Reply Trientsje Hofman 22 december 2021 at 3:35 pm

  Beide spellen zou fantastisch zijn. Maar de voorkeur van de kinderen gaat naar mario party superstars .

 • Reply Ruben 22 december 2021 at 3:47 pm

  Met Mario Party Superstars hopen we een hoop plezier te hebben en af en toe natuurlijk het nodige gemopper uit te lokken. Lekker dynamisch voor de hele familie ?

 • Reply Vera Gilsing-Huijgens 22 december 2021 at 4:00 pm

  Maria Party Superstars ????

 • Reply Wendy 22 december 2021 at 4:04 pm

  Big brain academy; knappe koppen! Mario party superstars ligt hier onder de kerstboom ?!

 • Reply Katrien 22 december 2021 at 4:15 pm

  wij kiezen voor Mario Party Superstars 🙂

 • Reply Irene 22 december 2021 at 4:22 pm

  Jaaa heel graag Marioparty Superstars!

 • Reply Suzanne 22 december 2021 at 4:33 pm

  Big brain academy zou leuk zijn!

 • Reply Charlotte Kievit 22 december 2021 at 4:38 pm

  Mario Party Superstars zou heel leuk zijn om te spelen met mijn nichtjes!

 • Reply Patricia 22 december 2021 at 4:45 pm

  Super leuke actie!! Ik doe mee voor Big Brain Academy ?
  Wij spelen veel soorten (bord) spelletjes thuis met de kids. Verliezen blijft nog wel een dingetje…

 • Reply Noa 22 december 2021 at 4:46 pm

  Big Brain academy! Zodat de hersenen hier, ondanks de lockdown, blijven kraken!!!!

 • Reply Elle 22 december 2021 at 4:48 pm

  Leuk, wij doen graag mee voor Big Brain Academy

 • Reply Evi 22 december 2021 at 5:00 pm

  Super graag de Mario party superstars⭐ gezellig om samen met de kids te doen ?

 • Reply C. van Leeuwen 22 december 2021 at 5:03 pm

  Big brain academy of Mario party maakt niet uit .

 • Reply Kelly Broen 22 december 2021 at 5:05 pm

  Big Brain academy lijkt me super voor jongens. Mario is al een favoriet, maar zo proberen ze ook eens iets anders

 • Reply Amy van Houtum 22 december 2021 at 5:07 pm

  Oeh spannend! Ik doe graag een poging om
  Voor mijn dochters een leuk spel te winnen. Maakt eigenlijk niet uit welke, maar big Brian academy is nieuw en ze hebben van Mario ook een ander spel, dus we gaan voor de big Brain academy! En nu duimen maar!!
  Wil ik meteen even zeggen; dank je wel voor alle leuke ideetjes die hier steeds langskomen. Ik heb al veel ideeën gedeeld met collega’s op mijn werk (kinderdagverblijf en bso) en thuis met mijn eigen dochters geknutseld. Heel erg bedankt en alvast heel fijne feestdagen gewenst!

 • Reply Marguerita 22 december 2021 at 5:10 pm

  Wat een gave actie!!! Heeeeeeeeel graag Mario Party ????. Onze dochter is al een hele poost aan het sparen voor een Nintendo Switch en hij gaat er nu toch eindelijk komen. Hoe waanzinnig supergaaf zou het zijn als wij haar de fantastische Mario party erbij zouden kunnen geven. Wat een feest zou dat zijn???

 • Reply Ilona Ijzer 22 december 2021 at 5:14 pm

  Ik heb zelf een zoontje van 3 en nog 1 op komst. Onze zoon is denk ik nog iets te jong, maar hij kan wel alvast toekijken hoe papa en zijn nogal zwangere moeder Mario Party Superstars spelen. ?

 • Reply Marianne Duijvelshoff 22 december 2021 at 5:15 pm

  Het lijkt me heel leuk om deze versie van Mario Party te winnen! Wij doen al graag Mario Kart met onze 2 kids (10 En 7) en hebben ook een oudere versie van Mario Party met veel plezier gespeeld. Met deze extra features gaan ze helemaal los denk ik en wordt het spel nóg leuker! Wie weet kunnen we het binnenkort uitproberen?

