Tea time

28 augustus 2015

’s Ochtends sta ik er mee op en ’s avonds ga ik ermee naar bed, een grote kop thee. Met een slaperig hoofd kan ik met een theetje lekker wakker worden. En voor de avond is het een fijn momentje voor het slapen gaan. Thee staat voor mij gelijk aan een relax momentje voor mezelf, helemaal met een tijdschrift erbij kan ik echt eventjes ontspannen. Toen ik de nieuwe Etos thee kreeg toegestuurd wilde ik deze natuurlijk maar al te graag proberen. De vrolijke kleurige verpakking die scoort al meteen dikke punten. Een strak design in een frisse kleur en ik krijg meteen zin om de thee te proeven.

Etos lanceert zeven soorten biologische kruiden melanges die helemaal matchen bij de mood waarin je zit.
1. Refresh: voor als je een metaal of lichamelijk een opfrisser kunt gebruiken, ingrediënten pepermunt, zoethout en venkel
2. Harmony: is een fijn ontspannings theetje oftewel yoga in een kopje, ingrediënten hibiscus, kamille en rozen
3. Pure: dit is een thee om eens eventjes lekker detoxen, ingrediënten anijs, rozemarijn en koriander
4. Love: zin in romantiek, drink een kopje ‘Love’ thee en je romantische bui wordt versterkt, ingrediënten vlierbloesem, lindebloesem en rozen
5. Vitalise: deze thee geeft je de hoognodige energie-kick, ingrediënten kaneel, sinaasappel en gember
6. Good night: ervan uitgaande dat de kids lekker doorslapen zorgt deze thee voor een ontspannen nachtrust, ingrediënten lavendel, kamille en lindebloesem
7. After dinner: last van een energie dip na het eten? Deze thee helpt je er door heen, ingrediënten venkel, anijs en appel

Ik ben een echte theeleut en niet alleen omdat ik het heerlijk vind. Kruidenthee wordt gemaakt van een mix van gedroogde blaadjes, zaden, wortel en/of bast van bepaalde planten, kruiden en specerijen. Als je hier een theetje van maakt kun je heel makkelijk profiteren van al het goede van deze natuurlijke ingrediënten. Thee is dus ook hartstikke gezond. Ik mocht de Etos ‘Love’ en ‘Refresh’ thee proeven. En eigenlijk was ik al meteen verkocht toen ik een eerste slok nam van de ‘Love’ thee. Ik hou van de zachte smaak die een zoet tintje heeft. Dit er eentje die ik eigenlijk wel de hele dag door kan drinken. Betekent natuurlijk wel dat ik altijd mega romantisch ben, ha, ha.

‘Lees ook: Ontzuren met Alka thee.’

De Refresh thee vond ik zelf iets minder, maar dat is echt een persoonlijke smaak. Zelf ben ik namelijk niet heel erg fan van de ingrediënten pepermunt en zoethout. Ik neig met thee ook veel vaker naar zachtere smaken dan heel sterk. Het grappige is dat als ik eenmaal mijn favoriete thee heb gevonden dat ik niet zo snel overstap. Lucy en Reva vonden overigens juist deze thee heel lekker. Met de nieuwe Etos theelijn vind ik het wel heel leuk om te zien wat de invloed van thee kan zijn op je humeur of gesteldheid. Wellicht dat ik daar toch iets meer mee moet doen. Etos kruidenthee is nu te koop in alle Etos winkels voor € 2,50.
biologische kruidenthee, kruidenthee, gezondheid, natuurlijk, ingrediënten, cafeïnevrij, cafeïne, zonder, biologisch, 100%, kruiden, thee, energie, dip, balans, spijsvertering, systeem, lichaam, gezondheid, dip, werk, tip, moe, nachtrust, slapen, drinken, review, etos, gezond, energie, opkikker, detox, detoxen, nachtrust, slapen, rust, ontspanning, relaxen, gezellig, high tea, biologische kruidenthee, kruidenthee, gezondheid, natuurlijk, ingrediënten, cafeïnevrij, cafeïne, zonder, biologisch, 100%, kruiden, thee, energie, dip, balans, spijsvertering, systeem, lichaam, gezondheid, dip, werk, tip, moe, nachtrust, slapen, drinken, review, etos, gezond, energie, opkikker, detox, detoxen, nachtrust, slapen, rust, ontspanning, relaxen, gezellig, high tea,

Omgaan met een brutale kleuter
Hulpmiddel voor drukke mama's

Dit vind je misschien ook leuk

Geen reacties

Laat een reactie achter