Babyzitter

23 oktober 2014

Als je de wereld al zes maanden lang vanaf de grond bekijkt, dan ga je je op den duur vervelen. Zo ook Charlie. De dagen waarop hij rustig in zijn box lag of op een kleedje zijn voorgoed voorbij. Mijn nieuwsgierige aagje is mobiel! Hij tijgert de hele kamer door. En dat is leuk, heel leuk… Het is te gek om te zien hoe hij reageert op al het nieuws dat hij tegenkomt tijdens zijn ontdekkingsreis en geniet van het samenspelen met zijn grote broer. Finn heeft er alleen nog wel wat moeite mee dat zijn speelgoed nergens meer veilig is. En voor mij is het ook oppassen geblazen, want er gaat nog wel eens een zak knikkers over de vloer, een rubberbandje van een autowieltje af of er worden kleikoekjes gebakken op de grond. Niet bepaald veilig voor een baby die ál-les in zijn mond stopt. Gelukkig heb ik nu de Sit-me-up Floor Seat thuis staan. Een stoeltje waarin mijn kleine uk de wereld kan zien en tegelijk safe kan spelen, terwijl ik bijvoorbeeld sta te koken, de boodschappen opruim of als er een collectant voor de deur staat.

baby, zitten, stoeltje, zitje, wippertje, rechtop, vallen, omvallen, niet, veilig, beschermd, ondersteunend, ondersteunt, seat me up floor seat, fisher price, froggy, kikker, stof, wassen, handig, opletten, praktisch, cadeau, kraamcadeau, 6, 7, 8, maanden Dit vrolijk gekleurde froggy stoeltje van Fisher Price is gemaakt van een zachte en stevige stof die je baby ondersteunt bij het zitten, waardoor je kleine de wereld vanaf een andere kant leert kennen zonder het risico om te vallen. Charlie wist niet waar hij eerst moest kijken toen ik hem ermee voor het raam zette. Zoveel te zien en te beleven dat hij pas veel later doorkreeg dat er ook nog twee speelgoedjes aan het stoeltje bungelen waar hij heel graag zijn tanden in zet. Voor hem een speelparadijs, voor mij een ‘babyzitter’ op de momenten waarop ik wat minder goed op hem kan letten. Ook zet ik Charlie wel eens in het stoeltje als ik met hem en Finn tegelijk speel. Zo krijgt Finn de kans om weer eens een mega toren van Duplo blokken te bouwen zonder dat hij tussentijds omgegooid of opgegeten wordt. En ik heb ook meer interactie met Charlie dan wanneer hij op mijn schoot zit en ik tegen zijn rug aankijk. En Charlie eet er wel eens een liga in, omdat hij zo wat rustiger eet en zich niet zo snel in zijn koekje verslikt. Dat wordt natuurlijk een enorme kliederboel, maar gelukkig kan het zitkussen van het plastic frame af en kun je het wassen. Het zitje is bovendien heel makkelijk op te vouwen en dus ook makkelijk op te bergen of mee te nemen als je op visite gaat bij mensen waarvan het huis bijvoorbeeld minder babyproof is. Go froggy! baby, zitten, stoeltje, zitje, wippertje, rechtop, vallen, omvallen, niet, veilig, beschermd, ondersteunend, ondersteunt, seat me up floor seat, fisher price, froggy, kikker, stof, wassen, handig, opletten, praktisch, cadeau, kraamcadeau, 6, 7, 8, maanden

Ben jij ook op slag fan van deze handige babyzitter? Hier tik je het stoeltje op de kop voor €57,99. En voor één mama hebben we een leuke verrassing; die krijgt hem gratis en voor niets opgestuurd. Wil je kans maken om de stoel te winnen? Laat ons dan hieronder weten waarom jij de Sit-me-up Floor Seat van Fisher Price wel zou kunnen gebruiken.

Gefelicitaart!
Gezinsuitbreiding bij Ikea

Dit vind je misschien ook leuk

10 Reacties

 • Reply Marie-Louise 23 oktober 2014 at 7:49 am

  Wat een vrolijk stoeltje. Hij lijkt me heel handig voor mijn dochtertjes die nu nog 3 maanden zijn. Dan zit de 1 straks veilig en kan lekker spelen als ik de ander eten geef en andersom.

 • Reply Marit 23 oktober 2014 at 7:51 am

  Fijn spelen en veilig zitten,lijkt me erg leuk en handig!

 • Reply Ellen 23 oktober 2014 at 8:34 am

  Boris kan nog niet zelfstandig zitten, maar wil niets anders dan zitten. Dus bouw ik hem nu in tussen een poef en de kussens van de bank. Maar echt handig is het niet, want hij glijdt uiteindelijk toch onderuit. Dit stoeltje is de oplossing!

 • Reply essie 23 oktober 2014 at 8:35 am

  Die kan ik straks heel goed gebruiken! Ik mag op heel veel kindjes passen en binnenkort komen er 2 mini schatjes bij.
  Baby’s willen ook wel eens wat nieuws en dus interessants! En in een andere houding kunnen ze de wereld weer heel anders zien.
  Helemaal leuk dit kikkertje 🙂

 • Reply Mirthe 23 oktober 2014 at 4:43 pm

  Mijn zoontje Bas zou deze kikker helemaal geweldig vinden. Het is een relax mannetje en in deze stoel kan hij lekker in de chillstand!

 • Reply Anja 24 oktober 2014 at 10:17 am

  Wat een leuk stoeltje! Die zou ik heel graag willen winnen voor mijn dochtertje die ook het allerliefst rechtop zit. Zodra je haar op je schoot legt, gaat ze protesteren net zoals tijdens het verschonen van haar luiers. Het is gewoon een veels te nieuwsgierig aagje!

 • Reply Petra Groot 24 oktober 2014 at 9:51 pm

  Wat een superleuk stoeltje. Heb net vandaag te horen gekregen, dat ik geopereerd moet worden aan mijn elleboog; niet echt handig met een 8 maand oude wereldverkenner om me heen. Mama mag een aantal weken niet tillen; tja leg dat maar eens uit als ons boefje je smekend vanuit de box aankijkt… Deze babysit is dus meer dan welkom. Vergroot Daan zn wereldje en daar word ik ook weer een stuk blijer van.

 • Reply Eveline 29 oktober 2014 at 11:28 pm

  Perfect voor onze kleine dame die afgelopen 22 oktober op de wereld is gekomen. Met een grote zus met klein speelgoed en 2 hondjes die rondwandelen is het voor als ze de wereld vanaf de grond gaat bekijken een veilige oplossing (en ook voor in de box niet verkeerd)

 • Reply Merel Arts 31 oktober 2014 at 11:09 pm

  Wat een ideaal ding! Vooral voor onze zoon Sepp van 6 maanden die door zijn grote broer Kick wordt bedolven onder kusjes en knuffels zodra hij op de grond ligt..nu kan hij geen kant op met zijn grote broer bovenop hem maar wanneer hij hier in zit kunnen ze tenminste oog in oog een ‘gesprek’ met elkaar aan gaan! En hoef ik me minder zorgen te maken of Sepp letterlijk niet wordt bedolven onder de liefde van zijn broer 😉

 • Reply Annemieke 2 november 2014 at 9:43 pm

  Petra, leuk nieuws! Jij hebt het stoeltje gewonnen. We hopen dat hij je tot hulp is als je geopereerd bent en dat Daan er veel plezier van heeft. Gefeliciteerd! Annemieke

 • Laat een reactie achter