Mega tip voor alle Spirit fans & een te gekke Playmobil Spirit Give Away

20 november 2018
Mega tip voor alle Spirit Samen Vrij fans & een te gekke Spirit Give Away

Vorige week was het even net alsof we zelf een rol in Spirit Samen Vrij speelden. Middenin in een paarden stal op balen stro, met de geur van vers hooi en omringd door allemaal echte paarden mochten wij naar de allernieuwste afleveringen van deze kinder televisieserie kijken. En iedere keer als er een paard op het witte doek voor ons te horen was, hinnikten de paarden in de stal net zo hard mee. Een soort 4D belevenis, zo tof! Het feestje werd georganiseerd om aan te kondigen dat de populaire paardenserie vanaf nu ieder weekend op Telekids te zien is. Een echte aanrader voor paardenliefhebbers! En daarnaast werden we ook nog verrast met een Playmobil unboxing party. Want Playmobil heeft ook een complete Spirit lijn. En één van jullie mogen we daarmee ook kennis laten maken, we geven namelijk een geweldige set weg. Lees snel verder!

Televisieserie Spirit Samen Vrij

Sinds een paar weken zitten mijn meiden iedere zaterdagochtend rond 11.00 uur helemaal klaar voor de nieuwe avonturen van Lucky en haar vriendinnen. Mocht je Spirit nog niet kennen; de televisieserie ‘Spirit Samen Vrij’ gaat over het stoere 12-jarige meisje Lucky die vanuit de grote stad verhuist naar het platteland. Ze voelt zich er niet meteen thuis, totdat ze bevriend raakt met een wild paard dat ze Spirit noemt. Met haar nieuwe beste vriendinnen Abigail en Pru die allebei ook een paard hebben, beleven de meiden eindeloos veel pret en spannende avonturen in de ongerepte natuur. Samen verleggen ze hun eigen grenzen en ontdekken ze wat het nu ‘echt’ betekent om vrij te zijn.

Reva en Lucy zijn mega fan van deze nieuwe serie. Vanaf het moment dat er een aflevering begint, zitten ze naast elkaar op de bank geplakt en is er geen contact meer mogelijk. Jacky is een mooi rolmodel, want ze heeft een goed hart, durft zichzelf te zijn en is echt stoer. Net als haar grote voorbeeld wil Reva nu natuurlijk ook op paardrijden. Maar daar moet ik nog wel even over nadenken, dus voorlopig moet ze het nog even doen met deze leuke serie en haar Playmobil paarden.

Spirit kijken?

De nieuwe afleveringen van Spirit Samen Vrij zijn iedere zaterdag om 10:55 uur en zondag om 12:10 uur te zien op Telekids.

Spirit Playmobil

Want wat zo leuk is, is dat Playmobil ook een hele Spirit lijn heeft, waarmee alle afleveringen nagespeeld kunnen worden en ook eigen avonturen bedacht kunnen worden. Het speelgoed stond al bij mijn meiden op hun verlanglijstje voor Sinterklaas, maar ze werden op het Spirit feestje al verrast met twee grote Playmobil sets; een stal en een paardenwagen. Sindsdien spelen ze met niets anders. En nu hopen ze natuurlijk dat Sinterklaas hun collectie verder uitbreidt met nog meer Spirit Playmobil. Een mooie cadeauwens vind ik zelf, want Playmobil is mooi kwalitatief speelgoed en paarden vervelen nooit!

Mocht je thuis ook een Spirit fan of paardenliefhebber hebben, dan kun je bij Intertoys alles van Playmobil Spirit shoppen. Het Playmobil huis van Lucky is bijvoorbeeld echt fantastisch. Dit speelhuis is inclusief geheim luik, een volledig ingerichte keuken, tante Cora en natuurlijk met Lucky en haar paard. Superleuk! Of kies voor Lucky en Spirit met de paardenbox of voor Lucky haar mooie slaapkamer. Er is genoeg leuks om je eigen Spirit wereld te maken. Allemaal net als in de serie en super herkenbaar.

 

Spirit Playmobil Give Away

Heb jij thuis ook een groot Spirit fan rondlopen? Wij geven namelijk het Spirit Playmobil huis van Lucky weg, het perfecte Sinterklaascadau!

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Schrijf je hieronder in op deze winactie*
 • Laat ons weten in een reactie waarom jouw Spirit fan deze te gekke Playmobil set moet winnen.

Heel veel succes!

UPDATE: Gefeliciteerd Daisy, jij bent de gelukkige winnares van het Spirit Playmobil huis van Lucky. Veel plezier ermee!

 

12x De tofste Sinterklaas app - Van leuke spelletjes tot gratis bellen met Sint
Schoentje vouwen - Ik laat je stap voor stap zien hoe je dat doet

Dit vind je misschien ook leuk

408 Reacties

 • Reply Charlotte Jong-Kostelijk 20 november 2018 at 7:07 am

  Mijn dochter Stacey zou heel gelukkig worden van deze Playmobil set. Ze is gek van spelen met Playmobil als ze bij haar beste vriendinnetje is (zelf heeft ze geen Playmobil) Ze houdt van paarden en van de spirit serie!”Kom rij met mij…” galmt zo vaak als het kan door onze woonkamer heen. Ook wij als ouders worden blij van deze serie met leuke verhaallijnen en boodschappen voor de kijkers!

 • Reply Marieke 20 november 2018 at 7:12 am

  Jaaa hier drie Kinderen thuis die gek zijn op spelen met play Mobil. Paarden vind onze oudste dochter van 6 helemaal geweldig. Ik doe graag mee

 • Reply Chantal 20 november 2018 at 7:15 am

  Mijn dochter is gek op paarden en dus ook van de serie spirit. Ze zou het geweldig vinden om het huis te winnen. Hij staat bovenaan haar lijstje. Ik ben al heel hard aan het duimen voor haar.

  Groetjes Chantal

 • Reply Joycd 20 november 2018 at 7:16 am

  Ik doe mee voor mijn dochter Jez van 6. Ze heeft Sindskort de playmobil ontdekt en speelt graag met dit winkeltje. Ze is superfan van de serie en kent alle karakters uit haar hoofd. Als ze klaar is met zwemmen wilt ze op paardrijles omdat ze zo geïnspireerd is door lucky. Van dit prachtige huis kan ze samen met haar zusje nog jaren genieten ! Duimen maar ik gun het haar zo…

 • Reply Femke Damen 20 november 2018 at 7:21 am

  Mijn dochter van bijna 3 is helemaal gek van Spirit en sinds ze het “ paardhuis” (zoals zij het noemt?) op de reclame heeft gezien is het niets anders dan dat ze dat graag wilt hebben van sinterklaas! Ze was op slag verliefd, cute?! Daarom zou het super tof zijn als we winnen. Fingers crossed?

 • Reply Irene 20 november 2018 at 7:21 am

  Jaaaa! Mijn paardenfan wordt hier heel erg blij van en mama stiekem ook, samen spelen gaat dan zeker gebeuren.

 • Reply Nicole Schill 20 november 2018 at 7:33 am

  Oh wauw! Mijn dochtertje moet nog 3 worden en is nu al helemaal verzot op Spirit! Ze speelt zelfs de avonturen op haar eigen manier na. Zij is dan Lucky, ik Abigail en oma is Pru. Via Netflix hebben we de afleveringen al meerdere keren voorbij zien komen!
  Onlangs waren we in de intertoys om haar verlanglijstje te maken en het enige wat ze écht wilt hebben is dit!

 • Reply Brenda 20 november 2018 at 7:34 am

  Sara (6) zou dit helemaal geweldig vinden! Helemaal paardengek, haar hobbelpaard wordt bij gebrek aan n echte pony, dagelijks gevoerd verzorgd en getraind. En sinds n tijdje heeft ze spirit ontdekt op tv! Ze vind het echt geweldig! Na haar zwemdiploma staat dus al lang vast wat ze wil, paardrijden en drie keer raden wat ze later wil wil worden ? ik herken mezelf zo erg in haar!
  Ik zou haar hier zo graag mee verrassen omdat ik zo trots op haar ben en het soms niet altijd even makkelijk voor haar is ?

 • Reply Chantal 20 november 2018 at 7:36 am

  Onze dochter Isabel is nog maar 3 maar groot fan van Lucky en Spirit.
  Afgelopen week hebben wij samen een aflevering gekeken waarbij Lucky een meisje van een bevroren meer ging redden.
  Het ijs was te dun en bij het redden van het meisje zakte Lucky door het ijs.
  Ze was nergens meer te vinden, tot ze haar onder het ijs zagen liggen.
  Spirit en de vriendinnen van Lucky probeerde het ijs te breken, wat uiteindelijk lukte, en trokken Lucky uit het water. Lucky was bewusteloos.
  Onze dochter Isabel zat aan de televisie gekluisterd. Met een pruillipje keek ze toe hoe het ijs gebroken werd en toen ze zag dat Lucky niet meer reageerde sprak ze huilend de woorden; Mijn lieve Lucky, ow mama mijn lieve Lucky.
  Gelukkig kwam het allemaal weer goed ?
  Ze heeft denk ik Lucky en Spirit in haar hart gesloten.

 • Reply Niekol Blokdijk 20 november 2018 at 7:37 am

  Ik wil graag mijn titel “leukste tante” veilig stellen op deze manier!.. en heel stiekem gewoon oon mee spelen. Haha de perfecte combi van mijn neefje en nichtje Playmobile en paarden ???? duimen maar

 • Reply Rozanne 20 november 2018 at 7:38 am

  Super gaaf voor zowel mijn dochter als mijn zoontje. Ze zijn gek op paarden en de serie Spirit. Met dit gave huis van Sprit zouden ze heerlijk samen kunnen spelen!

 • Reply Christa lindhout 20 november 2018 at 7:40 am

  Ja zeker doe ik mee..na die leuke dag in de stal woont spirit en zijn baasje in de playmobiel kasteel. Volgend mijn dochter moeten ze toch ergens slapen. Prinsessen eruit en paard en Lucky erin. Ik had de doos al zien staan bij de intertoys..Dan mag ze nog wel even sparen. Want ik ben sinterklaas niet..
  Misschien nu wel een beetje als het geluk mee speelt en straks gewoon een heus spirit huis uit de zak van sinterklaas komt. Te gek!

 • Reply Anita 20 november 2018 at 7:45 am

  Ik heb zeker meegedaan met de actie. Mijn 7 jarige dochter en haar 4 jarige broertje zijn al bij het laatste seizoen van spirit aangekomen en kunnen er geen genoeg van krijgen.

  Denk dat ze veel plezier aan de playmobil set zullen beleven. Helaas past ‘ie qua budget niet in de zak. Op 4 dec krijgen we de sleutel van ons nwe huisje!

 • Reply Joyce 20 november 2018 at 7:46 am

  Ik doe zeker mee voor mijn oudste dochter. Ze is 6 en helemaal gek van paarden. Verder is t voor haar een spannende periode want Sinterklaas is in Nederland (dan heeft ze altijd last van wat spanning/zenuwen), ze mag over paar weken afzwemmen voor diploma A en haar neusamandel word van de week weggehaald. Ik ga voor haar duimen zodat ze heerlijk kan genieten en ontspannen!

 • Reply Karin Timmer 20 november 2018 at 7:47 am

  Mijn dochter Pukis verzot op playmobiel en paarden.
  Dit zou voor haar het ultieme kado zijn!
  Uren kan ze hiermee spelen! Te gek voor de wintermaanden om alleen of met haar vriendinnetjes mee te spelen.

 • Reply Maartje Senden 20 november 2018 at 7:48 am

  Mijn nichtje is helemaal gek van Spirit en rijdt dagelijks met haar opblaaspaard Spirit door de kamer. Zou super zijn om haar deze speelset kado te kunnen doen.

 • Reply Margit Sjardin 20 november 2018 at 7:50 am

  Mijn beide dochters van 3 en 5 zouden dit geweldig vinden. Mijn oudste is een spirit fan all over. Zij zou het ook zeker verdienen (samen met haar zusje) na een pittig jaar.

 • Reply Martanja 20 november 2018 at 7:54 am

  Oh Spirit, vind het zelf ook leuk om zo nu en dan mee te kijken. Vind het vooral tof dat het zulke sterke meiden zijn, met een sterke eigen wil en uitgediepte karakters. Snapt mijn dochter nog niet natuurlijk, maar bonus ? haha. Verder is ze mega-fan, galmt ze het liedje vaak door huis en lacht ze vaak om de gekke streken van meneer Worteltjes ?

 • Reply Mariska van der Schans 20 november 2018 at 7:57 am

  Onze dochter Lieke van 5 is vanaf t allereerste moment een echte fan. Toen ze in september 5 jaar werd wilden we graag de lijn van Playmobil geven maar die kwam pas 2 weken daarna uit. Wat een timing. Voor 5 dec hebben we dan ook al het een en ander uitgezocht. Elke dag op Netflix wordt er gekeken. Ben dan ook erg benieuwd naar de nieuwe afleveringen ….

 • Reply Simone 20 november 2018 at 7:58 am

  Mijn zoontje is hè-le-maal gek op Spirit! Alle seizoenen op Netflix al wel tig keer gezien, maar voor hem blijft het elke keer weer een nieuw avontuur! Hij heeft drie kleine paardjes waar die dagelijks met veel plezier mee speelt. En hij heeft zelfs een stokpaardje… en ja ja, zijn naam is natuurlijk Spirit! En als we de deur uitgaan, gaat stokpaardje Spirit overal mee naartoe. Dus dit zou een topkadootje voor hem zijn :)!

 • Reply Roos hendriksen 20 november 2018 at 8:00 am

  Mijn dochter Roos is ook een mega fan van lucky, zo noemde ze haar favoriete serie eerst op Netflix . Nu ze kan lezen weet ze dat het spirit is;-). Sindsdien kijkt ze alles al voor de tweede of derde keer, wil ze ook op ‘paardenrijles’ en toen het sinterklaasboek van intertoys kwam was die als eerste omcirkeld en staat lucky’s huis bovenaan op haar verlanglijstje. Dus wat zou het geweldig zijn om deze te winnen!!

 • Reply Karen 20 november 2018 at 8:01 am

  Jaaa! Totaal gek op Spirit en paarden is mijn dochter. De afleveringen op Netflix worden helemaal grijs gekeken. Soms vindt ze het ook wel een beetje spannend of verdrietig. Maar het komt goed. Met deze set kan ze haar fantasie de vrije loop laten. Heerlijk toch! Zou dus zeer goed van pas komen. Duimen maar!

 • Reply Dorien vd Swaluw 20 november 2018 at 8:03 am

  Wat een mooie give away! Alles van spirit playmobil staat op het lijstje van m’n jongste dochtertje. Ze wil nu ook wel eens iets van playmobil wat echt van haar is, ipv dat grote zus zich er weer mee bemoeid ?

 • Reply Laura 20 november 2018 at 8:05 am

  ?? wauw te gek. Hij staat al een tijdje op het verlanglijstje van mama ? en mijn kids. Ze kijken vanaf het begin al naar serie ? mijn zoon is gek op paarden en mijn dochtertje volgt. Hier zouden 3 mensen gelukkig mee zijn. ????

 • Reply Evelien 20 november 2018 at 8:07 am

  Dat zou heel erg leuk zijn voor mijn zoon. Hij is net 6 jaar geworden en helemaal gek op paarden en playmobile. Hij rijd al paard sinds zijn 3de. Hij heeft de wagen een paard van spirit al en de box met spirit dus het huis zou daar heel mooi bij passen. We gaan duimen!!

 • Reply Soraya Lauwers 20 november 2018 at 8:11 am

  Wauw deze stond sowieso al op mijn dochters (6 jaar) verlanglijstje. Als er iemand weg is van Spirit dan is het mijn dochter Elize wel ? heb haar al verteld dat het een iets te duur kado is voor sinterklaas ? maar dit zou dus geweldig zijn, wij gaan duimen!!! ??

 • Reply Rixt Kappenburg 20 november 2018 at 8:15 am

  Hanne wil alleen maar spirit kijken. Zelfs liever dan naar het Sinterklaasjournaal!!

 • Reply Marlies Koppert 20 november 2018 at 8:15 am

  Oh dit zou echt zo’n mooie prijs voor mijn tweelingmeisjes van net 6 zijn , echte Spirit fans ?! En ze kunnen uren lekker spelen samen met de playmobil , in hun eigen fantasie wereldje ?

 • Reply Sanne 20 november 2018 at 8:16 am

  Ik doe heel graag mee met deze winactie voor onze jongste dochter? Ze is 5 jaar en dol op paarden. Onze Shetlander Tommy heeft ze tot haar pony gebombardeerd en daar speelt ze veel mee. Ze verzorgt hem graag om daarna te gaan spelen of wandelen. Op school speelt ze niets anders dan paardje en heet ze Spirit. Op tv of Netflix kijkt ze alleen naar Spirit, film of serie maakt niet uit. Alles is paard, paard, paard en dan met name Spirit & Lucky. Ik hoop dan ook heel erg dat zij zo “lucky” ?mag zijn deze gave set te winnen! ??

 • Reply Sharon Romijn-Hoekstra 20 november 2018 at 8:20 am

  Wat een super gave winactie! ? Ik zou het heel graag willen winnen voor mijn zoontje! Hij is gek op paarden en hij kijkt ook de serie Spirit. ??

 • Reply Meriem 20 november 2018 at 8:23 am

  Echt zooooo te gek!! Heb dit huis, 3 stallen, koest met vader, slaapkamer en maricella al een paar dagen in verschillende winkelmandjes liggen wachtende op een aanbieding!! Onze Feline (4,5) is al ruim een jaar, als t niet langer is, verslaafd aan spirit! Netflix staat constant aan om de afleveringen af te spelen. En bij iedere begintune rent ze als spirit rond in de woonkamer. Pappa speelt vaak spirit voor haar, ze rijd op zijn rug rond, is zoooo lief voor haar “paard”, voor haar gevoel heeft ze echt spirit voor zich. Zo aandoenlijk! De set zou ze zoooooo graag willen. Als ze nu het huis wint dan zou het lukken om de hele set in een keer compleet te geven. Omg wat zou dat gaaaaf zijn!

 • Reply Ineke Van Roekel 20 november 2018 at 8:29 am

  Zowel de film als de serie is en blijft een enorme hit hier.
  Eind oktober was dochterlief jarig, net daarvoor kwam de Playmobil serie uit. Van oma kreeg ze Lucky en Spirit, van d’r centjes heeft ze Pru en Abigail en hun paarden ook gekocht (helaas wist mama het wat te laat, dus budget was al anders besteed (paardenboek en spel o.a.) hihi.
  In het sint boek werd direct de rest aangekruist natuurlijk.
  Afgelopen wk, zei ik tegen dochterlief; Seizoen 7 is er. Keihard gejuich; ik vraag; Weet je wel waar ik het over heb dan?! Ja, SPIRIT natuurlijk mama. Want daar wacht ik al op seizoen 7, want 6 eindigde wel spannend. ?

 • Reply Marianne 20 november 2018 at 8:30 am

  Wat super toevallig!! Mijn zus en ik zijn net alles aan het uitpluizen van Spirit, omdat mijn nichtje een superfan is. Deze tante had er nog nooit van gehoord?! Maar super bedankt voor de uitleg en ik ga zeker voor Elise shoppen?. En misschien win ik het hele huis er wel bij. Zou een top cadeau zijn voor mijn lieve nichtje, die 1 december jarig is en ook Sinterklaas mee vieren! Ik ga duimen❤️.

 • Reply Ruth 20 november 2018 at 8:31 am

  Met een groot paardenliefhebber (Lauren van 6) en een Playmobil fan (Vieve van ruim 2,5) kan ik dit natuurlijk niet voorbij laten gaan. Spirit is ook hier ontdekt, dus wij zijn inmiddels hard aan het sparen voor toekomstige paardrijlessen ? dan begrijp je dat er niet veel overblijft voor zo’n prachtig kado als deze. Het zou fantastisch zijn om ze hier mee te verassen op 5 december. Fingers crossed! ??

 • Reply Sivenne de haas 20 november 2018 at 8:32 am

  Mijn dochter van bijna 4 heeft niks met paarden. Terwijl mama alles heeft met paarden ?. Bij spirit is dit toch een ander verhaal. Iedere ochtend kijkt ze de afleveringen op netflix, en heeft dan ook de playmobil set voor sinterklaas gevraagd. Zou dit dan een begin kunnen zijn van een toekomstige paarden fan ? en zullen we ooit samen vrij rijden ?

 • Reply Marieke 20 november 2018 at 8:33 am

  Wat een te gekke actie..Hanna is dol op paarden en helemaal op de serie Spirit. ? Dit zou echt een super tof cadeau.. ???

 • Reply Kirsten Timmers 20 november 2018 at 8:33 am

  Mijn twee meiden van bijna 6 en 8 jaar zouden dit heel graag willen winnen! Ze zijn helemaal gek op de serie spirit en hebben alle afleveringen gezien op Netflix. Dit zou een mooi verjaardagskado zijn voor hun samen ?

 • Reply Jop 20 november 2018 at 8:39 am

  Onze 3-jarige zoon Jop is dol op alle dieren, maar toch echt wel verknocht aan paarden, wat begonnen is met Spirit. Het maakt niet uit op welke (onbekende) plek we zijn, Jop weet altijd de paarden te vinden, zowel om te spelen als in levende lijve. Het is bijzonder om je kind zo te zien genieten, met zijn innemende enthousiasme neemt hij je helemaal mee zijn belevingswereld in. We hebben al vaak staan kijken in de Lego Winkel bij Spirit, hij zou het te gek vinden deze te krijgen!!

 • Reply Renee 20 november 2018 at 8:40 am

  Wat een toffe actie! Onze dochters van 6 en 4 zijn groot fan van Spirit en Lucky. Het Playmobil staat ook zeker hier op het verlanglijstje, want met Playmobil wordt sowieso al veel gespeeld hier thuis. Hoe leuk zou het zijn wanneer ze hun collectie kunnen uitbreiden met hun favoriete figuren uit de serie!!

 • Reply Lotte 20 november 2018 at 8:43 am

  WoW, dit zou Wies echt mega geweldig vinden! Ze is gek op playmobil, genieten om haar zelf zo zoet ermee te zien spelen. Volgende week wordt ze 5 jaar, dit zou een prachtig extra cadeau zijn! ☘️ Wat een boffert is jouw dochter, naar al die leuke evenementen. Geniet maar met elkaar van deze heerlijke maanden! ?

 • Reply Jikke 20 november 2018 at 8:48 am

  Madelief kijkt niets liever dan series en films met paarden! Vanaf haar geboorte komt ze al bij de trekpaarden van vrienden van ons en knuffelt en rijdt op ze echt vrienden voor t leven net aks lucky en spirit. En wat voor mooier cadeau dan dit is er dan…..alles staat al op haar verlanglijstje voor sinterklaas

 • Reply Yardena 20 november 2018 at 8:49 am

  Mijn jongste dochter van vijf is helemaal gek van Spirit en de rest. Ons hele huis wordt verbouwd tot decor van Spirit de serie en dan speelt ze urenlang alsof ze Lucky is. Wat zou ze dit huis fantastisch vinden!!! Duimen maar voor mijn kleine paardenmeisje?

 • Reply Janna Hartgers 20 november 2018 at 8:59 am

  Hi, onze jongste dochter Janna roept al jaren dat ze paardrijdster wil worden. Heel bijzonder want ze durft niet echt op een paard. Ze kijkt vol overgave naar Spirit op Netflix en met Playmobil kiest ze bijna altijd de paarden. ❤️

 • Reply Nicolette 20 november 2018 at 9:00 am

  Jaaah, echt iets voor onze 4 dochters en dan met name de middelste van 4,5. Wij wonen in Santpoort en dan wordt de paardengekte met de paplepel ingegoten ? Maar écht op paardrijden zit er voorlopig nog niet in, dus deze set zou super zijn om vast lekker mee te spelen!

 • Reply Julie beerepoot 20 november 2018 at 9:01 am

  Gelijk na de eerste aflevering vroeg mijn dochter om het huis. Wat een toffe serie. Er wordt hier veel met playmobil gespeeld en dit zou een super leuke aanvulling zijn. Daar heb ik straks geen omkijken meer aan in de kerstvakantie mochten wij de gelukkigen zijn 😉 . Fingers crossed

 • Reply Stephanie 20 november 2018 at 9:02 am

  Kom rij met mij,
  Ja maak mij blij!

  3 jaar oud ben ik,
  En savonds en smorgens is spirit op Netflix vaste prik!

  Wat beleven Lucky en haar vrienden mooie avonturen,
  Maar als de tijger in beeld komt durf ik niet te gluren.

  De aflevering met het circus is mijn favoriet,
  Die zet mama wel eens voor mij op repeat.

  Vastgekluisterd zit ik aan de buis,
  Hoe gaaf als ik nog meer kan beleven met een playmobil huis!

  Ja toe kies mij,
  En maak mij heel erg blij!

 • Reply Daniëlle Boelen 20 november 2018 at 9:14 am

  Jaaaaa! Ik doe mee voor onze dochters! Nu kan de oudste er al mee spelen en later kan hij doorschuiven naar de jongste.. twee generaties lang speelplezier!?? de oudste is een groot paardenfan en spirit komt hier regelmatig voorbij op tv! ? De jongste kijkt al vrolijk mee, dus ik gok dat de paardenkoorts wel doorgegeven wordt!! Spirit playmobil staat bovenaan de oudste haar verlanglijstje voor de Sint, maar hoe tof zou het zijn als mama deze kan geven ipv de Goed Heiligman!? Ik duim!!????

 • Reply Ineke en Amber 20 november 2018 at 9:17 am

  We kijken deze dagen veel de lievelingsserie van ons Amber, omdat ze heel sneu ziek thuis zit in deze aanloopweek van de sint…. o wat zou ze blij zijn met lucky en spirit thuis!!!!!

 • Reply Dorte 20 november 2018 at 9:25 am

  Mijn dochter Janneke zou dit helemaal geweldig vinden. Als de jongste thuis, met drie grote broers is het niet altijd makkelijk om tijd en energie te vinden voor de dingen die vaak meer voor de meisjes is. Als het dan wel.lukt is paarden en poppenhuis het allerleukste, dus dit det zou een super combi zijn

 • Reply Natascha 20 november 2018 at 9:35 am

  Geweldig! Mijn dochter jade is nog niet besmet met het spirit virus maar als ze dit ziet….. wauw! Wij gaan de afleveringen even terug kijken natuurlijk. Weet zeker dat er een megafan bijkomt. Helemaal met de Playmobil spirit erbij.

 • Reply Elke 20 november 2018 at 9:41 am

  Mijn 2 dochters zijn vanaf de eerste seconde fan van spirit. Als het op tv is zijn ze volledig gefasineerd. Het is het enige moment dat het stil is in huis. Ze zijn dus echt super fan.
  Het zou dan fantastisch zijn als ik ze met dit kado zou kunnen verrassen.

 • Reply Jose 20 november 2018 at 9:43 am

  Jaaaa, super gaaf zou dat zijn!!
  Ik heb 2 meiden van 6 en 10 en échte paardemeisjes, dol op spirit én playmobile.. het huis staat al op hun verlanglijstje!!

 • Reply Helma Keijzer 20 november 2018 at 9:48 am

  Heerlijk uren binnen spelen met playmobil nu de dagen donkerder en kouder worden. Met een kop thee afleveringen van Spirit kijken, en nu zelfs weer bij Telekids… super fijn, Met houten blokken, Kapla, paarden, poppetjes en het oude poppenhuis worden de verhalen na gespeeld. Op het verlanglijstje staan een aantal setjes van de nieuwe lijn want dan wordt het nog echter. Het grote huis staat er niet-voorspelde omdat ze weet dat Sint niet van die mega cadeaus brengt. Ik doe graag mee voor mijn twee dochters.

 • Reply Neeltje Steen 20 november 2018 at 9:51 am

  Mijn 3 jarige meisje is groot spirit fan.. zo groot dat we onze vakantie afgelopen zomer grotendeels gespendeerd hebben met spirit naspelen. Zijzelf was lucky, haar vader spirit.. ik ofwel tante Cora of chicalinda (‘want die naam is zo leuk’) en haar kleine broertje steevast ‘de gans’ whahaha. Niet gek misschien dat zijn eerste woordje dan ook ‘paard’ was :). Ze zouden allebei super super blij zijn met deze set…

 • Reply Marloes Zuidema 20 november 2018 at 9:51 am

  Zou geweldig zijn!! Hier 2 grote spirit fans!

 • Reply Karen 20 november 2018 at 9:57 am

  Wat een leuke give away, daar doen wij graag aan mee! Onze dochters van 3 en 5 jaar zijn helemaal gek van Spirit en paarden en zouden dan ook niets liever willen dan hun Playmobil collectie door de goede Sint laten uitbreiden! Wat een geweldig kado zou dit zijn!

 • Reply Linda Schalekamp 20 november 2018 at 9:59 am

  Mijn zoontje Jace van bijna 2 jaar (1 dec jarig, hoera!) is helemaal paarden gek. De film Spirit staat hier iedere dag minstens 1x aan. En de serie Spirit op Netflix ook al helemaal bekeken.
  Samen op de manege kijken naar de paarden.. je krijgt Jace liever niet meer mee naar huis.

  Zelf kunnen wij dit playmobil huis nooit bekostigen. December is sowieso een hele dure feest maand met 5 kinderen en Jace zijn verjaardag. Wij draaien onze duimen dus heel hard!

 • Reply Miranda 20 november 2018 at 10:01 am

  Super gave verrassing zou dit zijn voor Shanaya & Kyara. Allebei enorme fans van Spirit.
  Playmobile hebben ze nog helemaal niet. Zou heel leuk dat ze zelf de rollen van de serie na kunnen spelen met deze super gave set.

 • Reply Ilse 20 november 2018 at 10:01 am

  Dat is gaaf voor mijn grote paardenfan Mila van bijna 7. Ik vroeg haar gisteren wat ze het liefst zou willen hebben voor haar verjaardag, het spirit huis! De tv-serie gaan we kijken, dat wisten we nog niet!

 • Reply L.W. 20 november 2018 at 10:04 am

  Voor onze drie kinderen die gek zijn op playmobil en paarden.

 • Reply Miranda 20 november 2018 at 10:10 am

  Mijn dochter is 9 en gelukkig nog steeds groot fan van playmobil. Heerlijk om ze zo fantasierijk te zien spelen, zeker als tegenhanger voor al het digitale vermaak waar je bijna niet aan ontkomt. Het mooie aan spirit is dat het ook de iets oudere meisjes zo aanspreekt. Leuke actie, hoop dat onze spirit fan kans maakt!

 • Reply Cielia 20 november 2018 at 10:10 am

  Wat super tof! Daar maak ik mijn paardenmeisjes van 4 en 7 heel blij mee :).

 • Reply Simone Tordoir 20 november 2018 at 10:12 am

  Onze dochter Ilke is helemaal gek van paarden en van Playmobil ;-).
  llke is 9 januari jarig, hoe mooi zou dit kado zijn!

 • Reply Mariska Korteland 20 november 2018 at 10:14 am

  Wat gaaf dat hier nu een Playmobil lijn van is! Hier zijn de afleveringen van Spirit meerdere keren bekeken. Mijn dochter Anna wil mede door deze serie op paardrijden. Met de feestmaand voor de boeg vond ik het best lastig om iets te bedenken wat echt bij haar past. Hiermee ga ik haar zeker blij maken en ook echt verrassen! Dat maakt het nog leuker!

 • Reply Patricia lankhorst 20 november 2018 at 10:14 am

  Onze meiden volgen spririt al vanaf het begin dat het te zien is bij Netflix.
  Ze spelen met hun Playmobil al hele afleveringen na. Maar dan wel met de paarden en poppetjes die ze al hebben en laat nu net spririt op verlanglijstje staan bij de Sint.
  Dus hopelijk is deze Sint Playmobil gezint en hopelijk hebben wij dan op 5 dec een bij kind !

 • Reply Christel 20 november 2018 at 10:14 am

  Mijn dochter zou het te gek vinden om het Spirithuis te winnen. Ze heeft hard haar best gedaan op school en voor haar zwemdiploma en daarvoor mag ze dik beloond worden! ?????

 • Reply Corrie 20 november 2018 at 10:15 am

  Mijn mooie tienjarige dochter verdiend dat. Omdat ze spontaan helpt, geduldig is met broertje en zusje en zelfs grote broer met autisme af en toe bezig houd wat ik heel knap vind van een jonge meid, zo kunnen samenwerken en flexibel omgaan met een ander en dat terwijl ze zelf ook een heel druk hoofd heeft. Nu wil sinterklaas haar vast wel een x pleasen…. ?

 • Reply Annie 20 november 2018 at 10:21 am

  Voor mijn dochter Marit. Door haar tantes aan gestoken met het liefde-voor-paarden-virus en door haar mama met die voor playmobil.

 • Reply Sabine Seijkens 20 november 2018 at 10:23 am

  Mijn dochter Ella (4jaar) is echt een groot fan!!
  Ze heeft alle seizoenen al meerdere keren gekeken op Netflix. Ze is ook sinds het kijken ook helemaal weg van paardjes.
  Ze krijgt van sinterklaas het playmobil setje van Lucky & Spirit maar het zou helemaal te gek zijn als daar het huis of de pappa of de vriendinnetjes van Lucky nog bij komen.
  Dan kan ze het helemaal gaan na spelen.
  Wij duimen!! ???
  Groetjes Sabine Seijkens & Ella

 • Reply Sharon 20 november 2018 at 10:24 am

  Onze 2 dochters zijn zelf vaak paarden in huis ? ? Hoe leuk zou het zijn om dan zo’n gaaf huis te hebben van Spirit om het spel helemaal af te maken! #ennumaarheelhardduimen #playmobil #spirit

 • Reply Carina 20 november 2018 at 10:31 am

  Lóa word bijna 4 en is al een echte paardenmeisje! Het liefst wilt ze elke dag paardrijden net als Lucky en zijn alle pony’s Spirit. Alleen is ze noga at te jong. Dus af en toe op een kinderboerderij mag ze een rondje rijden. Op haar step race ze door de straten en zegt ze yihaaaa. Ik denk dat ze thuis heerlijk kan spelen met dit te leuke cadeau!

 • Reply Tamara 20 november 2018 at 10:38 am

  Wie gunt zijn kinderen niet zo’n mooi cadeau toch?? Ik gun zowel mijn dochter als mijn zoon die net zo gek is van deze serie zo’n mooi cadeau. Ik kan van alles verzinnen omdat ik trots ben op hoe ze zijn en dat ze het goed doen op school maar eigenlijk verdient elk kind dit!

  Dus gewoon hopen en duimen ??

  Groetjes, Tamara

 • Reply Tamar 20 november 2018 at 10:41 am

  Voor Noor, mijn dochter van 6 jaar. Samen (met mama want die is stiekem net zo verslaafd aan Spirit) hebben we al heel wat afleveringen op Netflix gekeken en nog een keer gekeken en nog een keer gekeken…. wat leuk dus om te lezen dat de nieuwe afleveringen op Telekids komen! Hmmm, wie zou dat eigenlijk het leukst vinden, Noor of mama?
  Tja, het Spirit huis is dan ook zeer welkom in ons huis. En dat gaat ook passen; een huis in huis. Geen probleem .

 • Reply Claudia 20 november 2018 at 10:43 am

  Wauw?? dat zou geweldig zijn voor mijn dochters!
  Ze hebben het huis al gevraagd aan de Sint maar dat zit er dit jaar niet in..
  Zou geweldig zijn om dit te winnen ?.
  Op dit moment zijn we weer de herhaling van zaterdag aan het kijken hahaha.
  Ik ga heel hard duimen ????.

 • Reply Deborah noordhuizen 20 november 2018 at 10:49 am

  Voor mijn dochter vlinder. De allerliefste en vrolijkste. Staat zo positief in het leven ondanks een moeilijke tijd die zij nu door maakt. Ik gun het haar omdat ze de grootste paardenliefhebster is die ik ken. En spirit staat natuurlijk op haar droom/verlanglijstje.

 • Reply Anna 20 november 2018 at 10:59 am

  Enige wat Belle kijkt is Spirit dus ja ze zal heeel erg blij van worden!! Ik doe bijna nooit aan winacties maar deze toch even proberen…

 • Reply Marloes 20 november 2018 at 11:04 am

  Ik zou DOLGRAAG dit gave pakket willen winnen voor onze twee spirit liefhebbers Felien (5) en Abel (3).
  Stiekem zijn we alle 4 gek op de serie; als een nieuw seizoen uit is op Netflix plannen we een ochtend vrij om met z’n viertjes de nieuwe serie in een keer te kijken!!

 • Reply Selina Jozefoon 20 november 2018 at 11:05 am

  Onze dochter Alicia is dol op playmobil. Ook op de serie Spirit. Die kijkt ze elke dag op Netflix. Ze houdt van paarden zijn haar lievelings dieren. Ze zou graag zelf een paard willen hebben maar ja daar moet je uiteraard de ruimte voor hebben en als ze deze kan winnen dan heeft ze het altijd op haar kamer staan. En dan kan ze er uren mee spelen.Dat zou ze geweldig vinden. Zelf is ze het enige meisje in het gezin met 3 broers. En dit is echt wat helemaal geweldig zou vind.

 • Reply Katinka Krijntjes 20 november 2018 at 11:10 am

  Ik loot graag mee voor mijn dochter Isa van 5 jaar, die is Superfan van Spirit, Lucky en de rest. Ze wil eigenlijk ook wel een echt paard krijgen van Sint… maar dat past niet in der kamertje ? voor het huis van Playmobile is vast een plekje te vinden.

 • Reply Esther 20 november 2018 at 11:19 am

  Hier een hele grote Spirit fan thuis! Onze 5 jarige Fenna kan alle seizoenen dromen en krijgt er nooit genoeg van. De scenes uit de serie worden na het kijken zorgvuldig nagespeeld, zo lief. En wij doen natuurlijk gezellig met haar mee.
  Wat zou ze blij zijn met deze Playmobil set, nog meer Spirit speelplezier!

 • Reply Marike Bijlsma 20 november 2018 at 11:22 am

  Wauw, wat mogen jullie een fantastische prijs weggeven! Hoewel ik twee zoons heb, zijn het allebei onwijze fans van Spirit! De jongste van bijna twee jaar vind het heerlijk om naar de paarden te kijken en rent al naar de tv als wij alleen al Spirit zeggen. De oudste van bijna vijf jaar geniet enorm van de avonturen van Lucky en haar vriendinnen. Dit cadeau zou dan ook fantastisch zijn om te winnen! En ik word er stiekem ook wel blij van dat de kleuren van het huis best mooi in de woonkamer staan 😉

 • Reply Monique Jacobs 20 november 2018 at 11:23 am

  Moeder van 3 kids waarvan 2 meiden. De oudste is helemaal fan en kijkt alle afleveringen. De jongste van 2 vind het nu ook heel leuk en gaat er al echt voor zitten! Ik zou heel graag de het huis voor mijn dochters winnen! ?

 • Reply Monique Van Etten 20 november 2018 at 11:35 am

  Tja met een dochter van 6 die helemaal weg is van paarden en playmobil. …. dat zou mooi zijn als het huis onze kant op komt. Maar eigenlijk vindt mama het stiekem net zo leuk…

 • Reply Marion Licht 20 november 2018 at 11:40 am

  Mijn dochters van 8 en 9 zijn dol op paarden en playmobil. Spirit staat hoog op hun verlanglijstje. Ze kunnen uren samen ermee spelen. Een kleine set zal zeker in de zak gaan, maar zo’n groot huis helaas niet. Zou natuurlijk geweldig zijn als ze ook een keer zo’n groots cadeau krijgen.

 • Reply Lianne 20 november 2018 at 11:41 am

  Mijn oudste dochter zou hier heel blij van worden dus we wagen een gokje!!

 • Reply Joukje Postma 20 november 2018 at 11:47 am

  Zo leuk voor mijn kleine dochter. Ze is gek van paarden, dus dit zal ze echt heel leuk vinden. We hebben nog geen playmobil in huis. Dus dit zou een hele leuke verrassing zijn!!

 • Reply Angelique Alkema 20 november 2018 at 11:53 am

  Jaaaa leuk! Mijn oudste dochter, 4 jaar oud, is groot fan van Spirit en Lucky ?
  De afleveringen op Netflix zijn inmiddels minstens 10 keer bekeken en ook het net verschenen seizoen 7 is al weer van begin tot eind gezien. Op haar verlanglijstje staan alle uitgeknipte plaatjes van de playmobil serie, dus deze winactie zou Sinterklaas behoorlijk wat eurootjes schelen. ?

 • Reply H. Herlaar 20 november 2018 at 11:57 am

  Ik wil graag meedoen voor mijn meisjes van 6 en bijna 3. De oudste wil graag paardrijdster worden ? en spirit is een van haar lievelings series. Ze kan zich uren vermaken met playmobil. Elke vakantie gooien we de hele zak playmobil om en bouwen dan alles op tot een mooi landgoed. Spirit ontbreekt nog.

 • Reply Fenna Roos 20 november 2018 at 12:00 pm

  Wauw!? Wat een supergave winactie. Mijn dochter is helemaal gek van paarden en wilt het liefst ook zelf op paardrijden. Helaas is ze nog te jong… Wel staat haar hele verlanglijst vol met paardenspul, ook playmobil spirit staat er natuurlijk op! Hoe leuk zou het zijn als ze wint!

 • Reply Lisette 20 november 2018 at 12:00 pm

  Mijn dochter verdiend dit mooie cadeau… ze gaat door een moeilijke tijd omdat wij als ouders uit elkaar gaan.
  Met deze playmobil van spirit kan ze haar gevoel goed verwerken in haar spel. En ze is gek op spirit en paarden in het algemeen.

 • Reply Gwendolyn 20 november 2018 at 12:30 pm

  Spirit………..elke dag……..de hele dag! Mijn dochter is helemaal in de ban van spirit. Ze heeft pasgeleden de stal van spirit gekocht van haar eigen zakgeld en speelt nergens anders meer mee. Ook haar verlanglijstje van de Sint staat er vol mee. Een van haar vriendinnen heeft het huis van Lucky gekregen en nu ben ik.mn dochter kwijt……….elke dag uit school speelt ze bij die vriendin.

  Dus waarom wil ik winnen? Ik wil mn dochter terug haha. Dan speelt ze tenminste weer thuis.

 • Reply Martine 20 november 2018 at 12:50 pm

  Super leuk voor Dylana. Zij volgt de reserve en is helemaal gek op paarden. Ze zit sinds kort ook zelf op les.

 • Reply Lara 20 november 2018 at 12:50 pm

  Onze Amber van 5 jaar is MEGA fan; de afleveringen op Netflix heeft ze allemaal gezien, van voor naar achter en weer terug. De hele dag door horen we de moeilijkste Engelse namen voorbij komen, om maar niet te spreken over de paardengeluiden van Spirit zelf 🙂 Trots wilde ze me laatst bij de Intertoys laten zien dat Spirit daar te koop is… des te groter was haar teleurstelling dat t schap (inmiddels) al weer leeg was. Je snapt het: blijer zouden we haar niet kunnen maken met zo’n kado!

 • Reply Marijke Welten 20 november 2018 at 1:02 pm

  Wauw wat een leuke set!! Ons meisje is dol op paarden en playmobil, een super leuke set voor haar dus. Wat zal ze er uren speelplezier mee hebben samen met haar vriendinnen!!

 • Reply Monique 20 november 2018 at 1:31 pm

  Mijn kleine spirit rent als een echt paard door het bos. Ze kiest haar eigen weg en volgt haar twee grote voetbal zussen niet. Zij kiest voor paardjes en laat daarmee haar eigenheid zien.
  That’s the spirit!

 • Reply Karin Pater 20 november 2018 at 1:33 pm

  Hier 2 spirit fans in huis! Broer en zus kijken alle afleveringen samen op de bank.

 • Reply Claudette 20 november 2018 at 2:21 pm

  Hier een super spirit fan in huis! Onze golden retriever heet soms Spirit ipv Bob en moet met mijn dochter door de tuin draven. Wat hij overigens braaf doet, onzeSpirit krijgt wel altijd eeen beloning! ?. Mijn dochter Yentl vindt Spirit gewoon super leuk en met haar grenzeloze fantasie speelt ze heerlijke rollenspellen, daarbij is ze ook nog eens dol op Playmobil. Spirit kan hier naar de dierenarts, winkelen in het winkelcentrum of op het cruiseschip meevaren!

 • Reply Dorith Westland 20 november 2018 at 2:32 pm

  Onze dochter van 7 met pit
  Is het meest blij als ze met haar Playmobiel zit
  Uren kan ze er mee spelen
  Zonder zich maar te vervelen
  Veel heeft ze er nog niet van
  Maar met een beetje fanatsie is er een hoop dat kan
  En een ieder die haar dan ziet
  Weet ; dieren zijn haar absolute favoriet
  Wie weet kan haar wens voor iets van Playmobiel spirit in vervulling gaan
  Door de reactie die hier nu komt te staan 😉

 • Reply Marian B 20 november 2018 at 2:34 pm

  Ik was vroeger een echt paardenmeisje, dus ik vind dit geweldig 😉 Gelukkig gaat mijn dochtertje wat dat betreft mij achterna. Sint zou haar hier heel blij mee maken, dus ik doe zeker mee! Playmobil blijft ook gewoon leuk.

 • Reply Lieke van Veen 20 november 2018 at 2:41 pm

  Ik maak graag kans voor mijn neefje. Hij begint nu steeds meer te ontdekken en Playmobil heeft hij nog niet.

 • Reply Marieke Debets 20 november 2018 at 3:28 pm

  Wat een onwijs leuke winactie!
  Hier twee dochtertjes (5&2) in huis die hier wel raad mee weten.
  Normaliter word ik in de teugels gehesen als een heus dravend paard.
  Wellicht dat ik deze taak wat kan verdelen met deze gave set in huis!
  Mijn kinderen en mijn rug en knieën zullen jullie zeer dankbaar zijn 😉

 • Reply Ria 20 november 2018 at 3:51 pm

  Mijn 3 kinderen zijn helemaal weg van deze serie en het lijkt me het ideale cadeau om ze mee te verassen !

 • Reply Penelope 20 november 2018 at 3:55 pm

  Supergaaf deze prachtige Playmobil set van Spirit! Onze dochter is dol op paarden en op de serie!!! Wat zal ze blij zijn met deze geweldige set! ????????

 • Reply Esther Veldkamp 20 november 2018 at 4:02 pm

  Ik doe graag voor mijn dochter. Zij is heel groot fan van Spirit en gek op paarden. Ook heeft zij deze week het oude Playmobil van pappa ontdekt en speelt nergens anders meer mee. Hoe leuk zou het zijn om haar eigen Spirit Playmobil te hebben!

 • Reply H.G.C.J Rodenburg 20 november 2018 at 4:03 pm

  Onze dochter van 5 wil niets liever dat het huis van Spirit. Ze is helemaal gek van paarden en speelt heel erg graag met Playmobil. Met het huis zou ze heel erg gelukkig zijn.

 • Reply Albertine van Veldhuizen 20 november 2018 at 4:34 pm

  Ahhhhh! Hier 2 Spirit fans! Onze 2 jongste dochters… dat is leuk nieuws zeg! Gaan ze nòg meer kijken haha.
  Alles wat paard is is geweldig hier, echt niet gewoon meer. Ze hebben me zelfs zover dat we nu een ECHTE hebben…pony dan…
  Maar hij kan niet mee naar huis, dus thuis worden films gekeken, paarden getekend en met speelgoedpaarden gespeeld. Schleich is al zo’n beetje compleet, maar nu hebben ze dus die Spirit lijn van Playmobil ontdekt ?…. we hebben er nog niets van, maar ze hebben het al wel uit de speelgoedfolders geknipt voor op hun verlanglijstje….

 • Reply Patricia Paling 20 november 2018 at 4:44 pm

  Wauw!!! ? Dat zou nou echt een super gaaf verjaardagscadeau zijn voor mijn dochter haar 7de verjaardag op 22 december. ? Helemaal dol op “Playmobil met paarden”. Haar verlangslijstje voor de feestdagen en haar verjaardag staat er vol mee . En Spirit vinft ze echt prachtig om te zien. ❤? Wat een top cadeau zou dit voor haar zijn! ??

 • Reply Carola 20 november 2018 at 4:52 pm

  Wauwwwwwik heb echt 2 mega grote Spirit fans!! 1 van 3 jaar en 1 van 7! Zij was vorige week jarig, heeft toen de stal gekregen. Het huis was helaas iets te kostbaar dus het zo zou gaaf zijn als ze deze alsnog kan krijgen. Wat ga ik hard duimen voor deze 2 koters!

 • Reply Ester Rozeboom 20 november 2018 at 5:36 pm

  Doe graag mee voor mn dochter Ze kijkt degelijks naar Spirit via Netflix en is gek op playmobil

 • Reply Charlaine Kurmasela 20 november 2018 at 5:49 pm

  Mijn dochter Lola van 6 is helemaal weg van Spirit en heeft deze hele set op haar verlanglijstje staan voor Sinterklaas. Wat zou ze hier ongelooflijk blij mee zijn! Ze verdient het want ze is sinds een jaar de liefste grote zus geworden. Nu mag zij even in het zonnetje worden gezet! ☺️✨??

 • Reply Petra 20 november 2018 at 5:57 pm

  Jeetje, zoveel reacties van paardenfans. Mijn dochtertje van 4,5 is niet alleen. Zij zal net als de andere kindjes ook super blij worden van Spirit. Zelf zijn wij niet echt op paarden gericht dus de liefde voor Spirt komt echt uit haar zelf. Ze vroeg laatst wanneer ze op les mag…. oeps. Nou, daar wachten we nog even mee, maar dit prachtige huis zou haar ook geweldig blij maken ?

 • Reply Karin 20 november 2018 at 6:07 pm

  Mijn jongste dochter is gek op Playmobil, Spirit en alles wat met pony’s te maken heeft. Uren is ze ermee zoet, dagenlang, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat als ze weekend heeft. Je doet haar echt een groot plezier met dit geweldige pakket.

 • Reply Jessica 20 november 2018 at 6:11 pm

  Wauw , in 1 woord GEWELDIG !
  Mijn zoon en dochter zullen deze fantastisch vinden , beide zowel Spirit als Playmobil fan . En nu flink duimen ??

 • Reply Cynthia 20 november 2018 at 6:13 pm

  Mijn dochter is helemaal gek op de Playmobil spirit serie
  Ze heeft elke keer als ze mer de paarden manege speelt over lucky en chica linda
  Zou zo leuk zijn als ze zou winnen
  Zou ze super blij mee zijn

 • Reply Marise Kuypers 20 november 2018 at 6:13 pm

  Oh wat een gave actie voor mijn dochter Loïs. Alles wat ze doet, vertelt, droomt of tekent staat in het teken van paarden. Zelfs als we door de landerijen rijden (ik rij soms express even om zodat het Rotterdamse stadskind meer van de wereld ziet hihi) en we de typische boerderijgeur opsnuiven roept ze: “oh mama, lekker paardenlucht”! Ik heb haar nog niet durven zeggen dat dat eigenlijk koeienvlaaien zijn ?.

 • Reply Milena 20 november 2018 at 6:40 pm

  Mijn paardenmeisjes met playmobil-tic zijn helemaal vol van de nieuwe spiritcollectie. Helaas past het niet in het budget van Sinterklaas dit jaar. Hoe fijn zou het zijn als ik toch die grote lach op hun gezicht kan toveren

 • Reply Liesbeth 20 november 2018 at 6:44 pm

  Dit zou mijn dochter geweldig vinden. Die is helemaal gek van paarden. En bedankt voor de tip nu zitten wij ook iedere zaterdag voor de tv te kijken.

 • Reply Danielle van Boekel 20 november 2018 at 6:51 pm

  Omdat onze twee kinderen de filmpjes van Spirit eindeloos hebben bekeken op Netflix. En daarnaast ook mega grote playmobil fans zijn! Ideale combi dus. Ze zouden hier zo ontzettend blij mee zijn!!

 • Reply Marije 20 november 2018 at 7:08 pm

  Heerlijk aanstekelijke titelsong bij de serie die we altijd vrolijk meezingen! Dol op Spirit en de avonturen die de meiden beleven, Maud van 7 zou dolblij worden van deze prijs!

 • Reply Sharon Lankamp 20 november 2018 at 7:08 pm

  Supergaaf!! Mijn dochters spelen graag met playmobil en zijn echt superfan van Spirit en Lucky! Ze zijn er nu al elke dag mee bezig, maar met het huis wordt het spelen nog leuker!!

 • Reply Djamila 20 november 2018 at 7:10 pm

  Omdat mijn 3 kids dol zijn op Spirit en gezien de winter het nogal sloop de hut thuis is is. Spirit op de buis is een rust momentje. Het zou he-le-maak fantastisch zijn als ze deze winter zonder vierkante tv ogen door komen en lekker in hun fantasie door kunnen gaan waar Spirit op tv gebleven is 😉

 • Reply Sandra 20 november 2018 at 7:27 pm

  Dit ga ik te gek vinden. Eindelijk gewoon lekker thuis met Spirit spelen. Nu hebben we vaak een dochter die denkt dat ze Spirit is en al hinnikend en galopperend door het huis gaat. ??

 • Reply Karin Krijgsman 20 november 2018 at 7:51 pm

  Mijn kerel (2,5) zo dit echt een super cadeau vinden! Playmobile en Paarden en dan met name Spirit, is de gouden combinatie!

  Misschien dat z’n zus (6) ook wel mee mag doen als ze t lief vraagt 😉

 • Reply Maisie Roestenburg 20 november 2018 at 8:02 pm

  Mijn dochter Dilay is een mega fan van Lucky en Spirit. Op Netflix heeft ze alle seizoenen al meerdere keren bekeken! Met de playmobil die ze heeft speelt ze ook de serie na alleen ontbreken de paarden en de echte Lucky en haar vriendinnen!

 • Reply Imar Bouwman 20 november 2018 at 8:16 pm

  Sint is alweer bijna klaar,
  voor de leukste dag van het jaar!
  Maar wat deze Sint niet kon bedenken, is dit geweldige cadeau wat jullie schenken!!
  Het word zeker een fantastische dag, als deze Sint dit cadeau aan zijn lieve dochtertje Juno schenken mag!!
  Nu al blij ga ik liken en delen, en heel hard duimen dat ik voor Sinterklaas spelen mag ❤❤️

 • Reply Tessa 20 november 2018 at 8:17 pm

  Wat n super gave actie! Mijn dochtertje van 4,5 wil nu heel graag beginnen met Playmobil sparen (ze was laatst niet bij het Playmobil weg te slaan in de speelgoedwinkel!) én ze wil graag op paardrijles! Spirit hebben we nét ontdekt en zó gaaf om dat na te kunnen spelen met haar nieuwe hobby Playmobil! Hier zou ze heel erg blij van worden… en het zou haar eerste echte set okk worden van Playmobil dus ja, ik doe graag voor haar mee! #duimt

 • Reply Eveline 20 november 2018 at 8:23 pm

  Wat supergaaf zeg! Hier ook een dochter die enorm fan is van Spirit! Het Playmobil huis van Spirit staat dan ook op nr 1 op haar lijstje! En de rest van de Playmobil Spirit serie staat op 2, 3, 4 en 5… ?

 • Reply Francis Karstens 20 november 2018 at 8:23 pm

  Jaaah deze willen we winnen voor mij paardengekke dochter van 6! Haar complete verlanglijstje bestaat uit het huis, de slaapkamer, de paardenbox, de lucky pop met spirit paard, de dvd serie en de film… het is dus wel een gokje waard!!!

 • Reply Desley Heffels 20 november 2018 at 8:25 pm

  Ooohh dit is echt een te gekke winactie! Sinds Lize Spirit kijkt, moet al het speelgoed vervangen worden door Spirits!! Laat fantasiespel nu haar favoriete bezigheid zijn naast Spirit kijken. Spannend…..

 • Reply Lotte van Mook 20 november 2018 at 8:40 pm

  Onze drie dochters zouden dit huis geweldig vinden ❤️ Sofie van 3,5 jaar, Lise van 5 en Bente van 6,5 jaar. Drie zusjes en alledrie Spirit fan. En gek op Playmobil en al het rollenspel met poppetjes. Schot in de roos dus! Nu duimen maar ?

 • Reply Petra Busser 20 november 2018 at 9:13 pm

  Jaaaa ik zou heel graag willen winnen voor mijn dochtertje Lina. Ze is nu bijna 4 en helemaal gek van paarden en Spirit. Helaas is ze nog te klein voor paardrijden dus tot die tijd en daarna natuurlijk ook kan ze zich lekker inleven met Playmobile. Haar broertje Seth vind het stiekem ook heel leuk al roept hij heel hard dat het voor meiden is ? Dussssss ???

 • Reply Marieke ten Veen 20 november 2018 at 9:17 pm

  Ooooh wat zal m’n kleine paardenmeisje daar gek mee zijn. Ze is helemaal weg van het paard van Sinterklaas. De beste man en de pieten kijkt ze niet naar om. Maar dat paard wel! Op Netflix heeft ze denk ik alle afleveringen al wel gezien. Nu speelt ze nog met het playmobil ridderkasteel samen met haar grote broer. Wat zullen ze een lol hebben als zij dit zou winnen!

 • Reply Jessica 20 november 2018 at 9:21 pm

  Mijn dochtertje is helemaal weg van spirit. Op Netflix blijft ze alle afleveringen steeds maar weer kijken.

 • Reply Kim van Engelen 20 november 2018 at 9:22 pm

  Mijn dochter Laurie van 3 jaar is dol op paarden en kent de afleveringen van Spirit uit haar hoofd… hoe gaaf zou het Playmobil huis zijn als verrassing op haar verjaardag! Eerste kerstdag wordt ons meisje 4 jaar en mag ze naar school. Ze kan dan samen met haar nieuwe vriendinnetjes spelen met Lucky en Spirit!

 • Reply Lianne van den Heuvel 20 november 2018 at 9:22 pm

  Wat een gave actie zeg! Ik doe heel graag mee voor mijn dochter van 4! Nu hinnikt en rent ze zelf vele rondjes door het huis met haar ‘Spirit- stokpaard’ en het winkelmandje in de winkel dient als Chica Linda :-). Ik wilde het paardenvirus niet perse overdragen, maar heb het niet kunnen voorkomen, haha…
  Wat zou het heerlijk zijn om samen op onze knieen over de vlaktes te kunnen galloperen….

 • Reply Jantine 20 november 2018 at 9:24 pm

  Onze dochter is een enorme paardenfan. Op Netflix kijkt ze altijd spirit.
  Ze kent de hele tekst uit haar hoofd.
  Toen ze spirit bij als speelgoed zag had de zoiets van dat ga ik sinterklaas vragen.
  Maar nu het hier te winnen valt doe ik een gok.

 • Reply Li 20 november 2018 at 9:40 pm

  Mijn dochters van 4 en 5 zijn helemaal gek van spirit! Inmiddels hebben ze het setje van pru en Chica Linda. En staat er van alles op het verlanglijstje voor sinterklaas. Het zou te gek zijn als ze dit zouden winnen! Dat verdienen ze zo, met alles wat ze meemaken.

 • Reply linda 20 november 2018 at 9:49 pm

  Ik doe heel graag mee voor onze dochter Senna, pas op paardrijden en natuurlijk vindt ze alles van paarden geweldig ze speelt heel graag met playmobil. Spirit kijken op tv wordt nooit vergeten.

 • Reply Liz 20 november 2018 at 10:02 pm

  Jahaa ook wij doen graag mee! Mijn dochter is ook een paardenmeisje en ook gek van Spirit. Ze is er al heel hard voor aan ‘t sparen. Nog leuker als ze hem cadeau krijgt! Dan kan ze van haar gespaarde geld de uitbreidingen kopen. Wij duimen heel hard!

 • Reply Linda 20 november 2018 at 10:07 pm

  Mijn dochter kijkt graag op Netflix naar spirit en werd erg enthousiast toen ze alles in de intertoys zag en op de tv reclame. Ik gun haar dit prachtige kado en ga heek hard duimen dat ze hem wint

 • Reply Patricia 20 november 2018 at 10:12 pm

  Ja ik maak graag kans voor onze dochter Lily, gek op playmobil. Op Netflix heeft ze alle seizoenen al gezien van haar favoriete serie. Het staat dan ook hoog op haar verlanglijstje.

 • Reply Emma 20 november 2018 at 10:14 pm

  Mijn dochter is helemaal gek op de serie van Spirit. Samen met haar zusje volgen ze de avonturen die Lucky en Spirit samen maken. En omdat ze dit oa op Netflix volgen kijken ze het hier al een behoorlijke tijd. En stiekem kijkt mama ook mee.

 • Reply Anita 20 november 2018 at 10:16 pm

  WAUW!!!! SUPER LEUK ??
  Mijn dochtertje heeft deze op haar verlanglijstje voor Sinterklaas ? , dit zou te gek zijn als dit uite de grote zak mag komen ?

 • Reply Marjolein 20 november 2018 at 10:19 pm

  Wat een feest zou het zijn als Rhodé, mijn dochter van 6, dit zou winnen.
  Het liefst zou ze elke dag kijken! en elke aflevering 10x kijken, maakt niet uit. Het blijft leuk!
  Of ze er eens op bezoek zou kunnen…. maar dat gaat natuurljk niet. De playmobil versie is een mooie ‘vervanger’!

 • Reply Ilja Ramdhan 20 november 2018 at 10:27 pm

  Oh hier zal mijn kleine paardenmeisje dol blij mee zijn.
  Ze doet niks anders dan met haar paardjes spelen. Ze speelt al haar rijlessen/proefjes na. Ze heeft alle afleveringen van spirit gezien?. We gaan duimen draaien!

 • Reply Buvens katrien 20 november 2018 at 10:28 pm

  Ohja, super TOF ! deze stond mee op het verlanglijstje voor de Sint. Alles met paardjes en maneges, huizen slaat hier enorm aan, zowel bij de jongste (5) als oudste (8) dochter. Duimen !!!

 • Reply Wendy Paulissen 20 november 2018 at 10:31 pm

  Onze oudste dochter van 6 is hoogsensitief/hooggevoelig. Zij en paarden zijn dan ook een ‘match made in heaven’… Omringd door paarden komt zij helemaal tot rust, even weer met de voetjes op de grond, even weer helemaal kalm.
  Hoe mooi zou het zijn als ze haar prikkels kan verwerken, gevoelens kan uiten door haar verhaal, emotie, angst, spanning te spelen met Lucky en Spirit. Even doen alsof ze samen vrij zijn. Vrij van spanningen, angsten en andere emoties…

 • Reply Sonja 20 november 2018 at 10:46 pm

  Wauw, dit zou fantastisch zijn voor onze dochter. Ze houdt ontzettend van paarden en Playmobil. Ook vindt ze het heerlijk om de serie te kijken. Ze verdient dit echt want ze gaat door een moeilijke periode door mijn ziekte. Ondanks alles is ze opgewekt, vrolijk en doet ze het erg goed op school.

 • Reply Sofie de Graaf 20 november 2018 at 10:47 pm

  Spirit… favoriet bij mijn dochter. Wat een leuke serie voor mijn lieve meid die van paarden en een beetje avontuur houdt.

 • Reply Danya 20 november 2018 at 11:15 pm

  Wat een geweldige winactie! Zowel mijn zoon van 5 als mijn dochter van 3 zijn gek op Spirit. Met hun hoge stemmentjes hinneken ze de hele dag door het huis. Ieder paard wordt omgedoopt tot Spirit, Boomerang en Chicalinda (met bijbehorende schattige uitspraak) en het paard van Sinterklaas was het Boomerang nadat Abigail hem goed had gewassen. Haha. Ze zouden bijzonder blij worden van dit cadeau.

 • Reply Pam 20 november 2018 at 11:17 pm

  De nieuwe serie kende we nog niet. Die gaan we kijken vanaf nu, bedankt voor de tip. Het is hier in huis spirit voor en spirit na. We hebben de paarden manege van Playmobil maar dit staat toch wel bovenaan het verlanglijstje. Ze heeft denkbeeldige paarden die heten, spirit, chicalinda en boomerang. Deze gaan mee naar school en weer mee naar huis.. Met deze set en wat aanvulling komt het hier in huis helemaal goed..

 • Reply Saskia Lemmens- van der Struif 20 november 2018 at 11:30 pm

  Gaaf! Dat zou mijn dochter van bijna 6 jaar heel gaaf vinden een Spirit Playmobil huis winnen, ze vind het erg leuk om naar de serie te kijken en heeft het huis op haar verlanglijstje staan.

 • Reply Thea 20 november 2018 at 11:41 pm

  Mijn meisje van bijna 5 is dol op Playmobil en paarden. Ze speelt het liefst verhaaltjes na die ze in filmpjes heeft gezien. Ze zou zo graag deze Playmobil set winnen om de Spirit filmpjes na te doen!

 • Reply Mariman Caroline 20 november 2018 at 11:43 pm

  Zelfs mijn jongens houden van paarden en ze verzorgen! ??? Gelukkig maakt Playmobil ook genderneutraal speelgoed en kan deze set ook perfect voor mijn 3 stoere boys ?
  Fingers crossed om deze mooie speelset te winnen!

 • Reply Ilse 20 november 2018 at 11:51 pm

  Ik kan hier natuurlijk niet niet aan meedoen met 3 meiden in huis. Fans van playmobile, paarden en spirit! Zou fantastisch zijn dit huis te winnen 😀

 • Reply Lieke 21 november 2018 at 12:09 am

  Hier een mini playmobil paarden fan! Loa heeft al een kleine manege en wil heel graag een huis erbij. Want ja haar paarden slapen in de stal, maar de paardrijders zelf hebben geen plek om te slapen aldus Loa. Mama is minder paarden fan haha maar speelt wel heel graag mee met de playmobil. En daarbij hou ik van duurzaam en kwalitatief goed speelgoed en dat is playmobil zeker weten. Wij zouden onze mini collectie graag uitbreiden met dit gave huis en daar wrsch samen uren speelplezier van hebben ????

 • Reply Irene 21 november 2018 at 1:36 am

  Dit prachtige Playmobil cadeau zou niet alleen geweldigzijn voor mijn dochter, maar ik zou er zelf ook heel blij van worden. Het is er een waar genot om te kijken hoe ze hele verhalen bedenkt en (na)speelt met de Playmobil figuurtjes. zo’n prachtig huis met paarden nodigt uit tot nog meer nieuwe verhalen!

 • Reply Emmeke 21 november 2018 at 7:38 am

  Dit mooie cadeau zou heel enthousiast ontvangen worden door onze zelfstandige dochter Noa van 5 (bijna 6 zegt ze zelf). Een fan van Spirit en Playmobil dus kan niet missen! Kom rij met mij!!

 • Reply Michelle 21 november 2018 at 7:52 am

  Onze dochter Yfke (6jaar) is dol op paarden. Ze zou dolgraag op paardrijles willen, maar omdat ze hypermobiel is hebben dokters en fysiotherapeuten dit afgeraden… tot groot verdriet van ons meisje. Ze is dol op alles wat met paarden te maken heeft… en vooral dol
  op Spirit! Het huis van Lucky staat natuurlijk boven aan haar Sinterklaaslijstje. Zou super zijn als we deze voor haar zouden winnen! ?

 • Reply Fanny 21 november 2018 at 8:00 am

  Oooh, dit zou geweldig zijn voor onze dochter van 6! Sinds een half jaar opeens helemaal paardenfan. Ze was al aan het kijken wat ze kon verkopen om zo een paardestal terug te kopen, want ze denkt dat sinterklaas het te duur vindt. En hij is ook niet zo roze, dus haar broertjes van 4 en 1 hebben er straks ook wat aan. Duimen maar!

 • Reply Nadine 21 november 2018 at 8:32 am

  Wat een leuke actie. Onze meiden zijn weg van Spirit. Kijken het heel vaak op Netflix. En ze zijn gek op playmobil. Op pakjes avond krijgen ze wel Lucky en spirit en prue en chicalinda. Hoe tof om dan ook het huis te krijgen.

 • Reply Loes 21 november 2018 at 8:44 am

  Leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn dochter Mijs van 7. Ook zij is fan van Spirit, en stiekem haar moeder ook een beetje?. Wie weet voelt zij zich straks Lucky ?!

 • Reply Liesbeth van Dijk 21 november 2018 at 8:47 am

  Oh wat gaaf de Spirit serie.
  Dat riep mijn dochter toen ze het zag met een beetje hysterie ?.
  Daar kan ik vast uren zoet mee zijn want alleen al dat kijken van de serie vind ik super fijn.
  Hoe leuk zou het zijn als ik met het playmobil Spirit tem.
  Toe mama, wilt u het eens proberen vroeg ze met een lieve stem.
  Dus tja, ik kon niet achterblijven met een reactie.
  Tenslotte is het een superleuke actie!

 • Reply Gabrielle 21 november 2018 at 9:02 am

  Dat zou mijn dochter echt geweldig vinden!! Ze is een groot spirit van vanaf het moment dat het op Netflix stond, dus deze playmobil zou garant staan voor heel wat uurtjes speeltijd en een beetje rust voor mij ?

 • Reply Elsbeth 21 november 2018 at 10:03 am

  Mijn lieve dochter Julia ? is helemaal gek van de serie op Netflix. De meeste afleveringen heeft ze meerdere keren bekeken. En op haar verlanglijstje ? voor de Sint staat deze Playmobil dan ook helemaal bovenaan. Dus hoe gaaf zou het zijn als ze dit krijgt op 5 december ? Dus we gaan heel hard hopen dat we winnen ?

 • Reply Tamara 21 november 2018 at 10:22 am

  Onze dochters zijn paardenmeisjes die ook nog eens dol zijn op playmobil. Met deze Spirit set van playmobil zit het dus helemaal snor!

 • Reply Laura 21 november 2018 at 10:50 am

  Elke dag wordt er door Eva op het schoolplein met haar vriendinnen uit groep 2 ‘Spirit’ gespeeld. Hinnekend galloperen ze over het plein. Het is om te gieren hoe Eva ‘Spirit’ uitspreekt, met een onvervalste Engels/Amerikaanse tongval :-D! Ze vermaken zich al prima zonder deze supergave set, maar hoe leuk zou het zijn om binnenkort een Spirit-plaumobile speeldate te plannen voor Eef en d’r vriendinnetjes?! Heel leuk! En misschien mag ik zelf ook even meedoen 😉

 • Reply Charlotte gohl 21 november 2018 at 11:01 am

  Ohh gaaf! Voor mijn dochter die helemaal gek is van spirit.
  We hebben alle afleveringen al 10 x gezien via netflix!

  Zou een leuk cadeau zijn

 • Reply Melisse van der Velde 21 november 2018 at 11:29 am

  ​Wow, wat een te gekke prijs
  Voor mijn lieve meis

  Uren kan ze met Playmobil spelen
  Dat gaat haar niet snel vervelen

  In de winkel staat ze dromerig te kijken en te smachten
  Want ze kan gewoon niet wachten

  Tot ze Spirit zelf tot leven brengen kan
  Want ja, van Spirit is ze compleet in de ban

  Al vanaf de eerste film die op Netflix is verschenen
  Is haar adoratie niet bij te benen

  Een match made in heaven, Spirit en Playmo
  Dat zie je natuurlijk zo!

  Lieve Lady Lemonade
  Ik hoop dat je mijn Noa niet vergeet

  Elke dag staat zij haar mannetje in de klas
  Wat voor haar niet altijd makkelijk is en was

  Mochten wij winnen, dan zou ze stralen van geluk
  Dan kan ons jaar niet meer stuk

  Wij gaan nu duimen, reken maar
  Cynthia, succes met het kiezen van een winnaar

  En voor jou en jouw gezin een fijne Sinterklaas-tijd
  We hopen dat de Sint jullie kids ook verblijd!

  Liefs, Melisse

 • Reply Wendy TSchroots 21 november 2018 at 11:54 am

  Heel graag zou ik dit willen winnen voor mijn dochter Fleur van 7 jaar!
  Ze is een super grote Spirit fan, al sinds deze op Netflix te vinden is, kijkt ze seizoen na seizoen!!
  Dagelijks speelt ze de series na samen met haar broertje. Hoe gaaf zou het dan zijn als ze straks samen met dit huis kunnen spelen!!

 • Reply Lysanne 21 november 2018 at 12:11 pm

  Wat een onwijs gave actie! Ook onze dochter Tess is een echte Spirit Fan. Op Betflix worden alle afleveringen bekeken en op zaterdagochtend zit ook zij voor de tv. Wat zouden jullie haar blij maken met deze gave prijs. Een mooie aanvulling op haar Playmobil verzameling. Playmobil is hier een van het meest favoriete speelgoed. Tess kan hier samen met haar broertje en haar vriendinnen uren mee spelen.

 • Reply Chantal Obbink 21 november 2018 at 12:15 pm

  Wauw wat een mooi cadeau. Ik doe graag mee en weet hier een paardenmeisje heel blij mee te maken. Dit verwacht ze echt niet te krijgen vanSinterklaas dus nog leuker dan de reactie te zien als ze het wel krijgt.

 • Reply Savagne Waelbers 21 november 2018 at 12:22 pm

  Mijn dochter Noé speelt in de Intertoys altijd met dit huis! Hij staat daar op een speeltafeltje klaar. De rest van de winkel interesseert haar dan niets meer, ze is helemaal fan van dit huis. Thuis kijken we ook vaak Spirit op Netflix. Zij zou er zeker onwijs blij mee zijn!

 • Reply Kirsten 21 november 2018 at 12:33 pm

  Wij doen graag mee met de winactie omdat mn zoontje helemaal dol is op Playmobil en Spirit.
  Elke keer als hij de reclame ziet word hij wild dus ik weet zeker dat hij enorm blij zal zijn als we winnen en kan mn dochtertje er ook leuk mee spelen 🙂

 • Reply Kim 21 november 2018 at 12:41 pm

  Graag doe ik voor mijn meiden Leah en Hannah graag mee aan de actie van Spirit. Ze zijn beide mega fan van Spirit en spelen de hele dag met hun speelgoed paardjes. Zelfs de hond moet eraan geloven hihi. Als we zouden winnen kunnen ze heerlijk met de echte Spirit spelen.

 • Reply Petra Kamping 21 november 2018 at 12:50 pm

  Eva is dol op Spirit! En playmobil! De stal van Spirit heeft ze al snel gekocht van haar eigen centjes, verder staat de hele collectie van Spirit staat op haar verlangslijstje, het huis van Lucky met stip op nr. 1! Eva is er van overtuigd dat Sinterklaas dit huis met speciale muntjes met een mijter erop kan kopen, maar of dit inderdaad binnen het budget valt? Ze zal uit haar dak gaan als ze het huis aan haar Playmobil dorp kan toevoegen! Vooral het geheime luik is ze heel nieuwsgierig naar. Ik duim voor haar ?

 • Reply Naomi van Bree 21 november 2018 at 1:48 pm

  Mijn dochter Chelsea is een groot Spirit fan en ze zou het echt geweldig vinden als ze het huis zou winnen. Zelf kan ik het jammer genoeg niet voor haar kopen. Ze heeft zelf al de stallen kunnen kopen door zakgeld te sparen en ander speelgoed van haar te verkopen. Ik gun het haar echt, ze verdient het.

 • Reply Marijke horjus 21 november 2018 at 1:56 pm

  Ik doe heeel graag mee voor ons dochtertje Ylva ♡ ze is een echte Spirit fan!en dit staat ook op haar verlang lijstje ?? hoe leuk zou het zijn dat het ook echt in de zak van sinterklaas komt te zitten! Ik ga duimen voor haar?

 • Reply Judith Hagens 21 november 2018 at 2:27 pm

  Oooh, dat zou een sinterklaas zijn om nooit meer te vergeten als ik deze zou winnen voor ons dochtertje Britt van 4jaar. Zij is helemaal gek van paarden. En kijkt ook altijd trouw op tv naar de tekenfilm.
  Elke keer als de reclame van de playmobil erop is, zegt ze “die wil ik van sinterklaas en verder helemaal niks!”
  Dat wordt duimen…

 • Reply Brigid 21 november 2018 at 4:00 pm

  Mijn dochter Jette (5) vind dit prachtig! Ze kijkt al vanaf haar 3e naar de serie van Spirit. Ik kan de afleveringen ondertussen dromen maar zij krijgt er maar geen genoeg van!
  Met de Spirit playmobil zou ze uren kunnen spelen en misschien staat ze dan niet meer hinnekend naast me omdat ze iets wil vertellen, want ja…. Spirit kan niet praten ?

 • Reply Laura franssen 21 november 2018 at 4:40 pm

  Deze set zou superleuk zijn voor onze meiden van 4 en 6 jaar. Ze kijken samen heel graag naar Spirit en Lucky en alle avonturen die ze meemaken. Het zou natuurlijk heel erg leuk zijn als ze zelf alles na kunne spelen of nieuwe avonturen kunnen verzinnen met de playmobil set.?

 • Reply Marjolein 21 november 2018 at 4:47 pm

  Zou super leuk zijn voor onze dochters van 3&5. Ze zijn gek van paardjes en van playmobil en uiteraard van Spirit. Dit huis is dus een top combinatie van alledrie.

 • Reply Heidie. 21 november 2018 at 5:01 pm

  Mijn dochtertje charlénne zou dit erg leuk vinden ze krijgt ook de paardensets voor sinterklaas hoe leuk zou het dan zijn als ze ook het huis zou winnen

 • Reply Stephanie 21 november 2018 at 5:32 pm

  Aan deze leuke actie doe ik graag mee. Onze oudste dochter van 6 was al fan en heeft haar tweelingzusjes inmiddels aangestoken. Grote Spirit en Lucky fans bij ons thuis! Hoe leuk zou het zijn om hen hier blij mee te kunnen maken. Ik ga duimen!!

 • Reply Petra de Mooij 21 november 2018 at 5:40 pm

  Wauw, dit is echt zoiets voor m’n dochtertje Lotus. Ze is dol op de serie spirit. Wat een heerlijke avonturen. En de enigste dieren waarvoor m’n dochtertje niet bang voor is is paarden. Ze speelt heel graag spirit na op haar hobbelpaard haha.. En natuurlijk is deze dame dol op playmobil. Het zou wel echt waanzinnig zijn als ze haar fantasie wereld nog meer kan prikkelen door dit waanzinnige huis incl spirit en lucky. Dat wordt gewoon keihard duimen. Want tja iedereen zou hem wel willen winnen❤️??

 • Reply Judith Dijkstra 21 november 2018 at 5:48 pm

  Ik doe mee voor m’n dochter Silke, ze zit zelf op paardrijden en is helemaal gek van Spirit. Ze heeft zelf al een stal met paard bij elkaar gespaard, waar ze heel veel mee speelt. Ze spaart nu voor het Spirit huis, maar natuurlijk zou het nog mooier zijn als ze het huis zou winnen, dan kan ze sparen voor de andere Spirit speelster.

 • Reply Jessica 21 november 2018 at 5:59 pm

  Onze dochter van drie kan helemaal genieten van deze serie. Ookal noemt ze sommige momenten nog “spannend”. Ze zit de rest van de tijd met een grote glimlach te kijken.
  Helemaal tof dat er nu een playmobile serie is. Playmobile begint ze net te ontdekken. Ontzettend tof als ze dit kan winnen. Dan zal ze de serie war minder spannend vinden.

 • Reply Sharon 21 november 2018 at 6:05 pm

  Oh jeetje wat een reacties. Ik ga het toch ook proberen want beide van mijn meiden zijn dol op spirit. De netflix series zijn al vele malen gekeken en ze zijn blij dat er weer nieuwe bij zijn. Nu dan ook nog het spirit playmobil in huis dat zou toch wel helemaal te gek voor ze zijn.

 • Reply Willeke 21 november 2018 at 6:34 pm

  Wat een geweldige Playmobil winactie! Playmobil is hier sowieso favoriet om mee te spelen, maar van de Spirit lijn hebben we nog niets in huis… Staat zeker boven aan het verlanglijstje voor Sinterklaas, want Spirit op tv volgen is al hartstikke leuk, maar er dan ook nog zelf mee kunnen spelen… Let’s keep our fingers crossed!!

 • Reply Hjørdis 21 november 2018 at 6:44 pm

  Dat zou een te gek sinterklaascadeau zijn voor onze spirit-fans van het eerste uur! Ik weet zeker dat het playmobile-spel van onze alweer 7-jarige dochter nieuw leven ingeblazen wordt met de nieuwe spirit collectie. Weer heel wat uurtjes spelen met haar zusje van 5. Heerlijk!

 • Reply Angela van der Pluijm 21 november 2018 at 7:09 pm

  Emma is een meisje van 7 al 4.5 jaar ziek. Ze is dol op paarden en zeker op spirit.ze brengt elke middag op de bank door, omdat ze kampt met pijn in haar benen en extreme moeheid. Hoe fijn zou het zijn als ze op deze momenten fijn met een spiritspeelset zou kunnen spelen.

 • Reply Margje 21 november 2018 at 7:15 pm

  Mijn dochter van 4 is dol op dieren en gaat na de kerstvakantie voor het eerst naar school. Ze ontwikkelt zich op bepaalde gebieden langzamer als volgens het boekje, maar ze is slim, lief en vrolijk. Ik ben als mama echt ontzettend trots op haar omdat ze met liefde, steun, uitdagen en begeleiding toch stapjes vooruit zet. Ons meisje verdient het om extra in het zonnetje gezet te worden.

 • Reply Lotte van geelen 21 november 2018 at 7:46 pm

  Ons dochtertje jadey heeft haar liefde voor paarden niet van een vreemde?, daarom zouden jadey en mama samen er veel plezier van hebben en kunnen we onze Lucky collectie uitbreiden? zelfs ons hondje heet Lucky hihi?

 • Reply Petra 21 november 2018 at 9:40 pm

  Wat zou dat gaaf zijn! Grote fans van spirit hier in huis. En gewoon één keer zo “Lucky” zijn om zo’ n prachtig cadeau te winnen!

 • Reply Jet 21 november 2018 at 10:01 pm

  Hier 2 grote spirit fans. Met name mijn dochter van 5 is er helemaal gek van! Wordt iedere dag gekeken en opnieuw gekeken.

 • Reply Lenneke 21 november 2018 at 10:13 pm

  Wauw! Wat zou ik mijn dochtertje hier blij mee maken! Ze is een grote van van sprit en van Playmobil. De perfecte combinatie! ????

 • Reply Charlotte 21 november 2018 at 10:14 pm

  Wow, mijn beide dochters zouden dit geweldig vinden <3. Dan kunnen ze naast het kijken op tv, het nadoen op de manege ook het naspelen in huis. Hoe leuk zou dat zijn?!

 • Reply Annemarie 21 november 2018 at 10:42 pm

  Wauw, onze dochter is helemaal weg van spirit en playmobiel. Zodra ze een paard ziet gaat ze helemaal stralen. Dus hoe leuk is deze combinatie voor onze topper en doorzetter van 6. Spelen en lekker kind kunt kunnen zijn is het fijnste wat er is!

 • Reply N. Lindberg 21 november 2018 at 11:25 pm

  Mijn zoontje zou dit het einde vinden. Hij begint het rollespel te ontdekken en vindt paarden helemaal leuk. Dit zou zn fantasie zeker stimuleren.

 • Reply Suzan 21 november 2018 at 11:41 pm

  Zo’n Playmobil Spirit set vinden mij dochters (7 en 4) helemaal super. Ze zullen er heerlijk samen mee spelen. Ze verdienen het ook echt, harde werkers??

 • Reply Angela Ausema 21 november 2018 at 11:52 pm

  Onze meiden spelen graag en erg veel met playmobile.. ze zijn gek op paarden en spirit is favoriet.. de series worden dagelijks gekeken en nagespeeld in de tuin? het zou een enorme verrassing voor ze zijn.. ?wij doen heel graag mee met deze super leuke actie ?

 • Reply Monique Bomhoff 21 november 2018 at 11:56 pm

  Onze dochter van 6 zou hier helemaal blij van worden!

 • Reply Claudia de Wit 22 november 2018 at 12:30 am

  Mijn zoontje Jessy Mason van 3 jaar oud is al een hele tijd helemaal fan van Spirit en Lucky. Deze peuter gaat ook het liefst vaak met mama mee naar de echte paardjes en kan dan niet wachten om 1 speciaal paard te aaien, Spirit ! Ook al lijkt de echte spirit niet op de spirit van de tv, toch wilt mijn zoontje het liefst bij dit paardje langs. In de auto en thuis zingt hij het liefst Rij met Mijjjjj en sluit dan altijd af met een hinnik. Hoe fantastisch zou het zijn als ik het huis van Lucky win voor hem, zodat hij thuis ook fijn met Spirit kan spelen !

 • Reply Monique 22 november 2018 at 12:43 am

  Ik doe mee voor mijn dochter en zoon, die hier helemaal blij van worden! Kunnen ze samen alle verhalen naspelen!

 • Reply Monique van Rooij 22 november 2018 at 8:18 am

  Hoi, onze zoon is helemaal gek van Spirit en volgt het al heel lang op netflix. Hij is een echte paardenliefhebber, voor jongens zijn er weinig paardenspullen, dus gun ik hem dit heel erg!

 • Reply Lotte van Kins - Kettenis 22 november 2018 at 8:35 am

  Wat super gaaf!! Onze dochter is een grote fan van spirit en die zou hier uuuuuuuren zoet mee kunnen zijn ♥ Echt zo leuk!!

 • Reply Chantal 22 november 2018 at 9:00 am

  Ik wil heel graag iets moois voor het dochtertje van mijn vriend. Ze heeft heel wat te verduren gehad met de scheiding van haar ouders en nu is het nog steeds wel eens onwennig. Ze is pas 4 jaar. We geven haar heel veel liefde dus het gaat goedkomen. Dit mooie cadeau lijkt me voor haar supermooi!

 • Reply Lou 22 november 2018 at 9:20 am

  Mijn dochter is een echte spirit fan. Ze kijkt graag de tekenfilms en maakt kleurplaten van spirit. Ze zou echt blij worden van deze playmobiel!

 • Reply Suzanne 22 november 2018 at 9:58 am

  Wauw! Te gek!! Ik heb hier een meisje thuis zitten die helemaal gek is van Spirit! Zowel de serie als de film! Bij de film moet ze zelfs huilen bij zielige stukjes. Hoe tof zou het zijn als ze deze win actie zou winnen! ???

 • Reply Jamie 22 november 2018 at 11:34 am

  Dat zou super leuk zijn voor onze dochter!!! ?Ze is helemaal fan van Spirit dus dit zou een geweldig cadeau zijn!!?

 • Reply Brenda 22 november 2018 at 12:48 pm

  Mijn dochtertje is dok op spirit, iedere ochtend wilt ze spirit op netflix kijken. Ze heeft laatst met haar verjaardags geld en cadeaubonnen al wat spirit playmobil gekocht maar lucky’s huis zal ze helemaal geweldig vinden.

 • Reply Daphne 22 november 2018 at 1:46 pm

  Wat zou dat een super kado zijn voor onze dochtee ze is 4 jaar en groot fan van lucky en spirit. Het liedje samen vrij zingt ze uit volle borst mee. Paardrijden vindt ze super en voelt zich dan net lucky.
  Wat zal ze hier veel mee spelen ook haar broertje en zusje zullen met dit mooie speelgoed veel plezier en avontuur beleven.

 • Reply Hetty 22 november 2018 at 3:18 pm

  ? & ? !!!
  Dit is de reactie van mijn kinderen, in emoji, op het zien van de serie Spirit en het zien van Spirit playmobil!!!
  Hier zouden ze er helemaal hieperdepiep worden van zo’n megadoos met playmobil.
  Gegarandeerd vele uurtjes speelplezier!!!
  ??, you’ll never know!!!
  ?

 • Reply Joyce 22 november 2018 at 3:37 pm

  Mijn oudste is gisteren acht geworden en heeft drie spirit sets (de drie meiden en paarden) gehad, haar zusje (3) is ook fan van playmobil EN spirit, als ik voor haar het huis kan winnen kunnen ze mooi delen ??

 • Reply Stefani 22 november 2018 at 3:51 pm

  Super leuk voor meiden, maar ook voor jongens hoor! Mijn twee stoere mannetjes zijn dol op auto’s, treinen en dino’s. Maar ook op Spirit, we hebben al heel wat afleveringen gezien (en deze mama hoor je niet klagen). Deze speelset lijkt me fantastisch voor mn jongens. Een keer wat anders dan stoeien, brullen als dino’s en wilde dieren, apenkooien, treinrampen maken!! We gaan paarden verzorgen! (Ik kijk er al naar uit)!! ?

 • Reply Jasmijn Pinxt 22 november 2018 at 3:54 pm

  Supergaaf! Ik doe mee voor mijn bonusdochter Isis. Spirit fan van het eerste uur!

 • Reply Simone 22 november 2018 at 3:58 pm

  O jeetje, wat doen er veel mensen mee met deze winactie? Toch waag ik ook graag een kansje voor mijn kansje Lotte. Ze heeft voor haar verjaardag verschillende sets van playmobil gekregen en ik heb er zelf landschapstegels bij gemaakt om het speelplezier te vergroten. En dat werkt goed! Ze is er dolblij mee. Een huis staat er nog niet bij, en dat is toch wel een groot gemis, aangezien ze ook graag met haar poppenhuis speelt. Dit huis zou fantastisch staan bij de rest van de playmobil. Ik heb een paar mooie tegels met weiland en vijver die de tuin kunnen zijn. Dus kom maar op! Hier gaat een klein meisje dolblij van worden!

 • Reply Chantal 22 november 2018 at 4:08 pm

  Ooehh aan deze winactie doe ik heel graag mee! Ik heb 2 meiden die gek zijn op Spirit ?
  De oudste droomt regelmatig over Spirit, “spirit, kijk achter je” hoor ik haar in de nacht ineens roepen..
  Alle afleveringen en de film al tig keer gezien, geen wonder dus dat ze er over droomt.
  Ze wilt zelf ook al wel een paard zei ze, nou dat is mij te gek ?.
  Maar het spirit woonhuis winnen is helemaal te Gek ?
  Wij gaan duimen! ??

 • Reply Judit 22 november 2018 at 5:26 pm

  Wat een geweldig leuke actie. Mijn dochtertje is groot fan van de serie en het huis van lucky staat natuurlijk op haar verlanglijstje. Nu maar duimen??

 • Reply Dominika van Eijkelenborg 22 november 2018 at 6:12 pm

  Mijn dochter Mila is een grote Spirit fan! Het begon met een prachtige oude film “Spirit: Stallion of the Cimarron” die we keer na keer hebben gezien. Toen hebben wij Riding Free de serie ontdekt en Mila werd op slag verliefd! Wat zou ze gelukkig zijn met dit cadeau!

 • Reply Elise 22 november 2018 at 6:50 pm

  Dit zou m’n dochter Saar helemaal het einde vinden. Ze zit op het puntje van de bank om de avonturen van Lucky en Spirit te kunnen volgen ?

 • Reply Michelle 22 november 2018 at 7:04 pm

  Dit is natuulijk het geweldigste cadeau voor een meisje van 6 wat gek is op paarden en alles wat ermee te maken heeft! Serie kijkt ze al dus dit zou super zijn!! ??

 • Reply Irene en Roos 22 november 2018 at 7:54 pm

  Ik doe gewoon nog een keer een poging, gewoon omdat we zo heel erg graag willen winnen..

 • Reply Bodil 22 november 2018 at 8:41 pm

  Oooh, Wat gaaf dat er een Playmobil set van is!!!
  Mijn meiden zijn al tijden dol op “Lucky” (zoals zij het noemen) en zouden maar al te graag spelen met deze stoere meid!

 • Reply Esmeralda 22 november 2018 at 8:42 pm

  Mijn nichtje Linde is vanaf dat ze kan praten gek op alle dieren, wij hebben een hond en een jongen van 5 maar daar heeft ze geen oog voor alleen maar spelen met dieren, en sinds die serie er is met het paard niet meer weg te slaan voor de tv, dus ja als er 1 is die dit verdient is het mijn nichtje Linde

 • Reply Johan 22 november 2018 at 8:43 pm

  Mijn nichtje van 4 zou hier echt super blij mee zijn.

 • Reply Anna Brinkman 22 november 2018 at 8:59 pm

  Mijn meisje is helemaal gek van paarden en vindt spirit geweldig. Toen de reclame voor het Playmobil spirit huis voorbij kwam stond ze te springen voor de tv ‘DAT WIL IK!!’. Zij zou dus echt dolblij zijn

 • Reply Sabine Hensens 22 november 2018 at 9:03 pm

  Wow wat een boel reacties! Ik heb de gegevens ingevuld en hoop heel hard een kansje te maken voor mijn dochter Mara ?
  Ze kijkt Spirit heel vaak op Netflix, is dol op paarden én PLAYMOBIL!!! Dit huis moet dus een schot in de roos zijn ?

 • Reply Marije kremer 22 november 2018 at 9:59 pm

  Omdat playmobil het enige speelgoed is waar mijn 3 kinderen nog samen mee spelen. Het leeftijdsverschil wordt nu (5, 10 en 12 jaar) echt wel heel duidelijk en er is weinig meer wat ze alle 3 leuk vinden. Het enige is de bak met playmobil waar ze alle 3 nog dol op zijn.

 • Reply Margriet plat 22 november 2018 at 10:25 pm

  Wauwie, lana vraagt er steeds naar en heeft ook de sint gevraagd. 1 of 2 doosjes lukt nog wel maar financieel is het een grote hap om ineens aan te schaff en ze is groot fan. Heeft alle afleveringen al 10x gezien op netflix…. ik ga duimen

 • Reply Annick 22 november 2018 at 10:58 pm

  Net zoals veel andere mama’s heb ook ik twee dametjes van bijna 5 die dol zijn op Lucky. Ze hebben het eerste seizoen volledig gevolgd en kunnen niet wachten om erachter te komen wat er gaat gebeuren met Spirit. Ze willen nu zelf heel graag een paard en verhuizen naar net zo’n mooi huis als Lucky. Maar laten we maar eerst klein beginnen. Op hun verlanglijstje staat dan ook het Playmobil Spirit huis van Lucky, en de stallen en de koets. Ik doe dan ook graag mee voor mijn twinmeisjes, zodat mama de set compleet kan maken.

 • Reply Loes pronk 22 november 2018 at 11:44 pm

  Mijn dochters zouden door het dak gaan met een speelset van spirit. En ik ook…. doen ze misschien weer eens wat anders dan Spirit afleveringen bingewatchen 🙂

 • Reply Edith Kor 22 november 2018 at 11:48 pm

  Onze dochter speelt veel en graag met haar paarden playmobil en sinds kort ook met een poppetje van Spirit. Ze heeft ook nog een cowboy met paard van mijn jaren 70 playmobil erbij. Zo gaaf om te zien! Op haar verlanglijst voor 5 December staat het Spirit huis. Voor ons een beetje te duur. In februari is ze jarig en wil het huis ook wel van de hele familie. Maar het zou toch fantastisch zijn als ze het mooie huis zou winnen! En wie weet mag mijn vintage cowboy met paard er dan ook nog bij♡

 • Reply Femmie Streng 22 november 2018 at 11:50 pm

  Wat een leuke actie! En wat een leuke spirit lijn van Playmobil. Mijn dochter zou niks liever doen dan de verhalen uit de serie naspelen!

 • Reply L. 23 november 2018 at 12:02 am

  Dat zou onze dame geweldi vinden! Elke dag vraagt ze weer is het al weekend komt spirit vandaag? Denk dat ze er erg van op zal kijken als ze gewonnen heeft ?. Mooi cadeau voor haar verjaardag (5-12) en sinterklaas natuurlijk.

 • Reply Gerrie van Leussen 23 november 2018 at 12:09 am

  Spirit wordt hier al maanden dagelijks gekeken en nagespeeld. Genieten!
  Al jong had ze een groot paardenhart en Spirit maakt het helemaal compleet. Onze dochter droomt van dit cadeau!

 • Reply A. Veldscholten 23 november 2018 at 12:09 am

  Spirit, zekers niet alleen voor meiden. Onze Siebe vindt het geweldig dus wat zijn het fijn zijn om hem hiermee te gaan verassen.

 • Reply Jeanine 23 november 2018 at 12:21 am

  Wauw, wat zou onze dochter hier blij mee zijn. Ze is helemaal weg van Spirit. Elke dag kijkt ze naar de serie op Netflix.

 • Reply Eske 23 november 2018 at 12:22 am

  Dat zou geweldig zijn voor onze dichters van bijna 3 en 4.5 jaar. Zij zijn gek op paarden, spelen heel graag met Playmobil en houden van spirit.
  Zij zouden het heel erg verdienen omdat het fantastische meisjes zijn en omdat wij een hele zware periode achter de rug hebben.

 • Reply Margriet 23 november 2018 at 12:55 am

  Kom rij met miiiiijjjjj, ik voel me vrijhiiiiijjjj!
  De tune zit de hele dag in mijn hoofd en m’n dochter hoor ik vanaf zes uur ‘s ochtends met haar denkbeeldige Spirit spelen. Dus hoe stoer zou het zijn als ze met de echte Playmobil variant d’r fantasie kan laten gaan!

 • Reply Fleur Veldkamp 23 november 2018 at 1:36 am

  Hier ook fans in huis, die dolgraag de avonturen zelf willen naspelen met de Spirit Playmobil

 • Reply Carin de Vaan 23 november 2018 at 8:53 am

  Mijn 2 dochters spelen met niks anders meer dan….paarden! Dus 5 dec. komt ook de spirit paardenbox met de sint mee. Alle manege mensen wonen momenteel in het prinsessenkasteel, de dames zijn al aan het sparen voor het huis. Dit doen ze met klusjes bij opa en oma zelfs! Dikke respect voor mijn meisjes. Hoe leuk zou het zijn als de sint dit harde werken zal belonen met het huis! De duimen draaien hier!

 • Reply Monica 23 november 2018 at 11:01 am

  Ik doe mee voor onze dochter van vier, die de hele dag door ongeveer zingend door het huis gaat “ik voel me vrijhij’ en sinds spirit op tv is alles van paarden wil weten. Hoe gaaf zou dit cadeau zijn van sinterklaas!

 • Reply Femke 23 november 2018 at 12:40 pm

  Zo jammer dat wij dit feestje moesten missen. Mijn dochtertje mocht met haar vriendinnetje mee maar kon helaas niet. We hadden een verdrietige spirit fan in huis. Haar vriendinnetje is trouwens te zien op de foto waar je dochtertje haar nieuwe aanwinsten toont, grappig! Wij doen hierbij graag een poging om dit ge-wel-dige huis te winnen.

 • Reply Anouk 23 november 2018 at 10:38 pm

  Dit zou een fantastisch Sinterklaas-cadeau zijn voor onze enorme paardenman. Hij zou het wel moeten delen met z’n grote zus maar die is ook groot Playmobil-fan dus dat komt helemaal goed.
  Onze paardenman gaat met z’n Schleichpaarden naar bed en staat er mee op. Nu hij het Playmobil van z’n zus heeft ontdekt, kan hij daar ook uren mee spelen. Zou te gek zijn als hij zelf ook een huisje zou krijgen!
  Ik duim! 😀

 • Reply Patricia van Veen 23 november 2018 at 11:58 pm

  Ons dochtertje Aislinn (4 jaar) speelt dagelijks met haar playmobil. Met haar grote fantasie maken de 2 paardjes die ze al heeft, de grootste avonturen mee op haar playmobil cruiseschip. Maar zeg toch zelf: die arme paardjes mag je toch niet opsluiten in een hotelkamer?! Die horen lekker thuis in hun eigen stal met bijbehorende landhuis!

 • Reply Maya 24 november 2018 at 10:18 am

  Wat een toffe actie! ?
  Hier twee meiden van 3 & 1,5 jaar. Oudste is enorm van fan Spirit en de jongste begint ook al te swingen zodra de tv tune begint! Zo schattig!? En stiekem vindt mama het ook niet erg om mee te kijken! ? Een poppenhuis stond op ‘t wensenlijstje maar dit is wel een mega leuke speciale variant! ??

 • Reply Bianca Schonewille 24 november 2018 at 3:48 pm

  Deze moet ik winnen voor mijn vriendinnetje,haha! Voor de dochter van mijn vriendin dus.
  Die is helemaal paardengek en Playmobil heeft ze ook nog niet zo lang geleden ontdekt. Super leuk cadeau in ieder geval!

 • Reply Danielle Jansen 24 november 2018 at 5:36 pm

  Wauwieeee mijn paardenmeisje zou hier HEEL blij van worden. Wat een TE GEKKE actie!

 • Reply Hanne Mout 24 november 2018 at 5:58 pm

  Mijn dochter Lina heeft playmobil nog niet zo lang geleden ontdekt. Dit zou fantastisch zijn want ze is ook nog eens gek van paarden.

 • Reply Ilse Brinkhuis 24 november 2018 at 7:39 pm

  Mijn kleindochter Lilly zou helemaal uit haar fak gaan , als ze deze set zou krijgen.

 • Reply Conny 24 november 2018 at 8:05 pm

  Ja heel graag voor mijn dochter! Ze kijkt al een tijdje spirit op Netflix! Helemaal fan van paarden. Dit weekend heeft ze pru al gehad van Sint.. En tja die moet nog ergens slapen volgends mijn dochter. Dus nu heel hard duimen voor onderdak 😉

 • Reply Marianne Bakker - de Boer 24 november 2018 at 8:09 pm

  Superleuk mijn dochter Emma is helemaal weg ervan.. vanmiddag zijn we nog de echte paardjes hier in de buurt gaan aaien die ze Spirit noemt ?

  Wat zou het een verrassing zijn als ze playmobil ervan zou krijgen, ze weet nl nog niet dat dat er ook is!

 • Reply Lesley Schlepers 24 november 2018 at 8:09 pm

  al die reacties!! geweldig!! wij doen mee omdat we hier ongelooflijke paardenfans hebben in huis! zou helemaal super zijn!!

 • Reply Kristel Gubbels-daemen 24 november 2018 at 8:11 pm

  Wow wat gaaf voor onze dochter Noor die houdt van playmobil en paarden

 • Reply Wilma 24 november 2018 at 8:12 pm

  Dit is echt een prachtige winactie. Onze dochter van 9 vind dit zo’n mooie serie van Playmobiel dat haar verlanglijstje er vol mee staat. Het zou echt te gek zijn dat ze dit mag winnen!

 • Reply Mama twins 24 november 2018 at 8:20 pm

  Mijn dochters van 6 jaar zouden dit echt fantastisch vinden om te winnen. En mama stiekem ook…

 • Reply Ellen 24 november 2018 at 8:21 pm

  Wat een super gave winactie. Mijn dochter lieke van 5 is helemaal weg van de serie spirit. Ook speelt ze het allerliefste met Playmobil. Wat een perfecte combi ?

 • Reply Nicole Vriends 24 november 2018 at 8:23 pm

  Super leuk! Hier een grote playmobil fan en playmobil van Spirit, helemaal te gek!

 • Reply Myrthe van de Wijdeven 24 november 2018 at 8:23 pm

  WoW! Hier woont een meisje dat daar zo blij van gaat worden! Ze is helemaal weg van paarden, Spirit en playmobil…hoe tof is deze combi!?!? Daarnaast heeft ze dat ook kneiterhard verdiend: vandaag heeft ze zo goed gezwommen dat ze volgende week al op mag voor haar C-diploma…kanjer! Ik duim weer even verder….

 • Reply Patricia Does 24 november 2018 at 8:27 pm

  “Morgen weet ik of ik echt Playmobile krijg…”, zegt Cato net voor het slapengaan. Morgenmiddag vieren we deel 1 van het Sinterklaasfeest, mede mogelijk gemaakt door opa en oma. Daar ga ik even onderuit, want ik heb dus geen Playmobile doorgegeven… maar ze is er dus gekker van dan ik dacht. 🙁

 • Reply Saskia 24 november 2018 at 8:29 pm

  Oh Jolien, zes jaar, zou hier zo gelukkig van worden. Gek van Playmobil, dol op paarden, grote fan van de reeks. Dit jaar brengt de Sint geen playmobil… Of toch? 🙂

 • Reply Maartje 24 november 2018 at 8:29 pm

  Oeh dit zou echt een top cadeau zijn voor mijn meisje Maren! Een echte paarden fan… alleen door een flinke allergie is het voor haar onmogelijk om bij paarden in de buurt te zijn. Zo mooi om haar te zien spelen met haar playmobil paarden, zo’n huis zou helemaal geweldig zijn!
  Flink duimen nu!

 • Reply Nynke 24 november 2018 at 8:45 pm

  Mijn kinderen staan echt te likkebaarden in de speelgoedwinkel bij de Spirit playmobil. Echt iets voor paardengekken. Dit is goed voor jaren speelplezier.

 • Reply Rianne Prummel 24 november 2018 at 8:46 pm

  Mijn dochter Fleur is helemaal spirit fan!! En onwijs fan van Playmobil! Alle dagen zit ze erbij! Ze speelt zo leuk ik als moeder geniet daar enorm van!! Ik zie mijn dochter al glunderen als ze de spirit Playmobil reclame ziet!! “Mama die wil ik!!” Wat zou ik haar hier toch enorm blij mee maken! En ja mezelf ook want dan zie ik weer dat gelukkige koppie en alle dagen die erop volgen wanneer ze weer uren met haar Playmobil kan spelen!! ?

 • Reply Maaike van Duijn 24 november 2018 at 8:48 pm

  Mijn zoon Floris is gek op paarden en playmobil. Hij zit altijd helemaal in de setie Spirit. Helaas moet hij nog geduld hebben met paardrijden, hij is bijna 4 jaar en nog veel te jong. Deze leuke set zou ik graag voor hem winnen!

 • Reply Stephanie 24 november 2018 at 8:51 pm

  Helemaal te gek, de kids zijn gek op spirit! En na een heel heftig jaar verdienen zij dit echt!

 • Reply Mariet Krijger 24 november 2018 at 8:51 pm

  Jaaaaaa dit zou mijn dochter van bijna 5 zo gaaf vinden! Ze is helemaal into playmobil en speelt graag vanalles uit.

 • Reply Rebecca de Boer 24 november 2018 at 8:53 pm

  Wat een leuke set! Playmobil is een favoriet in dit huishouden en alles met paarden ook, dit wordt gegarandeerd een hit als we winnen! Ik weet zeker dat ons buurmeisje dan ook heel blij gaat zijn en zij samen met onze dochter urenlang speelplezier zullen hebben!

 • Reply Simone 24 november 2018 at 8:58 pm

  Hier een huis vol meisjes…En paarden zijn favoriet! Maar de oudste (Saar) is een echte fan van Spirit ?
  Ik denk dat ze heel blij zal worden van dit Playmobil huis van Lucky!

 • Reply Simone 24 november 2018 at 8:58 pm

  Hier een huis vol meisjes…En paarden zijn favoriet! Maar de oudste (Saar) is een echte fan van Spirit ?
  Ik denk dat ze heel blij zal worden van dit Playmobil huis van Lucky!

 • Reply Astrid V 24 november 2018 at 8:59 pm

  Wouw wat een leuke actie.Ik doe graag mee voor onze 2 dochters die fan zijn van playmobil en Spirit!Ze zijn zelf al in bezit van lucky’s vader en wagen.Lucky’s huis zou hier perfect bij passen zodat vader een huis heeft op naar toe te gaan met op de veranda een dochter die op hem wacht?

 • Reply ELISE 24 november 2018 at 9:12 pm

  Hier in huis een echte paardenfan. Ze heeft een poppenhuis, maar die is te groot voor de playmobil, vindt onze dochter. Van deze set zou ze echt heel gelukkig worden, dan “klopt” het eindelijk.

 • Reply Marieke Wijbenga 24 november 2018 at 9:14 pm

  Wat een leuke winactie! Ons dochtertje (3) rijdt op haar Spirit (stokpaard) momenteel heel wat rondjes door de kamer. “Misschien krijg ik die wel van Sinterklaas als ik heel lief ben mama” zei ze laatst toen de Playmobil reclame op tv voorbij kwam… En wie weet.. misschien….. Hij is voor Sinterklaas een beetje boven budget, maar als deze mama hem voor haar wint dan kan 5 december niet meer stuk! 🙂 Wat zal ze blij zijn met het Spirit huis en paard, het ultieme Sinterklaascadeau voor uren speelplezier ♡

 • Reply Wiltha van berlo 24 november 2018 at 9:15 pm

  Hier ook twee heerlijke dametjes . Ook 6 en 4 . Heerlijk kunnen ze samen spelen . Dut huis is groot genoeg om met zijn tweeen tegelijkertijd mee te spelen . Een combi van playmobil en spirit . Het kan niet beter . Volverwachtig kloppen hier twee hartjes

 • Reply Youandi Kasman 24 november 2018 at 9:31 pm

  Mijn kleine meid van 4 kan niet wachten tot ze van de lente weer mag paardrijden op de kinderboerderij. Ze is gek op paarden en op Playmobil. Vandaag heeft ze zich weer uren vermaakt met de Playmobil herenhuis. Alle meubeltjes krijgen netjes een plekje en de poppen beleven allerlei avonturen. De kinderpoppen krijgen zelfs cadeautjes van een Playmobil Sinterklaas! Een Spirit speelhuis zou een prachtige aanvulling zijn op haar collectie.

 • Reply Sarah 24 november 2018 at 9:33 pm

  Wat een gave winactie. Kleine meid van ons zou het echt geweldig vinden. Wij duimen ervoor.

 • Reply Wendy 24 november 2018 at 9:33 pm

  Wwwwoooooeeeeee! Isa is helemaal waus van Spirit en Lucky! Netflix is al helemaal grijs gedraaid!

  Zij zal echt helemaal gek worden als ze dit krijgt.. Wij hebben namelijk nog niet gemeld dat ze dit verkopen bij Intertoys want dan hebben we geen leven meer ben ik bang.

  Wij doen dus stiekem best heel graag mee! ?

 • Reply Danielle Arts 24 november 2018 at 9:34 pm

  ???? Hier een 1eiige 2ling die, naast paardenfan, helemaal weg is van Lucky en Spirit… een van de weinige series die ze samen zonder ruzie kunnen kijken! Meiden moeten het in deze “gezellige” weken naar sint en kerst zonder hun vaste vriendjes en vriendinnetjes op een tijdelijke school doen en volgen daarnaast een pittig traject ivm
  met een ontwikkelstoornis. Omdat ze dit super stoer doen en wij meer dan trots op de meiden zijn zou ik niks leukers
  Vinden dan ze verwennen met dit te gekke playmobil huis van Lucky! ????

 • Reply Patricia 24 november 2018 at 9:36 pm

  Onze 3 dochtertjes en zoontje in de leeftijd van 2 tot 7 jaar zitten iedere zaterdag en zondag klaar voor een nieuwe aflevering van Spirit. Door de week kijken we de afleveringen vrijwel iedere dag terug. Ze zijn dol op paarden en playmobil dus deze serie is perfect voor onze kids . Het mooie huis van lucky staat dan ook hoog op het verlanglijstje maar papa en mama proberen ze uit te leggen dat sinterklaas bij alle nederlandse kindjes kadotjes brengt en dat dit wel een heel groot kado is dus dat ze waarschijnlijk een ander fijn kado zullen krijgen. Ik doe heel erg graag mee met deze winactie want met dit kado op pakjesavond word het vast een sinterklaasavond om nooit te vergeten.

 • Reply Cindy Framke 24 november 2018 at 9:40 pm

  Wauw wat een onwijs gave actie! Hier zou ik mijn dochtertjes echt onwijs blij mee kunnen maken. Vooral mijn middelste dochtertje is helemaal playmobil gek. Iedere dag speelt ze er mee. Dit huis zal ze echt zo geweldig vinden. Ik waag heel graag een kansje.

 • Reply Chantal Wollaars-Donath 24 november 2018 at 9:51 pm

  Mijn dochter Jennifer zit net als jouw dochters voor de tv om spirit tekijken.
  Vaste prik en als moeders pech heeft gaat het ook stiekem op de herhaling.
  Met de vraag of jennifer deze aflevering nog niet heeft gezien is standaard het antwoord:Nee mam dit is een nieuwe aflevering…..maar voor een nieuwe aflevering kan ze mij alles al haarfijn vertellen,,komisch”!
  Op het verlanglijstje staat uiteraard de hele playmobil spirit set.
  Hoe gaaf zou het zijn als ik haar met dit huis kan verrassen??zie die twinkeling in haar ogen al voor me?
  Dus ik doe graag mee met deze gave winactie voor mijn spirit fan!

  Groetjes Chantal

 • Reply Manon Vroegop 24 november 2018 at 9:58 pm

  Mijn dochters zullen hier heel blij mee zijn! Twee vliegen in één klap. They love Spirit!

 • Reply Jenny 24 november 2018 at 9:59 pm

  Ohh wauw.. dit zou het perfecte cadeau zijn voor mijn middelste dochter Caro!! Ze heeft twee grote liefdes; paarden en playmobil ?.. ik ga voor haar duimen!!!

 • Reply Marij brand 24 november 2018 at 10:00 pm

  M’n dochtertje van m’n 3,5 jaar kan zich helemaal verliezen in Playmobil. Ze praat er tegen, loopt er mee rond en kan zich er goed mee vermaken. De true spirit lijkt me super leuk voor haar

 • Reply Mirjam Hellingman 24 november 2018 at 10:02 pm

  Wauw, mijn tweelingdochters Sterre en Nikki zouden heel erg blij worden van deze Spirit speelset Lucky’s huis, hier zullen ze samen uren mee spelen.

 • Reply Rebekka 24 november 2018 at 10:05 pm

  Onze dochter is dol op paarden, maar omdat haar broer zo allergisch is, is echt paardrijden niet handig. Heel soms kan dat, en dan goed wassen. Van de week zag ze Spirit Playmobil langskomen en ze was direct enthousiast. Het past ook leuk bij de andere paardensets van Playmobil, of Spirit Pleemoobiel, zoals ze het op haar verlanglijstje heeft geschreven ;).

 • Reply Harriet van der Waals 24 november 2018 at 10:14 pm

  Super leuke actie!
  Net als ieder ander kind, zou ook mijn dochter hier vast en zeker heel blij mee zijn. Ze begint nu echt hele verhalen te bedenken met haar poppen en knuffels. We hebben nog niet zoveel playmobiel spulletjes maar deze mooie set zou een mooie starter zijn om daarna verder uit te breiden. Vingers gekruist dus!

 • Reply Yvonne Rouwhorst 24 november 2018 at 10:24 pm

  Zou de Spirit Playmobile graag voor mijn dochter willen winnen. Ze kijkt erg graag naar de serie (en ik stiekum ook ?) dus super leuk als ik haar hiermee kan verrassen.

 • Reply Kerkhoff 24 november 2018 at 10:30 pm

  Wat een supergave winactie. Mijn dochters van 6 en 8 jaar zijn helemaal fan van spirit?. En houden ook heeeell erg van playmobil dus dit zou echt mooi bij hun verzameling passen. Ik ga duimen dat ze het winnen want ze verdienen het echt

 • Reply Renée van den Berg 24 november 2018 at 10:36 pm

  Ja!!! Dat was wat… vandaag op een verjaardag..krijgt haar vriendinnetje dit pakket…mijn dochter ..ik zag stiekem aan haar dat ze het erg mooi vondt deze set. Tikje jaloers misschien…hihi…daarom.. groetjes Renée

 • Reply Jacqueline Van de Manakker 24 november 2018 at 10:38 pm

  Hier zijn ze helemaal gek van playmobil dus zou een fantastisch cadeau zijn voor de feestdagen, want ook paarden vinden ze geweldig

 • Reply Nicolien 24 november 2018 at 10:52 pm

  Voor mijn zoontje Sem die superfan is van Spirit! Hij speelt de afleveringen nu na met een playmobil paard! Dit kado zou zijn fantasie compleet maken! ?

 • Reply Suzanne Vermeer 24 november 2018 at 11:06 pm

  Hier zouden er twee meisjes ontzettend blij worden van het Spirit huis! Ook zij hebben de serie onlangs ontdekt en zijn groot fan. Vandaag nog hebben ze zich verkleed als Lucky, met bezems als paarden. We hebben nog geen playmobil in huis. Ze vragen er deze feestperiode wel om. Dus Spirit + Playmobil = 2 vliegen in 1 klap!! Duimen maarrrrr ??

 • Reply Kirsten 24 november 2018 at 11:14 pm

  Wauw een spirit huis ? mijn dochter Sophie van 6 jaar is dol op paarden. Alles van paarden verzamelt ze. Al zin het maar plaatjes bijv. Ze is vaak te vinden bij de manage om te helpen (borstelen etc) dit spirit huis zou ze helemaal geweldig vinden. Ik doe graag mee voor haar?

 • Reply Janneke 24 november 2018 at 11:29 pm

  Jaaaa zou té gek zijn voor ons paardenmeisje Suus. Ze is helemaal dol op paarden en kan niet wachten dat ze haar zwemdiploma heeft, want dat betekent dat ze iets anders mag kiezen. En dan wordt het paardrijden! Nu moet ze het nog doen met het kijken van de filmpjes op tv (wat ze ook echt niet vervelend vindt, want tv kijken is haar ultieme relax- en rustmoment). Het zelf naspelen met deze playmobileset zou super zijn, kan ze heerlijk haar fantasie in kwijt.
  Voor Sinterklaas zijn we klaar, maar zou een perfect cadeau zijn voor haar 5de verjaardag op 20 december.
  Fingers crossed dus ??

 • Reply Nicole voor Marley 24 november 2018 at 11:32 pm

  Ik was het hele Nick jr best wel zat, en ook een aantal tekenfilms op Netflix die behoorlijk op de repeat gingen. Ik klikte een paar weken geleden per ongeluk expres op Spirit, gewoon even wat anders (please!) Vrijwel meteen had ik een boze vierjarige die riep: neee dit is niet leuk, iets anders!!! Maar ik liet t gewoon even lopen en het duurde niet lang voordat ik een heel rustig meisje had die aandachtig zat te kijken naar een meisje, een wild paard en het begin van een mooie vriendschap. Vandaag de dag is Marley mega fan en hoor ik haar regelmatig de themesong zingen en heet haar knuffel nu Abigail. In combinatie dat ze net de wereld van Playmobil heeft ontdekt, is deze serie natuurlijk de shit, zeg maar… het staat dus ook al op haar Sinterklaaslijstje die ze vorige week heeft ingediend bij de Sint. Ik doe dus heel graag mee voor mijn meisje, ze zou helemaal uit haar dak gaan van het huis!! En ik ook!

 • Reply Suzanne Esselink 24 november 2018 at 11:33 pm

  Wauw wat een gave winactie!
  Ik doe graag mee voor mijn dochters, ze zijn ‘verslaafd’ aan Spirit, ik geloof dat ze elke aflevering op Netflix al minstens 4x hebben gezien.
  Ik ga ze morgen gelijk vertellen van de nieuwe serie op Telekids, dat zal al een cadeautje op zich zijn (voor mij iig??).

 • Reply Irene 24 november 2018 at 11:48 pm

  Onze Eva is groot fan van Spirit, playmobile en paardjes. Je kunt haar niet gelukkiger krijgen!

 • Reply Evelyn 25 november 2018 at 12:03 am

  Ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochter Femma van 6 jaar (bijna 7). Ze is eigenlijk altijd bang geweest voor dieren, maar voor paarden niet. Ze vindt ze heel inspirerend. Ook de film Spirit heeft ze wel tig keer gezien en de serie volgt ze op Netflix. Helaas voor haar zitten paardrijlessen zitten er nog niet in… wordt iets teveel naast turnen en zwemles 😉

 • Reply Bets 25 november 2018 at 12:06 am

  Geweldig, wat is dit een super mooie prijs om te mogen winnen. Helemaal om er een kleine grote lieve fan er erg blij mee te maken. Die dit echt helemaal te gek vind en met deze gave doos zijn eigen Spirit serie kan naspelen.

 • Reply Clau-dya 25 november 2018 at 12:13 am

  Wat een geweldig cadeau voor de sintzak! Mijn dochter is gek op dieren en gaat met deze set helemaal uit haar dak, mooi creatief speelgoed!

 • Reply Nadine 25 november 2018 at 12:18 am

  Wat zou het fantastisch zijn om dit prachtige huis te winnen ?
  Mijn dochtertje is he-le-maal gek op paardjes en daarom staan er al verschillende sets van spirit op haar verlanglijstje. Wat zou ze het geweldig vinden om dit mooie huis te winnen ??

 • Reply Petra 25 november 2018 at 12:28 am

  Allebei mijn dochters (6&4) zijn gek op paarden en op Playmobile. Samen spelen zij heel lief met het Playmobile. Hoe geweldig zou het zijn als ik dit mooie huis voor hun kan winnen. Ik zie hun blije gezichtjes al voor me als ze dit cadeau uitpakken.

 • Reply Ingrid kleijer 25 november 2018 at 12:39 am

  Mijn dochter van 6 en mijn zoon van 3 zouden dit helemaal te gek vinden! Ze zouden hier uren lief, samen (!) mee kunnen spelen. Hebben de hele serie inmiddels gezien en zijn nu bezig met rondje twee. Nog steeds even ademloos zitten ze te kijken. Met deze set zouden ze nog uren speelplezier hebben

 • Reply Melissa 25 november 2018 at 12:42 am

  Mijn dochter is ook een hele grote fan. Kent elke aflevering en ook de film. Spirit playmobil staat dus ook erg hoog op haar verlanglijstje. Andere cadeautjes vind ze leuk zolang er maar playmobil bij zit van spririt. Dus hier kan ik haar echt super gelukkig mee maken.

 • Reply Diana 25 november 2018 at 12:49 am

  Grote playmobil fans hier in huis…!!! Waag dus graag een kans voor mijn meiden en knul ?❤️

 • Reply Janke 25 november 2018 at 12:59 am

  Mijn dochter zou helemaal in de wolken zijn met deze set. Ze is gek op paardjes en playmobil dus een win win situatie. Wij gaan duimen draaien

 • Reply Vera Groot 25 november 2018 at 1:42 am

  Wat gaaf dat er van Spirit playmobil bestaat. Dat wisten wij nog niet anders had het hier vast op de verlanglijstjes gestaan. Playmobil vinden mijn dochters beide heel leuk dus dit zou een hele leuke verrassing zijn.

 • Reply Marian zw 25 november 2018 at 6:38 am

  Wat een te gekke actie zeg! En mijn dochter is ook nog bijna jarig. Dit is eindelijk weer eens zulk leuk nieuw meiden Playmobiel. Hiermee kunnen we weer uren lang volop fantaseren en spelen.

 • Reply Renske Baas 25 november 2018 at 7:19 am

  Zou deze graag willen winnen voor onze dochter van 3 jaar. We kijken het op Netflix en tegen over ons huis hebben we een paarden manege waar we altijd even langs lopen elke dag en soms een wortel mee nemen voor de paarden.

 • Reply S. van D 25 november 2018 at 7:35 am

  Graag voor mijn dochter Olivia van 4. Ze is helemaal fan van paarden . Ba het zien van Spirit zou het liefst op paardrijles willen. Ik vind ze nog te klein maar dan gaat ze wel 1st op een mini paardje zegt ze….

 • Reply Wilma 25 november 2018 at 8:02 am

  Onze dochter keek altijd samen met haar beste vriendin Spirit. Nu is haar beste vriendin ver weg verhuisd en mist ze haar. Gelukkig denken ze nog veel aan elkaar en ze kijkt nog graag naar Spirit. Hoe gaat zou het zijn haar hiermee te verrassen en te vragen of haar vriendinnetje in de vakantie kan komen spelen ermee.

 • Reply Floor 25 november 2018 at 8:13 am

  Mijn dochter houdt van Playmobil én van paarden! ? ?

 • Reply Kristel 25 november 2018 at 8:46 am

  Ik doe graag mee voor ons paardenmeisje. Ze zit iedere zaterdag en zondagochtend klaar voor de aflevering van spirit. Op haar verlanglijst staan alle plaatjes van spirit die we online konden vinden zodat ze er zeker van is dat er ieder geval 1 van door sint gebracht wordt. Voor de zekerheid heeft ze nog een lijstje gemaakt voor haar verjaardag in januari

 • Reply Anneke 25 november 2018 at 9:46 am

  Ze is gek op playmobil, ze vind deze nieuwe serie helemaal te gek!!! Zoals ze zelf zegt

 • Reply Marianne Hoogendoorn. 25 november 2018 at 9:47 am

  Wauw!! Je zou onze meiden niet blijer kunnen maken! Kom rij met mij, klinkt regelmatig door het huis en op allerlei manieren zijn ze spirit aan het spelen.. Een echt Playmobilhuis zou geweldig zijn.. heerlijk hun fantasie los kunnen laten..

 • Reply Suzan 25 november 2018 at 10:01 am

  M’n tweeling meiden zijn over 4 weken jarig en dit zou echt een top cadeau voor ze zijn. Ze hebben dit jaar zelf geen idee wat ze vragen moeten maar ze zijn weg van Playmobil en ook van paardjes en Spirit dus nu ik dit zie zou dit helemaal geweldig voor ze zijn!

 • Reply Jolien Olde Scheper 25 november 2018 at 10:02 am

  Mijn zoon van 3 houdt enorm van Lucky en Spirit en onze 1 jarige kijkt graag mee en is ook dol op paardjes. Dit mooie Playmobil huis zou hij fantastisch vinden en is voor onze 3 jarige een mooie introductie met Playmobil. Zo kan hij de hele dag in Miradero zijn!

 • Reply Mieke Huijsing 25 november 2018 at 10:20 am

  Onze dochter Anna is helemaal weg van playmobil en spirit! Ze is aan het sparen voor het huis van Lucky, elke cent die ze krijgt of vind gaat direct in haar spaarpot. Het zou fantastisch zijn als we winnen om het voor haar verjaardag te kunnen geven!

 • Reply annemiek 25 november 2018 at 10:33 am

  oh die zou onee dochter fantastisch vinden! Bij elk paardje zegt ze mijn paardje. Als ze deze wint klopt het eindelijk echt

 • Reply Anouk 25 november 2018 at 10:48 am

  Mijn dochter is een grote spirit fan! Sowieso alles wat met paarden te maken heeft. Toen ze in het intertoys sinterklaasboek zag dat er een playmobiel spirit lijn is moest die dan ook zeker op haar verlanglijstje.

 • Reply Hester 25 november 2018 at 11:01 am

  Mijn dochtertje is bijna jarig en heeft dit mooie Spirit Playmobil huis hoog op haar verlanglijst staan, dus hoe geweldig zou het zijn als ze het wint! Ze zou er in de wolken mee zijn.

 • Reply Lianne Raateland-Steenvoorden 25 november 2018 at 11:15 am

  Mijn lieve Yenthe kijkt al heel lang Spirit, nu ze op ponyrijden zit draait alles om paarden en staat spirit playmobil hoog op haar verlanglijstje…

 • Reply Mandy 25 november 2018 at 11:22 am

  Fantastische actie!! Playmobile is hier favoriet bij onze 9 jarige dochter. En dan ook gecombineerd met 1 van haar favo series ?❤
  Wij zijn fan!

 • Reply Judith besselink 25 november 2018 at 11:51 am

  Wauw wat een gave actie.
  Jasmijn mijn dochter is helemaal gek van Playmobil en dit zou een super leuke aanvulling zijn. Ze had een paard met poppetje van spirit op haar lijstje staan maar wat zou het een leuke verrassing zijn als ze het huis zou krijgen…

 • Reply Michelle 25 november 2018 at 12:26 pm

  Isabel is volgende week jarig en is helemaal gek van paarden, spirit en playmobil.
  Hij staat boven aan het verlanglijstje.
  Wat is het gaaf als we dit nog aan haar kunnen geven.

 • Reply Kirsten 25 november 2018 at 12:56 pm

  Wat leuk! Spirit staat hier elke dag op. Mijn mannen zijn allebei gek op paarden, de oudste wil ook heel graag op paardrijden. Deze set zouden ze heel erg leuk vinden! (Mama stiekem ook ?)

 • Reply Diny Frijters 25 november 2018 at 2:05 pm

  Wat een geweldige set is dit en wat zou mijn dochter een gat in de lucht springen als ze het zou winnen. Als echte paardenfan staan spulletjes van Spirit natuurlijk hoog op het verlanglijstje. Succes iedereen!

 • Reply Anita 25 november 2018 at 2:28 pm

  Ah dit zou superleuk zijn. Staat bovenaan het verlanglijstje van mijn dochter en zoontje. Erg leuke serie, ik kan er zelf ook van genieten, met een mooie intro. Playmobil is de laatste tijd ook favoriet.

 • Reply Jackie nachtegaal 25 november 2018 at 2:52 pm

  kleine meid is 6 nu ,, en alles wat met paarden te maken heeft vind ze magisch.
  ze heeft al vaak ponygereden en mag binnenkort op les. .
  Dus deze set zou prachtig zijn voor haar.

 • Reply elaine 25 november 2018 at 3:27 pm

  Zou echt super zijn voor onze oudste dochter van 6 jaar !! Ze is dol op spirit, en wil dit huis erg graag ze is er zelf om het moment druk voor aan het spraren, maar hem winnen zou veel leuker zijn!!

 • Reply Rianne 25 november 2018 at 3:35 pm

  Dit zou mijn dochter Nomi geweldig vinden!! Ze kijkt Spirit altijd en toen ze het speelhuis zag moest ‘ie metéén bovenaan het lijstje. Alleen heeft de Sint al geshopt ? Ik duim voor haar!

 • Reply Yvette 25 november 2018 at 4:21 pm

  Ow wat een leuke actie. Mijn dochter Rosalynn zou dit geweldig vinden. Speelt altijd met.haar playmobil, dit zou een mooi toevoeging zijn aan haar verzameling. We gaa duimen!!

 • Reply Jacqueline 25 november 2018 at 5:43 pm

  Wat een super leuke actie!! Onze dochter hoopt in december 6 jaar te worden en helemaal fan van Playmobil. Paarden vindt ze ook geweldig, dus het zou te gek wezen als we zouden winnen☺️

 • Reply Julia van empel-stamate 25 november 2018 at 5:59 pm

  Ik doe graag mee voor de dochters van mijn vriendin. Ze zijn gek op paarden

 • Reply Karen 25 november 2018 at 6:37 pm

  Helemaal leuk voor mijn dochter en haar vriendinnen, die erg van paarden én Playmobil houden!

 • Reply Caroline 25 november 2018 at 7:20 pm

  Hier een meisje van bijna 4 die ook de speelsets op haar verlanglijst staan heeft. Alle afleveringen heeft ze al gezien en kijkt ze liefst x op x opnieuw. De sint neemt de stal van spirit voor haar mee. Paar dagen is ze jarig en wat is dan mooier dan het huis van lucky!

 • Reply Marieke Röttgers 25 november 2018 at 7:42 pm

  Onze dochter van 4 is samen met haar klas naar de manege geweest. Sindsdien heeft ze het over paarden en pony’s, en kan ze niet wachten totdat ze oud genoeg is om op paardrijles te gaan. Tot die tijd kan ze hiermee spelen, vindt ze vast geweldig!!

 • Reply Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) 25 november 2018 at 7:56 pm

  Wat leuk! Mijn dochters kijken ook heel erg graag Spirit. Ze hebben de serie geprogrammeerd in de opname en dan kijken ze hem meerdere keren terug ?. Mijn jongste dochter is dol op playmobil en riep toen ze de spirit playmobil zag heel hard door de winkel: mama deze wil ik allemaal op mijn lijstje!!! Ze zou het fantastisch vinden als ze deze zou krijgen.

 • Reply corien 25 november 2018 at 8:15 pm

  Dit zou mijn dochter geweldig vinden om te winnen. Spelen met Playmobil en paarden is helemaal haar ding. Waar ze heerlijk in haar eigen wereld leeft en rustig kan ontprikkelen. Dit heeft ze af en toe echt nodig een stuk ontspanning en om haar hoofdje even leeg te maken

 • Reply Natalie Braams 25 november 2018 at 8:19 pm

  Wat zou mijn dochter Naomi blij zijn met de Spirit playmobil goed voor uren speelpmezier.

 • Reply Femke Kester 25 november 2018 at 8:33 pm

  Wie wil er nou niet zo’n te gekke set winnen? Onze dochter Cato van 7 in ieder geval wel! Waarom juist zij hem moet winnen? Tja, net als de redenen van anderen en daarbij omdat het gewoon het alllerliefste, mooiste , slimste, gekste, sociaalste, knuffeligste en knapste meisje van de wereld is en ze er heel fijn mee zal spelen. ???“Kom rij met mij, voel me vrij. Dus kom maar mee en laat je gaan, ga mee op avontuur met mij en rij met mij…..”?

 • Reply Annabel de Ruiter 25 november 2018 at 8:43 pm

  Liselotte zag Spirit playmobil al voorbij komen in reclame op tv. ‘ Die wil ik mam!’ We kijken graag samen naar de film en de serie. Deze set sluit natuurlijk helemaal aan bij de serie. Zal voor veel speel plezier volgen. Waag graag een kansje!

 • Reply Linda Smit 25 november 2018 at 8:54 pm

  Deze super gave spirit prijs willen mijn meiden heel graag winnen omdat ze gewoon de grootste spirit fans ever zijn! Spirit hier spirit daar, altijd zitten ze voor de televisie klaar!
  Om de serie in het echt na te kunnen spelen is dit echt een te gek gave prijs!!

 • Reply Madelon 25 november 2018 at 8:57 pm

  Onze zoon vond de originele dvd al fantastisch om te kijken bij opa en oma dus hier wordt hij heel blij van!

 • Reply D.H 25 november 2018 at 9:06 pm

  Mijn dochtertje van net 6 lukt elke dag op de tablet naar Lucky enbSpirit. Ze zingt het hele begin lied mee

 • Reply Sandra 25 november 2018 at 9:14 pm

  Mijn dochter van 4 is groot fan van Spirit, lucky en haar vriendinnen en paarden. Alle seizoenen heeft ze minimaal 2 keer gezien. En nog blijft het soms spannend…

 • Reply Kimberley 25 november 2018 at 9:15 pm

  Ik zou de playmobil Spirit set heel graag willen winnen voor mijn dochter Liv. Ze heeft alle afleveringen minstens 3x gezien en is een enorme paardengek.. ook is ze binnenkort jarig, dit zou wel een heel leuk cadeautje zijn!

 • Reply Marel 25 november 2018 at 10:07 pm

  Onze meiden zijn echt paarden liefhebbers! En playmobil fan! Uren speelplezier
  Dus hoe fijn zou dit zijn ? 2 super blije snoetjes ❤️❤️❤️

 • Reply Melanie vermeulen 25 november 2018 at 10:18 pm

  Zo leuk mijn zoontje van 4 vind het echt leuk! Hij zingt het liedje ook mee! Zou het graag voor hem winnen!

 • Reply Jalke Vloeberghs 25 november 2018 at 10:18 pm

  Wat een fantastische droom give away!
  Onze kinderen mogen af en toe een filmpje kijken. En dan kiezen ze steevast voor Spirit! Ze hebben dit jaar voor hun wenslijst voor Sinterklaas enkel uit de playmobil boek geknipt. Mijn dochter heeft elke item uit de collectie van spirit uitgeknipt en op haar brief geplakt. Dus ja ik zou zeggen dat ze grote van is en heel erg hoopt dat de Sint iets van Playmobil Spirit zal brengen!!!
  Hopelijk maakt ze een kans!

 • Reply Muriël 25 november 2018 at 10:32 pm

  Wauw! Wat een kanjer van een huis! Te gek! Mijn dochter Fayen van 5 is zó dol op Spirit, echt een grote fan! Ze heeft de afleveringen ontelbaar vaak gekeken, tekent Spirit, spéélt Spirit en heeft alle spirit playmobil pakketten op haar lijstje staan! Wat een enorm verrassing zou het zijn als ze dit prachtige huis wint! A lucky girl 😉

 • Reply Linda Raaijmakers 25 november 2018 at 10:38 pm

  Ons nichtje Tess vindt spirit een hele leuke serie dus hier zal ik als tante best punten mee scoren 😀

 • Reply Angelique vd Reek 25 november 2018 at 10:41 pm

  Mijn dochtertje roept de hele dag “paardje kijken “ Daar bedoeld ze Spirit mee :-). Zoals de film en de serie kijkt ze super graag. Met sinterklaar krijgt ze haar eerste playmobil, Lucky & Spirit met paardenbox. Ik doe heel graag mee met deze winactie!

 • Reply Cindy 25 november 2018 at 10:54 pm

  ?paardje op tv Netflix?
  ? gaan we wandeling maken, mama paardjes kijken even dag zeggen.?

  ?paardjes film kijken mama net terug! Van de intensive dag .?
  ?paardjes doet ons meisje erg goed, naar zware ziekenhuis opnames die elke x krijgt ?? longpatiëntje ze ze al aantal jaartjes. ?
  Ik waag dit kansje heeel erg duim zo voor mijn meisje!!???

 • Reply meijerink ottens 25 november 2018 at 10:57 pm

  hier zullen mijn dochter van 4 jaar en haar zusjes twins van 3 jaar net 23 november heel blij van worden helemaal gek op paardjes en playmobil en staat ook op hun verlanglijstje maar dat word wel heel veel voor ons met 4 kids dus hier zeer welkom

 • Reply Elly ouwerkerk-jansen 25 november 2018 at 11:02 pm

  Oh iedere keer als mijn dochter deze voorbij ziet komen op tv roept ze heel hard dat ze deze zo graag wil. Ik vind hem alleen eigenlijk te duur voor de Sint, maar als ze hem nu wint zijn we allemaal heel blij

 • Reply Jody 25 november 2018 at 11:09 pm

  Omdat ik hier een jongen hebt die echt mega fan is van Spirit zo erg dat hij moest huilen toen Lucky weg liep bij haar vader in een van de nieuwe afleveringen. En het huis al lang op zijn verlanglijstje staat, eerst voor zijn verjaardag en nu voor de Sint!

 • Reply Mirjam 26 november 2018 at 12:01 am

  Onze dochter is ook helemaal weg van Spirit. Ook zij was op de exclusieve Spirit party in Abcoude en dolgelukkig met de geweldige playmobil sets! Ze droomt hier nog elke nacht van en speelt ieder vrij moment met haar playmobil. Ze wil heel graag het grote huis en zou zich daar geweldig mee vermaken. Op school speelt ze met al haar vriendjes en vriendinnetjes Spirit na en de juf (van groep 2) wordt er horendol van! Ze was in september jarig en begin oktober kwam het playmobil van Spirit in de winkels, tranen met tuiten dat ze dat niet voor haar verjaardag heeft kunnen vragen… We duimen!

 • Reply Fleur 26 november 2018 at 12:04 am

  Graag voor twee kleine paardenmeisjes (1 en 5 jaar) in de dop. Dat zou echt prachtig zijn. Paarden zijn het helemaal en met name Shetlander Blackie van ons laatste vakantieadres. Wat een mooie ervaring was dat.

 • Reply Margith 26 november 2018 at 12:41 am

  Mijn dochter van zes jaar is dol op playmobil en alles wat met prinsessen en paarden te maken heeft. Ze zou ontzettend graag deze set willen hebben. Alles wat met Spirit te maken heeft, vindt ze helemaal geweldig; uren speelplezier met heerlijke fantasie!!

 • Reply Demelza 26 november 2018 at 1:23 am

  Wat een tof event zeg! Leuk dat jullie daar waren.

  Mijn dochters van 4&6 jaar zullen helemaal in de wolken zijn als Sint ze een Spirithuis zal geven. Wat leuk dat ze er hier misschien wel eentje kunnen winnen.. wij hebben Spirit met stal alvast gekocht, hoe gaaf zou het zijn om ook met het huis te kunnen spelen.

 • Reply Wendy 26 november 2018 at 8:50 am

  Hier zouden ze bij.mij thuis erg blij van worden als echte playmobile fans… Leuke actie!!

 • Reply Goele H 26 november 2018 at 10:20 am

  Mijn dochtertje houdt van paarden. Ze krijgt voor Sinterklaas een setje Playmobil met een paardentrailer die we 2de hands kochten. Een paard zit er helaas niet meer bij. Ze zou het setje van Spirit geweldig vinden, ze vindt de film ook erg mooi.

 • Reply Gé Geurtsen 26 november 2018 at 12:38 pm

  Vroeger ook veel mee gespeeld, leuk voor in de zak van Sinterklaas 😉

 • Reply Sonja Hubregtse 26 november 2018 at 12:50 pm

  Ben ik bij deze actie toch iets langer blijven ‘hangen’
  omdat ik probeer om deze geweldige prijs te ‘vangen’.
  De kids houden namelijk van dieren in galop.
  De playmobil poppen hebben hun paardrijcap al op.
  De kids zouden van deze prijs enorm genieten,
  daarom laat ik deze prijs niet schieten.
  Ik hoop dat we deze prijs winnen,
  dan kan het paardrij-avontuur gaan beginnen !

 • Reply marleen 26 november 2018 at 1:40 pm

  Mijn dochter is verzot op alles met dieren! En ze kan uren zoet zijn met het bedenken van verhalen, alleen of samen met haar vriendjes uit de straat. Dus iets wat de andere kindjes niet heeft zou niet alleen mijn dochter maar ook haar vriendjes heel blij maken!

 • Reply Marianne 26 november 2018 at 1:58 pm

  Prachtig. Echt jeugdsentiment playmobil. Zou graag samen met mijn dochter genieten van zo n mooie set. Ze kan uren zoet zijn met playmobil.

 • Reply Will 26 november 2018 at 3:38 pm

  Ik heb vijf kleinkinderen , waarvan vier meiden die allemaal met het Playmobil, van mij, bij mij spelen.
  Er zit geen paardenmeisje bij, of het moet van Playnobil zijn.
  Een echt paard zit er niet in.
  Regelmatig koop ik er wat bij om de voorraad wat aan te vullen.
  Er wordt veel mee gespeeld. Playmobil verveeld nooit.
  De afleveringen van ‘ Spirit samen vrij ‘worden op zaterdag regelmatig bekeken, als ze hier zijn.
  Ik denk dat ze ook héél blij zullen zijn met dit huis van Lucky.
  Het perfecte gezamelijke Sinterklaascadeau van mij voor hen.
  Eén dame kan ik dit niet geven, omdat dat cadeau dan té groot zou zijn.
  Samen zullen ze er vaak mee spelen, wat altijd goed gaat, tenminste als ze bij mij zijn. Hahaha.
  Heel graag doe ik mee en volg op Bloglovin , waar ik heb geliked en geloved.

 • Reply melissa 26 november 2018 at 3:56 pm

  Onze elise is pas sinds vorig jaar fan van playmobil. ze houdt wel van die beweegbare poppetjes en leuke themas. ze heeft onlangs 10 lessen paardrijden gehad maar ze bleek toch iets te onzeker nog. daar baalde ze heel erg van, maar we hebben samen besloten om een jaartje te wachten en het dan weer opnieuw te proberen. ze blijft echter groot paardenfan en haar verlanglijstje staat dan ook vol met paardenspulletjes. dit zou wel echt een topper zijn! ik doe graag voor haar mee.

 • Reply Nelly 26 november 2018 at 5:24 pm

  Lucky’s huis heeft een volledig ingerichte keuken en laar mijn dochtertje dat nou net zo leuk vinden.

 • Reply Edith van Dijk 26 november 2018 at 5:34 pm

  Alle vier mijn dochters zijn gek op Spirit, maar mijn tweede dochter van 7 spant de kroon. Het liefst zou ze de hele dag (nieuwe )afleveringen van Spirit kijken. Het Spiritspeelgoed van playmobil staat dan ook bijna bovenaan op haar verlanglijstje. Ze zou het liefst een eigen paard willen hebben, die staat nog boven de speelsets van Spirit op het verlanglijstje. Paardrijden wil ze graag, maar dat is nog te duur voor ons. Ze is al jaren paardenfan, en wanneer ze paarden ergens tegenkomt, is ze helemaal niet bang, en genieten ze beiden, paard en zij, van hun contact. Ze zegt zelf dat Lucky hetzelfde is als zij met betrekking tot paarden. Ik doe dus graag mee voor haar!

 • Reply Sharon de Ridder 26 november 2018 at 5:47 pm

  Wat gaaf! Mijn dochter speelt het liefste met haar Playmobil en kijkt het liefste naar Spirit, dus dit zou haar twee liefdes combineren!

 • Reply m chen 26 november 2018 at 6:07 pm

  Uren speelplezier betekend dat ze zoet is en ik een tijd rust heb en tijd heb voor andere klusjes!

 • Reply A. 26 november 2018 at 6:21 pm

  De paardenstallen staan er al en voer is al gehaald dus spirit kom maar gauw ….wij zorgen wel voor jou 😉

 • Reply Anita te Gussinklo 26 november 2018 at 8:01 pm

  Ik doe graag mee aan deze actie.
  Mijn nichtje zou dit prachtig vinden.

 • Reply Anneliese de Waal 26 november 2018 at 8:29 pm

  Ohhh….erg mooi !!, ik doe graag mee voor mijn dochter Sam, zou ze helemaal geweldig vinden.
  Waag graag een kans voor haar 🙂 🙂

  Groetjes Anneliese

 • Reply Hille Morel 26 november 2018 at 8:57 pm

  Mijn zoontje zou die set denk ik leuk vinden. We hebben al een Americo paard en nog een andere paard waar een piet op kan en dit zou een geweldig pietenhuis zijn 😀 Beetje creatief, maar dat zijn we dan ook.

 • Reply Michelle 26 november 2018 at 9:15 pm

  Oh wauw! Super leuk en gaaf, daar zullen de kindjes die hier komen spelen geweldig vinden! (Gastouderopvang)

 • Reply Rob G 26 november 2018 at 9:31 pm

  Ik wil mijn mijn woest aantrekkelijke en liefdevolle vrouw hiermee verrassen! Wekelijks krijgen we een logeetje en die gaat dit sowieso geweldig vinden 🙂 Wat een onwijs leuke winactie hebben jullie georganiseerd. Ben heel benieuwd naar de uitslag! #Fingerscrossed #Winactie #Zenuwachtig #Aftellengeblazen #Spannend

 • Reply cindy pater 26 november 2018 at 9:47 pm

  Het liefst zet mijn meisje een paard in de flat maar ja dat gaat een beetje moeilijk. Dus moet ik deze paardengek een beetje temmen. Met deze waanzinnige set zou ze helemaal in de paardenwolken zijn en hoop ik dat ze uren met deze paarden kan spelen in de flat.

 • Reply SophiaG 26 november 2018 at 10:56 pm

  Owwww wauw!! Dat is een geweldige prijs. Ik maak graag kans voor mijn dochter Isa (6 jaar).
  Ik weet zeker dat zij en haar zusje Beau (2 jaar) daar allebei veel plezier aan kunnen beleven.

 • Reply Elsbeth johanne 27 november 2018 at 12:27 am

  Het dochtertje van mn beste vriendin zou hier zo gelukkig van worden… Ze voelt stiekem ook een klein beetje als mijn ‘kind’ en ik geniet ervan om mn kleine vriendinnetje blij te maken en te zien genieten en alles! Ik weet zeker dat ze hiervan echt een gat in de lucht zal springen! 🙂

 • Reply E. Wout 27 november 2018 at 12:54 am

  Wat een groot cadeau!! Voor mijn kids!! Ze zullen dolblij zijn!

 • Reply Nina Mol 27 november 2018 at 6:24 am

  Ik doe graag mee voor mijn twee kleinzoons. Die zijn dol op poppetjes en huisjes op dit moment. Ze kunnen hier dan heerlijk mee spelen!

 • Reply Jessica 27 november 2018 at 8:11 am

  Dol op playmobil zijn mijn beide dochters. Al uren hebben ze versleten spelen met paardjes en prinsesjes. Zelf speelde ik vroeger ook veel met playmbil en het is ook een van mijn favoriete speelgoed merken. Het spirit huis zag al een tijdje geleden in playmbil boekje staan super mooi! Mijn dochters zou ik er zo blij mee maken. Waarschijnlijk zal het huis snel bewoond worden door piet en Sint en prinsessen want ze verzinnen altijd hun eigen verhaaltjes ?

 • Reply Annabel 27 november 2018 at 9:53 am

  Liselotte kijkt graag naar deze serie van Spirit. Van de zomer waren we op de boerderij en daar was een veulentje geboren. Kijk mama, is net spirit! Was een toepasselijke naam geweest aangezien het ook een hengstje was, maar Moos is ook leuk. Liselotte heeft de playmobil set ook op haar verlanglijstje staan. Super om haar zo te verrassen 😉

 • Reply Noa Harmssen 27 november 2018 at 10:49 am

  Zowel onze dochter van 5, als onze zoon van 3 zijn dol op Spirit. Er zouden hier thuis dus 2 kindjes dolblij worden van deze set! Een win-win situatie dus 🙂

 • Reply elisabeth maria martina 27 november 2018 at 10:52 am

  wat een geweldig gebaar
  verras mijn kleinzoon en kleindochter maar
  met dit prachtige exemplaar
  hun schoentjes staan al klaar
  #duimenmaar

 • Reply wilmsen anita 27 november 2018 at 11:00 am

  Voor mijn kleindochter die uren kan fantazeren met haar playmobile

 • Reply Dineke Wiersema 27 november 2018 at 1:08 pm

  Leuk voor mijn neefje!

 • Reply Linda 27 november 2018 at 1:18 pm

  Superleuk voor onze dochters, zij zijn dol op Playmobil. Daar spelen ze altijd lekker lang mee, dus ook fijn voor moeder 😉

 • Reply patty 27 november 2018 at 3:48 pm

  het is zo leuk zo schattig
  ik vind het geweldig
  ik vind het zo jammer dat ik niet meer mee mag spelen

 • Reply Marlon Kok-Toet 27 november 2018 at 4:11 pm

  gaaf! ik zou hem niet willen winnen voor mijn kids maar voor de dochter van een vriendin die het niet breed heeft de afgelopen jaren…. ik ga duimen!

 • Reply Ali 27 november 2018 at 4:32 pm

  Ik heb me ingeschreven voor deze gave playmobil set. Je verliezen in het Spirit avontuur, dat kan gewoon niet mis gaan.

 • Reply Tamara 27 november 2018 at 6:01 pm

  Vroeger was playmobil alleen voor jongens. Toen ik dit zei tegen mijn kleindochter Sophie van 4 werd ze héeééél erg boos. Zo boos dat ik niks meer goed kan doen haha. Wat dacht oma wel? Playmobil was ook voor meisjes! zeker de playmobil spirit. Misschien dat ik het goed kan maken door deze leuke set voor Sophie te winnen.

 • Reply Jan 27 november 2018 at 7:32 pm

  Omdat wij het ons dochtertje in volle harte gunnen.

 • Reply Malou 27 november 2018 at 10:44 pm

  Wat een super leuke prijs is dit! Mijn dochter van 4 jaar is groot fan van Spirit en Playlogic, dus hier zou ze heel blij van worden!

 • Reply Lisanne Bons 27 november 2018 at 10:48 pm

  Deze paarden-moeder heeft een echte ponydochter. Ze is dol op haar Playlogic maneges (3 grote plastic bakken) vol. En de film spirit is hier grijs gedraaid. De eerste keer toen ze de film zag heeft ze zo hard gehuild. En nu de serie en een Playmobil set. Mooier kan gewoon niet. Ze is 5 januari jarig en dit is na een echte eigen pony het tweede cadeau op het verlanglijstje.

 • Reply Fenny 28 november 2018 at 7:07 am

  Tjeej, wat een prachtige set! Ik ?????????????????????????????????? mijn dochtertje Flore, zou deze helemaal het einde vinden!

 • Reply Claudia de Kok 28 november 2018 at 8:46 am

  Ik hou van duurzaam en creatief speelgoed voor mijn dochters en deze Spirit set gaan ze echt geweldig vinden als echte Spiritfans!

 • Reply Aryenne de Jong 28 november 2018 at 10:23 am

  Onze grote paardenfan is ook gek van Playmobil. Wat is er mooier dan deze twee hobby’s te combineren? Ze staat al weken in de speelgoedwinkel steeds weer stil bij de nieuwe Spirit serie van Playmobil. Zullen we haar eens echt verrassen deze feestdagen?

 • Reply Sonja 28 november 2018 at 10:57 am

  WoW! Het mooiste Sint cadeau voor de paardenmeisjes! Mijn dochter van 6 zou dit fantastisch vinden. Mijn wens voor haar: Lekker rustig op haar kamer spelen met dit mooie cadeau, zonder haar broer en broertje en hun voetbalgekte.

 • Reply Brit Weijers 29 november 2018 at 1:43 pm

  Mijn kleindochter is fan en wij genieten mee.

 • Reply Hannah 29 november 2018 at 4:15 pm

  Onze dochter van 6 jaar is groot fan van zowel Spirit als Playmobil. Het liefst wil ze haar eigen paard, maar wonend in een bovenwoning in de stad is dat niet echt haalbaar. Maar spelen met Lucky, haar vriendinnen en hun paarden is óók heel erg leuk!

 • Reply JZ 29 november 2018 at 7:35 pm

  Ik doe graag mee voor ons prinsesje.
  Ben vandaag uitgerekend dus dit zou erg gewaardeerd worden voor o.a. 5 december aangezien ik de deur amper uit kan.

 • Reply Lisa 6 juli 2020 at 4:53 pm

  Voor
  Mijn dochtertje ze is helemaal gek van spirit en roept heel de dag hujaa (het paard spirit dus)

  Mijn dochter is bijna 2 jaar en is vanaf haar 3 maanden al helemaal fan ervan. Ze staat er mee op en gaat er mee na bed altijd spirit op de tv ken onderhand de films uit me hoofd?
  Ik heb overal al beetje rond gesnuffelt voor kind van 2 van spirit maar dat is bijna niet tevinden helaas daarom hoop ik dat ik miss wel iets kan winnen voor haar want met sinterklaas is ze oudgenoeg????

  (Knuffel zou ik ook erg blij mee zijn)???

 • Laat een reactie achter