Tasjes voor de ladies

18 februari 2015

Toen ik nog thuis woonde werd mijn moeder gestoord van mijn uitgebreide tassen collectie. Hoe vaak ik niet te horen heb gekregen ‘hoeveel tassen kun je in vredesnaam wel niet hebben Cyn?’. Nou, uhhhh niet genoeg, toch? Eentje voor iedere jaargetijde, eentje van ieder soort formaat en dan in allerlei verschillende kleuren. En ja, nu heb ik dus twee meiden die ook dol zijn op tasjes net als mama. Reva en Lucy kunnen er ontzettend druk mee zijn. Met ze tweetjes een rugzak op, kusje aan mama geven en daar gaan ze dan samen hand in hand op vakantie naar de gang. Of als er boodschappen gedaan moet worden dan kan Reva natuurlijk niet zonder tas op stap.

Iedere kleine meid heeft een tasje nodig, voor balletles, voor de peuterspeelzaal, voor uit logeren, om boodschapjes te doen en voor feesten en partijen. Daarom heb ik de leukste voor je op een rijtje gezet. Het nieuwe ‘old school’ rugzakje van het merk Blafre, check nr. 9, is mijn favoriet.

1. Glitter goude tas € 29,95 2. Schoudertas Micky & Minnie € 18,95 3. Tasje roze € 4,99 4. Schoudertasje grijs € 26,95 5. Kindertasje katoen Bambi € 21,95 6. Mini rugzak olifant € 29,95 7. Vrolijk canvas koffertje/tas € 39,95 8. Tasje uil € 39,- 9. Retro kleuterrugzakje € 39,95

Beestachtig leuk
Shoppen in het hoge noorden

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter