Een opwarmertje

10 januari 2014

Nederlands winterweer; sneeuw, blauwe lucht en een koude neus! Ik hou er van met alles erop en eraan. Warme chocolademelk, erwtensoep, broodje warmvlees, een lekker borreltje en ga zo maar door. De hele dag buiten vertoeven maar dan wel van top tot teen ingepakt. Eerlijk is eerlijk, ik ben een echte koukleum. Buiten in de kou zorg ik vaak dat ik iets warms voor mezelf en Reva bij me heb. Dit kan een kleine thermoskan met thee zijn die ons van binnen weer volledig opwarmt. Voor deze winter wordt mijn saaie metalen thermofles vervangen voor één van deze vrolijke retro thermoflessen. Reva gaat zonder twijfel voor nummertje 2; de rode olifant.

Deze thermoflessen hebben een handige draaidop die meteen als drinkbeker gebruikt kan worden. Zowel te gebruiken voor warm als voor koud drinken. Van de zomer komt deze thermofles ook goed van pas. Het flesje is gemaakt van roestvrij staal. RVS is zeer hygiënisch (zelfs bacteriewerend) en bevat geen schadelijke stoffen, dus 100% veilig. De flessen zijn ook te gebruiken om babyvoeding in te bewaren voor onderweg. Kom maar op met de kou en de sneeuw. Wij zijn er met onze hippe thermoskan helemaal klaar voor.

ijsbaan, roestvrij staal, retro, hip, bacteriewerend, trendy, hippe, rvs, thermofles, drinkbeker, drinken, op pad, kind, baby, peuter, RVS, tip, thermoskan, Blafre, sneeuw, kou, winter, buiten, sleeën, schaatsen, skiën, warm, koud, bevroren, muts, kledi  1. Bloemen € 29,95 2. Rode Olifant € 27,95 3. Robots € 27,95

4. Uil € 27,95 5. Roze Walvis € 29,95 6. Eekhoorns € 29,95

 

Tip: Ben jij ook zo’n koukleum? Vergelijk je energie leverancier dan met andere aanbieders met deze energievergelijker. Grote kans dat je geld bespaart. Zo kun je de verwarming – zonder je druk te maken om de afrekening – met een gerust hart lekker laten doorloeien.

Mijlpaal: 1e hapje
Gezonde smoothie voor na de feestdagen

Dit vind je misschien ook leuk

1 Reactie

  • Reply Jolanda 15 november 2014 at 11:45 pm

    hallo; ik zou graag willen weten waar ik de thermoskan met rode olifantjes kan kopen. vr gr Jolanda

  • Laat een reactie achter