Sweet dreams!

2 september 2013

Ben je ‘s avonds uren in de weer om je kleine ‘hyper’ hummel in bed te krijgen? Misschien helpt het nieuwe interactieve bedverhaaltje ‘Nott Won’t Sleep’ je kindje om op tijd te gaan tukken. Het spel voor op de iPad is tot stand gekomen door een gecombineerde expertise van psychologie, literatuur, wetenschappelijk onderzoek en spelontwikkeling en is daarmee meer dan zomaar een spelletje.

moeilijke, slaper, niet, slapen, bedritueel, slaapritueel, in slaap vallen, problemen, ipad, spel, verhaal, Nott Won't Sleep, Nott Won't Sleep interactief iPad spel,interactief, leren slapen, kleuters, peuters, bedtijdrituelen, slaaprituelen, spelontwikke In ‘Nott Won’t Sleep’ helpen peuters/kleuters de kleine Nott voorbereiden om naar bed te gaan in drie verschillende scenes die elk om een ander aspect van het bedritueel draaien. Het spel biedt prachtige, rustige beelden en animaties, muziek om lekker bij weg te dommelen en gameplay waarin verschillende onderdelen van het bedritueel naar voren komen. Kortom, alles is zorgvuldig ontwikkeld om in het teken te staan van lekker slapen.

De verhaallijn van het spel is geschreven door de Nederlandse schrijfster Renate Dorrestein en het spelontwerp zelf is geïnspireerd door psychologisch onderzoek door het Trimbos-instituut. “Wat ‘Nott Won’t Sleep’ zo uniek maakt is dat dit onderzoek aan de basis ligt van het verhaal, de interactie en de vormgeving van het spel en steeds als een rode draad door het ontwikkelproces liep”, aldus het team van het Trimbos-instituut. “Het is daarmee een prachtig spel geworden dat bij kan dragen aan het gezond en gelukkig opgroeien van jonge kinderen”.

‘Nott Won’t Sleep’ is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Appstore en kost € 4,49.

Bekijk hier het filmpje ‘Nott Won’t Sleep‘!

Brievenbus cadeautjes
Koekeloeren

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter