Tassen met een verhaal

26 juni 2013

Shoppen is echt één van de ‘happy factoren’ in mijn leven. Ik kan verschrikkelijk gelukkig worden van een geslaagde aankoop. Maar als ik eenmaal thuis kom met mijn zoveelste paar sneakers of laarzen of alweer een nieuwe tas en zie wat ik eigenlijk allemaal nog in de kast heb staan, denk ik wel eens: ‘Nou Annemiek, het mag ook wel eens wat minder!’ Maar nu ben ik fan van een modemerk waar je nooit genoeg van kunt kopen. Het fairfashion label A Code of Origin heeft prachtige en bijzondere tassen waarmee je een steentje bijdraagt aan een betere wereld. Gewetenloos shoppen met een vervelende nasmaak is dus verleden tijd.

tassen, clutch, kussen, ibiza, eco, verantwoord, eerlijk, thailand, laos, hand, gemaakt, fair trade, handgemaakt, draagdoek, baby, carrier, authentiek, mama, moeder, cadeauMet een ‘A Code of Origin’ tas of clutch, ben je ervan verzekerd iets unieks in handen te hebben. Ze zijn gemaakt van oude, authentieke draagdoeken van zo’n tien tot twintig jaar oud. De babycarriers uit het uiterste noorden van Thailand en de berggebieden van Laos wordt zo een tweede leven ingeblazen. De tassen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, soorten en maten en gevoerd met mooi zwart katoen voor goede stevigheid. De leren schouderhengsels geven een mooie finishing touch. Het resultaat: Een fashionable item, dat jaren mee gaat en niet seizoensgebonden is. Ook zijn er mooie kussens om je interieur mee op te leuken.

Alle producten van het eco-merk worden met de hand gemaakt en zijn volledig one of a kind. ‘A Code of Origin’ doet niet mee aan de massaproductie, maar levert enkel karakteristieke, handgemaakte producten, gemaakt door lokale designers uit Azië met een eye for fashion. Ook heeft het label oog voor goede werkomstandigheden in Azië en maakt gebruik van eerlijke en milieuvriendelijke materialen. Nou, als dat geen goede aankoop is!

1. Clutch €34,95 2. Stunning Bag Ibiza White €114,- 3. Stunning Bag Flower €134,- 4. Kussen €24,95 5. Stunning Bag Ibiza Tribal €134

Tussen kunst & kids
App voor je aapje

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter