Nostalgische tegels met een verhaal

1 november 2016

Als je mij een klein beetje kent weet je dat ik gek ben op een interieur waar oude en nieuwe spulletjes met elkaar gemixt worden. Eigenlijk is dat best handig, want ik ben heel makkelijk blij te maken. Of het nu een tof vintage vaasje is wat ik voor een paar euro hebt gescoord of een cool design kinderstoeltje wat ik heb geshopt, van allebei word ik zo gelukkig. Net als van de verhalen tegels van het Nederlandse merk StoryTiles.

Hollandse witjes

Ken je deze pareltjes al? Ze zijn zo leuk! Gebaseerd op de Hollandse Witjes – die ik sowieso al geweldig vind – vertellen deze tegels allemaal een mooi klein verhaaltje. De ambachtelijke tegels worden al gemaakt sinds de 16e eeuw en Marga van Oers – beeldend kunstenaar – steekt deze bekende witjes in een nieuw jasje. Met een vleugje nostalgie en een grappige twist kun je deze handgemaakte tegeltjes overal in huis een mooi plekje geven. Zet de kunstwerkjes op een kast of hang ze op aan de muur, voor de baby- of kinderkamer vind ik deze tegeltjes echt een plaatje.

Kraamcadeau

Je kunt kiezen uit verschillende collecties, zelf vind ik de tegeltjes van de Fiep Westendorp collectie superleuk. Mocht je nog op zoek zijn naar een origineel kraamcadeau dit is er zo eentje waar mama’s heel blij van gaan worden. Je kunt zelfs een tegeltje ook nog personaliseren met een naam en een datum. Hoog tijd om dus even te gaan rondneuzen in de shop van StoryTiles.

Storywood

Als je toch gaat koekeloeren in de webshop neem dan ook echt even een kijkje bij de StoryWood kunstwerken. Dit zijn prachtige tekeningen en verhalen ambachtelijk gedrukt op hout. Ze zijn er in allerlei thema’s, ik heb zelf de New York skyline thuis boven de bank hangen. Toen ik deze ergens tegenkwam was ik à la minute verkocht. Ik heb er nog een leuk fotootje van toegevoegd aan het einde van de blog. En om alvast antwoord te geven, nope dit is niet mijn interieur en helaas ook niet mijn bank. Was het maar waar!

Binnenkijken bij Ingmar
Hoera, voor de Stokke Tripp Trapp kinderstoel!

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter