Je eigen stof

22 april 2014

Ken je dat: Ben je net op zoek naar dat ene kussen dat perfect bij de bank matcht of gordijnen die je slaapkamer helemaal zouden afmaken… Kun je het nergens vinden! Grrr… Maar gelukkig betekent het niet langer dat de bank kaal blijft en je dan maar in het licht moet slapen. Je kunt de stof die jij voor ogen had namelijk heel makkelijk zelf ontwerpen!

In de webshop van Exprezzit kun je gelijk aan de slag met je idee. Van je eigen retro ontwerp of vintage print, afbeeldingen, tot foto’s of een kunstwerk van je uk; het kan allemaal en is heel makkelijk. Even uploaden en je krijgt ze uitgeprint op stof weer terug. Zo creëer je je unieke stof die voor allerlei doeleinden te gebruiken is. Zoals zo’n fantastisch jurkje voor je dochter bijvoorbeeld. Ik krijg meteen zin om weer achter de naaimachine te kruipen!stoffen, ontwerpen, foto, afbeelding, afdrukken, zelf, maken, naaien, moederdag, cadeau, knutselen, tips, ideeën, keukenschort, winnen, tekening, schilderij, kunstwerk, kinderen, mama, moeder, gordijnen, behang, unieke, designs, dekbed, knuffel, kussen,

 

stoffen, ontwerpen, foto, afbeelding, afdrukken, zelf, maken, naaien, moederdag, cadeau, knutselen, tips, ideeën, keukenschort, winnen, tekening, schilderij, kunstwerk, kinderen, mama, moeder, gordijnen, behang, unieke, designs, dekbed, knuffel, kussen,

Maar ben je wel creatief, alleen niet zo handig met naald en draad? Dan levert Exprezzit je niet het rolletje stof, maar maken ze gewoon meteen het door jou gewenste eindproduct. Helemaal kant en klaar! Zoals lakentjes, gordijnen, kussens, dekbedden, je eigen knuffel, keukenschort of tafellaken. En allemaal van fantastische kwaliteit. Met zo’n persoonlijk lakentje, zelf ontworpen kussen of knuffeltje scoor je gegarandeerd een origineel kraamcadeau. Of wat dacht je van een keukenschort met de mooiste tekening van je eigen mini Picasso? Een leuk bedankje voor oma voor het oppassen of als moederdagcadeau!

 

stoffen, ontwerpen, foto, afbeelding, afdrukken, zelf, maken, naaien, moederdag, cadeau, knutselen, tips, ideeën, keukenschort, winnen, tekening, schilderij, kunstwerk, kinderen, mama, moeder, gordijnen, behang, unieke, designs, dekbed, knuffel, kussen,

 

Lady Lemonade mag een keukenschort naar keuze weggeven. Kies je voor een ontwerp uit de bibliotheek van Exprezzit, upload je je eigen patroon, print of afbeelding of wordt het – net zoals mijn schort – een creatie van je kind? Vertel het ons hieronder en wie weet heb jij dan straks je eigen unieke schort in huis!

 

 

 

Masking tape op kindermaat
Recept: Paasbroodjes

Dit vind je misschien ook leuk

13 Reacties

 • Reply Mandy 22 april 2014 at 7:21 am

  Wat een goed idee is dat zeg. Kan ik eindelijk die unieke jurk voor mezelf maken.
  Op dat schort komt het door mijn vader handgeschreven lievelingsrecept van de kinderen te staan. Misschien steekt de tweeling daar nog iets van op 🙂

 • Reply Nikkie 22 april 2014 at 8:01 am

  Wat cool! Ik zou het schort een grafisch printje geven in de kleur patrol. Helemaal in de stijl van mijn nieuwe keuken!!

 • Reply Josè wille 22 april 2014 at 8:07 am

  Wauw wat een geweldig idee! Bij mij zou het ook een recept worden. Van grootmoeders Zeeuws recept van wafels. Het schort is dan voor mij man, hard nodig als hij deze wafels maakt!

 • Reply Mariska engelhart 22 april 2014 at 8:26 am

  De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur en het is bij ons traditie dat er in iedere vakantie wel iets gebakken wordt. Koekjes, cakejes… Zo’n schort zou daar goed bij van pas komen. Ik zou er een foto van Tessa en Babette op laten drukken met hun koksmutsjes op!

 • Reply Danielle 22 april 2014 at 9:27 am

  Dat is grappig. Ik was gisteren nog op zoek naar een lakentje voor de babykamer. Heb een super zacht dekentje, maar het laken waarvan ik dacht dat het bestond, kan ik nergens vinden. Geweldig! Op het keukenschort zou ik allemaal gekleurde pollepels laten drukken. Lekker vrolijk!

 • Reply Andrea 22 april 2014 at 3:39 pm

  Ik zou kiezen voor een tekening van Dagmar. Ze maakt zulke mooie dingen en dit is een mooie manier om dat te vereeuwigen!

 • Reply Andrea 22 april 2014 at 3:40 pm

  Dagmar is mijn dochter van 4!

 • Reply Adinda Elsen 23 april 2014 at 2:06 pm

  Ik zou er een retro sausje overheen gooien! En lekker veel kleur, daar worden wij thuis altijd blij van!

 • Reply Melissa 24 april 2014 at 9:07 am

  Zeker weten een tekening van mijn kinderen. En dan zou ik hem cadeau doen aan hun oma die iedere week komt oppassen op woensdag en dan altijd voor een heerlijke maaltijd zorgt ’s avonds waardoor ik het wat rustiger heb!

 • Reply Denise 25 april 2014 at 5:00 pm

  Ik zou ook kiezen voor een tekening van mijn zoon. Hij begint nu echt dingen te tekenen in plaats van lukraak krassen op papier te zetten. Zo’n knuffel is ook een leuk idee zeg!

 • Reply Laura 27 april 2014 at 8:43 pm

  Ik zou zeker ook voor een recept gaan! Appeltaart van mijn oma haar oma, al jaren een hit op verjaardagen in de familie en een traditie die ik hoop door te geven op mijn dochters.

 • Reply Mariska 28 april 2014 at 9:27 am

  Wat is je schort mooi geworden! Ik kan wel zien dat je trots bent op je zoontje. Ik zou daarom ook zeker voor een mooie tekening van mijn dochtertje kiezen!

 • Reply Annemieke 6 mei 2014 at 9:54 pm

  Josè, jij hebt het keukenschort gewonnen! Heel veel plezier ermee!

 • Laat een reactie achter