 • Reply Douwe en Noor 22 december 2021 at 5:17 pm

  Wij willen graag meedoen! Wij zetten alles in op Mario Party Superstars 😉
  Liefs Douwe en Noor

 • Reply Saskia 22 december 2021 at 5:17 pm

  Oeh! Ik denk dat Brain academy een leuk spel is voor ons gezin. Competitie werkt hier in huis altijd goed.

 • Reply Willemijn Huizenga-Heijnen 22 december 2021 at 5:27 pm

  Wow, dit is super! We zouden graag meedoen voor super Mario party! De Nintendo switch ligt ingepakt onder de kerstboom, is nog een geheimpje. Maar het eerste spelletje er vast bij zou helemaal te gek zijn! Duim duim! Veel plezier met de loting ???

 • Reply Penelope Broos 22 december 2021 at 5:36 pm

  Superleuke actie weer! Ik zou graag voor onze meiden mee willen doen voor Big Brain Academy. Lijkt mij ook een heel gaaf spel en kunnen we gezellig de komende tijd samen spelen!

 • Reply Ans 22 december 2021 at 5:38 pm

  Mijn kinderen worden heel blij van Super Mario Party (en daarvan worden wij als ouders dan weer heel blij 🙂 )

 • Reply Yvonne W. 22 december 2021 at 5:45 pm

  Jaaaaah! Super leuk voor mijn kinderen! Mario Party Superstars zou helemaal te gek zijn!

 • Reply Cor 22 december 2021 at 5:57 pm

  Ooo, wat een leuke actie. Wij willen voor onze kleintjes een Switch kopen en dan zou het spelletje van Mario goed uitkomen!

 • Reply Tamara 22 december 2021 at 6:15 pm

  Big Brain Academy (een beetje uitdaging kan geen kwaad

 • Reply Marije 22 december 2021 at 6:20 pm

  Wat zouden wij graag Mario party superstaat winnen. De andere ligt hier al stiekem onder de kerstboom. ?

 • Reply Nienke 22 december 2021 at 6:21 pm

  Mario party superstars: dat zou echt tof zijn!

 • Reply Sonja 22 december 2021 at 6:27 pm

  Oh wauw we hebben net een Nintendo Switch aangeschaft. Big Brain Academy lijkt me wel leuk om met het hele gezin te spelen.

 • Reply Patricia 22 december 2021 at 6:29 pm

  Jaaaaa Mario party superstars is een mooie aanwinst om het gezin dynamisch te houden tijdens deze lockdown 🙂

 • Reply Mirjam Hellingman 22 december 2021 at 6:41 pm

  Wij spelen graag spelletjes met de kinderen , bordspelletjes, maar ook op de Switch of de Wii. ♟??

  Ze zijn gek op Just Dance en Mario, dus Mario Party Superstars zouden ze geweldig vinden. ?

 • Reply Bianca 22 december 2021 at 6:44 pm

  Graag Mario Party Superstars☺️voor mijn neefje.

 • Reply Ilse vdV 22 december 2021 at 6:49 pm

  Wat zou het geweldig zijn om met onze zoon Mario Party Superstars te kunnen spelen.

 • Reply Sabine Swarts 22 december 2021 at 6:56 pm

  Oh Mario zou fantastisch zijn !

 • Reply Shameena 22 december 2021 at 6:58 pm

  Ik zou graag Mario Superstars willen winnen voor mijn neefje en nichtje. Ze hebben net een hele zware tijd achter de rug en dit zullen ze superleuk vinden om samen te spelen (vooral tijdens de lockdown).

 • Reply Linda 22 december 2021 at 7:01 pm

  Wauw..mooie win actie! Mario super stars zou echt heel gaaf zijn! BvD!!

 • Reply Eric 22 december 2021 at 7:01 pm

  Ik zou graag eens willen uitvinden hoe groot mijn “brein” is met “Big Brain Academy: Knappe Koppen”!

 • Reply Jenny van hameren-van den Broek 22 december 2021 at 7:19 pm

  Super gaaf spel voor het hele gezin! Onze jongste 4 is meervoudig beperkt en speelmogelijkheden zijn beperkt, maar genieten van de tv als haar zus 7 aan het gamen is met mama vindt ze fantastisch!! Als we mogen kiezen gaan we voor Mario party superstar want die graphix zijn fantastisch om naar te kijken!

 • Reply Priscilla Hensbroek 22 december 2021 at 7:26 pm

  Wat leuk dat jullie de spellen weg gaan geven. Mijn kinderen zouden heel erg blij worden van Mario Party superstar!

 • Reply Ellen Velzeboer 22 december 2021 at 7:28 pm

  Mijn zoon heeft net genoeg gespaard voor de switch. Maar nu nog maar 1 spel?. Mario party zou hij heel blij van worden!!!!!

 • Reply Hannelore 22 december 2021 at 7:28 pm

  Onze kapoen vierde net zijn 6e verjaardag en is verzot op Mario! De Mario superstars zou echt wel de lees op de taart zijn! Uren speelplezier gegarandeerd! ???‍♀️

 • Reply Marije 22 december 2021 at 7:31 pm

  Oehhh wat gaaf! Dat zullen ze hier geweldig vinden, lekker gamen in de nieuwe speelkamer. Wij gaan voor Mario party superstar, eens kijken wie dat gaat winnen!!

 • Reply Rinskje 22 december 2021 at 7:49 pm

  We zijn hier allemaal groot Mario ( of soms Luigi) fan, dus ik doe graag mee voor Mario Party Superstars!

  Fijne feestdagen!

 • Reply Evelyn Vis 22 december 2021 at 7:53 pm

  Mario superstars winnen zou fantastisch zijn! Onze kinderen krijgen overmorgen een switch, maar weten nog van niets. Maar na alle coronaperikelen, lief spelen, nog steeds goed hun best doen etc. vonden we dat we als gezin wel een leuk cadeau verdiend hadden. En dan maakt zo’n leuk Mario familiespel het extra leuk! ?

 • Reply Lobke 22 december 2021 at 8:02 pm

  Wedstrijd nintendo. Super graag Mario voor mijn twee lieve dochters Annabelle 6 jaar en Elenoor 8 jaar. Zelf totaal geen game fan. Maar de papa heel hard en de microben zijn dus doorgegeven. Vindt het eigenlijk wel fijn om hun game namiddagen te zien. Dan gedragen ze zich stoerder. Alvast bedankt om te mogen meedoen, Leuke actie en hopelijk binnenkort blije meisjes ??

 • Reply Marian B 22 december 2021 at 8:04 pm

  Beide spellen zijn leuk. Maar ik en mijn zoon zijn vooral erg benieuwd naar Big Brain Academy: Knappe Koppen. Klinkt uitdagend!

 • Reply Elise Horsten 22 december 2021 at 8:08 pm

  Wauw wat een hoop aanmeldingen al en terecht. Wij hebben sinds een half jaartje ook een switch en er wordt hard tegen elkaar gestreden. Mario Kart wordt regelmatig gespeeld en sinds afgelopen Sinterklaas spelen we ook regelmatig just dance 2021. Mijn 6 jarige dochter is erg goed in spelletjes en wint ook vaak, maar als dit dan een keer niet gebeurd dan is het huis te klein.

 • Reply Renate 22 december 2021 at 8:23 pm

  Onze dochter heeft voor haar verjaardag een switch gekregen. Een nieuw spel van Mario zou ze heel erg leuk vinden!!

 • Reply Claudia 22 december 2021 at 8:31 pm

  Ons zoontje zou heel blij zijn met Mario Party! ?

 • Reply Audrey 22 december 2021 at 8:37 pm

  Zou een gaaf verjaardagskado zijn voor onze boef die morgen 7 wordt, aangezien we zijn verjaardag door moeten schuiven vanwege corona.

 • Reply Trudy 22 december 2021 at 8:43 pm

  Jaaaaa super leuk!! Wij doen graag mee voor super mario alstars!! Lijkt ons heel gezellig om met elkaar te spelen!

 • Reply Linda de Loos-Boekel 22 december 2021 at 8:58 pm

  JA!! Super Mario Superstars!
  Wij hebben de nintendo switch pas sinds begin december en zijn dus hoognodig op zoek naar spelletjes!! Hoe leuk om dan dit spel te winnen zodat we samen in de vakantie dit kunnen spelen! Wij gaan duimen!

 • Reply W. 22 december 2021 at 9:14 pm

  Wow! gezellig! Wij gaan voor het Mario spel!

 • Reply Simone 22 december 2021 at 9:34 pm

  Oh wat super leuk. Ik speel ook echt al spelletjes sinds ik een kind ben. Begon op een Commodore 64, Atari, GameBoy, Super Nintendo en daarna de PlayStation. Sinds kort heb ik een Switch en vind het zo leuk. Zou graag spelletjes doen samen met mijn partner, dus ik ga voor Mario. Pure nostalgie! 🙂 Fijne Feestdagen voor jullie!

 • Reply Loes Cuijpers- Wulms 22 december 2021 at 9:35 pm

  Mario party superstars lijkt ons een heel tot spel 🙂

 • Reply Shirley 22 december 2021 at 9:42 pm

  Ja tof, Mario party zouden wij wel willen om met het hele gezin in de lockdown te spelen!

 • Reply Ada 22 december 2021 at 9:48 pm

  Hier drie super fanatieke mannetjes in huis, die graag met en tegen elkaar op de Switch spelen. Waar we ook heel vaak moeten zeggen: het gaat niet om het winnen….. Dus Mario Party superstars gaat vast heel goed helpen bij het versterken van het team gevoel in deze lockdown ?

 • Reply Sonja 22 december 2021 at 10:22 pm

  Jaaa wat een goed idee! Wij kiezen graag voor het Big Brain Academy: Knappe Koppen spel. Jullie ook fijne dagen!

 • Reply SophiaG 22 december 2021 at 10:55 pm

  Ik waag een kansje voor de Mario Party Superstars game

 • Reply Famke 22 december 2021 at 11:13 pm

  Kinderen thuis en man in het gips lijkt me genoeg reden om er samen iets leuks van te maken met een van deze nieuwe spelletjes. Mario is natuurlijk de grote favoriet ??

 • Reply Lindy 22 december 2021 at 11:30 pm

  Jaaam mario party zou echt tof zijn, dan kunnen we met heel de familie spelen. Wij gaan duimen!

 • Reply Patricia 23 december 2021 at 12:01 am

  Ohh wat een superleuke actie! Ik heb ons dochtertje nog niet verklapt dat ik meedoe. Stel je voor dat we winnen, hoe cool zou dat zijn.
  Mario Party Superstar zou zo leuk zijn. Eens kijken of we papa kunnen verslaan in de kerstvakantie. Fijne kerstdagen!

 • Reply Wilitha Willemsen 23 december 2021 at 12:29 am

  Nog Brain academie. Leuk voor dochters 7 en 9 .. en voor mama en papa

 • Reply Suzanne 23 december 2021 at 12:52 am

  Wij zouden heel graag Mario Party superstars willen winnen. We zitten op dit moment in quarantaine met het gezin ivm Corona, dus dit komt mooi van pas om samen te doen (ook online vanuit verschillende kamers bij isolatie van gezinsleden).

 • Reply Joke 23 december 2021 at 12:52 am

  Wauwww gave actie en dan Mario Party Superstar….zo leuk voor mijn 2ling kleindochters om te geven als verrassing

 • Reply Petra van der Wallen 23 december 2021 at 1:23 am

  Wat een ontzettend leuke winactie. Mijn zoon (8 jaar) en dochter (5 jaar) zouden graag de Switch willen, staat al een tijdje op hun verlanglijstje. Wat een verassing zou dat zijn. Graag Mario Party Superstars. Komt goed uit in de lockdown.

 • Reply Aniek van den Hoven 23 december 2021 at 5:16 am

  Jaa! Mario party superstars zou ik heel graag winnen. Spelletjes worden heel graag gespeeld en hoe leuk is de switch dat je dit met elkaar kan doen! Wij zouden hier heel blij mee zijn!!

 • Reply Daphne 23 december 2021 at 7:58 am

  Wat een leuke actie! Wij spelen ook graag samen games. Heerlijk wanneer het wat minder weer buiten is. Lastige keuze hoor! Maar dan gaan we voor een nieuwe ervaring haha. En dan zouden we graag willen mee spelen voor Mario Party Superstars. Dank je wel voor deze win actie

 • Reply Marjo 23 december 2021 at 8:20 am

  Mario party lijkt mij echt uit om te winnen. Hier is minecraft echt favoriet en de Lego games.
  Maar een spel voor met elkaar lijkt mij echt super leuk

 • Reply Bianca Zidane 23 december 2021 at 9:18 am

  Mario party superstars zou echt super leuk zijn om te winnen ?. Ons zoontje heeft met sinterklaas voor het eerst een nintendo switch gekregen en vind Mario helemaal leuk. Papa en mama stiekem ook ? dus dit spel is voor iedereen leuk. Samen gamen in de vakantie zou geweldig zin?. ?

 • Reply Linda 23 december 2021 at 9:30 am

  Jeetje, wat een reacties al!
  Beide spellen lijken me super tof. Lang geleden toen we een Wii hadden en nog geen kids, hadden we big brain academy. Fantastisch spel!! Het lijkt me super leuk om dat nu op de switch te spelen met de kids!

 • Reply Anne 23 december 2021 at 9:45 am

  Wij zouden heel graag Mario party superstars willen winnen???.
  Leuke winactie!

 • Reply Rianne 23 december 2021 at 9:48 am

  Hier helemaal fan van de Nintendo Switch, de Super Mario party Allstars lijkt ons geweldig!
  Lekker met het hele gezin gamen op de bank met warme chocomel en lekkers erbij :).

 • Reply Joyce de Groot 23 december 2021 at 10:06 am

  Mij lijkt het heel gaaf om Mario Party Superstars te winnen! Alles van Mario is geweldig!

 • Reply Tessa F 23 december 2021 at 12:06 pm

  Big brain voor mijn 3 jongens en mama en papa natuurlijk!

  Wat lijkt ons dit tof om samen te spelen!

 • Reply Tessa F. 23 december 2021 at 12:10 pm

  Mario party super stars! Had me gemist in mijn vorig berichtje ?

 • Reply Daan 23 december 2021 at 12:50 pm

  Hoe zouden de jongens kijken als ze dit zouden winnen ;-), wat een toffe winactie!
  Ik denk dat als ik het aan mijn jongens vraag ze het een lastige keuze zouden vinden. En ik moet eerlijk zeggen, dat lijkt het mij zelf ook, want beiden klinken fantastisch om samen te spelen.
  Maar dan kies ik toch voor Mario party super stars.

 • Reply Daan 23 december 2021 at 12:54 pm

  Hoe zouden de jongens kijken als ze dit zouden winnen ;-), wat een toffe winactie!
  Ik denk dat als ik het aan mijn jongens vraag ze het een lastige keuze zouden vinden. En ik moet eerlijk zeggen, dat lijkt het mij zelf ook, want beiden klinken fantastisch om samen te spelen.
  Maar dan kies ik toch voor Mario party super stars.
  Leuk om eens samen een spelletje te spelen via de switch, dat hebben we eigenlijk nog niet eerder gedaan.
  Verder worden hier spelletjes gespeeld als yahtzee, rummikub, triominos, catan, memory. En alles altijd even fanatiek 😉

 • Reply Anouk Driessen 23 december 2021 at 1:03 pm

  Wat een geweldige actie… onze kids hebben van Sinterklaas een Nintendo Switch gekregen. Ze zijn erg enthousiast. De collectie is nog miniem, dus het zou mooi zijn als deze uitgebreid kan worden met “Knappe koppen” ?

 • Reply Nathalie van Overveld 23 december 2021 at 1:20 pm

  Hier ligt de switch nog te wachten onder de boom om uitgepakt te worden…Ben heel benieuwd naar de reacties bij het uitpakken ?. Een spel winnen zou super leuk zijn!!! Mario party superstars klinkt heel leuk! ?

 • Reply Rachel 23 december 2021 at 1:46 pm

  Ik zou graag het spel Big brain Acedemie willen winnen om samen met de familie te spelen.

 • Reply Viola 23 december 2021 at 2:04 pm

  Wij zijn gek van Mario! Alleen mijn man heeft een playstation… En daar kan je geen Mario op spelen.
  Dus nu duimen mijn dochter en ik dat we deze switch kunnnen winnen!

 • Reply Ingrid langstraat 23 december 2021 at 2:21 pm

  Mario party…we moeten wel heel veel geluk hebben dit te winnen…maar he weet nooit:-)

 • Reply Jolanda 23 december 2021 at 7:10 pm

  Wauw, wat leuk. Big Brain lijkt ons Super leuk. Sem (7 jaar) en ik mamma (42 jaar) gamen regelmatig samen. Vaak snap ik er niks van hahahaha maar ik doe mijn best. ??

 • Reply Eveline 23 december 2021 at 10:21 pm

  Wat een gave winactie! Aangezien wij de “gewone” Mario Party nét hebben gekregen voor Sinterklaas (en al heel veel hebben gespeeld) waag ik graag een kansje voor Big Brain Academy: Knappe Koppen. Ben benieuwd wie er wint, één van de kids (11 en 7) of papa of mama?

 • Reply Reggie 23 december 2021 at 10:32 pm

  Jaaaaaa! Voor onze drie kids zou Mario Party echt superleuk zijn, En misschien krijgt mama het dan ook voor mekaar om een keer een spelletje te winnen?

 • Reply Maaike 24 december 2021 at 8:43 am

  Jaaa de Mario Superstars zou geweldig zijn!

 • Reply Karin Josemanders 24 december 2021 at 9:45 am

  Wat een super kans! Big Braun academy zou super gaaf zijn! Mooie manier om de switch te gebruiken om jezelf ze testen en te ontwikkelen. Dit zouden mij meiden geweldig vinden!

 • Reply Alinda 24 december 2021 at 10:48 am

  Mario party aangezien we hier Mario fan zijn

 • Reply Lotte 24 december 2021 at 1:26 pm

  Van Sint een Nintendo Switch gekregen, dus een spel is natuurlijk zeer welkom! Zeker in deze tijd van veel thuis zijn! Wij doen graag mee voor Mario Party Superstars!

 • Reply Diane 24 december 2021 at 1:41 pm

  Wat leuk. We hebben net een switch gekocht. Graag big Brain academy. Zulke spelletjes vind ik erg leuk. Samen met mijn zoon.

 • Reply Judith van Beurden 24 december 2021 at 2:37 pm

  Mario Party Superstars zou ik erg graag willen winnen voor mijn zoons… Weer eens wat anders dan altijd en alleen maar Fortnite ?.

 • Reply Mark 24 december 2021 at 5:25 pm

  De kids hebben ein-de-loos gezeurd om een Nintendo Switch… de Goedheiligman was goed gezind dit jaar 😉 Nu zijn we druk met het verzamelen van toffe spellen; Mario Party Superstars zou daarom zeker voor blije gezichtjes zorgen!

 • Reply Fiona 24 december 2021 at 9:32 pm

  Mario party superstars! Geeft me flashbacks naar het urenlang Mario spelen in de kantine van de tennisclub

 • Reply Esther van Schaik 26 december 2021 at 12:03 pm

  Ik doe heel graag mee voor big brain academy.. kunnen we eindelijk eens echt testen wie er de slimste is thuis.

 • Reply Wessel 26 december 2021 at 7:40 pm

  Mario Party Superstars zou mijn oudste erg gaaf vinden (en ik stiekem ook!). Wij wagen graag een kans!

 • Reply Linda N 27 december 2021 at 8:04 pm

  Jaaaaa, gaaf! Mario Party Superstars zou ik heel graag winnen voor m’n gezin. Duimen maar.

 • Reply Kim de Jong 28 december 2021 at 12:10 am

  Ik zou heel graag Mario Party willen winnen voor ons. Omdat de kids bijna jarig zijn, weer een Party in Lock Down dus…..

 • Reply Sjannieke Jeuriëns 28 december 2021 at 2:50 pm

  Dat is moeilijk kiezen hoor. Beide spellen lijken ons super tot. Maar Big Brian academie wint het (nipt) hoor!

 • Reply Lars 28 december 2021 at 2:54 pm

  Wat een toffe prijs!
  Wij zouden een mooi feestje bouwen als we Mario Party winnen!!!

 • Laat een reactie achter