Teken je eigen knuffel

14 augustus 2014

Hoe gaaf is het als je kind een prachtige tekening maakt en jij kunt er voor zorgen dat die tot leven komt? Bij Teken je knuffel kun je dat regelen. Heel makkelijk zelfs: Je kind tekent iets moois – zoals jullie huisdier, een vriendje of gewoon een fantasie figuur – je stuurt de tekening op en vervolgens wordt er een echt exemplaar van genaaid. Zo gaat het kunstwerk van je mini-Picasso nooit verloren. En het is ook super leuk voor je kind, want die kan daarna met zijn eigen, zelf bedachte knuffel spelen!

knuffels, tekenen, namaken, nagemaakt, eigen, zelf, gemaakt, handgemaakt, kinderen, baby's, peuters, kleuters, kraamcadeau, origineel, cadeau, verjaardag, mini-me, kopie, foto, unieke, kindertekening, speelgoed, naaien, stof Ook grappig: Je kunt ook een mini-me laten maken. Van jezelf bijvoorbeeld om mee te geven aan je kleine, omdat die moeite heeft met wennen op school of het kinderdagverblijf. Of van papa, omdat hij niet altijd thuis is. Kun je er zelf af en toe ook nog even stiekem mee knuffelen!

De knuffels zijn 40 centimeter en kosten €65,-, dat is inclusief verzendkosten en leuke verzenddoos. Ze worden met de hand gemaakt en unieker kun je ze natuurlijk niet krijgen aangezien je zelf de ontwerper bent. Neem dus snel een kijkje op de website en word ook trotse eigenaar van een zelf ontworpen knuffel.

knuffels, tekenen, namaken, nagemaakt, eigen, zelf, gemaakt, handgemaakt, kinderen, baby's, peuters, kleuters, kraamcadeau, origineel, cadeau, verjaardag, mini-me, kopie, foto, unieke, kindertekening, speelgoed, naaien, stof, papa, mama

DIY: Design shirt
DIY: Slipperberichtje

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter