Spiegeltje, spiegeltje… in de auto

15 juni 2013

Bijna iedere moeder kent het spannende moment waarop je voor het eerst met je kleine spruit in de auto stapt. Ik zat als zenuwachtige moeder achter het stuur met kleffe zweethanden. Bij ieder geluidje vanaf de achterbank verrekte ik bijna mijn nek om maar een kleine glimp van Reva in de Maxi Cosi op te kunnen vangen. Maar ook als ik even niks hoorde, moest ik natuurlijk kijken of het nog wel goed ging daar. Ik probeerde mezelf voor te houden: ‘Niks aan de hand! Iedere moeder kan dit, dus ik ook.’ Gelukkig was het een kort ritje en kon ik daarna weer opgelucht ademhalen.

kind, baby, auto, spiegel, autospiegel, autoknuffel, onderweg, op pad, praktisch, pinguin, luca Nadat ik voor de zoveelste keer slingerend over de weg was gegaan, kwam een vriendin met de oplossing. Deze schattige pinguïn in de vorm van een spiegel. Je hangt hem over de hoofdsteun en vanuit de binnenspiegel kun je alles zien wat de kleine aan het doen is. De autospiegel is er ook in de vorm van een hond, beer, kikker, varken, zon of lieveheersbeestje en zorgt ervoor dat je relaxt met de auto op pad kan. Reva is bovendien dol op haar pinguïn en gilt dan ook geregeld de hele auto bij elkaar van plezier.

Dag zon!
Spetter prinses

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter